|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
6.8.2009 15:39:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu user posted image
velikost 64 cm
teža 7840 g

in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet user posted image
vi nas boste pa hitro dobiliuser posted image user posted image user posted image  Marcel je bil v torek v posvetovalnici,pa ima 71cm in 8760g,pa tud ni med drobnimiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
6.8.2009 15:40:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Evo mene s pregleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dobila napotnico za programiran porod in sem se naročila za jutri zjutraj... No tako so mi rekli naj pridem. Mi je pa nadomestna G na napotnico napisala NUJNO, ker menda ni dobro da se še prov veliko čaka... Tele moje popoldanske krize s sladkorjem niso najboljše in tudi pritisk je kar naenkrat precej visok...

Jutri zjutraj grem torej notr, nevem pa kako to zgleda... me dajo na oddelek, ali me dajo direkt v porodno, ali me bodo še malo obdržali na opazovanju al kako to gre... Kera ve?
user posted image user posted image user posted image  potem se bo pa kmalu začela akcijauser posted image user posted image user posted image

kako to zgleda,ti pa ne znam povedatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
6.8.2009 16:05:42   
aqua77
Tilen vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa mamici tudi čestitke, ker se je leto dni nazaj pošteno namatrala, da je takega fantka na svet spravla!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
6.8.2009 17:27:16   
spelka12
Tilko vse najboljše od tetke Špele. Ostalo povem v živo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
6.8.2009 18:11:03   
Anonimen
Živček pojma nimam kako to zgleda sam vrjetno te bodo še prej 1x pregledal pol pa akcijauser posted image a bo šel tvoj zraven?pa je vredu že al ga še zmer kej boli od nesreče?

men pa zdele živci so čist off jaz se trudm tamalga odvadit od plenic obe babici bi mu plenico takoj gor nalimale ja madona nouser posted image pol pa še mojmu napišem naj me pokliče k konča ampak ne on je šel prvo na pijačko pol me je pa zdele poklicaluser posted image kle manjka un smeško k enga prebutauser posted image
pritisk mam vrjetn 200 tko da sam čakam kdaj se mi bo usul iz nosa kriuser posted image ufff jaz si resno morm omislit eno boksarsko vrečouser posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
6.8.2009 19:39:46   
gigi1
Živček drži se! Če greš rodit pa srečno. Naj bo lahek in čimmanj boleč user posted image user posted image user posted image

Larilu a tega? user posted image  Ti ga posodim za en krog user posted image  user posted image . lubek ne si tolk k srcu jemat user posted image user posted image user posted image

Ajsika srce ja kaj se je pa tebi zgodilo? user posted image user posted image user posted image . Upam, da ne boli prehudo user posted image

Spps Marcel je pa že velik fant user posted image  user posted image  user posted image . A lahk kakšno slikco pliiiiiiz user posted image

Kliki hrbet si zvečer namaži s kakšno kremo, ki greje (tigrova mast ipd), daj si čez hrbet tetra pelenico ali kakšno drugo bombažno krpico in pejd ležat. Pa probaj vsak dan hodit kakšne pol ure. Upam, da bo kmalu bolje user posted image

Oktavija pupa te pa heca. BTW kolk ste lušne na slikci user posted image  user posted image  user posted image . Samo Sončico poznam in Aleksa po slikah. Katera si ti? Leva al desna user posted image

Sonči upam, da je Aleks še bolje user posted image

Murki res se vidi, da se dobro počutiš user posted image

Lep večer vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
6.8.2009 21:14:53   
spps
gigi, če si prijavljena na FB,tam jih je kar nekaj :D
drugač pa ob prvi priliki,da se bom potrudla,da še jih na RR nalimam :D

< Sporočilo je popravil spps -- 6.8.2009 21:15:32 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
6.8.2009 22:56:50   
Erin
Punce hvala za čestitke pravi Tilen..enga velikega čokoladnega cmoka pošilja vsem...  no prva tortica je bila narejena od mene - vau celo spekla sem jouser posted image user posted image user posted image no.. potem pa... bom  kopirala od avgustovk...

Torta je uspela samo malo čudno je zgledalauser posted image drugače pa dobra... drugič bom na isti princip saherco naredila samo namesto vmesne kreme bom dala marmelado namesto smetane...
Tilen je bil malce fin ko sem mu dala torto predenj in je tako previdno tipal zgornji del pa vedno pogledal naju če ga bova kregala...midva sva ga spodbujala naj kar zagrabi pa ni hotel potem sem mu pa jaz na usta "napopala" en velik kos in je čmokal oblizoval se še dodatno razmazal in potem takoj pod tuš ker je bil tako napacanuser posted image user posted image user posted image ampak to je bil namen.. da se izživlja nad njo hihi..

Zgledalo je pa nekako takole:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
6.8.2009 22:57:39   
Erin
Živa - srečno..bom mislila nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
6.8.2009 23:02:21   
Anonimen
Še tukaj HVALA vsem za misli.... Se bom kaj javila tistim, od katerih mam telefonsko.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn se mejte čez vikend, pa veliko natipkajte, da bom mela kaj prebrat ko pridem nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
6.8.2009 23:03:24   
Fargesia
ooo, marička, pa ne mi rečt, da je Tilen star že eno leto!??? madonca, kok čas leti...VSE NAJBOLJŠEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.8.2009 23:03:36   
Kliki
Živa srečno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
6.8.2009 23:48:59   
oktavija

Evo mene s pregleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dobila napotnico za programiran porod in sem se naročila za jutri zjutraj... No tako so mi rekli naj pridem. Mi je pa nadomestna G na napotnico napisala NUJNO, ker menda ni dobro da se še prov veliko čaka... Tele moje popoldanske krize s sladkorjem niso najboljše in tudi pritisk je kar naenkrat precej visok...

Jutri zjutraj grem torej notr, nevem pa kako to zgleda... me dajo na oddelek, ali me dajo direkt v porodno, ali me bodo še malo obdržali na opazovanju al kako to gre... Kera ve?

Živa nimam pojma kako izgleda... pomoje te bodo še kak dan opazovali preden gredo na akcijo....
Kakorkoli želim ti veliko sreče in čim lažji porod!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
7.8.2009 10:07:24   
miklarom
živa25 - veliko sreče in naj ti akcija hitro mine in v naročje dobiš svojo user posted image , mi bomo pa ti pomagale dihatuser posted image , pa sporoči

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
7.8.2009 10:41:01   
Fargesia
Živa, srečno!!!user posted image user posted image user posted image

Punce, kako ste kaj?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
7.8.2009 11:28:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Larilu a tega? user posted image  Ti ga posodim za en krog user posted image  user posted image . lubek ne si tolk k srcu jemat user posted image user posted image user posted image

tega ja bi mi včer prov prišeluser posted image ma k misli da se z mano lahk pogovarja kot z enim idiotomuser posted image user posted image
ma živci mi zadnje cajte hitr popustijo k sm sita že vsega od bolečin pol pa še tazga idiotizma da dol padešuser posted image

evo naš pišek pančka k ga je že zmanjkal pred kosilom tko da bo pa potem jedu,še zmeri se ga trudim odvadit od pleničk pa kaj pa vem no včasih pokaže napredek včasih se pa požvižga na vse in ko te šljiviuser posted image

živček no ti pa kr počasi pa ne bit preveč živčna,držim pestke da bo vse ok in da bo pupo čimprej ti prišel delat družbouser posted image
fargi jaz sem srednje evropsko če bi me pa včeraj vprašala bi bil pa mal drugačen odgovoruser posted image pa ti?

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
7.8.2009 11:36:18   
Serendipity
Ejla moje prinčipese!

Kak ste lepotičke? Sem vas samo na hitro preletela ..

tilen & erin - še tu - VSE NAJ NAJ!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image mali je pa lepotec po mamici, pacek pa po atiju, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image Kak fajne slikce! user posted image user posted image user posted image Torta pa je njami. Jaz grem danes tudi na eno torto - ma naša tamala 13. rd!

živa
- good luck! Držim pestke.
ajsi - ma je velik ta naš fantiček!
gigi - mišika, daj pridi kaj sem v naše prelepe kraje - bom ziher manj pozabljiva user posted image
luna - no, saj ni sile... kar počasi si vzemi čas za svojo nalogo user posted image
larilu - upam, da ti bo šlo skozi do dneva D s čim manj bolečinami.
Kliki - aaaakcccciiiijaaa! M ani panike, če sta se mal pičila, bo bolj vroča sprava user posted image
Nonči - maaaa nama nejde vö, drüjgi teden??? user posted image user posted image user posted image
oktavija - si potem šla prečikirat kaj bi naj to bilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
7.8.2009 11:41:54   
sonček85

držimo pesti ,jeeeeeeeeee tetke bomo user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa da še javim,danes smo bolje,malo se že smejimo,malo še jokcamo ker nas že grlo in vratek boli a važno je da ni več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala vsem za ppikepoke in da čim prej ozdravimo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
7.8.2009 11:42:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ledenka.tvoj je pa res velikan.Čaki kdaj si ti odila.za mano če se ne motim,pa je že preko 7kg težek.Super
kliki:ne sekiraj se prej al slej bosta že v objemu

evo pa še ena slikca iz srečanja oktavije,rižkoo,Sončka in Aleksauser posted image

ene 2 tedna za tabo, 5.5. user posted image

lepotičke user posted image user posted image user posted image ste uživale!
potem pa res lepo papca a to ga samo dojiš?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
7.8.2009 12:29:32   
miska73
Živa držim pestke. Srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček lepo da gre Aleksu na bolje.

Pa en lep pozdravček vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
7.8.2009 12:49:06   
ledenka
živa sporoča, da akcije še ni in je najbrž do ponedeljka ne bo! popoldan dobi računalnik in bo sama več povedala

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
7.8.2009 14:05:11   
ledenka
to sem pozabla prej povedat... moj je bil včeraj prvič varuška, preživela sta oba user posted image v ZD malega nisem hotla peljat zraven, že zaradi gripe ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.8.2009 15:22:48   
murkica
Erin mali je krasen, sploh ko je napackan s tortico :)user posted image user posted image user posted image user posted image

Živček- javi kako je. Držim pesti, da čim prej dobiš v roke svojega fantka in da te zdaj ne bodo matrali po posteljah. Komaj čakam, da se nam priduži še tvoj pobalinčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85- prav vesela sem, da je mali bolje. Prav dobra novica!!!!

Vsem ostalim pa samo na hitro živijo. Šibam naprej, ker bo zdajle prišel domov dragi in bomo malo zapekli. Že komaj čakam, ker sem fullllllllll lačna. Bodite lepo in uživajte v vikendu. Baje bo vroče in sončno, tako da jaz upam, da bova z mojim skočila kam na bazen.

LP
Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.8.2009 15:26:35   
spelka12
živa jupiiiii spet bomo tetke. Dihamo s tabo.
sonček, oktavija in rižkooo luštne ste vse 3, no vsi 4jeuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
7.8.2009 15:30:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

živa jupiiiii spet bomo tetke. Dihamo s tabo.

user posted image user posted image user posted image   živa bo kmalu otvoritev naredla,potem pa bodo nosečke skor po tekočem traku hodle v Puser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......