|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
2.6.2010 19:16:55   
Anonimen
jaz sem ful slabe volje,sem dobila dans odločbo za tamalo za vrtec in ni sprejeta tle na jančah ampak v zaloguuser posted image in se prov bojim da bi jo tm mela ker vem kolk so tam bolni pa tko in ona dobi takoj bronhiolitis  pa če je tist ta drug sam mejčken prehlajen,zdej pa če je ne bi vpisala pa ne bo na prednostni list,dobila pa zato nisem ker sem jo kasneje rodila in je mlajša od drugihker zdej po tanovem točkovanju gledajo preko EMŠO številkeuser posted image pa zdej tud ne vem kako enga bom tle hodila iskat druzga pa tja dol ma za **** no,20km mam sam do vrtca pol pa nazaj pa uff slabe volje sm,pikica hvala za vprašanje ja tamala dva sta ok pač včeri je tamavči dobil pokvarjeno hrano v vrtcu in ga je to matral in ostale otročke tud tko da ne bi zdej še o tem k drgač me bo raznesluser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
2.6.2010 21:39:15   
ledenka
larilu user posted image user posted image user posted image  a prestavit pa je ni možno?

pa da se pohvalim - mam nove nohtke user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
2.6.2010 22:40:41   
Anonimen
Važička Ajsi user posted image user posted image user posted image   Si bla pri Ireni? So ti prvi zdržali? Ne vidim jih dobro, ker slikce ne morem povečat user posted image LEPA SI!!!!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
2.6.2010 23:04:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Važička Ajsi user posted image user posted image user posted image   Si bla pri Ireni? So ti prvi zdržali? Ne vidim jih dobro, ker slikce ne morem povečat user posted image LEPA SI!!!!

kako ste pri vas, bolje?

pri Ireni, ja, taprvi so lepo zdržali do sedaj user posted image  večje slikce mi ni hotelo odpret, link pa ni delal.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
3.6.2010 6:56:37   
Anonimen
jutro
ajsi uvav ful lepi nohtkiuser posted image
Klare pa ne morm premestit ker tle gor ni prostora,sam če bi jaz vedela da sploh ne bo druge skupine ne verjamem da bi jo vpisala,k tko zdej je ne smem izpisat ker bom zgubila tiste točke prednosti,ma jutr bom ravnateljici povedala svoje k tkole se pa res ne grem
še mal spodbude za lepši danuser posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
3.6.2010 9:47:01   
pikicao.
ja super nohtkiii jz bi tud taksne mela.. tko d se priporocam za priporocilo :D

jz sm pa ze v studijskem zagonuuu... trenutno pavzica.. user posted image user posted image   d vas na hit poszdravm... se zahvalim larilu za lepotce user posted image user posted image user posted image

recem ajsi hvala za vcerajsnji caj, dons jz castim

user posted image

kavica, pa se kakav za tiste k neb glih kavice
user posted image

tko d ..se javim ob naslednji pavzici.. prcakujem kaksne odzive user posted image user posted image user posted image  

pa ajsiii kontakt na ZS ;) lahko na fb

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
3.6.2010 9:58:02   
ledenka
jutro user posted image  tako kavico bi tud v živo...

larilu, sej je vrtec za 2. zastonj user posted image  pač ne hodi, oz. hodi samo takrat, ko nimaš drugega varstva. jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala...

piki, dobiš ZS user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
3.6.2010 10:52:18   
Anonimen
eh bomo še videl,zdele pa šibam k se mi je pikica zbudila

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4658
3.6.2010 12:31:51   
ledenka
komaj zdaj sem videla pomočnike user posted image  

larilu, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
3.6.2010 20:20:10   
Anonimen
Prvi pregled za nami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčka smo vidli, je pa dojenči teden dni manjši, ampak je bil tudi Žiga, tko da me samo malo skrbi user posted image Se bom veselila, dokler ne bo slabe novicae - UPAM DA JE SPLOH NE BO!!!! - ker sicer se mi še zmeša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
3.6.2010 20:33:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jaz sem ful slabe volje,sem dobila dans odločbo za tamalo za vrtec in ni sprejeta tle na jančah ampak v zaloguuser posted image

user posted image user posted image upam da dobite vrtec bližje...

Povej mi.. a si z Janč pri Litiji...od tam je bil moj fotr...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
3.6.2010 20:34:26   
murkica
No zdej sm pa tole mogla pridt pogledat, ker me je Živa na FB-ju shecala. Ninči moja iskrene čestitke!!!! Jst sm tok vesela, da sploh ne znam povedat... No ste pa pridni, nismo sploh vedela, da delate že na drugem. Pogumna punca. Jaz imam za nekaj časa dovolj, čeprav je naša pravi angelček ... Ampak najprje redna zaposlitev(ker tole študentsko življenje je bolj tako), upam, da se vmes preselimo, potem pa nova pridobitev...

Ampak res iskrene čestitke in verjamem, da bo vse ok, tako da se samo sprosti!!!

Drugače pa lupčki vse,. Jaz sem tako zaposlena, da enostavno nimam časa za RR, pa čeprav vas vse pogrešam...Čez dan me zaposli mala, zvečer pa delam in enostavno ni časa, da bi prišla gor...

Upam, da ste vse ok.  Saj ne vem, je še kakšna nova nosečka? Vem za Fergi in pa sedaj Živa...

Joj punce uživajte in vse nosečke pobožajte trebuščke...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
3.6.2010 20:40:35   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Prvi pregled za nami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčka smo vidli, je pa dojenči teden dni manjši, ampak je bil tudi Žiga, tko da me samo malo skrbi user posted image Se bom veselila, dokler ne bo slabe novicae - UPAM DA JE SPLOH NE BO!!!! - ker sicer se mi še zmeša user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
3.6.2010 20:56:34   
miska73
Živa no pa si še mene spravila semle gor...
Čestitke. Ne morm verjet.
Vi pa niste nič kej čakali. Pridni.
Lubčka pikici in Žigecu.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
3.6.2010 21:05:02   
Serendipity
živa - Jupi za srčka še tu! user posted image

opala - miška in murkica sta še sem prilezli user posted image user posted image user posted image

ps: Murki - meni se pa tak lušta še ena bejba user posted image Pa bi tudi mogla določene kriteriji imeti dosežene za še eno.. ampak... jao :) Sicer sva za Z skoraj 4 leta rabila... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.6.2010 21:06:15 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
3.6.2010 21:23:45   
miska73
Oj Seki user posted image
Dej ti men povej, katere toplice v vaših koncih kaj poznaš/priporočaš.
Da bi se šli ene mini počitnice.
Po možnosti kak apartma.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 3.6.2010 21:24:21 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
3.6.2010 21:59:13   
pikicao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   smo veseliiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
3.6.2010 22:16:49   
Anonimen
Seki ko sem se jaz tako nazadnje z dragim pogovarjala, sva potem med user posted image rekla.... Ah.... Če se prime se pa prime... In zdej mamo pikico s srčekom user posted image

Navijam, da vama rata čimprej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Danes sta bile pri G dve sestri, ki bosta imeli razlike 11 in 13 mesecev user posted image user posted image user posted image Pogumno, a? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4668
3.6.2010 23:01:01   
Serendipity
živa - to bi bilo najlepšejše! user posted image

miška - Moravske Toplice - ampak tu bi predlagala za kopanje z otročki Vivat (je sicer malo bazenov ampak je voda bolj fajn kot v termah 3000) so pa še Terme 3000. Banovci so tudi fajn, Lendava ali pa Radenci (to pa tak veš kak je tam). So pa še potem Terme Ptuj ali Mala Nedelja (je pa že izven Prekmurja). Za apartmaje pa osebno ne vem ... V okviru term jih je nekaj - malo vpiši v strička G, pa ti jih kar nekaj ven vrže...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
4.6.2010 7:03:55   
Anonimen
user posted image uvav zdele me je pa skor stola dol vrglo,ja punce a ste se ve kej zmotile da ste sem gor prišle al kaj?user posted image user posted image
Erin ja tiste Janče ja user posted image
Živček super za srčkauser posted image user posted image user posted image pa nč negativo vn tolčt,ti kr lepo pozitivnouser posted image

zdele morm it tamalga zbuditpa v vrtec peljat,pol mam pa cepljenje s tamalo sam ne bo bila cepljena ker ima vročino k jo zobek matra,ampak vsaj izmerila pa stehtala jo bo,še prej morm it pa v vrtec podpisat vpisnino in bom kar takoj premestitev dala,pritožbe pa ne morm pisat ker potem če mi ni ugodeno potem je avtomatski izpisuser posted image mislim banda ušiva ufff ne grem k drgač bom spet preveč jezna

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4670
4.6.2010 10:15:44   
Fargesia
ooo, stara garda na kupu...kok lepo!!!!!

živa, čestitke za user posted image !!!

mal stimulacije...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
4.6.2010 10:25:08   
Anonimen
FARGI KOK SI LEPA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška mi smo lani na vrat na nos šli v Terme 3000 ker sem jih hotla videt... user posted image Katastrofa!!! Gužva, da sebe ne vidiš, kaj šele otrok, voda pa totalna poscalina.... FUJ!!! Mene ziher ne vidijo več user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
4.6.2010 10:44:25   
pikicao.
jutro pupike... fargi lep trebuscek ..pobozi ga v mojm imenuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz se dons bl ucim k ucer.. ucer mi kr ni pa ni slo... in ugan zakaj... dobila tak hud vnetje.. d mam vse otecen dol..user posted image user posted image user posted image
se napihuje me posledicn zarad tega.. nabrekla k ne vem kaj.. pa to pr t mali... jao jao..

do G. grem pa sele v pondelk lahko, super sm user posted image user posted image user posted image  do takrat bo pa dol vse tok nabrekl d bo poook nrdil user posted image   ja sej vem..smejem se.. sam kaj nej tko je user posted image

a ktera ve za kaksno domace zdravil..sej toplo mam ze okol pasu.... sm oblecena k polarn medo.. komi roko premikam k naloge resujem zrd tok plastnga oblacila user posted image

ta vnetja so sam za na mars poslat..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.6.2010 11:11:27   
Anonimen
Jst sem slišala da jogurt pomaga - nevem pa kako pri tebi to zgleda.....

Jutri je pa dežurna ginekološka v šiški sicer user posted image user posted image user posted image   Jaz bi rekla da se greš kar pokazat

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.6.2010 11:32:40   
ledenka
živa user posted image user posted image user posted image  še tule super za user posted image

fargi user posted image  lep buši!

piki user posted image user posted image user posted image  ne čakat predolgo, da ne gre naprej vnetje!

larilu user posted image user posted image user posted image  za malčico!

pogrešam polaris, luno pa aquico...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?