|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
14.5.2010 14:30:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jutroooooo user posted image

tile razgrajaci so me zbudil user posted image user posted image
user posted image

hahaha...

uf jaz bi bila kuj pokoncuser posted image

fargi prov sexy buši imašuser posted image ful lep buši,sam k se spomnim nosečnosti me pa vse mineuser posted image itak sva se pa s pigi zmenile da k bo ona imela prvega bom jaz imela tretjega (če vrjameš v smrkce in to mislim zaseuser posted image )

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
14.5.2010 14:48:47   
Kliki
punce po kar nekaj časa vas spet malo pozdravljam. Pri meni za enkrat nič novega ravno imam M tako da komaj čakam da se konča da bova lahko spet veselo user posted image  in upam da tudi kaj naslončkala.

Kako ste pa ve kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
14.5.2010 15:00:00   
miklarom
evo mene spet na javljanjuuser posted image

pigi - ti pa ne talaj plavih, k sem že tak sama čist plavauser posted image

larilu - ja ti božček je tvoj mali , da ma tako bogo nogico, naj se mu čimprej pozdravi -

ajsi - ima pa novo slikicouser posted image , važičkauser posted image , šiht laufa, sam ne zdej preveč delat, poletje bo tuki, boš ko ožeta cunjauser posted image

živa25 - user posted image  ka sem zamudila, spet boste zibaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam s temi lepotci me pa mal rajcateuser posted image user posted image user posted image , bo treba mal skočit ata na mamo al pa obratnouser posted image

vsem ostalim pa en sončno - oblačen - dežen in vetroven danuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
15.5.2010 7:31:02   
ledenka
Dobro jutro!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
15.5.2010 11:22:59   
ledenka
draga živa, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti želim veliko veselja z Ž. in naj se veselje z novim članom še 100x poveča!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
15.5.2010 13:39:57   
pikicao.
zivaaaa

user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
15.5.2010 14:57:26   
Anonimen
woooow zdej pa nevem kera je boljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA!!!!!!!

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
15.5.2010 15:08:53   
miklarom
živa - vse naj, naj in lepo praznujte, pa kak deci ga še za mene spijuser posted image

user posted image

pa še enega , da ti bo pomagal pecivi spečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 15.5.2010 15:12:34 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
15.5.2010 19:02:46   
Fargesia
mikla, tale je pa kljuti...user posted image a pride na dom pomagat?

živa, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tkole naša mačonarca uživa...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
15.5.2010 20:27:18   
sonček33
živa vse najboljše

fargi...ma luštna slikca ful...lep trebušček. kako počutje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
15.5.2010 21:16:14   
miklarom
fargi - ja ta pride na dom pomagat, sam povej  kam in kdaj pa ti ga pošljem bo kuj hiter pri tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

bušeka imaš pa zelo lepega , pridno se mirkaj naprejuser posted image

sonček33 -  I LOVE YOU user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
15.5.2010 21:37:01   
Fargesia
mikla, a pride zapakiran v mašnico po pošti?user posted image

sonček, fajn se počutim.moram pazit da se naprej ne nagiban preveč, ker mi pol slabo rata...hodim pa že malo bolj počasneje...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
16.5.2010 8:46:43   
pikicao.
user posted image

jutroooo user posted image

mal vitaminckov ..

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
16.5.2010 14:16:34   
ledenka
beyba, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
16.5.2010 16:01:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

živa - vse naj, naj in lepo praznujte, pa kak deci ga še za mene spijuser posted image

user posted image

pa še enega , da ti bo pomagal pecivi spečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

se podpišem pa čeprav z zamudo,upam da si lepo praznovalauser posted image
Beyba vse naj naj tudi tebi!!!

no naš tamavči je začel zdej kašljat in ga grlo boli tko da težko govori,nima nobene energije,nogica je taka mehurčasta pri vbodu tko da drek od dreka

no že morm it

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4565
16.5.2010 23:02:50   
Anonimen
BEYBA VSE NAJBOLJŠE!!!!!

Samo zaradi tebe sem računalnik prižgala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da si preživela super dan!!!!!  Želim ti, da bi ti čim prej zazvonil telefon user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
17.5.2010 6:40:56   
Anonimen
jutro
evo tamavči je spet bošček,včeri zvečer bruhal in nato začel tko kašljat kot da bo vsak cajt pljuča vn dobiluser posted image tko da je res bošček,Klara pa dans ni mogla spat in je bil celo noč sam jok,tko da ne vem če sem spala 2 urci user posted image
upam da ste imele ve kej boljšo nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
17.5.2010 8:52:54   
beyba
Še tuki hvala za lepe želje....user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
17.5.2010 10:01:26   
pikicao.
user posted image

beyba vse naj naj user posted image user posted image user posted image

posiljam vam pozitvno enerđiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
17.5.2010 21:11:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro
evo tamavči je spet bošček,včeri zvečer bruhal in nato začel tko kašljat kot da bo vsak cajt pljuča vn dobiluser posted image tko da je res bošček,Klara pa dans ni mogla spat in je bil celo noč sam jok,tko da ne vem če sem spala 2 urci user posted image
upam da ste imele ve kej boljšo nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šcšcšcšcšc vse bolezni! naj vas že pustijo pri miru!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
18.5.2010 7:18:11   
Anonimen
jutro
noč je bila dokaj podobna včerajšnji,včeri sm bila z Lukijem pri zdravnici tko da je tamavči zdej na ospenu,do jutri mora vročina izginiti če ne pridemo nazaj,ponoč mi je spet bruhal od kašlja tko da je prov bošček,zarad kašlja in joka se je še tamala zbudila in to je to.
zdej sem v dilemi k ne vem kaj naj naredim glede voženj al naj grem al ne,k glih nočem Lukija zdej pr babic puščat user posted image čeprav mi vsi pravijo da naj grem sam če je otroček bolan mi ga glih ni da bi bil brez mene,ne vem nouser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
18.5.2010 9:39:14   
ledenka
larilu user posted image  jojojoj, upam, da bo tvoj mali fantek čim prej ok!

glede voženj - če se ne boš mogla zbrat in boš neumnosti delala na cesti, je boljše, da za kak dan ali 2 prestaviš. če boš mirna, ker bo spančkal, potem pa pojdi vozit. jaz zase vem, da dokler ne bi blo ok, bi se težko zbrala... pol, ko bi šlo na boljše, tud če ne bi bil zdrav, pa brez problema - in ene 2 uri 'odmora' takrat bi mi dobro dele.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
18.5.2010 18:56:44   
gigi1
Živa in Beyba vse najboljše, čeprav z zamudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu joj upam, da se tamavči hitro pocajta user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem mojim dragim borkam user posted image  MWAAA

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
18.5.2010 20:35:58   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Živa in Beyba vse najboljše, čeprav z zamudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu joj upam, da se tamavči hitro pocajta user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem mojim dragim borkam user posted image  MWAAA

Napisano just perfect, da se lahko samo še podpišem spodaj user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
18.5.2010 22:59:04   
Anonimen
čer
no pri nas je čedalje slabi z zdravjem,tamavči je dobil neke fleke po teleščku in ima prov zabuhlo in se širijo s svetlobno hitrostjo tko da je kolegica rekla da lahko gre za hujšo koprivnico, lahko da za stafilokokno okužbo, če bi bilo v nivoju kože Lyme eritem, alergijo na zdravilo,pa še kaj,user posted image jutr gremo zjutri takoj dol razen če bo ponoč kej huje gremo ponoč na metelkovo,pa jutr njegova zdravnica dela ampak sprejema samo zdrave,tko da ga bo ena druga pregledala k mu sploh ne odgovarja in k jo vid sam v jok tko da bo še zanimivo,evo flekce
user posted image

nč bejbe moje jaz sem že tok na koncu z živci in pol še izpit z avto mah brezveze jamrat...
lep dan vam jutri želim

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (74%)

ne (26%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!