Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.6.2010 19:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ful slabe volje,sem dobila dans odločbo za tamalo za vrtec in ni sprejeta tle na jančah ampak v zalogu in se prov bojim da bi jo tm mela ker vem kolk so tam bolni pa tko in ona dobi takoj bronhiolitis pa če je tist ta drug sam mejčken prehlajen,zdej pa če je ne bi vpisala pa ne bo na prednostni list,dobila pa zato nisem ker sem jo kasneje rodila in je mlajša od drugihker zdej po tanovem točkovanju gledajo preko EMŠO številke pa zdej tud ne vem kako enga bom tle hodila iskat druzga pa tja dol ma za **** no,20km mam sam do vrtca pol pa nazaj pa uff slabe volje sm,pikica hvala za vprašanje ja tamala dva sta ok pač včeri je tamavči dobil pokvarjeno hrano v vrtcu in ga je to matral in ostale otročke tud tko da ne bi zdej še o tem k drgač me bo raznesl
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.6.2010 21:39:15
|
|
|
|
ledenka
|
larilu a prestavit pa je ni možno? pa da se pohvalim - mam nove nohtke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.6.2010 22:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Važička Ajsi Si bla pri Ireni? So ti prvi zdržali? Ne vidim jih dobro, ker slikce ne morem povečat LEPA SI!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.6.2010 23:04:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Važička Ajsi Si bla pri Ireni? So ti prvi zdržali? Ne vidim jih dobro, ker slikce ne morem povečat LEPA SI!!!! kako ste pri vas, bolje? pri Ireni, ja, taprvi so lepo zdržali do sedaj večje slikce mi ni hotelo odpret, link pa ni delal.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 6:56:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro ajsi uvav ful lepi nohtki Klare pa ne morm premestit ker tle gor ni prostora,sam če bi jaz vedela da sploh ne bo druge skupine ne verjamem da bi jo vpisala,k tko zdej je ne smem izpisat ker bom zgubila tiste točke prednosti,ma jutr bom ravnateljici povedala svoje k tkole se pa res ne grem še mal spodbude za lepši dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 9:47:01
|
|
|
|
pikicao.
|
ja super nohtkiii jz bi tud taksne mela.. tko d se priporocam za priporocilo :D jz sm pa ze v studijskem zagonuuu... trenutno pavzica.. d vas na hit poszdravm... se zahvalim larilu za lepotce recem ajsi hvala za vcerajsnji caj, dons jz castim kavica, pa se kakav za tiste k neb glih kavice tko d ..se javim ob naslednji pavzici.. prcakujem kaksne odzive pa ajsiii kontakt na ZS ;) lahko na fb
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 9:58:02
|
|
|
|
ledenka
|
jutro tako kavico bi tud v živo... larilu, sej je vrtec za 2. zastonj pač ne hodi, oz. hodi samo takrat, ko nimaš drugega varstva. jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala... piki, dobiš ZS
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 10:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
eh bomo še videl,zdele pa šibam k se mi je pikica zbudila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 12:31:51
|
|
|
|
ledenka
|
komaj zdaj sem videla pomočnike larilu, hvala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 20:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvi pregled za nami!!! Srčka smo vidli, je pa dojenči teden dni manjši, ampak je bil tudi Žiga, tko da me samo malo skrbi Se bom veselila, dokler ne bo slabe novicae - UPAM DA JE SPLOH NE BO!!!! - ker sicer se mi še zmeša
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 20:33:16
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz sem ful slabe volje,sem dobila dans odločbo za tamalo za vrtec in ni sprejeta tle na jančah ampak v zalogu upam da dobite vrtec bližje... Povej mi.. a si z Janč pri Litiji...od tam je bil moj fotr...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 20:34:26
|
|
|
|
murkica
|
No zdej sm pa tole mogla pridt pogledat, ker me je Živa na FB-ju shecala. Ninči moja iskrene čestitke!!!! Jst sm tok vesela, da sploh ne znam povedat... No ste pa pridni, nismo sploh vedela, da delate že na drugem. Pogumna punca. Jaz imam za nekaj časa dovolj, čeprav je naša pravi angelček ... Ampak najprje redna zaposlitev(ker tole študentsko življenje je bolj tako), upam, da se vmes preselimo, potem pa nova pridobitev... Ampak res iskrene čestitke in verjamem, da bo vse ok, tako da se samo sprosti!!! Drugače pa lupčki vse,. Jaz sem tako zaposlena, da enostavno nimam časa za RR, pa čeprav vas vse pogrešam...Čez dan me zaposli mala, zvečer pa delam in enostavno ni časa, da bi prišla gor... Upam, da ste vse ok. Saj ne vem, je še kakšna nova nosečka? Vem za Fergi in pa sedaj Živa... Joj punce uživajte in vse nosečke pobožajte trebuščke...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 20:40:35
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Prvi pregled za nami!!! Srčka smo vidli, je pa dojenči teden dni manjši, ampak je bil tudi Žiga, tko da me samo malo skrbi Se bom veselila, dokler ne bo slabe novicae - UPAM DA JE SPLOH NE BO!!!! - ker sicer se mi še zmeša
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 20:56:34
|
|
|
|
miska73
|
Živa no pa si še mene spravila semle gor... Čestitke. Ne morm verjet. Vi pa niste nič kej čakali. Pridni. Lubčka pikici in Žigecu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 21:05:02
|
|
|
|
Serendipity
|
živa - Jupi za srčka še tu! opala - miška in murkica sta še sem prilezli ps: Murki - meni se pa tak lušta še ena bejba Pa bi tudi mogla določene kriteriji imeti dosežene za še eno.. ampak... jao :) Sicer sva za Z skoraj 4 leta rabila...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.6.2010 21:06:15 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 21:23:45
|
|
|
|
miska73
|
Oj Seki Dej ti men povej, katere toplice v vaših koncih kaj poznaš/priporočaš. Da bi se šli ene mini počitnice. Po možnosti kak apartma.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 3.6.2010 21:24:21 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 21:59:13
|
|
|
|
pikicao.
|
smo veseliiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 22:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Seki ko sem se jaz tako nazadnje z dragim pogovarjala, sva potem med rekla.... Ah.... Če se prime se pa prime... In zdej mamo pikico s srčekom Navijam, da vama rata čimprej!!! Danes sta bile pri G dve sestri, ki bosta imeli razlike 11 in 13 mesecev Pogumno, a?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.6.2010 23:01:01
|
|
|
|
Serendipity
|
živa - to bi bilo najlepšejše! miška - Moravske Toplice - ampak tu bi predlagala za kopanje z otročki Vivat (je sicer malo bazenov ampak je voda bolj fajn kot v termah 3000) so pa še Terme 3000. Banovci so tudi fajn, Lendava ali pa Radenci (to pa tak veš kak je tam). So pa še potem Terme Ptuj ali Mala Nedelja (je pa že izven Prekmurja). Za apartmaje pa osebno ne vem ... V okviru term jih je nekaj - malo vpiši v strička G, pa ti jih kar nekaj ven vrže...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.6.2010 7:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
uvav zdele me je pa skor stola dol vrglo,ja punce a ste se ve kej zmotile da ste sem gor prišle al kaj? Erin ja tiste Janče ja Živček super za srčka pa nč negativo vn tolčt,ti kr lepo pozitivno zdele morm it tamalga zbuditpa v vrtec peljat,pol mam pa cepljenje s tamalo sam ne bo bila cepljena ker ima vročino k jo zobek matra,ampak vsaj izmerila pa stehtala jo bo,še prej morm it pa v vrtec podpisat vpisnino in bom kar takoj premestitev dala,pritožbe pa ne morm pisat ker potem če mi ni ugodeno potem je avtomatski izpis mislim banda ušiva ufff ne grem k drgač bom spet preveč jezna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.6.2010 10:15:44
|
|
|
|
Fargesia
|
ooo, stara garda na kupu...kok lepo!!!!! živa, čestitke za !!! mal stimulacije...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.6.2010 10:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
FARGI KOK SI LEPA!!!!!! Miška mi smo lani na vrat na nos šli v Terme 3000 ker sem jih hotla videt... Katastrofa!!! Gužva, da sebe ne vidiš, kaj šele otrok, voda pa totalna poscalina.... FUJ!!! Mene ziher ne vidijo več
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.6.2010 10:44:25
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro pupike... fargi lep trebuscek ..pobozi ga v mojm imenuuu jz se dons bl ucim k ucer.. ucer mi kr ni pa ni slo... in ugan zakaj... dobila tak hud vnetje.. d mam vse otecen dol.. se napihuje me posledicn zarad tega.. nabrekla k ne vem kaj.. pa to pr t mali... jao jao.. do G. grem pa sele v pondelk lahko, super sm do takrat bo pa dol vse tok nabrekl d bo poook nrdil ja sej vem..smejem se.. sam kaj nej tko je a ktera ve za kaksno domace zdravil..sej toplo mam ze okol pasu.... sm oblecena k polarn medo.. komi roko premikam k naloge resujem zrd tok plastnga oblacila ta vnetja so sam za na mars poslat..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.6.2010 11:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem slišala da jogurt pomaga - nevem pa kako pri tebi to zgleda..... Jutri je pa dežurna ginekološka v šiški sicer Jaz bi rekla da se greš kar pokazat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.6.2010 11:32:40
|
|
|
|
ledenka
|
živa še tule super za fargi lep buši! piki ne čakat predolgo, da ne gre naprej vnetje! larilu za malčico! pogrešam polaris, luno pa aquico...
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?