|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
4.8.2009 10:54:27   
ledenka
sonček, je pa velik user posted image user posted image user posted image me zanima, kako velik bo naš škrat v četrtek... težek je po moje krepko čez 7 kil. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
4.8.2009 10:56:34   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nončika ja, je kar velik in težak, samo ni glih bajsek, je pa konkretenuser posted image

tudi cm so konkretni, tako da bajsi ne more biti.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
4.8.2009 11:04:00   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Nončika ja, je kar velik in težak, samo ni glih bajsek, je pa konkretenuser posted image

ni bajsek, je tapravi krepek dojenček, tako kot mora bit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
4.8.2009 11:27:17   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

ni bajsek, je tapravi krepek dojenček, tako kot mora bit user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
4.8.2009 11:30:09   
Nončika
mene pa spet krči lovijo. juj! mami mi pa noče nič pomagat. kolkokrat sem šla mimo nje mi samo: kosilo treba skuhat.mislim ej. komaj čakam, da se končno premestimo za 1štok više in bo pol ona vidla kaj vse sem nardila in da ji ni trebalo prsta premikat.user posted image user posted image user posted image
mala mi je HB pridna, gleda risanke.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
4.8.2009 11:44:59   
sonček33
Nončika ja hudič no, če maš krče pa res in fajn preveč delat. Ulezi se malo. Jaz bi te kar na južno k men povabila, čeprav še en vam kaj nej kuhamuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
4.8.2009 13:05:05   
Anonimen
Evo mene babike s pregleda na Polikliniki... Nič novega. Je pa rekla diabetologinja, da se strinja s porodom oz. s tem da grem notr, ker mi vse že precej nagaja...

Sicer pa mam danes GROZEN dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zjutraj se mi je začel luščiti čep in se še kar lušči (sicer ni krvav), otrok mi pritiska k pri norcih na vse kosti (v križu mi kar škripa nekaj), ščipa me spodaj, ko hodim (verjetno bom šla malo po štacunah da kej sporžimuser posted image ), za povrh vsega pa je še moj dragi mel danes prometno nesrečo v službi in je zdej s povitim kolenom doma. HB ni nič hujšega, ampak sem predno sem šla na diabetološko, šla še na urgenco, in pol ko so mi pritisk merili sem ga imela 150/105 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem se takoj začela zgovarjat, ampak niso najboljši znaki tole... user posted image user posted image user posted image   Bomo vidli kaj bo in kaj ne... Zdej grem malo k mojemu ga pocrkljat, pa on mene, pol se pa kej oglasim user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
4.8.2009 13:12:34   
ledenka
Živa user posted image drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
4.8.2009 14:07:33   
aqua77
Ojla borkice! user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes obiskali Reškota in sedmega septembra začnemo z IVF postopkom! Končno! user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
4.8.2009 14:12:32   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Mi smo danes obiskali Reškota in sedmega septembra začnemo z IVF postopkom! Končno! user posted image user posted image

jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image a bo kratek al dolg postopek?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
4.8.2009 14:17:55   
aqua77

jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image a bo kratek al dolg postopek?

Po moje da dolg. user posted image  Vsaj tako sem ga zastopla. user posted image
Začnem sprejat s Superfactom 22 dan, potem drugi dan M pridem do njega, da mi pokaže kako in kaj z špikami Merionala ali pa Menopurja, odvisno če se mi bo dalo do madžarske po arcnije. Pomoje bom kar pri njemu Menopur vzela. user posted image  In tako naprej do UZ-ja, stopke, punkcije.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
4.8.2009 14:26:09   
sonček33
Živa joj no, tolk o hudiču in mladih ...drži se. Počivaj! Crkljajta en drugega pa še bušija zraven.

Aqua če sem pa za koga vesela, sem pa zate... vidiš čas prinaša dobre stvari ...toliko si dala skozi ..jaz ti privoščim sto na uro, da z Reškovo pomočjo dobita novega člana.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
4.8.2009 14:31:42   
aqua77

Živa joj no, tolk o hudiču in mladih ...drži se. Počivaj! Crkljajta en drugega pa še bušija zraven.

Aqua če sem pa za koga vesela, sem pa zate... vidiš čas prinaša dobre stvari ...toliko si dala skozi ..jaz ti privoščim sto na uro, da z Reškovo pomočjo dobita novega člana.

Hvala sanšajn!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
4.8.2009 15:29:54   
Serendipity

user posted image

Naš škrat. 6m1t, 8950g, 73cm

CUUUUKEEEEEEEEER! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunshine33  - saj bom dobra tašča, noooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aquina - Jupiiiii! Jaz bi kar skromen podpis dala k sunshinovemu postu user posted image user posted image user posted image

oktavija - čestitke za pupiko!

*hugs* za vse moje borkice

luna & polaris - vama pa user posted image (sem take volje za moje mariborčanke user posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
4.8.2009 15:30:10   
ledenka

Po moje da dolg. user posted image  Vsaj tako sem ga zastopla. user posted image
Začnem sprejat s Superfactom 22 dan, potem drugi dan M pridem do njega, da mi pokaže kako in kaj z špikami Merionala ali pa Menopurja, odvisno če se mi bo dalo do madžarske po arcnije. Pomoje bom kar pri njemu Menopur vzela. user posted image  In tako naprej do UZ-ja, stopke, punkcije.... user posted image

pluska, poroda itd. user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
4.8.2009 15:43:41   
aqua77
Seki, hvala! Kako smo kaj? Brojimo sitno, a ne?? user posted image user posted image  Še mal... user posted image user posted image user posted image  Berem na IVF nosečkah, da se možek še ne zaveda čisto! user posted image user posted image  To z večerjo si dobro opisala! user posted image  Kaj češ, moški!!!

Ajsi, ja tudi pluski in porodi bodo enkrat na vrsti upam!!! user posted image user posted image  Trenutno sem optimistična... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 4.8.2009 15:44:09 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
4.8.2009 15:48:31   
Serendipity

Seki, hvala! Kako smo kaj? Brojimo sitno, a ne?? user posted image user posted image  Še mal... user posted image user posted image user posted image  Berem na IVF nosečkah, da se možek še ne zaveda čisto! user posted image user posted image  To z večerjo si dobro opisala! user posted image  Kaj češ, moški!!!

Ajsi, ja tudi pluski in porodi bodo enkrat na vrsti upam!!! user posted image user posted image  Trenutno sem optimistična... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ti dala že odgovor na ICSI temi.
Drugače pa, če sem iskrena, mene še tudi ne lovi nekak ta feeling kot sem mislila da me bo (strah pred porodom in to...). Prav uživam v nosečnosti, brcikah, kolcanju in vsem tem premetavanju. Po eni strani komaj čakam našo bebiko (me prav zanima kak zgleda, kakšne laseke ima, kak joče (hehe, če je bolj glasna od mene), da jo pocartam v naročju in se kar bojim, da jo bom ceeelee dneve samo gledala), po drugi pa mi prav paše uživati vsak trenutek posebej.
Ja, možek je še pa bolj v optimist kot jaz. Hehe - bo kar ta scenarij z večerjo najverjetneje user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ti že mislila napisat, da spremeni podpis - kajti ne enkrat ampak KMALU bo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
4.8.2009 15:55:08   
aqua77
Sem ti že tam tudi jaz odgovorila! user posted image user posted image user posted image user posted image

Te pa čisto razumem, glede nosečnosti! Normalno, da komaj čakaš, da vidiš bebico, da jo stisneš, k sebi... Samo, nosečnost pa tako hitro mine, da imaš prav, da uživaš v njej na polno!
Je lepo, ko gledaš malo bitje kako raste vsak dan, samo dokler je pa v trebuščku je pa še prav poseben občutek! Takrat je res samo tvoj otroček! Ko čutiš brcike, pa kolcanje, pa tudi kar konkretne brce... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
4.8.2009 16:14:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Evo mene babike s pregleda na Polikliniki... Nič novega. Je pa rekla diabetologinja, da se strinja s porodom oz. s tem da grem notr, ker mi vse že precej nagaja...

Sicer pa mam danes GROZEN dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zjutraj se mi je začel luščiti čep in se še kar lušči (sicer ni krvav), otrok mi pritiska k pri norcih na vse kosti (v križu mi kar škripa nekaj), ščipa me spodaj, ko hodim (verjetno bom šla malo po štacunah da kej sporžimuser posted image ), za povrh vsega pa je še moj dragi mel danes prometno nesrečo v službi in je zdej s povitim kolenom doma. HB ni nič hujšega, ampak sem predno sem šla na diabetološko, šla še na urgenco, in pol ko so mi pritisk merili sem ga imela 150/105 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem se takoj začela zgovarjat, ampak niso najboljši znaki tole... user posted image user posted image user posted image   Bomo vidli kaj bo in kaj ne... Zdej grem malo k mojemu ga pocrkljat, pa on mene, pol se pa kej oglasim user posted image

ma teb pa res ni dolgčas k ti skoz neki dogajauser posted image HB da ni kej hujšga s tvojim ampak veš če se bo dans kej potem začel potem bo tvoj komaj stal tm zraven tebe pa še k ga boš držala za roko pa stiskala madonca sej ne vem kter se mi bo bolj smililuser posted image po koncu ga bodo dal kr ležat zraven tebeuser posted image no vseen držim pesti da se ti izpolni želja in to čimprejuser posted image

men dans skoz neki trebuh otrdeva in boli tko da ni čist fajn,pa še izcedek al kuga se mi je prej kr usul user posted image bomo videl je reku ta slep aja pol pa še ugotovim da mam vse zrihtan razen žabic za tamalouser posted image

aqua super,upajmo da bodo čimprej vidni rezultatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
4.8.2009 16:40:58   
aqua77
Živček, upam da si ok!

Larilu hvala... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
4.8.2009 17:34:56   
Nončika
živček, maš pa pestro. saj bo počasi vse ok. tvojemu naj se koleno popravi in da lahko stoji zraven tebe.

aqua77, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
4.8.2009 18:41:23   
Anonimen

Tole se pa lahko samo podpišem pa nič drugega user posted image user posted image user posted image   RADE TE MAMO!!!! DRŽI SE!!!!!

V četrtek bom verejtno res v P poslana, pol se bodo pa tam naprej odločali, kaj bodo z mano... Sem pa vesela, da bo moj lubi zdej doma, pa da sploh ne bom več sama... Zdej bo na bolniški, pol pa na dopustu, ko bo šel pa delat nazaj bomo mel pa že Pupota pri sebi... To sem se pa prejle spomnila, ko sem nekaj z mami govorila user posted image

Joj Se* sem ti kar fouš, da še vedno uživaš v nosečnosti user posted image user posted image Meni je sicer zdej OK, ker brce niso tok boleče več, ampak me pa popadki pa vse ostalo daje. Danes mi pritiska dol k pri norcih, pa trebuh mi je čist dol padu, je čist mal nad popkom še user posted image Mogoče polna luna še svoje dela, ampak danes mam res čuden dan.... Pa še jamram skoz user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 4.8.2009 18:47:30 >

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
4.8.2009 19:06:49   
murkica

Kako sem vesela!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No to pa je novica, da ti polepša dan!!!!!!!!!!!! Zdaj pa bo, boš videla, hitro kot bi trenil boš tudi ti božala trebuščka!!!!!!!!!!!

Živa- upam, da ta dan čim hitreje mine. Jaz sem imela tako katastrofo včeraj, ko mi je šlo vse narobe in sem se na koncu zjokala kot nora in se mi je zdelo vse lažje. Danes zjutraj pa, kot da se včeraj ni zgodilo. Ti malo objemčki svojega in bo noga takoj dobro. Malemu pa je očitno tako všeč, da bi rad še malo ostal tvoj podnajemnik :) Takšnega luksuza ne bo imel nikjer več :))))) Kar se pa tiče pritiska se pa ne sekiraj, pač je bil danes stresen dan in je bilo to krivo. Malo si ga zdaj zmeri pa boš videla pri čem si. Sicer pa je mogoče danes dan, ko boš ponoči letela v P :)))

Sonček33- Mali je prekrasen. To pa človeku res polepša dan, ko vidi kako naši nečakci ratsejo!!!user posted image user posted image

Sonček85- na FB-ju sem ti poslala povabilo, da ne boš čudno gledala kdo je to. (Nina) user posted image  Sem te vidla z našo Oktavijo na slikici in pa še malčka in mi je takoj potegnilo kam te moram dati :D

Drugače pa vse ostale tudi pozdravljene in upam, da uživate, ker se po dolgem času da malo zadihati. Je pa res, da je mene danes popoldan kar na kavču zmanjkalo, pa se mi to ponavadi ne dogaja, tako da je verjetno tudi za to krivo vreme. Danes mala brca kot nora in tudi očka je zopet ujel brcike in je bil ponosen kot pav :DDD No pa saj tako je tudi prav.

Bodite lepo jaz pa hitro šibam delat.
Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
5.8.2009 13:40:18   
Anonimen
dan

jaz sm pa dans čist povožena,od zjutri me skoz neki šravfa pa to še ni tok hudo,bolj hudo je k me špika k pr norcih in zjutri se še postavit pokonc nisem mogla k me je tok nažigal tko da sm mislna da bom mogla že it ampak HB je mali zaspal tko da sem šla tud jaz za 1 urco pančat ampak takoj k sm vstala trebuh otrdeval zdej pa tud hoče neki boletuser posted image tok sm že sita teh bolečin k ne morm normalno funkcionirat k bi lahk za tamalim laufala al pa vsaj normalno na sprehod šla pa niti to ne mormuser posted image

zdele si pa kavico kuham aja pa morm se pohvalit da je včeri tamavči prvič v kahlico kakaluser posted image user posted image user posted image sm bila tok šokirana da sm kr posodo spustila iz rokuser posted image pa čeprav kej tazga spet ne bo ponovil dolg časa ampak vseeen en napredek pa je leuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
5.8.2009 15:08:30   
spelka12
živa user posted image user posted image user posted image
aqua wiiiii, zelo, zelo, zelo vesela sem za vaju. Pa to je že čez 1 mesec user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......