Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 11:19:35
|
|
|
|
ledenka
|
kar 3 super novičke živa, dhamo s tabo!!! nataša zdaj pa mirno do aprila! argožupca kolk sem jaz ega pluska vesela držim pesti, da bomo dihale s tabo enkrat aprila!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 11:28:52
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija žal mi je, da je tvoj tak kreten. mam enga doma, tako da vem, kako je to. kaj pa, če je s tabo, dokler čakaš? med samim iztisom itak hitro mine. sicer pa se mi zdi super ideja, da vzameš nekoga, ki mu zaupaš - mamo, prijateljico itd.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 11:29:56
|
|
|
|
miklarom
|
živa - evo diham s tabo, pa naj ti čimprej mine NATAŠA35 - ŠE TUKAJ ČESTITKE Župca - bravo mami , čestitke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 12:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Živček no srečno pa brez bolečin pa na žalost me nočeš počakat a ampak ok k bo glih tvoj pupo prišel na svet naj ti bo Argo in Nataša bravo za plusek Oktavija sam to lahk rečem k jaz se zadnji teden tok derem da sm hripava k me vse razpi....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 12:19:51
|
|
|
|
~Biba~
|
tak se dela, ene rodit, druge zagledajo pluseka, to je prava borba argo waaauuu čestitke za pluseka...da bo vseh 9 mesecev brez problemov. to pa je res lepa novička, da uu nataša čestitke tudi tebi...je bil produktiven dopust živa dihamos tabo..lahko da že cartaš? oktavija, ne skrbi...tak kot si vsaka ženska ne želi otročka, si tudi vsak moški ne želi bit zraven pri porodu...je veliko argumentov za in proti..a le sami pri sebi vedo zakaj je tako. pa povabi zraven koga drugega, kot je predlagala ledenka. vse ostale želim vam lep začetek tedna.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 13:04:29
|
|
|
|
BarbiG
|
Živa, dihanju se pridružujem tudi jaz. Naj bo porod čim lažji in čim hitrejši. Oktavija, sicer poznam moške, ki se jim je to res zgodilo med samim porodom, vendar lahko svojemu možu poveš, da se ni noben delal norca iz njih. Pač tako odreagirjo. Sicer vem, da boš zmogla porod do konca speljati tudi brez njega, čeprav mi je žal, da se je tvoj mož tako odločil. Doživetje poroda je res nekaj enkratnega. Ti pa priporočam, da vzameš s sabo kakšno prijateljico, mamo, skratka nekoga, ki ti je blizu, ker če drugega ne, dokler se ne bo začela akcija, rabiš ob sebi nekoga za čvek, da ti čas hitreje mine. Vsaj pri meni je bilo tako. Mož je enkrat vmes skočil ven po sendvič, ker je postal lačen, in tiste pol ure mi je bilo grozno dolgčas. Sicer je pa tako, ko se bo začela akcija, se čist lahko zgodi, da si bo premislil in vseeno šel zraven. Sploh, če se ti bo porod začel s popadki doma ali pa ti bo odtekla voda in bo uvidel, da ga resnično potrebuje ob sebi. Tako da ne izgubi upanja. Plačaj vseeno za moževo prisotnost ob porodu, ki pa jo lahko izkoristi tudi kdo drug. Vendar še enkrat, ne obupaj, marsikateri moški si je zadnji trenutek premilil in bil potem ob svoji ženi pri porodu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 13:23:54
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija:joj kako si boga,pa kako lahko za svojega otročka kr odlaša.A ko je rekla spps _ženske zloremo več kot si lahko me ali kdo drug misli.Me pa smo tukaj da smo s tabo in ti svetujemo,te bodrimo in spodbujamo.Ti se nam kar potoži.oktavija:položnico za prisotnost dragega tko dobiš 2t po porodu domov ,tam te bojo samo sestre vprašale če bo zraven in če bo prišel in če bo hotu naj bo čene pa vzemi koga drugega,boš pa tudi zmogla sama saj si punca,mami,nosečka in pol argojuhica.:čestitke od žive še ni novičk,sem ji pa pisala da vse dihamo z njo
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.8.2009 13:26:51 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 14:15:23
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo vas prišla malo pokukat. hvala vsem ki ste mislile na naju , murkica:sem vesela da sem te razveselila z novičko da je bolje kako bebi ,sedaj si pa že v 29t Midve sva super!!! Ravno danes si je mami dala mal duška in je šla kupt ene jeans hlače za našo malo babnico :))) Pa copatke in nogavičke. Sem čist navdušena in komaj čakam, da pride moj domov, da mu pokažem :))) Agrojuhica- seveda se te vse spomnimo, saj samo same stare borke tukaj!!!! Iskrene čestitke!!! Tokrat pa do konca!!! Želim ti prečudovito nosečnost!!! Oktavija- Ne vem kaj naj ti rečem. Nekatere pač tega ne zmorejo. Daj se dogovori s kakšno prijateljico ali pa mamo, sestro, z nekom, ki ti je blizu, d abo takrat s teboj. Saj ni nujno, da je ravno oče otroka. Boš videla, vse se bo uredilo!!! Živa dihava s tabo!!!! Komaj čakam, da sporočiš novičko!!!! :))) Nič punce bodite lepo, jaz pa grem še malo zamotit mojo sestrco, ki je pri meni, ker je komaj dobro prišla z morja. Uživajte pa se slišimo!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 14:18:34
|
|
|
|
Erin
|
Nataša - čestitam!! Lepo ti želim! oktavija - Upam da si premisli, v nasprotnem primeru pa ti predlagam da k porodu povabiš mamo... moja prijateljica je rekla da je bilo veliko lažje ko jo je imela ob sebi... argožupca - ČESTITAM!!!!! Naj tudi tebi zaželim prelepo ... živa - sonček85, spps - prelepe slikce
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 14:55:28
|
|
|
|
Nončika
|
nataša, vozek? cena? 230€ živa, kako kaj???? oktavija, jaz sem skoraj jokala, ko je moj dokončno izjavil, da ga ne bo v porodno. pol se mi je za alternativo ponudila moja sestra. no in jaz v porodni, on doma. ga pokličem:si si mogoče premislil? on pa: ja, hočeš me poleg? in je prišel. po porodu je rekel, da je full veseli, da je bil zraven in bo tudi pri drugem bebiju zraven. moj je mel iste finte in iste izjave. agrojuhca, murki, lepo za oblekice. jaz sem pa cotike danes zaprala. me je že moja sestra začela kregat, da bom vse spet počela zadnji mesec. posebej glede na moje stanje in mojo nizko posteljico. pregledala sem kaj mamo in kaj nam še resnično manjka. se vidi, da je moja pikica poletna deklička. nimamo kaj prida dosti pajackov. bomo še preverili pri svakinji, nato pa pač v nabavo, če ne najdemo. vozek, ej, vozek. me že priganja. moram se odločit in končno naročit. sem si dala rok do konca avgusta. pol pa še en čas da dobimo pa je že konec septembra.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 15:49:09
|
|
|
|
sonček85
|
murkica:tko je prav kar malo se razvajaj in za malo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 16:31:58
|
|
|
|
Argojuhica
|
Hvala, upam, da tokrat bo. Sicer pa strah in dilema sta prisotna, tako, da se ne veselim in skačem preveč. Izkušnje pač. Panika je že, če me nič ne špika v trebuhu in prsih. Prav čudno mi vas je brati, po takooo dolgem času. Držite pesti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 17:02:02
|
|
|
|
sonček33
|
Župca jaz stiskam pesti. Zaslužiš si to srečo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 17:12:29
|
|
|
|
spps
|
živči čaka na pregled zdravnika,potem bo javila kako in kaj ;D
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 18:29:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps živči čaka na pregled zdravnika,potem bo javila kako in kaj ;D dobila je 2.tabletko,zdaj pa spet čakajo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 20:30:37
|
|
|
|
sonček33
|
joj, jaz sem tako nestrpna, upam, da ni preveč boleče ...diham diham diham
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 21:04:08
|
|
|
|
Nončika
|
živček, s tabo sem. počasi, a zanesljivo se približuje trenutek, ko boš spoznala svojega Pupota.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 21:40:43
|
|
|
|
oktavija
|
Hvala deklata za vse spodbudne besede!!!! Sem že prej razmišljala da bi rekla prijateljici.... ker mi je neprijetno da bi bila mami z mano...čeprav vem da bi ji to ogromno pomenilo.... ampak jo imam preveč rada in ne želim da vidi kako se matram... ker mama je le mama.... No mene zdaj bolj zanima kako je naša Živa a že dihamo al še kr čakamo na akcijo... Joj Živa želim ti čim majn boleč porod in da bo bebač kmalu z vama!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 22:14:35
|
|
|
|
sonček85
|
od žive ni še nič novičk,še kar dihamooooooooooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 22:15:55
|
|
|
|
ledenka
|
nič novic od Žive, jaz že hiperventiliram
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 22:21:33
|
|
|
|
spps
|
tudi jaz ne vem nič novega,upam sam,da ne bo vse skupaj trajalo predolgo,da ne bo brez energije takrat,ko jo bo najbolj potrebovala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 23:24:34
|
|
|
|
Kliki
|
Nataša . Živa upam da je zdaj dihanja že konec in si že spoznala svojega .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.8.2009 8:25:34
|
|
|
|
BarbiG
|
Nataša za . A od Žive ni še nič novičk? Živa upam, da je vse OK in da imaš svoj zaklad že v naročju.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.8.2009 8:44:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Nataša za . A od Žive ni še nič novičk? Živa upam, da je vse OK in da imaš svoj zaklad že v naročju. Jaz še zaenkrat tud nisem dobila nobene novice od Žive...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......