|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
7.8.2009 10:37:55   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Kepica83 sej bo, boš vidla. Ti lepo uživaj na morju, med tem časom bo pa pikica zrasla.

Rižkoo ti tudi uživaj na morju!!! Privošči si še zadnjič dopust brez otročka. čeprav bodo potem dopusti še lepši, jaz že komaj čakam, da gremo drugo leto v trojeuser posted image

Se pridružujem lepim željam... seveda je dopust drugačen in na svoj način lepši, mogoče bolj naporen ali pa tudi ne.... ko je pa enkrat tri je pa dopust že dosti bolj enostaven in manj naporen - vsaj pri naši miški. Celo štiri knjige sem prebrala v enem tednu... tega mi ni ratalo že od nosečnosti!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.8.2009 10:42:07   
Anonimen
Punce, HVALA vam in ja verjamem, da bo naslednje leto drugače a lepše user posted image

a.biba.. tega je ogromno.. sam po googli photo frames... pa ti jih vrže veliko...
Ta je pa tu.. http://www.imagechef.com/ic/product.jsp?cat=photo+frames

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.8.2009 11:48:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Sonček85, ooo škoda za Pulo...., res bi se laahko vidli,.. user posted image
Lej men je pa ta všeč...

Al pa ta........ user posted image
user posted image

Pa taaaaaaaaaaa...

ja to sem si pa jaz že naredla in jo imam na FBuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.8.2009 11:48:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Pušenjak napisal: ne, Rumenjakov Mehurček je prisoten le, kadar je v GV prisoten tudi plod. Lahko pa se zgodi, da se RM že vidi, ploda pa še ne zato, ker je še premajhen, srčnega utripa pa tudi še ni ali pa ga sploh ne bo. VElja torej počakati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako evo pa imaš lep odgovro.

je ko prideš nazaj bo že srček
ti samo pazi nase pa ne preveč adrenalinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.8.2009 11:48:22   
sonček85
rižkoo:hvala za te noro dobre slikce hvala
biba.ja to so me pa lsikal s sončkom na srečanju CE aprilkuser posted image
samo da je malo bolje s tvojo,važno je da T ni zvečer visoka ker ponoči je najbolj nevarno,proti večeru se T viša

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.8.2009 12:10:46   
tassika
user posted image

user posted image

madonca ste se razpisale, sploh ne vem kje naj začnem. Kepicva ti samo pozitivno naprej, vem da je težko sam če je meni ratalo, ma ni da ne bi tebi, malo se pogovarjaj s pikico, ji povej da more lepo rasti, da boste aprila 3-je in da bo mami vesela, pa da boste skupaj na izlete hodili, če ne drugega tebe psihično vzpodbuja.

ps. Sonček slikce imaš tudi na mail-uuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 7.8.2009 12:11:24 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.8.2009 12:16:23   
a.biba
Danes smo ravno pri slikah... a ima katera že kakšno izkušnjo z izdelavo albuma v obliki knjiga (ne vem kako se prav imenuje)...  bom potem pogooglala, če bom kaj našla. Baje je to super stvar, čeprav jaz še komaj na vsakih par mesecev za razvijanje zberem, kako bi bilo če bi morala celo knjigo skupaj spravit...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.8.2009 12:22:29   
tassika
a.biba jaz sem zdajle delal foto knjigo za dedija in babico pri digifotu, sam me je na začetku ful hecalo, ker sem šla z njihovim čarovnikom, ki naj bi bil simpl pa sem vse podrla pa ni šlo po vrsti,... sem mislila znoret. Potem sem pa ugotovila, da ga lahko preskočim in sama dodajam slikce tja kamor mi paše  in potem sem naredila še ozadje (tukaj so malo skopi oz ful težko najdeš takega ki bi dobr pasal - jaz sem vzela potem neko sinjo modro in lepo pridejo tudi ČB slikce) na koncu sem dodala besedilo in poslala. Moj knjiga 21*21  ima 26 strani, slikc lahko dodaš kolikor želiš stane 27 eur imaš pa varianto tudi album knjiga, ki je pa še malo cenejši. Če te pa zanima pa mi pošlji mail pa ti jo pošljem v wordu, da vidiš kako izgleda.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.8.2009 13:02:47   
Anonimen
a.biba... tudi jaz imam izkušnje s foto knjigo. Vse slike s fotiča pristanejo v njen. Obožujem te knjigce in 100 x bolš mi je kot pa razvijat same fotogrfije in vstavljat v albume. Skratka navdušena sem in navdušena user posted image
Foto knjigo pa delam s tem programom..
https://asp.photoprintit.de/microsite/10853/fotobook_details.v3.php

Delaš s slikcami kar ti paše.... , res kar paše... pošlješ in prevzameš v DM-ju. Je pa zgleda podobna zadeva ali ista kot jo uporablja Tassika. Ne vem..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.8.2009 13:03:47 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.8.2009 13:28:33   
a.biba
Vau... to je to... sem ravno prej razmišljala, da bo treba spet album kupiti, tole je dost boljša varianta. Pa še vse komentarje lahko noter dodaš.

Hvala punci! Sem videla, da ima to tudi com shop (imam veze tak), tako da bom kar tam naročila. Še prej jo moram pa izdelat. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.8.2009 13:49:15   
drobtinica29
čaw punce

vidim da se pogovarjate o fotografijah, tudi jaz jih bom počasi začela urejat, jih imam že kar nekaj , sedaj pa se bojo še samo stopnjevale user posted image .

kepica zate držim pestke!

rižko tebi pa prijeten dopusttek, uživaj kar se da!

sonček naj se alex čimprej pozdravi!

vsem ostalim pa lep vikend!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.8.2009 13:50:25   
Anonimen
A.biba, pa fajn zrihti... sam cajt moraš met. user posted image

Drage moje, jst se poslavljam.... Če bo kakšna novička, posebna novička.... mi pošljite sms, da bom na tekočem.user posted image

Priden bodite, pa lep vikend..., jst grem pa hopaaaat v morje.. , bom plavala kot debela morska deklica.. user posted image
Moj bo pa pel.. "debela deklicaaaaa, je moja ljuuubicaaa....., debela deklicaaa, je kakor rooožicaaaa".... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.8.2009 13:52:51 >

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.8.2009 13:56:31   
a.biba
Rižkoo uživajta še za nas in se razvajajta!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.8.2009 14:16:42   
Kepica83
Rižkoooo uživajteeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jujujuhuhuuser posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.8.2009 17:18:38   
sonček85
tassi:hvala
rižkoo_sedaj bosta že kmalu na morju,uživajte
drobtinica:hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.8.2009 18:58:11   
MAŠKA
Rižkooo lep dopust ti želim! letos bo zadnji takšen brezskrben. Drugo četo bo bolj pestro, ampak še lepšeuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
9.8.2009 9:16:39   
strumf
čav bejbe. vidim da ste zaspanke, ali pa se raje sončate zunaj kot pa pred računalnikom user posted image user posted image . drugače toliko da se malo javim. sem imela zelo naporen teden. delamo namreč ograjo-sami, in seveda pride vsak rok prav. pa sem jo barvala in mi je blo tako slabo user posted image za ****. skoz mi je krulo v želodcu, ko pa je bilo kosilo, pa je šlo zelo malo vame. ma ful sem bila zmatrana. upam, da to res čimprej mine, ker ni nič zabavno. dobro da še imam dopust, če ne ne vem kako bi to rešila v službi.

bodite fajn, vse ki pa greste na morej pa veselo čofotajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
9.8.2009 21:01:38   
sonček85
vidim da smo čez vikend vse bolj kot ne lenarile in počivale od foruma

strumf:pa ti ni bilo slabo od barve ko si jo vonjala.Ni dobro da te hlape vdihuješ,no je bilo pa vsaj na zraku,tako da nisi direkt vdihovala.
probaj kak kreker pojest ali pa grisine ko ti bo krulilo,pomaga.

lp vsem

aja smo že zdravi le glasek je še malo zahripanuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
10.8.2009 10:37:33   
mariee
Punce, kje ste?? Vse na morju?user posted image

Upam da ste preživele lep vikend!! jaz sem pa v službi in dežuram pri telefonu, ker nam nekaj programirajo in se ne more nič delat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
10.8.2009 13:17:15   
sonček85
prva kašicauser posted image user posted image

prva žlička za probo
user posted image
druga žlička

user posted image
po drugi žlički-mmmmmmmmmmmmmm
user posted image
mami  mi ni dala več
user posted image
tko pa z mami gledava račke pri babici
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
10.8.2009 14:03:49   
mariee
Sonček čestitke za prvo kašico user posted image user posted image user posted image  joj kakšne fletne račkeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
10.8.2009 15:14:11   
kejti
ojla punce
vse tiste, ki se odpravljate na morje se imejte luštno. Jaz imam pa naslednji pregled 18. 8. pa bomo vidli bo naprej ali bom še na bolniški ali ne. Po eni strani me je strah stresa v službi po drugi strani bi čas prej minil.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
10.8.2009 20:44:40   
MAŠKA
Pa še en pozdravček od mene...user posted image

Jaz pa sem v teh dneh prve brcike začutila... user posted image

Kejti, jaz sem tudi na bolniški, ampak meni vseeno čas tako hitro mineva, da si sploh ne želim nazaj v službo it. Imam hčerkico ta mesec doma in se imava prav finouser posted image

Me je kar strah kaj bo komisija po 18. reklauser posted image

Sonček ti pa svojemu cukru  Aleksu v mojemu imenu enega lupčka stisni, upam, da se v četrtek vidiva!

Pozdravček tudi vsem ostalim!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
10.8.2009 20:52:13   
tassika
Oj maška sem pozabila da si že tako daleč, že prve brcike, čestitam.user posted image Jaz grem pa jutri na 3d pol vam pa kakšno slikico pripopam, zdaj pa grem malo na kavč, ker me nekaj pošteno suva v trebuhu, moja biba je zelo živauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
10.8.2009 21:00:08   
a.biba
Čer!

Se pozna, da jih je več na dopustu... pa lepo od vseh ostalih, da se še javljate.

Jaz tudi kar nekaj letam naokoli in delam sto stvari naenkrat. Tisto kar bi bilo treba pa ne... sem bolj zaposlena kot takrat, ko sem v službo hodila. user posted image

Sonček85 user posted image za prvo kašico! Nama zaupata kaj sta to jedla? Kje so tisti naši časi, ko smo se mi pacali... aja, pred 15 minutami s pudigom še po laseh user posted image .

Maška user posted image  za brcike!!! Zdaj je pa nosečnost dobila nove razsežnosti, ne? Kako lepo user posted image .

Tassika uspešen UZ jutri, pa uživajta ob gledanju svojega zakladeka!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.