Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 14:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutroooooo tile razgrajaci so me zbudil hahaha... uf jaz bi bila kuj pokonc fargi prov sexy buši imaš ful lep buši,sam k se spomnim nosečnosti me pa vse mine itak sva se pa s pigi zmenile da k bo ona imela prvega bom jaz imela tretjega (če vrjameš v smrkce in to mislim zase )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 14:48:47
|
|
|
|
Kliki
|
punce po kar nekaj časa vas spet malo pozdravljam. Pri meni za enkrat nič novega ravno imam M tako da komaj čakam da se konča da bova lahko spet veselo in upam da tudi kaj naslončkala. Kako ste pa ve kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 15:00:00
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene spet na javljanju pigi - ti pa ne talaj plavih, k sem že tak sama čist plava larilu - ja ti božček je tvoj mali , da ma tako bogo nogico, naj se mu čimprej pozdravi - ajsi - ima pa novo slikico , važička , šiht laufa, sam ne zdej preveč delat, poletje bo tuki, boš ko ožeta cunja živa25 - ka sem zamudila, spet boste zibali sam s temi lepotci me pa mal rajcate , bo treba mal skočit ata na mamo al pa obratno vsem ostalim pa en sončno - oblačen - dežen in vetroven dan
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 7:31:02
|
|
|
|
ledenka
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 11:22:59
|
|
|
|
ledenka
|
draga živa, vse najboljše! ti želim veliko veselja z Ž. in naj se veselje z novim članom še 100x poveča!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 13:39:57
|
|
|
|
pikicao.
|
zivaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 14:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
woooow zdej pa nevem kera je boljša HVALA!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 15:08:53
|
|
|
|
miklarom
|
živa - vse naj, naj in lepo praznujte, pa kak deci ga še za mene spij pa še enega , da ti bo pomagal pecivi spečt
< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.5.2010 15:12:34 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 19:02:46
|
|
|
|
Fargesia
|
mikla, tale je pa kljuti... a pride na dom pomagat? živa, vse najboljše!!!! tkole naša mačonarca uživa...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 20:27:18
|
|
|
|
sonček33
|
živa vse najboljše fargi...ma luštna slikca ful...lep trebušček. kako počutje?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 21:16:14
|
|
|
|
miklarom
|
fargi - ja ta pride na dom pomagat, sam povej kam in kdaj pa ti ga pošljem bo kuj hiter pri tebi bušeka imaš pa zelo lepega , pridno se mirkaj naprej sonček33 - I LOVE YOU
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.5.2010 21:37:01
|
|
|
|
Fargesia
|
mikla, a pride zapakiran v mašnico po pošti? sonček, fajn se počutim.moram pazit da se naprej ne nagiban preveč, ker mi pol slabo rata...hodim pa že malo bolj počasneje...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.5.2010 8:46:43
|
|
|
|
pikicao.
|
jutroooo mal vitaminckov ..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.5.2010 14:16:34
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, vse najboljše
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.5.2010 16:01:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom živa - vse naj, naj in lepo praznujte, pa kak deci ga še za mene spij pa še enega , da ti bo pomagal pecivi spečt se podpišem pa čeprav z zamudo,upam da si lepo praznovala Beyba vse naj naj tudi tebi!!! no naš tamavči je začel zdej kašljat in ga grlo boli tko da težko govori,nima nobene energije,nogica je taka mehurčasta pri vbodu tko da drek od dreka no že morm it
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.5.2010 23:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
BEYBA VSE NAJBOLJŠE!!!!! Samo zaradi tebe sem računalnik prižgala Upam da si preživela super dan!!!!! Želim ti, da bi ti čim prej zazvonil telefon
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.5.2010 6:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro evo tamavči je spet bošček,včeri zvečer bruhal in nato začel tko kašljat kot da bo vsak cajt pljuča vn dobil tko da je res bošček,Klara pa dans ni mogla spat in je bil celo noč sam jok,tko da ne vem če sem spala 2 urci upam da ste imele ve kej boljšo nočko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.5.2010 8:52:54
|
|
|
|
beyba
|
Še tuki hvala za lepe želje....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.5.2010 10:01:26
|
|
|
|
pikicao.
|
beyba vse naj naj posiljam vam pozitvno enerđiiiiiii
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.5.2010 21:11:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro evo tamavči je spet bošček,včeri zvečer bruhal in nato začel tko kašljat kot da bo vsak cajt pljuča vn dobil tko da je res bošček,Klara pa dans ni mogla spat in je bil celo noč sam jok,tko da ne vem če sem spala 2 urci upam da ste imele ve kej boljšo nočko šcšcšcšcšc vse bolezni! naj vas že pustijo pri miru!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.5.2010 7:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro noč je bila dokaj podobna včerajšnji,včeri sm bila z Lukijem pri zdravnici tko da je tamavči zdej na ospenu,do jutri mora vročina izginiti če ne pridemo nazaj,ponoč mi je spet bruhal od kašlja tko da je prov bošček,zarad kašlja in joka se je še tamala zbudila in to je to. zdej sem v dilemi k ne vem kaj naj naredim glede voženj al naj grem al ne,k glih nočem Lukija zdej pr babic puščat čeprav mi vsi pravijo da naj grem sam če je otroček bolan mi ga glih ni da bi bil brez mene,ne vem no
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.5.2010 9:39:14
|
|
|
|
ledenka
|
larilu jojojoj, upam, da bo tvoj mali fantek čim prej ok! glede voženj - če se ne boš mogla zbrat in boš neumnosti delala na cesti, je boljše, da za kak dan ali 2 prestaviš. če boš mirna, ker bo spančkal, potem pa pojdi vozit. jaz zase vem, da dokler ne bi blo ok, bi se težko zbrala... pol, ko bi šlo na boljše, tud če ne bi bil zdrav, pa brez problema - in ene 2 uri 'odmora' takrat bi mi dobro dele.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.5.2010 18:56:44
|
|
|
|
gigi1
|
Živa in Beyba vse najboljše, čeprav z zamudo Larilu joj upam, da se tamavči hitro pocajta Lupčke vsem mojim dragim borkam MWAAA
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.5.2010 20:35:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Živa in Beyba vse najboljše, čeprav z zamudo Larilu joj upam, da se tamavči hitro pocajta Lupčke vsem mojim dragim borkam MWAAA Napisano just perfect, da se lahko samo še podpišem spodaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.5.2010 22:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
čer no pri nas je čedalje slabi z zdravjem,tamavči je dobil neke fleke po teleščku in ima prov zabuhlo in se širijo s svetlobno hitrostjo tko da je kolegica rekla da lahko gre za hujšo koprivnico, lahko da za stafilokokno okužbo, če bi bilo v nivoju kože Lyme eritem, alergijo na zdravilo,pa še kaj, jutr gremo zjutri takoj dol razen če bo ponoč kej huje gremo ponoč na metelkovo,pa jutr njegova zdravnica dela ampak sprejema samo zdrave,tko da ga bo ena druga pregledala k mu sploh ne odgovarja in k jo vid sam v jok tko da bo še zanimivo,evo flekce nč bejbe moje jaz sem že tok na koncu z živci in pol še izpit z avto mah brezveze jamrat... lep dan vam jutri želim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
koronavirusLelly28 RRAli ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?da (
74%)
ne (
26%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!