|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
22.5.2010 16:24:01   
beyba
Oila mamice...če katero zanima.....Na ZS

user posted image

lp

aja 1-4 let 12 colsko malo rabljeno ko novo!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
22.5.2010 18:12:26   
jazzz27
larilu...upam, da ste že bolš. Sploh ne vem kaj je sedaj to..vsi neki bolaniuser posted image . user posted image

piki....user posted image a ti pa kar čez škarpo...samo da si ok, pa da ni nič hudega..je*eš avto. To je tako ko se intelektualke okol vozmouser posted image user posted image . Sem pa iskala šampon, prej najdem dlako v jajcu....ga ni.....tko da sem kupila neki podobnega...sam mam občutek da to ni to. Čeprav je šampon vijoličen.

Ajsi...kako šljaka?

bibika...držim peske....da bo prišel tisti magičen plusek...zdaj pa je že čas....

žiži....mislm nate...mučoooooo

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
23.5.2010 10:50:54   
ledenka
jutro user posted image

user posted image

in posebej za piki

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
23.5.2010 10:55:32   
ledenka
kako smo kaj?

jazzzika, še malo, pa boste upihnili 1. svečko user posted image user posted image user posted image

piki, si mela pa res angelčke okol sebe...user posted image user posted image user posted image

beyba, lepo kolo, upam, da uspeš prodat user posted image

larilu, kako zdravje pri vas? user posted image user posted image user posted image

meni dnevi kar letijo user posted image  se bojim, da se bom obrnila, pa bo že novo leto...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
23.5.2010 12:46:13   
Anonimen
dan
ajsi mah tamavči je dobr zdej ampak zdej je pa tamal spet neki kašlja pa iz noska teče,čeprav je dohtarca rekla da je že virus prestala ampak ne zgleda tko ker je iz dneva v dan slabi,jest noče ne gosto in ne pri men tko da sm si glih prej vn izstisnila ker me že tok boli,tko da drek od dreka glede zdravjauser posted image smo bili pa prej v BTC-ju k majo tamale za igrat pa še glih od avtosedežev Kiddy so imel predstavitev tko da sem tm še vprašala glede sedeža k se mi je zdel da ful opleta po avtu ampak smo zrihtaluser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
24.5.2010 7:03:44   
Anonimen
jutro bejbe moje!
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
24.5.2010 9:36:52   
ledenka
jutro user posted image  

jaz bi pa nekaj sladkega... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
24.5.2010 9:52:04   
Anonimen
ajsi zdej maš tri možnosti katere vrste cukra bi raj :
user posted image
ali že mal bolj hm čokoladnega ...
user posted image
ali že kaj bolj konkretno sladkega
user posted image
it's your choiceuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
24.5.2010 10:56:37   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image  

tale bo čist ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
24.5.2010 14:03:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  

tale bo čist ok user posted image user posted image user posted image

z dudo al brez?user posted image user posted image user posted image
veš sej je bilo dobr,čokoladni biskvit,vanilijev puding z belo čokolado na vrhu pa jagode in črna čokoladauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
25.5.2010 6:38:03   
Anonimen
jutro!
uvav monolog no k da je to novostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
25.5.2010 12:21:12   
Serendipity
baabee - ne sledim vam. Sem čista zgubljena user posted image

*hugs* za vse, ki jih potrebujete! Za ostale pa - hm, no saj tak mate tu višje kar nekaj cukrov nalimanih in se kar posladkajte z njimi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
25.5.2010 14:19:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

baabee - ne sledim vam. Sem čista zgubljena user posted image

*hugs* za vse, ki jih potrebujete! Za ostale pa - hm, no saj tak mate tu višje kar nekaj cukrov nalimanih in se kar posladkajte z njimi user posted image

ma komu ne slediš sej sem čist sama tle k oaza v puščaviuser posted image
vse ste me neki zapustile tko da bi moj pinki pigi moral dajat že črne in modre user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
26.5.2010 8:39:33   
Anonimen
dan!
jaz sem dans v polnem zagonu in iščem zobarja za tamavčija,k me je včeri skor na rit vrglo k sm videla tko čudne pikce na enem zobku na drugem pa tak rajv flekec,tko da bolj je prej it kot pa pol k bo res kej bolel,sam prejšnji teden tega še ni mel tko da že tko sem upala da mu tisto jemanje železa ne bo pustilo kakšnih problemov no pa sem se tud uštelauser posted image zdej že včeri sem klicala eno pedontologinjo pa je rekla da šele septembra jaz pa hočem čimprej tko da kaj mi pomaga septemberuser posted image

a bomo me to temo zaprle in zaključile?ker tole da jaz dejansko sama seb pišem mi je mal nesmiselno da ne rečem prej idiotsko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4614
26.5.2010 8:46:26   
ledenka
sem že tu user posted image  

larilu, v ZD Moste sta dva pedontologa, pa čakallna vrsta je kratka, vsaj pozimi je bila.
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/id_zdravnika,8183/strm_zdr,3206/task,prikaz/

kje je pigiiiiiiii? mal je res treba plave potalat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
26.5.2010 9:19:33   
Anonimen
ajsi to sem že včeri klicala in lahk pride tamavči šele v septembru,pa še naj ne bi bila prijazna tko da zdej bom v šiško poklicala pa upam da bo pa tista hotela sprejetuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
26.5.2010 9:30:08   
ledenka
v Šiški je prijazna, samo jemljejosam Šiškarje in zahodno polovico LJ user posted image  očitno majo razdeljeno. kaj pa da ga pelješ k navadnemu otroškemu zobarju? al pa da ti da P napotnico z _NUJNO gor?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
26.5.2010 9:34:57   
Anonimen
ma jaz jo bom vprašala pa povedala ji bom da tole ne bo čakalo do septembra tko da če bo vzela ok drugače bom mogla pa kej druzga pogruntat sam še ne vem kajuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
26.5.2010 11:07:57   
ledenka

ma jaz jo bom vprašala pa povedala ji bom da tole ne bo čakalo do septembra tko da če bo vzela ok drugače bom mogla pa kej druzga pogruntat sam še ne vem kajuser posted image

kak običajen otroški zobar morda? samo nimam pojma, kdo bi bil ok in še sprejemal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
26.5.2010 11:40:58   
Anonimen
sem eno že klicala sam k še ni star 3 leta in ga zarad tega nočeuser posted image bomo videl no sej če bo prvo rekla ne ji bom pol pa rekla da tud plačamuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4620
27.5.2010 7:14:10   
Anonimen
dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
27.5.2010 10:10:29   
ledenka
user posted image

jutro user posted image  

larilu, kako si uspela uredit? vem da je ena od zmajčic peljala tamalo k zobarju v ZD Bežigrad, pa ni bilo problema s tem, da bi jo sprejeli, čeprav je bila stara manj kot leto.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
27.5.2010 11:31:31   
Anonimen
ajsi sem dobila enga privat tle na Zaloški baje je ful vredu in prijazen,tko da v sredo ob 17 je tamavči naročen potem bomo pa videli sam a ni zanimivo da takrat ko pa najdeš se ti jih pa še par dobrih pojaviuser posted image k tud jaz sm dobila zjutri še eno številko k je tud dobra tko da ne vem bomo videl kako bo ta v sredo,sam morm priznat da me je kar mal strah ker ne vem kako bo tamavči odreagiral na moškegauser posted image
dej povej kako si pa ti kej?kej novega pri vas?a se opaz da mi je dolgčas tle gor a?ma res prov pogrešam te pogovore tleuser posted image
v ponedeljek spet vozim za dve uri potem pa upam da se me bo usmilil in dal na izpituser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
27.5.2010 15:23:43   
ledenka
larilu, pošiljam pikepoke! upam, da ne bo ugotovil nič hujšega user posted image  

M. raste, saj slikce vidiš na FBju user posted image  na šiht pa se tud počasi privajam, ni druge. pa najbrž bom vzela krajši delovnik, 7 ur, da bom mela še kaj cajta za M. popoldan, ker če pridem dam ob 5h, imava samo še dobro uro in pol, potem gre pa spat. pa prve korake dela, je noro smešen user posted image  privajam ga na vožnjo s kolesom, ker je to moje glavno prevozno sredstvo. in joška je še kar zakon user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
28.5.2010 10:03:22   
ledenka
jutro, petek je user posted image user posted image user posted image
user posted image

čas leti... prehitro!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?