Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.5.2010 22:53:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity baabee - ne sledim vam. Sem čista zgubljena *hugs* za vse, ki jih potrebujete! Za ostale pa - hm, no saj tak mate tu višje kar nekaj cukrov nalimanih in se kar posladkajte z njimi ma komu ne slediš sej sem čist sama tle k oaza v puščavi vse ste me neki zapustile tko da bi moj pinki pigi moral dajat že črne in modre Jap, that was the point
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.5.2010 10:29:44
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu nisi samaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.5.2010 11:00:07
|
|
|
|
sonček33
|
larilu pa jaz tudi kukam sem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.5.2010 13:26:35
|
|
|
|
ledenka
|
hej ho, hej ho, na delo zdaj gremo vidim, da je spet malce bolj živahno... kje so kaki cukriiiiii?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.5.2010 14:50:27
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.5.2010 14:53:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect zlobaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.5.2010 15:09:12
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.5.2010 15:15:01
|
|
|
|
ledenka
|
pigiiii, U made my day to sem rabla, zaj pa lahko grem kosilo kuhat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.5.2010 8:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro jaz sm s pikico pri moji mamic k mam pol spet 2 uri vožnje,pa tko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.5.2010 9:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
v soboto smo šli tamavčiju kupit copatke,jaz sem se pa v te čeveljčke zagledala sam je pa cena bila taka da žal ni za moj žepek,mogoče nekega dne a do takrat bo minilo še velikooooo časa
< Sporočilo je popravil larilu -- 31.5.2010 9:26:28 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 31.5.2010 10:21:51
|
|
|
|
ledenka
|
uuuuu, fensi čeveljci jaz sem včeraj malce gledala v Deichmannu, majo kar lepo izbiro. sem se zagledala v ene orto kiči vijola sandale s kamenčki nimam jih kam nosit, seveda, ampak zgledali so pa kuuuul kolk temen dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 6:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro ajsi sej tud jaz jih ne bi mela za kam ampak a veš tko k bom mela enkrat službo (i hope) pa tko a ne,je treba vnaprej gledat včeri predno sem šla vozit me je prvo en avto fajn zalil,potem me je drug skor zbil in še kot tretje je pa inštruktor prišel z drugim novim avtom,tko da zdej vozim BMW,zdej pa upam da bom s tem izpit nardila k zdej pa menjam tele avte k gate zdej vozim spet jutri pa upam da bo kr reku da se grem prijavit za izpit sam k vem da so to pobožne želje dans mam govorilne v vrtcu,jutr ma Luki zobarja v petek Klara cepljenje v ponedeljek bi mogla met pa jaz zobarja sam bom poklicala da ne bo šlo,tko da kdaj drugč
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 9:50:05
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, navijamo za tale tvoj izpit! si pa fensi, kar BMW M. ima pa danes cepljenje, ga bom dala cepit proti klopnemu meningitisu. Upam, da NE BO KAKIH STRANSKIH UČINKOV... pa danes zvečer grem na premiero Seksa v mestu vsaj en seks v mojem lajfu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 9:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu, navijamo za tale tvoj izpit! si pa fensi, kar BMW M. ima pa danes cepljenje, ga bom dala cepit proti klopnemu meningitisu. Upam, da NE BO KAKIH STRANSKIH UČINKOV... pa danes zvečer grem na premiero Seksa v mestu vsaj en seks v mojem lajfu ma ti pa si,ma važn da je vlažn' pravjo a ne no le pejd gledat da boš povedala al se splača gledat al ne ja sej je moj tud reku da bi kuj zamenju z mano,da bi on bmw-ja pelu jaz bi mela pa izpit pa najin avto peljala jaz sem kuj za
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 10:26:45
|
|
|
|
ledenka
|
zaj pa sem se nasmejala! bom poročala, seveda ti pa poročaj, kdaj boš mela izpit... da posebej držimo pestke in glasno navijamo! bomo prišle s transparenti na Roško
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 11:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
transparenti mislim inovativna zamisel res,ampak veš maš dost cajta da jih lahko narediš tud 100 k jaz mislim da je modelu se pač luštno furat z mano tko da pojma nimam kdaj bo izpit,če bom mela srečo da bo pa le letos
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 14:01:07
|
|
|
|
strelka1987
|
Zdravo! da se vam še jaz malo javim...danes sem bila pri ginekologu in mi je postavu diagnozo PCO in mi predpisal klomifen. Zdej pa ne vem kaj si naj mislim, kaj naj delam ...rahlo sem v šoku in predvsem konkretno prestrašena... Drugače sem pila sedaj krvomočnico in rman...sedaj pa ne vem kaj naj?sem njega vprašala, pa mi je tak čudno odgovrou, da ne vem kaj naj si misllim... vsak navet bi bil dobrodošel!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 14:14:56
|
|
|
|
ledenka
|
strelka, ni panike zdaj vsaj veš, kaj je narobe! po klomifenu bi naj imela redne ovulacije, samo upam, da te je tvoj G naročil na UZ - namreč dobro je, da vsaj prvič pogleda, ali reagiraš. rmana jaz ne bi pila hkrati, krvomočnico pa lahko piješ v prvi polovici ciklusa, ker ti odebeli sluznico (klomifen jo lahko namreč tanjša). larilu, bo letos, bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 14:26:36
|
|
|
|
strelka1987
|
"problem" je v tem, da sem bla malo presenečena, ker je to komaj najin prvi mesec...me je pa danes pregledal z ultrazvokom, po jemanju (5 dni 2 tabletki) sem pa takoj spet naročena...je reku, da me je obvezno treba pogledat..aja pa še to je reku, če mi bo M zamujala, naj pridem, da mi jo bo sprožu.. Prvi del cikla, pomeni, do menstuacije?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 19:17:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 "problem" je v tem, da sem bla malo presenečena, ker je to komaj najin prvi mesec...me je pa danes pregledal z ultrazvokom, po jemanju (5 dni 2 tabletki) sem pa takoj spet naročena...je reku, da me je obvezno treba pogledat..aja pa še to je reku, če mi bo M zamujala, naj pridem, da mi jo bo sprožu.. Prvi del cikla, pomeni, do menstuacije? ne, od menstre do ovulacije, po klomifenu se moraš naročit ene 12 dnipo1. dnevu mensdtre sorry za napake, dojim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 1.6.2010 19:37:44
|
|
|
|
strelka1987
|
men je reku, da počakam na 5. dan po menstri, vzamem 5x po 2 tabletki in zadnji dan pridem na ultrazvok.je to ok? al sm js kej pomešala?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.6.2010 9:34:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 men je reku, da počakam na 5. dan po menstri, vzamem 5x po 2 tabletki in zadnji dan pridem na ultrazvok.je to ok? al sm js kej pomešala? ja, začneš jemat 5. dan (po prvem dnevu M). vidim, da imaš skrbnega G, te bo spremljal pa dobro jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.6.2010 9:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro jaz sem za en drek,spala 2 uri pa še to ne skupaj,včeri zvečer je tamavčija začel buši zelo bolet,vročina narasla na 39,5,pol mu je mal padla,ponoč zvijanje po pojstli,jok,ni da ni...Zjutri se pa zbudi kot da ni bilo nič,ne duha ne sluha o tem da ga je kej buši bolel,tko da sem zdravnico klicala da mi pove kaj naj naredim tko da je sestra rekla da lahko gre v vrtec,ker zgleda da je neki tazga pojedu kar mu ni pasalo in se je telo tako odzvalo,če bo se pa še pojavilo pa naj pridemo.No zdele se morm pa hitr zrihtat pa tamalo zbudit ker ob 11 spet vozim ne vem kter smajli bi pokazu moje občutje nč upam da imaš ajsi lepši dan kot jaz,sej bi tud ostalim napisala da se naj majo lepo ampak jim ne bom zato k se nič ne oglasijo ne nič
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.6.2010 10:38:43
|
|
|
|
pikicao.
|
evo mene :) zdej mam studijski dopust.. tko d k bom mela pavzico sm na fb/rr :) hehe larilu, kako sta pol zdej tvoja skratka? upam d bos kej boljs spala to noc. kako izpit? strelka teb sm tud ze odgovorila ;) ajsi... kaj pa moj zeleni caj???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.6.2010 14:34:40
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ajsi... kaj pa moj zeleni caj???
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?