|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
29.5.2010 22:53:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

baabee - ne sledim vam. Sem čista zgubljena user posted image

*hugs* za vse, ki jih potrebujete! Za ostale pa - hm, no saj tak mate tu višje kar nekaj cukrov nalimanih in se kar posladkajte z njimi user posted image

ma komu ne slediš sej sem čist sama tle k oaza v puščaviuser posted image
vse ste me neki zapustile tko da bi moj pinki pigi moral dajat že črne in modre user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap, that was the point user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
30.5.2010 10:29:44   
pikicao.
user posted image

larilu nisi samaaaa user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
30.5.2010 11:00:07   
sonček33
larilu pa jaz tudi kukam sem

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
30.5.2010 13:26:35   
ledenka
hej ho, hej ho, na delo zdaj gremo user posted image  

vidim, da je spet malce bolj živahno... kje so kaki cukriiiiii? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
30.5.2010 14:50:27   
~Biba~
user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
30.5.2010 14:53:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

user posted image user posted image  
user posted image  zlobaaaaa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
30.5.2010 15:09:12   
pikicao.
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
30.5.2010 15:15:01   
ledenka
pigiiii, U made my day user posted image user posted image user posted image  to sem rabla, zaj pa lahko grem kosilo kuhat user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
31.5.2010 8:02:47   
Anonimen
jutro
jaz sm s pikico pri moji mamic k mam pol spet 2 uri vožnje,pa tko

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
31.5.2010 9:25:37   
Anonimen
v soboto smo šli tamavčiju kupit copatke,jaz sem se pa v te čeveljčke zagledala
user posted image
user posted image sam je pa cena bila taka da žal ni za moj žepek,mogoče nekega dne a do takrat bo minilo še velikooooo časauser posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 31.5.2010 9:26:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
31.5.2010 10:21:51   
ledenka
uuuuu, fensi čeveljci user posted image  jaz sem včeraj malce gledala v Deichmannu, majo kar lepo izbiro. sem se zagledala v ene orto kiči vijola sandale s kamenčki user posted image  nimam jih kam nosit, seveda, ampak zgledali so pa kuuuul user posted image  

kolk temen dan user posted image  

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
1.6.2010 6:34:55   
Anonimen
jutro
ajsi sej tud jaz jih ne bi mela za kam ampak a veš tko k bom mela enkrat službo (i hope) pa tko a ne,je treba vnaprej gledatuser posted image
včeri predno sem šla vozit me je prvo en avto fajn zalil,potem me je drug skor zbil in še kot tretje je pa inštruktor prišel z drugim novim avtom,tko da zdej vozim BMW,zdej pa upam da bom s tem izpit nardila k zdej pa menjam tele avte k gateuser posted image zdej vozim spet jutri pa upam da bo kr reku da se grem prijavit za izpit sam k vem da so to pobožne željeuser posted image
dans mam govorilne v vrtcu,jutr ma Luki zobarja v petek Klara cepljenje v ponedeljek bi mogla met pa jaz zobarja sam bom poklicala da ne bo šlo,tko da kdaj drugčuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
1.6.2010 9:50:05   
ledenka
larilu, navijamo za tale tvoj izpit! si pa fensi, kar BMW user posted image  

M. ima pa danes cepljenje, ga bom dala cepit proti klopnemu meningitisu. Upam, da NE BO KAKIH STRANSKIH UČINKOV...

pa danes zvečer grem na premiero Seksa v mestu user posted image  vsaj en seks v mojem lajfu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
1.6.2010 9:54:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larilu, navijamo za tale tvoj izpit! si pa fensi, kar BMW user posted image  

M. ima pa danes cepljenje, ga bom dala cepit proti klopnemu meningitisu. Upam, da NE BO KAKIH STRANSKIH UČINKOV...

pa danes zvečer grem na premiero Seksa v mestu user posted image  vsaj en seks v mojem lajfu user posted image

user posted image user posted image ma ti pa si,ma važn da je vlažn' pravjo a neuser posted image no le pejd gledat da boš povedala al se splača gledat al neuser posted image
ja sej je moj tud reku da bi kuj zamenju z mano,da bi on bmw-ja pelu jaz bi mela pa izpit pa najin avto peljalauser posted image jaz sem kuj zauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
1.6.2010 10:26:45   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  zaj pa sem se nasmejala!

bom poročala, seveda user posted image  ti pa poročaj, kdaj boš mela izpit... da posebej držimo pestke in glasno navijamo! bomo prišle s transparenti na Roško user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
1.6.2010 11:15:01   
Anonimen
user posted image user posted image transparentiuser posted image mislim inovativna zamisel res,ampak veš maš dost cajta da jih lahko narediš tud 100 k jaz mislim da je modelu se pač luštno furat z mano tko da pojma nimam kdaj bo izpit,če bom mela srečo da bo pa le letosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
1.6.2010 14:01:07   
strelka1987
Zdravo!

da se vam še jaz malo javim...danes sem bila pri ginekologu in mi je postavu diagnozo PCO in mi predpisal klomifen. Zdej pa ne vem kaj si naj mislim, kaj naj delam ...rahlo sem v šoku in predvsem konkretno prestrašena... Drugače sem pila sedaj krvomočnico in rman...sedaj pa ne vem kaj naj?sem njega vprašala, pa mi je tak čudno odgovrou, da ne vem kaj naj si misllim...

vsak navet bi bil dobrodošel!

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
1.6.2010 14:14:56   
ledenka
strelka, ni panike user posted image  zdaj vsaj veš, kaj je narobe! po klomifenu bi naj imela redne ovulacije, samo upam, da te je tvoj G naročil na UZ - namreč dobro je, da vsaj prvič pogleda, ali reagiraš. rmana jaz ne bi pila hkrati, krvomočnico pa lahko piješ v prvi polovici ciklusa, ker ti odebeli sluznico (klomifen jo lahko namreč tanjša).

larilu, bo letos, bo user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
1.6.2010 14:26:36   
strelka1987
"problem" je v tem, da sem bla malo presenečena, ker je to komaj najin prvi mesec...me je pa danes pregledal z ultrazvokom, po jemanju (5 dni 2 tabletki) sem pa takoj spet naročena...je reku, da me je obvezno treba pogledat..aja pa še to je reku, če mi bo M zamujala, naj pridem, da mi jo bo sprožu..

Prvi del cikla, pomeni, do menstuacije?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
1.6.2010 19:17:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

"problem" je v tem, da sem bla malo presenečena, ker je to komaj najin prvi mesec...me je pa danes pregledal z ultrazvokom, po jemanju (5 dni 2 tabletki) sem pa takoj spet naročena...je reku, da me je obvezno treba pogledat..aja pa še to je reku, če mi bo M zamujala, naj pridem, da mi jo bo sprožu..

Prvi del cikla, pomeni, do menstuacije?
ne,  od menstre do ovulacije, po klomifenu se moraš naročit ene 12 dnipo1. dnevu mensdtre

sorry za napake, dojim

Neposredna povezava do sporočila: 4645
1.6.2010 19:37:44   
strelka1987
men je reku, da počakam na 5. dan po menstri, vzamem 5x po 2 tabletki in zadnji dan pridem na ultrazvok.je to ok? al sm js kej pomešala?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
2.6.2010 9:34:09   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

men je reku, da počakam na 5. dan po menstri, vzamem 5x po 2 tabletki in zadnji dan pridem na ultrazvok.je to ok? al sm js kej pomešala?

ja, začneš jemat 5. dan (po prvem dnevu M). vidim, da imaš skrbnega G, te bo spremljal user posted image  

pa dobro jutro user posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4647
2.6.2010 9:41:15   
Anonimen
jutro
jaz sem za en drek,spala 2 uri pa še to ne skupaj,včeri zvečer je tamavčija začel buši zelo bolet,vročina narasla na 39,5,pol mu je mal padla,ponoč zvijanje po pojstli,jok,ni da ni...Zjutri se pa zbudi kot da ni bilo nič,ne duha ne sluha o tem da ga je kej buši bolel,tko da sem zdravnico klicala da mi pove kaj naj naredim tko da je sestra rekla da lahko gre v vrtec,ker zgleda da je neki tazga pojedu kar mu ni pasalo in se je telo tako odzvalo,če bo se pa še pojavilo pa naj pridemo.No zdele se morm pa hitr zrihtat pa tamalo zbudit ker ob 11 spet vozimuser posted image user posted image user posted image ne vem kter smajli bi pokazu moje občutjeuser posted image

nč upam da imaš ajsi lepši dan kot jaz,sej bi tud ostalim napisala da se naj majo lepo ampak jim ne bom zato k se nič ne oglasijo ne ničuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4648
2.6.2010 10:38:43   
pikicao.
evo mene :)

zdej mam studijski dopust.. tko d k bom mela pavzico sm na fb/rr :)

hehe

larilu, kako sta pol zdej tvoja skratka? upam d bos kej boljs spala to noc.

kako izpit?

strelka teb sm tud ze odgovorila ;)

ajsi... kaj pa moj zeleni caj??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
2.6.2010 14:34:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ajsi... kaj pa moj zeleni caj??? user posted image

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?