Anonimen
|
Tassika, prava lulika.... al se motim? Twixy, ni mi jasno zakaj vsaj ne napišeš kaj.... ?! Si kr zginla kot vidiš nas pa vse skrbi. Sej nočem bit zatežena ampak cool pa tud ni, da te enostavno ni. Vsaj napiši ok sm, nism ok.... Vseen smo nekak kr mal povezane in tko nas pustit v pričakovanju in nevednosti, pa tud ni lepo. Sploh pa, ker sm te klicarla kot zmešana za naš "zmenek"..., pa ni blo nobenega odgovora .... dan pred tem sva si pa tok fajn pisale. No ne glede na vse.., upam, da si ok... , ti in pikica.... Ni mi pa ok, da si taka Grda si. Pa tud, če boš jezna name..., jst sm nate že..., ker te kr ni in vemo NIČ. mariee, lepo, da ste me pogrešala. Tudi jaz sem mislila na vas.... ampak zelo uživala. Jst ne vem a je to psiha al karkoli.. ampak mene dons vse boli, počutim se zanič, slabo mi je... skratka, nikakva sem. 5 preteklih dni sem bla pa kot sonček..., sam uživala sem, niti sledi on bolečinah, niti sledi.. o počutju kot ga imam danes. Grozna sm. Sonček85, ma nism nč rihtala veš?! Nism nobene panike delala, sam spremljala. Sm pa rabila en sms.... , da me mal nakulira. Če bi zapaničarla, sm mela zraven bolnico. Moj je bil čist paf. No, pol ni blo niti sledi o.... Lupčka ti za tako hitro odzivnost. Mali je pa tok lepi .. pa kašicaaa...mnjami je papal. Veš... men 7-10x na dan tko otrdi trebuh in tko boli, da se sprašujem, je to normalno? Jst si rečem, da je kr vse normalno, nočem komplicirat.... Mi je pa kr mal prepogosto. Joj Sonči.. še mal... pa bom mami... Aja... najino G sm pozdravila... , te je lepo nazaj. Ma zlata ženska je. Pilotina, pa ti si prava bosankica ratala... si bla tm kr 100 let, mam filing!! Pa kje si... no?? Joj te roj. dnevi.... Pri nas jih avgusta ni veliko.... in prv je tko, ker ne smem preveč jest. Aja, ko sm bla na morčiju mi je pisala Kepica83... Neeeeeeeeeee...o šit, pa Twixi mi je pisala!!!!!!!!! Zdej brskam po mobitelu in ŠOKKK.... Pa sej nism normalna..., TWIXY, ne bom brisala tistega gor.., da boš vidla kako sm se počutla.... ampak zdej... , zdej je kapnl mi..., nism te mela shranjene.. in... ooooooooooooooooooooo oprosti!! Ja pisala je, da Izvidi so zanekrat 70% vredu, za ostalih 30% pa mora počakat. Je doma in ima strogo mirovanje. Pozdravlja vseeee.... Ma, sm zmešana.... MIška, OPROSTI, ker sm te kritizirala gor ampak to zato, ker ne maram bit v nevednosti pri takih zadevah. Te mamo rade in nas skrbi za tvojo pikico. Punce moje ostale.., HVALA za lep sprejem nazaj..., lepo je bit spet z vami. Pridne, pridne...
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 12.8.2009 15:11:36 >
|