![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 10:37:55
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Kepica83 sej bo, boš vidla. Ti lepo uživaj na morju, med tem časom bo pa pikica zrasla. Rižkoo ti tudi uživaj na morju!!! Privošči si še zadnjič dopust brez otročka. čeprav bodo potem dopusti še lepši, jaz že komaj čakam, da gremo drugo leto v troje Se pridružujem lepim željam... seveda je dopust drugačen in na svoj način lepši, mogoče bolj naporen ali pa tudi ne.... ko je pa enkrat tri je pa dopust že dosti bolj enostaven in manj naporen - vsaj pri naši miški. Celo štiri knjige sem prebrala v enem tednu... tega mi ni ratalo že od nosečnosti!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 10:42:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, HVALA vam in ja verjamem, da bo naslednje leto drugače a lepše a.biba.. tega je ogromno.. sam po googli photo frames... pa ti jih vrže veliko... Ta je pa tu.. http://www.imagechef.com/ic/product.jsp?cat=photo+frames
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 11:48:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Sonček85, ooo škoda za Pulo...., res bi se laahko vidli,.. Lej men je pa ta všeč... Al pa ta........ Pa taaaaaaaaaaa... ja to sem si pa jaz že naredla in jo imam na FB
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 11:48:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Pušenjak napisal: ne, Rumenjakov Mehurček je prisoten le, kadar je v GV prisoten tudi plod. Lahko pa se zgodi, da se RM že vidi, ploda pa še ne zato, ker je še premajhen, srčnega utripa pa tudi še ni ali pa ga sploh ne bo. VElja torej počakati. tako evo pa imaš lep odgovro. je ko prideš nazaj bo že srček ti samo pazi nase pa ne preveč adrenalina
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 11:48:22
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:hvala za te noro dobre slikce hvala biba.ja to so me pa lsikal s sončkom na srečanju CE aprilk samo da je malo bolje s tvojo,važno je da T ni zvečer visoka ker ponoči je najbolj nevarno,proti večeru se T viša
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 12:10:46
|
|
|
|
tassika
|
madonca ste se razpisale, sploh ne vem kje naj začnem. Kepicva ti samo pozitivno naprej, vem da je težko sam če je meni ratalo, ma ni da ne bi tebi, malo se pogovarjaj s pikico, ji povej da more lepo rasti, da boste aprila 3-je in da bo mami vesela, pa da boste skupaj na izlete hodili, če ne drugega tebe psihično vzpodbuja. ps. Sonček slikce imaš tudi na mail-u
< Sporočilo je popravil tassika -- 7.8.2009 12:11:24 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 12:16:23
|
|
|
|
a.biba
|
Danes smo ravno pri slikah... a ima katera že kakšno izkušnjo z izdelavo albuma v obliki knjiga (ne vem kako se prav imenuje)... bom potem pogooglala, če bom kaj našla. Baje je to super stvar, čeprav jaz še komaj na vsakih par mesecev za razvijanje zberem, kako bi bilo če bi morala celo knjigo skupaj spravit...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 12:22:29
|
|
|
|
tassika
|
a.biba jaz sem zdajle delal foto knjigo za dedija in babico pri digifotu, sam me je na začetku ful hecalo, ker sem šla z njihovim čarovnikom, ki naj bi bil simpl pa sem vse podrla pa ni šlo po vrsti,... sem mislila znoret. Potem sem pa ugotovila, da ga lahko preskočim in sama dodajam slikce tja kamor mi paše in potem sem naredila še ozadje (tukaj so malo skopi oz ful težko najdeš takega ki bi dobr pasal - jaz sem vzela potem neko sinjo modro in lepo pridejo tudi ČB slikce) na koncu sem dodala besedilo in poslala. Moj knjiga 21*21 ima 26 strani, slikc lahko dodaš kolikor želiš stane 27 eur imaš pa varianto tudi album knjiga, ki je pa še malo cenejši. Če te pa zanima pa mi pošlji mail pa ti jo pošljem v wordu, da vidiš kako izgleda.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 13:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
a.biba... tudi jaz imam izkušnje s foto knjigo. Vse slike s fotiča pristanejo v njen. Obožujem te knjigce in 100 x bolš mi je kot pa razvijat same fotogrfije in vstavljat v albume. Skratka navdušena sem in navdušena Foto knjigo pa delam s tem programom.. https://asp.photoprintit.de/microsite/10853/fotobook_details.v3.php Delaš s slikcami kar ti paše.... , res kar paše... pošlješ in prevzameš v DM-ju. Je pa zgleda podobna zadeva ali ista kot jo uporablja Tassika. Ne vem..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.8.2009 13:03:47 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 13:28:33
|
|
|
|
a.biba
|
Vau... to je to... sem ravno prej razmišljala, da bo treba spet album kupiti, tole je dost boljša varianta. Pa še vse komentarje lahko noter dodaš. Hvala punci! Sem videla, da ima to tudi com shop (imam veze tak), tako da bom kar tam naročila. Še prej jo moram pa izdelat. :)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 13:49:15
|
|
|
|
drobtinica29
|
čaw punce vidim da se pogovarjate o fotografijah, tudi jaz jih bom počasi začela urejat, jih imam že kar nekaj , sedaj pa se bojo še samo stopnjevale . kepica zate držim pestke! rižko tebi pa prijeten dopusttek, uživaj kar se da! sonček naj se alex čimprej pozdravi! vsem ostalim pa lep vikend!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 13:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
A.biba, pa fajn zrihti... sam cajt moraš met. Drage moje, jst se poslavljam.... Če bo kakšna novička, posebna novička.... mi pošljite sms, da bom na tekočem. Priden bodite, pa lep vikend..., jst grem pa hopaaaat v morje.. , bom plavala kot debela morska deklica.. Moj bo pa pel.. "debela deklicaaaaa, je moja ljuuubicaaa....., debela deklicaaa, je kakor rooožicaaaa"....
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.8.2009 13:52:51 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 13:56:31
|
|
|
|
a.biba
|
Rižkoo uživajta še za nas in se razvajajta!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 14:16:42
|
|
|
|
Kepica83
|
Rižkoooo uživajteeeeeeeeee , jujujuhuhu
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 17:18:38
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:hvala rižkoo_sedaj bosta že kmalu na morju,uživajte drobtinica:hvala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.8.2009 18:58:11
|
|
|
|
MAŠKA
|
Rižkooo lep dopust ti želim! letos bo zadnji takšen brezskrben. Drugo četo bo bolj pestro, ampak še lepše
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.8.2009 9:16:39
|
|
|
|
strumf
|
čav bejbe. vidim da ste zaspanke, ali pa se raje sončate zunaj kot pa pred računalnikom . drugače toliko da se malo javim. sem imela zelo naporen teden. delamo namreč ograjo-sami, in seveda pride vsak rok prav. pa sem jo barvala in mi je blo tako slabo za ****. skoz mi je krulo v želodcu, ko pa je bilo kosilo, pa je šlo zelo malo vame. ma ful sem bila zmatrana. upam, da to res čimprej mine, ker ni nič zabavno. dobro da še imam dopust, če ne ne vem kako bi to rešila v službi. bodite fajn, vse ki pa greste na morej pa veselo čofotajte
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.8.2009 21:01:38
|
|
|
|
sonček85
|
vidim da smo čez vikend vse bolj kot ne lenarile in počivale od foruma strumf:pa ti ni bilo slabo od barve ko si jo vonjala.Ni dobro da te hlape vdihuješ,no je bilo pa vsaj na zraku,tako da nisi direkt vdihovala. probaj kak kreker pojest ali pa grisine ko ti bo krulilo,pomaga. lp vsem aja smo že zdravi le glasek je še malo zahripan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 10.8.2009 10:37:33
|
|
|
|
mariee
|
Punce, kje ste?? Vse na morju? Upam da ste preživele lep vikend!! jaz sem pa v službi in dežuram pri telefonu, ker nam nekaj programirajo in se ne more nič delat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 10.8.2009 14:03:49
|
|
|
|
mariee
|
Sonček čestitke za prvo kašico joj kakšne fletne račke
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 10.8.2009 15:14:11
|
|
|
|
kejti
|
ojla punce vse tiste, ki se odpravljate na morje se imejte luštno. Jaz imam pa naslednji pregled 18. 8. pa bomo vidli bo naprej ali bom še na bolniški ali ne. Po eni strani me je strah stresa v službi po drugi strani bi čas prej minil.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 10.8.2009 20:44:40
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pa še en pozdravček od mene... Jaz pa sem v teh dneh prve brcike začutila... Kejti, jaz sem tudi na bolniški, ampak meni vseeno čas tako hitro mineva, da si sploh ne želim nazaj v službo it. Imam hčerkico ta mesec doma in se imava prav fino Me je kar strah kaj bo komisija po 18. rekla Sonček ti pa svojemu cukru Aleksu v mojemu imenu enega lupčka stisni, upam, da se v četrtek vidiva! Pozdravček tudi vsem ostalim!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 10.8.2009 20:52:13
|
|
|
|
tassika
|
Oj maška sem pozabila da si že tako daleč, že prve brcike, čestitam. Jaz grem pa jutri na 3d pol vam pa kakšno slikico pripopam, zdaj pa grem malo na kavč, ker me nekaj pošteno suva v trebuhu, moja biba je zelo živa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 10.8.2009 21:00:08
|
|
|
|
a.biba
|
Čer! Se pozna, da jih je več na dopustu... pa lepo od vseh ostalih, da se še javljate. Jaz tudi kar nekaj letam naokoli in delam sto stvari naenkrat. Tisto kar bi bilo treba pa ne... sem bolj zaposlena kot takrat, ko sem v službo hodila. Sonček85 za prvo kašico! Nama zaupata kaj sta to jedla? Kje so tisti naši časi, ko smo se mi pacali... aja, pred 15 minutami s pudigom še po laseh . Maška za brcike!!! Zdaj je pa nosečnost dobila nove razsežnosti, ne? Kako lepo . Tassika uspešen UZ jutri, pa uživajta ob gledanju svojega zakladeka!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.