|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
19.5.2010 10:06:04   
~Biba~
jutro...saj vas berem... ja vem, mam posebno sobo za user posted image user posted image user posted image

beyba vse najboljšeuser posted image user posted image

tudi tebi živa še tukaj vse najboljše, pa seveda iskrene čestitke za slabostiuser posted image user posted image

larilu...za dežjem, vedno posije sonce.. pozitivne misli pomagajo!

vse borkice, zunaj je user posted image uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.5.2010 11:13:33   
ledenka
lariluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tamavčka!

biba, kako si mi ti kaj? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.5.2010 12:36:46   
~Biba~
ledenkica...fajn sem fajnuser posted image nimam se kaj pritoževat..še vedno čakamo na magični plusekuser posted image a od zdaj naprej z ambulanto mb...pa uživamuser posted image
vidim da je mali mišek, že zrastel v hrabrega miškauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.5.2010 13:14:58   
Erin
lariluuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da se mali hitro pozdravi... glede te alergije (smo tudi mi imel), smo dobil eno zdravilo Zyrtec, če se mu koprivnica še kdaj pojavi. PA z zdravnikom nč odlašat,  alergija je lahko zaj*** zadevca, hitro lahko udari in če se ne ve kaj je alergen niti ne veš pri čem pazit...
Ti pa nč vozit it sedaj, kot so napisale, zmatrana boš delala več napak kot ne, z mislimi pa boš itak samo pri sinetu, tko da prestavi za nekaj dni... pa poskusi se spočit mal, možek kaj pomaga?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.5.2010 14:23:14   
Anonimen
hvala punceuser posted image
ja tamavči je imel hudo alergijo na ospen tko da dohtarca ni vedla al bi mu dala injekcijo al mu naj da claritine,ker je imel zaotečene nogice,zabuhle učke,v glavnem se je potem odločila za claritine potem bomo pa videl kako bo tole ker če bo slabi gremo spet nazaj user posted image

moj pinki pigi kot pravim cukr zmeri pomaga za boljšo voljo pa čeprav tud sam za minutko
user posted image
p.s. ful lepa oblekca,sploh pa črne vrtniceuser posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.5.2010 14:37:47   
ledenka
larilu, upam, da se bo alergija hitro pomirila user posted image  

biba, navijamoooooooo user posted image user posted image user posted image  v kateri fazi sta zdaj?

erin, hello! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.5.2010 14:42:55   
~Biba~
ledenka..sva v fazi prvih raziskava, ala kri, UZ, spermiogram (ki je v redu) čakava, na 2. razgovor z branjem izvidov v začetku junija.

pa vi, ste že v fazi drugega naročanja? al prilagajanja na službo po porodniški?
kaj pa ostale borkice, katera gre za živo?user posted image

< Sporočilo je popravil UnPerfect -- 19.5.2010 14:43:14 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.5.2010 14:57:05   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

erin, hello! user posted image

Yo, yo, Dj Erin in da haussssssssssssssssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.5.2010 14:59:44   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect
.sva v fazi prvih raziskava, ala kri, UZ, spermiogram (ki je v redu) čakava, na 2. razgovor z branjem izvidov v začetku junija.

kaj pa ostale borkice, katera gre za živo?user posted image

SREČNOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, mi planiramo polet da začnemo...da še moj roj dan zapijem user posted image user posted image user posted image user posted image ker poj bom spet 1,5 let na čajčkih, haha... tko da upamo da bomo kmal pečico zalaufal....user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.5.2010 18:15:29   
Anonimen
jaz nimam sreče res ne,še tamala mi je začela kuhatuser posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.5.2010 22:35:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
20.5.2010 9:40:56   
ledenka

ste danes kaj boljše? user posted image  user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro user posted image  jutri je spet petek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.5.2010 10:43:39   
Anonimen
jutro ajsi in vsem ostalim!
jaz bom pa verjetno mogla it popoldne spet k dohtarci ampak zdej s tamalo,ker vročina ji pade na 37,5,jest noče pit tud ne samo pri meni tko neki malga,jokat takoj začne k se zbudi,tko da imam na sumu ušesek,pa tud zobki so vmes sam k da prstek čist zadaj tko da to pa dvomim da bo tm zadaj kak zobek prvo vn pogledaluser posted image tko da nč bolj temveč kvečjemu slabi,ponoč sm ji dajala calpol k je mela do 39 vročine tko da noro

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.5.2010 16:56:27   
Erin
larilu, kaj pa angina?user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.5.2010 17:51:46   
Anonimen
erin ja to je tud možno ker jo ima tud tamal tko da možno je tudi to,sej možnosti sta dve in sicer to da se je od tamalga nalezla al je pa ušesek,tko da jutri grem pa bomo vide,me je pa prej moja mami čist zmedla tok da zdej pa nisem več prepričana al je sestra rekla ob pol 1 al ob pol 12user posted image in to mi je že parkrat tok zmedla da nisem vedla kdaj imam uro da sem mogla klicat in vprašat,pol s me pa tko gledal k da bi iz lune padlauser posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.5.2010 17:53:06   
Anonimen
aja pa zdej majo ful akcij v baby centru za sedeže v NM mislim da majo še neki avtosedežev Kiddy k majo 70%,moj je glih včeri šel iskat v celje k je dobil zadnjega,pa drug teden bo na rudniku v baby centru akcija

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
21.5.2010 6:35:18   
Anonimen
jutro!
jaz že od 4 al že mal prej pokonc,mala prej zaspala in je imela dans ponoč čist mal vročine 37,5 tko da vsaj to je fajn k ni bila visoka,pa  čeprav jo ma še zmeri tok,drgač je pa itak ful jokala ma ni da ni,pol bo šel vrjetn tamavči zraven da še njega še 1x pregleda k še zmeri grdo kašlja pa ne mara tistga sirupa sumameg k ponavad sam vzame zdravil pr tem začne pa kr jokcat da ne pa tko naprejuser posted image

no da vas še mal zbudim
jaz sm čist out zarad teh učk
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4592
21.5.2010 12:52:05   
ledenka
larilu user posted image user posted image user posted image  za slikce, si mi kar poživila dan! pa še  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoja tamaučka... zdaj bi bil pa že čas, da sta zdrava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
22.5.2010 14:01:13   
pikicao.
larilu tud jz upam d bosta tvoja2 kmal spet sibala okol bajte pa ti pestrila dan :) pa mauck tud nagajala :P ceprav vem d t mickena se ne siba tok user posted image user posted image user posted image

sej ves..mislim nate..

ajsi... tvoj mali je pa pravi maneken user posted image user posted image user posted image  za v revije jeuser posted image user posted image

no, sam tok d vam sporocim, ucer sm mela prometno... jz sm ok..sm prsla k seb. :)
bla sm pa obdana z angelcki...kr ne more nben vrjet kako sm lahko ziva user posted image
letela sm cez 1 m skarpo pa se enmu kombiju sm spegu odbila..ne sprasujte kako je to mogoce..se sama ne vem... vem sam d sm z mislsimi odtavala nekam.. in k sm se zavedala..sm ze letela... zto tud na fb-ju komad i believe i can fly... user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
22.5.2010 14:07:42   
Anonimen
zdele mi je pa skor srce nehu biti,ja pikec moj kaj ti men to nič ne poveš,ma važno je da si ok?sej si ok a ne?pa po resnic povej,uff ja to pa verjamem da si videla marsikaj v tistem trenutkuuser posted image user posted image a pa si bila privezana al ne? mislim ti bošček zdej pa ma da te tvoj crklja mislim prov brez besed semuser posted image čist šokirana

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4595
22.5.2010 14:13:28   
Anonimen
user posted image
pa da ne pozabim
user posted image
pikec moj a to je bilo takrat k si rekla da si taka bolj čudna?k si z mano si dpoisovala?jaz kriva?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4596
22.5.2010 14:21:01   
pikicao.
ne ne.. to je blo ucer...

odtavala sm z mislimi.. pac mal preobremenjena.. ampak ni panike user posted image

ja res sm cela.. ucer bla mal psihicn se cudna.. kr so se mi kr scenariji odvijali v glavi kaj bi lahko vse blo... sej ves kako je to... kako bi blo ce bi blo... ampak sm hit prsla k seb user posted image

sam d je vse ok.hvala za hug-se :)
angelcki me majo radi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
22.5.2010 14:31:01   
Erin
user posted image ej ej ej , dobro jo odnesla, HB...pikica, uredu drugače? Nič poškodovana? Avto totalka? Angelčki te majo res radi ja, so dokazali da ti stojijo ob strani...user posted image

larilu
, kako ste?user posted image

Kje so kaj sonček33, pa Luna73, murkica, miška, and co. ... stara banda ni več tuki al jauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
22.5.2010 14:42:12   
Anonimen
erin tamavči je že ok,mal še kašlja ker se mora izkašljat da gre tista sluz vn pa bo,drgač pa tamala še zmer noče jest tko da zdej je začela neki čuden kašljat pa tko,bomo videl sem pa optiistuser posted image no kolikor sem le lahkouser posted image
Pikec bolj za njih da te majo radiuser posted image no zdej si potem ugotovila da boš mogla res do mene pridet da si daš mal možgančke na offuser posted image pa sej veš da sm zate 24h na dan dosegljiva ne?

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
22.5.2010 16:02:39   
pikicao.

erin tamavči je že ok,mal še kašlja ker se mora izkašljat da gre tista sluz vn pa bo,drgač pa tamala še zmer noče jest tko da zdej je začela neki čuden kašljat pa tko,bomo videl sem pa optiistuser posted image no kolikor sem le lahkouser posted image
Pikec bolj za njih da te majo radiuser posted image no zdej si potem ugotovila da boš mogla res do mene pridet da si daš mal možgančke na offuser posted image pa sej veš da sm zate 24h na dan dosegljiva ne?

hvala enako user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!