|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
5.8.2009 8:21:53   
a.biba
Kepica83 - daj si malo preberi. Sigurno ti priprada starševski dodatek (če ne prejemaš kakšne pokojnine, potem moraš izbirat kaj vzameš) 
193,24 EURj e bila uskladitev s 1.7.) in otroški dodatek. Vsi me hočejo prepričat, da je za študente še nek dohodek, jaz ga žal nisem dobivala, tako da ne vem.
Vsekakor ti priporočam, da se poslužiš kakšne izredne denarne pomoči, to pa sama malo poglej, če bosta prišla s partnerjem zraven. Če že obstaja možnost, jo koristi, ker te bo tako ali tako na drugi strani doletelo kaj drugega.

http://www.svetovalnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=111

< Sporočilo je popravil a.biba -- 5.8.2009 8:28:49 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
5.8.2009 9:36:47   
tassika
Jutro punce, jaz šibam mal v šoping mi nobena majčka ni več prav, moram vsaj 3 kupit, modrce sem dva dni nazaj zdaj pa še to, uf je kriza če vse kar rasteuser posted image  aja pa grem še po par ribic za v akvarij in pa nekaj za mojo miš iskat ker je že vse zglodal v kletki rabi malo poživitve, sam še ne vem kaj bo dobil.

Imejte lep ne prevroč dan.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
5.8.2009 10:36:03   
mariee
Čau punce,

jaz sem bila spet na morju, sem včeraj domov prišla. Tok je pasalo it mal iz službe..user posted image

Danes sem dala že kri in vodo, popoldne izvem izvide, če kaj ne bi bilo vredu. Drugač se pa dobro počutim, samo noge mi zatekajo.

Rižkoo v katerem tednu so ti delali test za glukozo? Pa v Litijo sem se prijavla, 27.8. mam pregled. Komej čakamuser posted image

Tassika lepa frizurca. A veš da sem dobila pajkice, sem te nadlegovala da mi povej,  če jih boš dobila. no zdj jih imam, sem ful veselauser posted image

Sonček joj kok je lep Aleks, se vidi da se ima fino. Pa kr še slikce dajej goruser posted image

zdj grem pa hitro delat..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
5.8.2009 14:24:40   
Kepica83
Hej punce!
Ja Rižkooo upam da te razveselim v petek. In da bomo vsi trije lahko šli brez skrbi v soboto na morje. SRČNO UPAM!!!!!

A.biba hvala za info. Trenutno sem zaposlena redno. Pogodbo imam do februarja. Ampak je tu nevzdržno. Strah me je za bebico. Po 25 avgustu bomo delali do sredine novembra od 6-17:00 od ponedeljka do nedelje. Niti enega dneva nebo da bi si z bebico odpočili in nevem kak bom to prenesla sploh ker imam talasemijo beta minor in sem vedno nujno potrebna počitkauser posted image . In zato razmišljam da bi šla redno študirat ne pa več izredno. Ali pa da si vsaj najdem drugo službo. Samo dvomim da bi kdo vzel nosečko delat.

Upam samo da bo v petek z bebico vse vredu pol bom pa že vse nekako zmogla. vse za mojo kepico.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
5.8.2009 15:41:23   
Anonimen
Kepica83, jst si to želim.... in verjamem, da me boš razveselila. Že v petek me moraš, ker jst ga odrinem v petek na morčija. user posted image Ne skrbi, vse bo ok... sam ta tvoja služba pa je zaskrbljujoča zadeva. Nosečkice, sploh pa v tem cajtu res težko vzamejo.... Ma ne vem, ne predstavljam si.... Sam, da bo vse ok.. pa pejt pač na bolniško, drugač itaq ne gre... sploh pa, če dviguješ ne vem kako kilažo.
Sama sebi bodi najbolj pomembna...

mariee, meni je moja G dala test sladkorne v 24t. Super za 3D, jst sm si lih dons sprintala slikce, da jih bom v albumčka od malega dala.

a.biba... , ma sej sm že 95% v CE porodnišnici... in pač verjamem, da bo vse ok. Če ne, jih pa zbrcam.user posted image

tassika, res maš fletno frizurco, jst sm jo tud mal menjala. user posted image  Tud ne bom mela nobenega porodnega načrta, nobenih planov... kar bo bo. Šla bom samo po 36 t na akupunkturo.. 6 obiskov cca 85 EUR v Dobrni, dr. Ocvirkovi. Sm prebrala kr dobre komentarje na račun tega. To je pa tud vse.

Sonček85 mi je sporočila, da ma mali full vročine in je čist bogi user posted image  
Sončica ne morem ti odpisat, ker mi telefon čist štrajka... in to ta novi. Mislim nate...

MM, pogrešam teeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
5.8.2009 16:45:14   
Kepica83
JOj Rižkooo. Tako sem zmedena da sem ti pozabila čestitat  za super pregledek. Priden lidl rižkooo!!!user posted image

Joj kaj pa je z našim manikenčkom  Aleksom? Upam da je vse vredu z njim in da se čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
5.8.2009 16:51:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Punce imam eno vprašanje če katera mogoče kaj več ve. Kakšni so kaj dohodki noseče študentke? Oz. če ji kaj pripada?
dohodki so,konec tedna pride moja kolegica z morja k je študentka in ji kar napiši zs -najdeš jo pod Junona,jaz ji bom pa  sporočila da si ji pisala.Lahko jo pa vprašam jaz če želiš.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.8.2009 16:53:12 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
5.8.2009 16:51:15   
sonček85
na hitro vas preberem,ker imamo doma bolnika
tassika.nov lep avatarček.Ja tomme tippe flaške so najboljše ni jih čez njih,jaz jo imam in najraje z nje pije iz drugih mi skoraj noče.Sedaj imaš dve skupaj v akciji v BC za 7e če se ne motim.
Ja za košek je že premajhen,no kak teden dva bi še lahko samo ga že navajamo kar na posteljo prenosno da je še zraven naju v sobi.čeprav zdaj k je buban spi zraven mene.
Super za nakup.meni so najboljše dude od mam-silikonse(une rjave)
super za frizurco ,lepa si
kepica.v petek bo plodek viden,držim pesti,prav tako Aleks čeprav bolj zaspano.lahko da si zanosila na koncu.Si pa le v 5t oz si že v 6 samo za njih si v 5tko da ko boš šla v petek bo že.Čene pa ko prideš z morja pa sigurno.user posted image
hvala za pohvale mojega sončka
špikanje se začne ko pikica začne rasti okoli 7-8t naprej,ko je že malo večji ko fižolček.Ti samo počivaj,pozitivno misli in bo ok.
rižkoo:vaja dela mojstra,naslednjič ko ga boš prijela bo imel nasmešek do učkuser posted image ma kake sanje maš ti to sedaj.Nehaj in jih odmisli,vse bo ok.user posted image
jee super za pregled,mogoče boš pa imela najino G pri poroduuser posted image
hvala za obvestilo rižkoo in lepe/pozitivne  besede rižko in kepiceuser posted image user posted image
maj:samo da je vse ok,ti počivaj 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
5.8.2009 16:52:20   
sonček85
no mi se pa že drugi dan bojujemo z neko virozo in visoko vročino,ki jo zbijamo z obkladki in calpol sirupom.Vročino ima ves čas med 38.5 in 39.1
spi mi ves dan samo za papico se zbudi in potem zaspi nazaj.je tko zmatran da se še jokca ne tko močno k drgač.Ima vneto grlo ,malce rdečkasto tko da hodimo vsak dan na pregled h dr.
Ja takle mamo,še dobro da je ati doma da nisem sama.
od česa bi dobil ne vemo ,pa saj itak neke viroze razhajajo.

v glavnem sem vsa predana njemu.
sem pa ugotovila da se vse dogaja na1m
1m2t je imel tiste spuščajčke
2m2t je šel v B zaradi kakecov
3m2t ima pa to sedaj,kaj bo pa 4m2t-zobekuser posted image ?

hvala pa vsem za pohvale njegovih slikc in njegauser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.8.2009 16:56:21 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
5.8.2009 17:12:15   
Kepica83
Hvala Sonček za pozitivne misli.

Boš vidla da bo se Aleks hitro pobral. Zraven tako ljubeče in skrbne mamice bo to mala malica za njega user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
5.8.2009 19:32:50   
Anonimen
Če katero ŽE mamico zanima, sem našla pri oktobrkah...

Bomo šli v Arboretum Volčji Potok 30. tega mesca, ker imajo akcijo.
Poglej si na: www.carobnidan.si

HITRO SE PRIJAVITE, SAJ JE ŠT. OMEJENO

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.8.2009 19:33:11 >

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
5.8.2009 21:02:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Če katero ŽE mamico zanima, sem našla pri oktobrkah...

Bomo šli v Arboretum Volčji Potok 30. tega mesca, ker imajo akcijo.
Poglej si na: www.carobnidan.si

HITRO SE PRIJAVITE, SAJ JE ŠT. OMEJENO

EVO MI SMO ODDALI IN GREMO,JUPIIIIIIIIIIIIIIII

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
5.8.2009 22:53:42   
MAŠKA
Sonček user posted image user posted image user posted image za  Aleksa, naj se čimprej pozdravi.

Se spomnim, da je moja Maša tudi pri treh mesecih dobila prvo virozo, ampak naši mali fižolčki so borci, se hitreje pozdravijo kot mi odrastli.
Je pa dobro, da sta šla k zdravniku, si lahko vsaj bolj mirna. Držim pesti, da bo že jutri bolje.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.8.2009 8:47:16   
a.biba
Jutro!

Naša miška je tudi doma ostala... pred spanjem se mi je zdela rahlo topla, pa sem mislila, da od divjanja... ponoči pa vročina 38,3... in nobenih drugih znakov. V vrtcu pravijo, da nič ne razsaja, tako da bomo videli kaj se bo razvilo. Ona že ve kdaj sem jaz doma, čeprav ji ne povem. Ampak vedno, če sem si vzela kakšen dan dopusta (se je zgodilo ravno trikrat), je ona zbolela.

Aleks kaj boljše?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
6.8.2009 9:49:59   
tassika
Jutro, jaz pa pijem prvo

user posted image

A je katera videla, missbusi 2009. A bo katera sodelovala, nagrade bodo sigurno lepe, sam kaj ko pomoje nimam možnosti, ker se glasuje preko interneta in revije, jaz pa ne poznam prav veliko ljudi. Pa še ne vem če si upam tako javno izpostavit. No sej pred oktobrom itak baje ne bo nič, jaz bom pa takrat že ogromna, rižko, mm in maj bušija sploh ne bodo mele večuser posted image .

Nekaj bi mogla nardit pa se mi čisto nič ne da, a ima katera kaj energije za posodituser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
6.8.2009 10:53:48   
sonček85
maška:hvala
biba:ja danes je temp.končno padla pod 38 in je od polnoči naprej že med 36.7-37.2user posted image user posted image user posted image je pa še malo sitkan ker ga še malo izdeluje.Veliko pije mlekec mu pa ne gre preveč tko da mu g kar po žlički devam da ga vsaj nekaj dobiuser posted image
Kako je pa kaj tvoja pupa?je že kaj T padla
tassika.ja to sem vam jaz glih hotla rečt če se bo katera prijavla.Jaz sem se lansko leto in tudi Jasno ki je bila druga poznam je rekla da je to zello lepa izkušnja in nekaj nepozabnega.
http://www.ringaraja.net/natecaj-in-dogodek-miss-busi-2009_1892.html

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.8.2009 11:01:27 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
6.8.2009 11:19:59   
sonček85
evo pa še slikca s srečanja oktavije,rižkoo,sončka in Aleksauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.8.2009 12:05:41   
MAŠKA
Tassika prijavi se! Bomo pridno glasovale! Kar korajžno!

Sonček face ste,  ...  Čez nekaj mesecev se vas bo že šest takole na enem kupu tiščalouser posted image , to bo šele lepa slikicauser posted image

Rižkoo , dobro držiš postavco, samo buši, čist nobenega špehca, bravouser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.8.2009 13:12:21   
mariee
O kako ste fletni na slikciuser posted image

a.biba in Sonček upam da bosta vajina sončka kmalu zdrava!!!

Kepica83 držim pestke za jutri, veš da bo srček, mora bit user posted image user posted image

Meni so pa danes sporočili rezultate od včerajšnjega pregleda in se mi je zvišal hemoglobin, drugače je pa vse vredu.  Jeeeeej, sem ful vesela user posted image

Rižkoo kam pa greš na dopust?

Tassika kje se potepaš? Dopoldne te nič ne vidim tu goruser posted image  kr ne morem verjet, da sva že tako daleč. Joj tako gre hitro..

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.8.2009 13:42:33   
tassika
Sem malo tu, malo na kavču user posted image  deleč nisem.

Ja sva že daleč, sem ravno brala da v 25t je možnost preživetja otročka že 63%. Ampak sej tega se nama ni treba bat. Pa tvoj kej miga, moja biba je hiperaktivna, najrajši pa ima moj mehur, sem skos na wc-juuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.8.2009 13:47:41   
mariee
Moja biba ful brca, ko sem v službi, ker sedim in pritiskam nanjo, tako da se skos pritožujeuser posted image  Na mehur pa mi ne pritiska toliko kot tebi, tako da mi na srečo ni treba skos na wc hodit. A ti je že kaj dolgčas bit doma? A noge ti kaj zatekajo.? Meni so zdj na morju fuuul, stopala so me ful bolela, pa ko iz službe pridem imam tudi malo zatečene.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.8.2009 13:50:48   
tassika
Ne zatekajo mi nič, me pa zdajle spet blazno špika od raztezanja in pa bolijo me stegnske mišice, pomoje moje noge niso navajene da bom kmalu imela 60kg user posted image

Dolgčas, kakšen dan ja kakšen ne, dons mi recimo je, visim na tel, ker kličem zd za izvide pa imajo skos zasedeno grr. Kosilo imam že skuhano in pol visim na kavču in ni nič pametnega na tv.

ps. Pilotina vse pozdravlja, pravi, da se ima v Bosni super, ampak da ima drugi teden prečiščevalno dietouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.8.2009 13:53:55   
mariee
Joj Tassika, jaz jih imam že 70 user posted image  ampak na srečo moj G ne teži glede tega. Očitno bom šla gor od 15-20kg. Je šla tudi moja mami toliko in sestra, pa sta obe zgubili v roku 3 mesecev po porodu, tako da me ne skrbi toliko.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.8.2009 14:04:56   
tassika
Evo dobila, hemoglobin 125 - super, urin super, toksa še vedno negativna in tako naj bo še do konca.

Sicer pa kri pri meni ni nikoli problem, ker imam že v osnovi preveč železauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.8.2009 14:17:58   
mariee
Jaz ga imam tudi 125, prej sem ga pa imela 118user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.