|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
9.8.2009 21:31:29   
sonček85
evo vas prišla malo pokukat.

hvala vsem ki ste mislile na naju ,
murkica:sem vesela da sem te razveselila z novičko da je boljeuser posted image kako bebi ,sedaj si pa že v 29tuser posted image
nončika:ja sedaj je že ok,ssamo glasek je še malo hripavuser posted image meni je vozek lepi,pa barva je full lepa

živa:danes spiš zadnji dan pred porodom 2v 1 zato uživajuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
9.8.2009 21:31:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Evo novičke še od mene...

No jaz sem spet na E oddelku, kjer so mi dolgoročni inzulin zamenjali s kratkoročnim. Zdravnica pa je rekla: "Inzulin vam bomo zamenjali danes, pa malo cukerčke pogledali, jutri pa vam damo svečko.... Aja... Jutri je sobota user posted image . No potem pa v ponedeljek!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       Vikend sem torej še tukaj 2v1, v ponedeljek pa naj bi bla akcija... Upam da bo res user posted image user posted image user posted image   No to je sicer to, zdej pa lahko malo čvekamo, ker mi je ubitačno dolgčas user posted image user posted image

Sem kar kopirala iz Ljubljančank... Upam da niste hude user posted image

jutri dihamo s tabo in čkamo novičke.A bo padel kak sms-čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
9.8.2009 21:31:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IIIIiiiii kolk je luškan. Pa velik. Pa kakšne laske ma user posted image . Hvala user posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image pa glasovala sem za Jureta in za Aleksa!user posted image
superuser posted image user posted image in hvala tud ostalim ,sam prepočas dobivamo glasove,ker se je treba registriratuser posted image
hvala za glasek.
spps.ja pa saj registracija nič- ne stane.Sam nekateri tega ne vejo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.8.2009 21:53:32   
Erin
živaaaaaaaaa    user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
9.8.2009 23:14:52   
Kliki
Nončika lep vozek.
Živa srečno. Pa kmalu sporoči veselo novičko.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.8.2009 7:59:30   
oktavija
Dan vsem borkicam!!!!

Živa good luck.... danes boš spoznala svojega nadebudneža!!!! Juuuuuupppppiiii!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.8.2009 8:01:23   
NATAŠA35
Živa drži se in dopro dihaj, še posebno pritiskaj...
nončika lep voziček, cena???

jaz sem danes delala test in je pokazal malo močnejšo user posted image , kot v petek, tako da nam je ratalo tudi v 4. user posted image , pa upamo, da bo pupa...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.8.2009 8:12:23   
oktavija
Nataša35user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi in čestitke zauser posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa uživaj naslednjih 8 mesecev!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja naš ati se je zdaj dokončno odločil da nebo zraven pri porodu... zato sem jaz še bolj žalostan in prestrašena Full me je razčaral... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.8.2009 8:16:43   
sonček33
Oktavija, škoda, da ne bo s tabo... Nisem uspela ptrebrat za nazaj,al sem pa spregledala - zakaj ne bo? N ebit preveč žalostna. Vzemi s seboj prijateljico, mamo ali pa koga, ki ti veliko pomeni. Sicer bo pa en dva tri dete zunaj...pa sploh ne boš imela časa misliti na družbo okoli sebe.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
10.8.2009 8:17:28   
sonček33
Živa mislim nate. ojoj zdej se bo začelo...zdejo bo vsak dan treba na ful dihat ...pa tolk veselja bo tukaj gor...komaj čakam...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
10.8.2009 8:23:29   
miska73
Živči naj bo s srečo danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataša user posted image user posted image user posted image user posted image To mami.

Oktavija user posted image user posted image user posted image
Jst bi bla tudi čist paf na tvojem mestu.
Upam, da mojga ne prime kej tazga.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
10.8.2009 8:36:01   
NATAŠA35
hvala vam vsem, res...

uh oktavija, jaz bi bila isto paf, če ga ne bi blo zraven...moj je bil pri vseh treh in upam, da bo tud pri 4.ič...bi ga fentala, če ne bi bil user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
10.8.2009 8:40:35   
sonček33
punce, oktavija rabi spodbudo ...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
10.8.2009 8:44:38   
sonček85
nataša:jereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jupiiiiiiiiiii čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oktavija:a sedaj se je pa dokončno odločuuser posted image A grem jaz zravenuser posted image Lahko mu rečeš samo to da mu bo zelo žal in da bo zamudil najlepši trenutek v življenju.Ti pa pojdi kar brez njega in misli na pikico ,ki jo boš spoznala ko prijoka na svet.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
10.8.2009 8:45:02   
sonček85
živči:z Aleksom dihava s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
10.8.2009 8:50:59   
gigi1
Ahoj

Živček mislim nate in diham s tabo. Naj bo hitro in kar se da neboleče.

Oktavija user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da se je tako odločil.  Veliko žensk gre roditi brez partnerja in ne boš edina. Naj te ne potre preveč. Tvoja največja sreča bo kmalu tukaj in ne si pokvariti veselja. Rade te imamo user posted image user posted image user posted image

Nataša user posted image  user posted image  user posted image  čestitam. To pa je novička. Upam, da bo pupa user posted image  user posted image  user posted image

vsem želim lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
10.8.2009 9:02:23   
sonček85
evo živa dobila 1.tabletko ob pregledu pa je G rekla da se je  nekaj samo od sebe začelo dogajat.

zdaj pa čakamo -jupiii danes bomo tetke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
10.8.2009 9:08:08   
NATAŠA35
uuuuu superca....sonček lepo jo pozdravi in da smo z njo...

oktavija, mogoče se bo premislil v zadnjem trenutku...ne bodi žalostna preveč, misli na pikico...veliko žensk gre same rodit, jaz imam srečo, da je moj tak, da hoče z mano in jim nič ne manjka...drugače pa ne boš sama, ker bomo me s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
10.8.2009 9:59:02   
spps
Živauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ne bo predolgo trajalo :D
Oktavijauser posted image user posted image user posted image  ne bit žalostna,vendar ni vsak moški za to ,da je pri porodu...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
10.8.2009 10:12:04   
oktavija
Drage moje!

Hvala za vse spodbude... apak meni je to full sebično od mojega može... poslušite kaj je izjavil zakaj ne gre: " Ker ne prenaša bolnice in ker ga je strah da ne bo dihi dihi dihi, pa bo on namesto mene padu dol in se mu bodo vsi posmehovali!!!!"  Kej tako bednega še nisem slišala...

Nič zdaj sem se odločila, da mu niti z eno besedo več ne bom omenjala poroda... ko pa pride dan D bom iz principa policala taxi, ki me bo odpeljal v porodnišnico... nejmu bom pa usput javla da grem rodit... pa naj vidi kako izgleda ko noče bit v najtežjih trenukih ob meni... naj pa čaka pred porodnišnico....

Mislim toliko stvari je še za naredit doma in toliko stvari je ko jih jaz več ne morem opravljat sama in ga vsak dan prosim daj to in daj ono...on pa nikoli nima časa al je pa utrujen in sam z deci hodi okol, jaz pa čičkam doma in čakam na dan D.....

Joj kako sem danes jezna in žalostan!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UUUUUUUUUUU danes sem pa jaz mal zamorila... brez zamere sej veste da nekomu moremo povedat če nas kaj teži....user posted image

Hvala ker ste moje prijateljice in tudi jaz imam vas zelo rada!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
10.8.2009 10:17:50   
spps
user posted image user posted image Oktavija ,ženske zmoremo več kot si lahko mislimo :D
Ti kar potoži kaj te mori,ti bo lažje -saj veš za porod moraš biti polna energije in lepih misli

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
10.8.2009 11:01:02   
Argojuhica
Dober dan. Po dolgem času (sem se hote izogibala tem o zanositvah, nosečnosti) se vam javljam. Verjetno ste me že pozabile.
No, v soboto sem delala testek, ki je pokazal lep plusek. Po težavah z zanositvijo, pa po ss., sem se odločila, da se tokrat ne dam:).
Lep dan

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
10.8.2009 11:09:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Dober dan. Po dolgem času (sem se hote izogibala tem o zanositvah, nosečnosti) se vam javljam. Verjetno ste me že pozabile.
No, v soboto sem delala testek, ki je pokazal lep plusek. Po težavah z zanositvijo, pa po ss., sem se odločila, da se tokrat ne dam:).
Lep dan

supeeeeeeeerrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image  sej sem rekla,da je čas,da dobimo novo rundo nosečkuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse kot mora biti user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
10.8.2009 11:13:32   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Lep dan

JUUUUUUUPPPPPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za user posted image in čim lepiših naslednjih 8 mesecev!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
10.8.2009 11:17:25   
sonček33
Župca moja draga...kaj jaz to berem...pa ti znaš narediti dan lep, kaj lep, čudovit... Kako ti privoščim!!! Skačeš do stropa? Jočeš? Si že dojela?

Bodi več z nami.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......