Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 10:06:04
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro...saj vas berem... ja vem, mam posebno sobo za beyba vse najboljše tudi tebi živa še tukaj vse najboljše, pa seveda iskrene čestitke za slabosti larilu...za dežjem, vedno posije sonce.. pozitivne misli pomagajo! vse borkice, zunaj je uživajte!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 11:13:33
|
|
|
|
ledenka
|
larilu za tamavčka! biba, kako si mi ti kaj?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 12:36:46
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenkica...fajn sem fajn nimam se kaj pritoževat..še vedno čakamo na magični plusek a od zdaj naprej z ambulanto mb...pa uživam vidim da je mali mišek, že zrastel v hrabrega miška
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 13:14:58
|
|
|
|
Erin
|
larilu - upam da se mali hitro pozdravi... glede te alergije (smo tudi mi imel), smo dobil eno zdravilo Zyrtec, če se mu koprivnica še kdaj pojavi. PA z zdravnikom nč odlašat, alergija je lahko zaj*** zadevca, hitro lahko udari in če se ne ve kaj je alergen niti ne veš pri čem pazit... Ti pa nč vozit it sedaj, kot so napisale, zmatrana boš delala več napak kot ne, z mislimi pa boš itak samo pri sinetu, tko da prestavi za nekaj dni... pa poskusi se spočit mal, možek kaj pomaga?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 14:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce ja tamavči je imel hudo alergijo na ospen tko da dohtarca ni vedla al bi mu dala injekcijo al mu naj da claritine,ker je imel zaotečene nogice,zabuhle učke,v glavnem se je potem odločila za claritine potem bomo pa videl kako bo tole ker če bo slabi gremo spet nazaj moj pinki pigi kot pravim cukr zmeri pomaga za boljšo voljo pa čeprav tud sam za minutko p.s. ful lepa oblekca,sploh pa črne vrtnice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 14:37:47
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, upam, da se bo alergija hitro pomirila biba, navijamoooooooo v kateri fazi sta zdaj? erin, hello!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 14:42:55
|
|
|
|
~Biba~
|
ledenka..sva v fazi prvih raziskava, ala kri, UZ, spermiogram (ki je v redu) čakava, na 2. razgovor z branjem izvidov v začetku junija. pa vi, ste že v fazi drugega naročanja? al prilagajanja na službo po porodniški? kaj pa ostale borkice, katera gre za živo?
< Sporočilo je popravil UnPerfect -- 19.5.2010 14:43:14 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 14:57:05
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka erin, hello! Yo, yo, Dj Erin in da haussssssssssssssssssssssssssssss
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 14:59:44
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect .sva v fazi prvih raziskava, ala kri, UZ, spermiogram (ki je v redu) čakava, na 2. razgovor z branjem izvidov v začetku junija. kaj pa ostale borkice, katera gre za živo? SREČNOOOOOOOOO Jah, mi planiramo polet da začnemo...da še moj roj dan zapijem ker poj bom spet 1,5 let na čajčkih, haha... tko da upamo da bomo kmal pečico zalaufal....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 18:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz nimam sreče res ne,še tamala mi je začela kuhat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.5.2010 22:35:26
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz nimam sreče res ne,še tamala mi je začela kuhat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.5.2010 9:40:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz nimam sreče res ne,še tamala mi je začela kuhat ste danes kaj boljše? pa dobro jutro jutri je spet petek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.5.2010 10:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro ajsi in vsem ostalim! jaz bom pa verjetno mogla it popoldne spet k dohtarci ampak zdej s tamalo,ker vročina ji pade na 37,5,jest noče pit tud ne samo pri meni tko neki malga,jokat takoj začne k se zbudi,tko da imam na sumu ušesek,pa tud zobki so vmes sam k da prstek čist zadaj tko da to pa dvomim da bo tm zadaj kak zobek prvo vn pogledal tko da nč bolj temveč kvečjemu slabi,ponoč sm ji dajala calpol k je mela do 39 vročine tko da noro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.5.2010 16:56:27
|
|
|
|
Erin
|
larilu, kaj pa angina?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.5.2010 17:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
erin ja to je tud možno ker jo ima tud tamal tko da možno je tudi to,sej možnosti sta dve in sicer to da se je od tamalga nalezla al je pa ušesek,tko da jutri grem pa bomo vide,me je pa prej moja mami čist zmedla tok da zdej pa nisem več prepričana al je sestra rekla ob pol 1 al ob pol 12 in to mi je že parkrat tok zmedla da nisem vedla kdaj imam uro da sem mogla klicat in vprašat,pol s me pa tko gledal k da bi iz lune padla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.5.2010 17:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa zdej majo ful akcij v baby centru za sedeže v NM mislim da majo še neki avtosedežev Kiddy k majo 70%,moj je glih včeri šel iskat v celje k je dobil zadnjega,pa drug teden bo na rudniku v baby centru akcija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.5.2010 6:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! jaz že od 4 al že mal prej pokonc,mala prej zaspala in je imela dans ponoč čist mal vročine 37,5 tko da vsaj to je fajn k ni bila visoka,pa čeprav jo ma še zmeri tok,drgač je pa itak ful jokala ma ni da ni,pol bo šel vrjetn tamavči zraven da še njega še 1x pregleda k še zmeri grdo kašlja pa ne mara tistga sirupa sumameg k ponavad sam vzame zdravil pr tem začne pa kr jokcat da ne pa tko naprej no da vas še mal zbudim jaz sm čist out zarad teh učk
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.5.2010 12:52:05
|
|
|
|
ledenka
|
larilu za slikce, si mi kar poživila dan! pa še za tvoja tamaučka... zdaj bi bil pa že čas, da sta zdrava
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 14:01:13
|
|
|
|
pikicao.
|
larilu tud jz upam d bosta tvoja2 kmal spet sibala okol bajte pa ti pestrila dan :) pa mauck tud nagajala :P ceprav vem d t mickena se ne siba tok sej ves..mislim nate.. ajsi... tvoj mali je pa pravi maneken za v revije je no, sam tok d vam sporocim, ucer sm mela prometno... jz sm ok..sm prsla k seb. :) bla sm pa obdana z angelcki...kr ne more nben vrjet kako sm lahko ziva letela sm cez 1 m skarpo pa se enmu kombiju sm spegu odbila..ne sprasujte kako je to mogoce..se sama ne vem... vem sam d sm z mislsimi odtavala nekam.. in k sm se zavedala..sm ze letela... zto tud na fb-ju komad i believe i can fly...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 14:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
zdele mi je pa skor srce nehu biti,ja pikec moj kaj ti men to nič ne poveš,ma važno je da si ok?sej si ok a ne?pa po resnic povej,uff ja to pa verjamem da si videla marsikaj v tistem trenutku a pa si bila privezana al ne? mislim ti bošček zdej pa ma da te tvoj crklja mislim prov brez besed sem čist šokirana
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 14:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pa da ne pozabim pikec moj a to je bilo takrat k si rekla da si taka bolj čudna?k si z mano si dpoisovala?jaz kriva?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 14:21:01
|
|
|
|
pikicao.
|
ne ne.. to je blo ucer... odtavala sm z mislimi.. pac mal preobremenjena.. ampak ni panike ja res sm cela.. ucer bla mal psihicn se cudna.. kr so se mi kr scenariji odvijali v glavi kaj bi lahko vse blo... sej ves kako je to... kako bi blo ce bi blo... ampak sm hit prsla k seb sam d je vse ok.hvala za hug-se :) angelcki me majo radi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 14:31:01
|
|
|
|
Erin
|
ej ej ej , dobro jo odnesla, HB...pikica, uredu drugače? Nič poškodovana? Avto totalka? Angelčki te majo res radi ja, so dokazali da ti stojijo ob strani... larilu, kako ste? Kje so kaj sonček33, pa Luna73, murkica, miška, and co. ... stara banda ni več tuki al ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 14:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
erin tamavči je že ok,mal še kašlja ker se mora izkašljat da gre tista sluz vn pa bo,drgač pa tamala še zmer noče jest tko da zdej je začela neki čuden kašljat pa tko,bomo videl sem pa optiist no kolikor sem le lahko Pikec bolj za njih da te majo radi no zdej si potem ugotovila da boš mogla res do mene pridet da si daš mal možgančke na off pa sej veš da sm zate 24h na dan dosegljiva ne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.5.2010 16:02:39
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu erin tamavči je že ok,mal še kašlja ker se mora izkašljat da gre tista sluz vn pa bo,drgač pa tamala še zmer noče jest tko da zdej je začela neki čuden kašljat pa tko,bomo videl sem pa optiist no kolikor sem le lahko Pikec bolj za njih da te majo radi no zdej si potem ugotovila da boš mogla res do mene pridet da si daš mal možgančke na off pa sej veš da sm zate 24h na dan dosegljiva ne? hvala enako
|
ginekologijaoptimistkali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?da (
94%)
ne (
1%)
me ne moti če opravljajo svoje delo (
5%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!