Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 16:24:01
|
|
|
|
beyba
|
Oila mamice...če katero zanima.....Na ZS lp aja 1-4 let 12 colsko malo rabljeno ko novo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 18:12:26
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu...upam, da ste že bolš. Sploh ne vem kaj je sedaj to..vsi neki bolani . piki.... a ti pa kar čez škarpo...samo da si ok, pa da ni nič hudega..je*eš avto. To je tako ko se intelektualke okol vozmo . Sem pa iskala šampon, prej najdem dlako v jajcu....ga ni.....tko da sem kupila neki podobnega...sam mam občutek da to ni to. Čeprav je šampon vijoličen. Ajsi...kako šljaka? bibika...držim peske....da bo prišel tisti magičen plusek...zdaj pa je že čas.... žiži....mislm nate...mučoooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.5.2010 10:50:54
|
|
|
|
ledenka
|
jutro in posebej za piki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.5.2010 10:55:32
|
|
|
|
ledenka
|
kako smo kaj? jazzzika, še malo, pa boste upihnili 1. svečko piki, si mela pa res angelčke okol sebe... beyba, lepo kolo, upam, da uspeš prodat larilu, kako zdravje pri vas? meni dnevi kar letijo se bojim, da se bom obrnila, pa bo že novo leto...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.5.2010 12:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
dan ajsi mah tamavči je dobr zdej ampak zdej je pa tamal spet neki kašlja pa iz noska teče,čeprav je dohtarca rekla da je že virus prestala ampak ne zgleda tko ker je iz dneva v dan slabi,jest noče ne gosto in ne pri men tko da sm si glih prej vn izstisnila ker me že tok boli,tko da drek od dreka glede zdravja smo bili pa prej v BTC-ju k majo tamale za igrat pa še glih od avtosedežev Kiddy so imel predstavitev tko da sem tm še vprašala glede sedeža k se mi je zdel da ful opleta po avtu ampak smo zrihtal
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.5.2010 7:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro bejbe moje!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.5.2010 9:36:52
|
|
|
|
ledenka
|
jutro jaz bi pa nekaj sladkega...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.5.2010 9:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi zdej maš tri možnosti katere vrste cukra bi raj : ali že mal bolj hm čokoladnega ... ali že kaj bolj konkretno sladkega it's your choice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.5.2010 10:56:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ajsi zdej maš tri možnosti katere vrste cukra bi raj : tale bo čist ok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.5.2010 14:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ajsi zdej maš tri možnosti katere vrste cukra bi raj : tale bo čist ok z dudo al brez? veš sej je bilo dobr,čokoladni biskvit,vanilijev puding z belo čokolado na vrhu pa jagode in črna čokolada
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.5.2010 6:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! uvav monolog no k da je to novost
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.5.2010 12:21:12
|
|
|
|
Serendipity
|
baabee - ne sledim vam. Sem čista zgubljena *hugs* za vse, ki jih potrebujete! Za ostale pa - hm, no saj tak mate tu višje kar nekaj cukrov nalimanih in se kar posladkajte z njimi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.5.2010 14:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity baabee - ne sledim vam. Sem čista zgubljena *hugs* za vse, ki jih potrebujete! Za ostale pa - hm, no saj tak mate tu višje kar nekaj cukrov nalimanih in se kar posladkajte z njimi ma komu ne slediš sej sem čist sama tle k oaza v puščavi vse ste me neki zapustile tko da bi moj pinki pigi moral dajat že črne in modre
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.5.2010 8:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! jaz sem dans v polnem zagonu in iščem zobarja za tamavčija,k me je včeri skor na rit vrglo k sm videla tko čudne pikce na enem zobku na drugem pa tak rajv flekec,tko da bolj je prej it kot pa pol k bo res kej bolel,sam prejšnji teden tega še ni mel tko da že tko sem upala da mu tisto jemanje železa ne bo pustilo kakšnih problemov no pa sem se tud uštela zdej že včeri sem klicala eno pedontologinjo pa je rekla da šele septembra jaz pa hočem čimprej tko da kaj mi pomaga september a bomo me to temo zaprle in zaključile?ker tole da jaz dejansko sama seb pišem mi je mal nesmiselno da ne rečem prej idiotsko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.5.2010 9:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi to sem že včeri klicala in lahk pride tamavči šele v septembru,pa še naj ne bi bila prijazna tko da zdej bom v šiško poklicala pa upam da bo pa tista hotela sprejet
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.5.2010 9:30:08
|
|
|
|
ledenka
|
v Šiški je prijazna, samo jemljejosam Šiškarje in zahodno polovico LJ očitno majo razdeljeno. kaj pa da ga pelješ k navadnemu otroškemu zobarju? al pa da ti da P napotnico z _NUJNO gor?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.5.2010 9:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ma jaz jo bom vprašala pa povedala ji bom da tole ne bo čakalo do septembra tko da če bo vzela ok drugače bom mogla pa kej druzga pogruntat sam še ne vem kaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.5.2010 11:07:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma jaz jo bom vprašala pa povedala ji bom da tole ne bo čakalo do septembra tko da če bo vzela ok drugače bom mogla pa kej druzga pogruntat sam še ne vem kaj kak običajen otroški zobar morda? samo nimam pojma, kdo bi bil ok in še sprejemal...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.5.2010 11:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
sem eno že klicala sam k še ni star 3 leta in ga zarad tega noče bomo videl no sej če bo prvo rekla ne ji bom pol pa rekla da tud plačam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.5.2010 7:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.5.2010 10:10:29
|
|
|
|
ledenka
|
jutro larilu, kako si uspela uredit? vem da je ena od zmajčic peljala tamalo k zobarju v ZD Bežigrad, pa ni bilo problema s tem, da bi jo sprejeli, čeprav je bila stara manj kot leto.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.5.2010 11:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi sem dobila enga privat tle na Zaloški baje je ful vredu in prijazen,tko da v sredo ob 17 je tamavči naročen potem bomo pa videli sam a ni zanimivo da takrat ko pa najdeš se ti jih pa še par dobrih pojavi k tud jaz sm dobila zjutri še eno številko k je tud dobra tko da ne vem bomo videl kako bo ta v sredo,sam morm priznat da me je kar mal strah ker ne vem kako bo tamavči odreagiral na moškega dej povej kako si pa ti kej?kej novega pri vas?a se opaz da mi je dolgčas tle gor a?ma res prov pogrešam te pogovore tle v ponedeljek spet vozim za dve uri potem pa upam da se me bo usmilil in dal na izpit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.5.2010 15:23:43
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, pošiljam pikepoke! upam, da ne bo ugotovil nič hujšega M. raste, saj slikce vidiš na FBju na šiht pa se tud počasi privajam, ni druge. pa najbrž bom vzela krajši delovnik, 7 ur, da bom mela še kaj cajta za M. popoldan, ker če pridem dam ob 5h, imava samo še dobro uro in pol, potem gre pa spat. pa prve korake dela, je noro smešen privajam ga na vožnjo s kolesom, ker je to moje glavno prevozno sredstvo. in joška je še kar zakon
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.5.2010 10:03:22
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, petek je čas leti... prehitro!
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?