|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
11.8.2009 8:35:20   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  mene niste pa nic pogresale, smrk, smrk..

jaaa, nazaj sem. Sem vas prisla sam pozdravit, ker se moram it spedenat, ob 9.40 imam pregled, verjetno spet CTG in UZ. Punce, moj bejbi je na dopustu tako uzivll/a, same akrobacije non stop, moj je reku, da je ze cas, da pride ven. Pa eno majcko st 62 sem kupila dol, benetton ima tok znizane cene, da je dojencek dobil prvi kos oblacila od njih.

Sam Rizkoo mi je enkrta sms dala, z nekja novickami, sedaj pa nic vec ne vem kaj se dogaja. Upam,da je s Twixy vse ok in da me Maj se ni prehitela, ker Maj, to ne bi bilo fer, da me nasisas za tolk casa, ceprav tudi ce bi rodila, je dojencek ze tako vcelik, da ne bi bilo cist nobenih posledic za otroka, je pa boljse, da se malo notri pocaka. Pa. Strumfiki morem cestitat a ne.

Soncek, ti si pa itak en Soncek, ma kako si zlata no!!!! Tok lepo si mi napisala, pa se pajacek s pujski, hihihi, ma kolk je lep. RES SI ZLATA!!!!

Sibam!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
11.8.2009 8:36:05   
malaMravljica
Bejbe, poglejte na kateri slikci sem ze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
11.8.2009 9:35:21   
tassika
Ojla MM, smo te pogrešale, sam kaj ko smo vedle da ritko namakaš v toplo vodico, me pa se kuhamo v vroči SLOuser posted image . Ja na predzadnji si že, kako gre hitro, jaz pa odštevam dneve do še 100 dni - še 4user posted image , uf kmalu bo veselo pri vas, ampak ti sledimo veš, ko se bo pri vas malo umirili, se bo začelo dogajat pri nas. Kdaj začneta urejat sobico, pri nama je še vedno zaenkrat samo v besedah bo treba, nekako sem si zastavila cilj, da to narediva v septembru.

Twixy se nič ne javlja, tako da vam ne znam nič povedat, sem včeraj govorila s pilotino, ji je poslala sms pa ni bilo nobenega odgovorauser posted image , res upam, da ni kaj hujšega z dojenčkom.

Maj pa pomoje počiva ali pa nam je tudi ona ušla na morčkauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3053
11.8.2009 10:29:14   
mariee
mM veš da smo te pogrešaleuser posted image user posted image  joj, samo še 52 dni, pol bomo pa tetkeuser posted image

Tassika kam pa greš na 3D? Mene so v Litiji šele 27.8. prijavli, takrat bo res že velik dojenček. Moj tudi pošteno brca, če pa ne, mu pa dam na trebušček eno miško, ki ima trakec za potegnit in pol igra uspavanko in je dojenčku ful všeč in pol ful brcauser posted image user posted image user posted image  al pa mu gre ful na živceuser posted image

Maška čestitke za prve brcikeuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
11.8.2009 10:37:05   
tassika
Mariee grem v Litijouser posted image Moj pa brca če rečem biba z globokim glasom, gledam posteljnino za zibko, še eno moram kupit, pa se ne morem odločit kakšen vzorec:

http://galeb.eu/si/vzorci-tip-a-d28.shtml

meni je všeč vzorec št.: 3, 7, 9, hihi sama pravljična števila

ali pa tole:

http://www.zibka.com/si/produkti/zibke/item_31.html

tukaj pa vsi medvedki, ki niso roza ali modri.

pomoč prosimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
11.8.2009 10:52:10   
mariee
Tassika zakaj so pa mene pol tako pozno dal na 3D?

Men je od galeba všeč št.6user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
11.8.2009 10:59:28   
tassika
ni pozno ona jo dela od 25t do 30t baje, sem pa prebrala za 3d, če želiš vidt celga otročka bi moral iti nekje v 18t ker potem je že prevelik, kasneje ko greš lepši so, ker imajo že mašobo pod kožo in so profili lepši. Ne sekiraj se, pač boš imela eno lepo slikco obrazka, ker po že v celoti izpopolnjen user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
11.8.2009 12:26:55   
malaMravljica
sem nazaj s pregleda. Je bilo v bistvu dolgocasno, no ko mi je delal CTG je bilo fajn poslusat srcek, sam na uz nisem videla nic. No ja, sam kje ima nogice in rokice, ki me non stop brcajo, pa sedaj vem, da levo prav cutim ritko. Je ze tako velik dojencek, da je tako malo prostora in se ne vidi vec lepo, pa se super aktivno je to bitje zgleda. Sedaj nekje 2.250 g, rekel je, da ce bo vse ok naj bi bila porodna teza pol nekje 3500 g, to je kar ok a ne.

joj res je, se 52 dni in pol bom mami. saj vem, vse mi sledite, Tassi ti si tudi ze tako dalec.

Punce, ta teden bom verjetno vozek narocila. Sam za barvo se nisem zihr, so vsi tok lepi. Aja sobica, mogoce da je tudi ze koncana, ne vem, ker smo sele danes nazaj z dopusta. Itak ima moj sedaj fuuuullll dela in ne vem kdaj nam pride pol vse zmontirat, je pa ta, ki jo dela rekel, da ce bo ze sobca tko sik, more pa tudi pobeljeno bit profi, mi bo profi malar pomalal. Jupi. Naslednji teden bom pa oblekce zacela prat, bom vse 2x oz 3x preprala, bom se vidla tocno. Saj tega ni tolk, gre full robe naenkrat v stroj.

Kje je pa Rizkoo danes? In Soncek? Pa Pilotina? In kako napreduje Nogavica? Ma itak me za vse zanima no.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
11.8.2009 12:34:12   
tassika
ferbc, še dobro da sem dobila za roj.dan lap topa, zdaj ležim na kavču in tipkam. Ravnokar sem naročila še eno posteljnino za zibko, tako da imam zdaj dve in mislim, da bo dovolj. Jutri dobim slikice posteljice, če jo kupim od enega. čez par urc šibam na 3d, groza, sama sebe bom ujelauser posted image

MM rižko je na morčku, mislim, da se vrača jutri, Pilotina je bil na dopustu, trenutno je v ZD na UZ. Več bo pa sama napisala ko pride kaj do rač. ima še cel teden dopustuser posted image

Za nogavico ne vem, mi je pa pilotina sporočila, da se je javila twixy, da je ene izvide že dobila in da so ok, zdaj pa čaka še druge in da tudi upa, da bodo ok, je pa baje ful pozitivna. Sem vesela, upam, da bodo tudi drugi izvidi super.

MM jaz bom cunjice prala tako, samo pralni prašek in dvojno izpiranje in baje je to ok, vsaj tako so mi punce, ki imajo prakso rekle, potem so pa počasi tudi že malo mehčalaca dodajale zraven.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3059
11.8.2009 12:54:28   
mariee
mM 3500 je vredu ja. Kdaj približno pa se dojenček obrne? Je fajn če velik hodiš ane, da se pol sigurno obrne. Meni sploh ne znese, da bi šal po službi še na sprehod, ker sem ful zmatranauser posted image

Tassika uživaj na 3D, jaz bom mogla pa še mal počakat.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
11.8.2009 13:14:24   
tassika
Mariee hvala, bom, upam, da bodo lepe slikice. Evo posteljnino sem naročila, 9 - safari, imam žirafe, sem tudi že plačala in ker je na zalogi bodo jutri dali že na pošto ali pa že danes ne vem. So ful hitri, obožujem internet k se vse naredi takojuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
11.8.2009 13:39:28   
MAŠKA
Tassika dobro opravi na pregledu. Slikice čakamo!user posted image

Hvala za čestitke za brcike. Ampak brcike so zdaj še zelo nežne, bolj bi rekla da je nekemu žgečkanju podobno.

Punce, jaz sem pa voziček kar na ebayu naročila.  Enega bolj poceni, ker jaz imam že to drugeg otročka, več jih pa nimam namena imet. Imam kar slabo vest, ker sem ga naročila tako hitro... ampak je takrat pisalo, da je čas za naročilo le še en dan in sem zagrabila in takoj naročila. Potem pa vidim, da so ga prestavili na drug artikel in ga je še vedno možno naročit. Finta pač... in jaz seveda zagrabim kot riba v vabo. Dobila sem ga že pa kat v štirih dneh!

Tegale - v sivo oranžni barvi:

http://cgi.ebay.de/Neu-Luxus-Kinderwagen-in-verschiedenen-Farben_W0QQitemZ150364607462QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item23026dd3e6&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

Se mi zdi, da bo za to ceno kar vredu, doma pa imam še Peg Peregota, ki je pa bistveno lažji in manjši za transport v avtu.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
11.8.2009 13:46:10   
malaMravljica
Mariee, ma ne vem cist tocno kdaj, po moje tam pri 30 tednu. Moj je sedaj tako velik in ze tako lepo z glavico dol fiksiran, da je g rekel, da bo zihr tako ostal, hehehe.. pomoje se je ujel in je ze prevelik za se se kaj dosti premikat.

o super za Twixy, ceprav sploh ne vem kaj je bilo.

Tassika, jaz bom prala z enim bio praskom, ki nima nic kemije notri in dvojno izpiranje, sam bom zihr vsaj 2x prala, za 3x pa se nisem zihr. Ja, ti imas itak vecino rabljene cunce, ves kolk je to dobro, vsa kemija je ze vn izprana, sem to prebrala v moji knjigi. Pa pazi, da te ta tvoj novi prenosnik ne zavede in bos na kaucu prevec udobno namescena in kar narocala in narocala user posted image   Jaz bi tudi takoooo rada posteljnino kupila, sam jo bom cist na koncu, ko bo sobca zrihtana,sedaj se mi ne sanja se kaj dosti kaksna bo. Me pa mika, da bi vzela lupinico in jo sla poprovat v avto namestit, da vidim ce so ti pasovi res tak bau bau in res tako nujno potrebujem ta podstavek, ker baje se brez sploh ne prezivi vec. Jaz ga niti slucajno ne mislim kupit.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
11.8.2009 13:48:28   
mariee
Maška ful je lepuser posted image user posted image . Veš kaj mi povej, a si imela kaj težav pri naročanju? A plačala si s paypalom ali kako drugače? Kaj pa poštnina? Namreč jaz ga bom tudi prek ebaya naročila in me mal skrbi, da ne bi kaj poškodovano prišlo ali pa kaj takega.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
11.8.2009 13:53:24   
tassika
MM jaz ga tudi nimam, podstavka namreč, če je moja svakinja tko 3 vozila notri brez tega, pomoje res ni tako nujno potreben. Tudi varnost naj bi bila enaka.

A vidiš na to pa nisem pomislila, da je moje že vse preprano in nima več kemije notri, sem smotana.

Mariee moj sigurno še ni obrnjen n agalvo, ker ga včasih tako nizko čutim kot da bo vn pogledal in še vedno se ful premetava. Je živa biba.

Posteljnina, jaz sem kupovala po svojem okusu in pa pač malo gledala da gre skupaj s steno, nimam veliko izbire, nekaj kaj paše k oranžni, tudi previjalna je taka in pač sem gledala volj rumeno/bež variante.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
11.8.2009 14:01:49   
sonček85
mariee,maška,... hvala zua pohvale Aleks pa vsaki pošilja poljubčke na vsako stran lička
maška:kdaj v četrtek imaš prelged.Mi imamo ob 8h zjutraj še pregled pri dr.ko je bil bolan potem pa ni problema.Sem doma ali pa na sprehodu zunaj,mojj pa tko dela pop.
čestitke za prve prečudovite brcikeuser posted image
biba:za prvič sem mu dala korenček-jabolko od fruteka.Potem bom pa doma delala in pasirala ,razen če bomo kam šli bom kupla
tassika.srečno danes in le naglej se bebijauser posted image
mm.iiiii lej jo lepotičko nazaj.
Jaz sem te pogrešala in ostale tudi.
Me veseli da ti je darilo všečuser posted image ena mala malenkost
Pa saj ne morem verjet še samo 1m in 3t do konca.Kkako gre hitrouser posted image

tudi sama sem v nedeljo pisala pilotini in ni bilo nič odgovora ,lahko da sta še v Bosni.
Super za pregledek ,kg končni bojo pa super če bo imel okoli 3500g.Naš je imel 3700g
isofix podstavek za jajčko:mi ga nimamo in je tudi dobro,pasek se tko lepo okoli priveže in jajčka ne morem nikamor zlezt,padit,zdrknt.

rižkoo:se danes vrača ,ker imajo danes slabo vreme.
super za twixy:le tako naprej in naj bojo še drugi rezultati tko super kot so bili prvi user posted image user posted image
maška.voziček je lep,samo jaz bi vseeno vzela bolj živo barvo.user posted image

Danes smo že drugi dan lepo ppacal kašico in ko sem mu nehala devat se je začel kar jezit.user posted image user posted image sam je potem še mlekeca  dobil in je bilo ok,sedaj pa ajčka lepo kot mucika

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
11.8.2009 14:11:57   
mariee
Tassika sej moj je tudi čisto spodaj. Me včasih tako nizko brcne...user posted image user posted image

Jaz pa posteljice še ne bom kupovala, bom imela samo zibko, pa bom potem zrihtala še vse za posteljo, ker od začetka ne bo posebne sobice za otročka, bova mogla kabinet preuredit, če se ne bova prej kam preselila.

Jaz bom pa podstavek od sestre dobila, tako da bova v enem avtu pač imela podstavek, v drugem pa ne, ker si mi ne bo dalo prestavljat.

jaz sem pa mislila, da je šla Rižkoo za dva tedna na morje. Škoda.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
11.8.2009 14:27:55   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Maška ful je lepuser posted image user posted image . Veš kaj mi povej, a si imela kaj težav pri naročanju? A plačala si s paypalom ali kako drugače? Kaj pa poštnina? Namreč jaz ga bom tudi prek ebaya naročila in me mal skrbi, da ne bi kaj poškodovano prišlo ali pa kaj takega.

Mariee Težav pri naročanju nisem imela, edino kar je, moraš dobit eno kodo, ko naročiš, da potem lahko plačaš. Vsaj s plačilom z Viso preko paypala je tako. Ker jo vidiš šele po nekaj dneh, sem jaz poklicala v banko in so mi jo povedali  - potrebovala sem pa geslo od Vise. sicer te pa program vodi. Prvič sem bila malo nesigurna in nerodna pri naročanju, zdaj bi mi šlo že lažje.

Sicer je z vozičko vse OK, kot sem rekla, sem ga dobila v 4 dneh, sestrična pa je nanj čakala tri tedne. Najbrž ga niso imeli na zalogi.

Če je kaj poškodovano, mislim, da imaš tudi možnost vračila, malo si preberi pogoje naročanja.

Sonček jaz imam ob 9. pregled, se slišiva!

Voziček pa ima kar konkretno živo oranžno barvo zraven! Bom poslikala in ti slikce pokazala. Al boš pa enkrat sama prišla pogledatuser posted image  Je v resnici bolj živ, kot pa na sliki izgleda!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 11.8.2009 14:30:50 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
11.8.2009 14:41:07   
kejti
Maška čestitam za brcike. Jaz jih še ne čutim. Saj meni tud maška čas tudi hitro mineva in ti po pravici povem , da nič ne pogrešam službo.
Lepo bodite punce!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
11.8.2009 15:26:34   
sonček85
maška.super ,ja se slišva
Ja oranžbarva bo poživila.Super,pa važno je da je tebi všeč in dragemuuser posted image

zobek:jaz pa mislim da našmu zobek ven bode ker je tko sitkan pa nekaj belega je videt

kejti:super da ti čas hitro mineva, boš videla kako hitro bo čas poroda
tudi ti se imej lepo

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.8.2009 15:29:52 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
11.8.2009 19:09:31   
tassika
Evo hitro poročilo, ke rme čaka kosilo, ilmčkov nimam nič, ker naša biba preveč miga, se je ni dalo ujeti, je pa brcala, požirala plodovnico, suvala s komolci in imela pred obrazom vse, popkovino, obe rokici in nogo, sem videla stopalo, ki je baje veliko že 4cm. Teža je pa 790g. Vseeno sem bila zadovoljna, ker se je ful potrudila in imam cca 30 slikic.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
11.8.2009 19:48:44   
Anonimen
Sam na hitrco vas pozdravim....
Sm nazaj, noro dobro je blo..., smo se cartal, užival. Še dons bi se ampak nas je dež pregnal. No, ko sva štartala je posijalo sonceuser posted image
Tečem oprat cunje in zrihtat zadevce...
Upam, da ste velik pisale in bom jutri mela kaj brat... user posted image
Tassika, biba je čudovita.

Grem še za Aleksa glasovat.... user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
11.8.2009 19:57:52   
drobtinica29

tassika iiiiiiii kaki lepi jenček, super user posted image user posted image

aja tassika pa stran s posteljnino je fulll  dobra, mislim da bom še jaz tam za naššega user posted image nekaj našla, imajo res lepe posteljnine. pa podoben okus imava zgleda so meni tudi te všeč pa še katera zraven!

maška  user posted image user posted image za prve brcike

sonček lupčka za alexa joj je cukrani, superca user posted image

pozdravček mM in pa rižko, dobrodošli nazaj!

vsem ostalim pa prav tako pozdravček!

no pa da še jaz napišem sem ok, malce smo začeli gledati stvari za dojenčka in primerajti cene, kje je kaj ugodnejše, bo treba počasi začet nabavljat stvari! no pa da se pohvalim, imammo pa že lupinico maxi cosi, tako da nekja je že!

sedaj pa grem še pojet preostanek pice od kosila, upam da vam nisem naredila preveč luštov sedaj user posted image .

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
11.8.2009 20:08:47   
sonček85
tassika:joj kako lepo dete je tole.
rižkoo:hejla ,dobrodošla nazaj in hvala za glaske,komaj prišla pa že glasuješ.Hvala
Upam ,da si zdaj zrihtala uno zadevco in je ok.user posted image
drobtinica:hvala
ne meni nisi naredla lušte ,jaz grem sedaj ko je Sonček zaspal si skuhat marelične cmoke-njamsiiiiiiii
super za lupinico,počasi boš začela vedno več kupovat

IMAM PA SPOROČILO OD PILOTINCE.VSE VAS LEPO POZDRAVLJA IN SPOROČA DA STA ŽE NAZAJ ,A NI UTEGNILA PRIT DO RR ,KER PRAZNUJEJO ROJSTNE DNEVE TU PA TAM,PA SAJ VESTE KAKO JE TO.
BILA JE NA UZ IN JE VSE OKuser posted image user posted image

Lep pozdravček vsem in lepo,sladko lahko noč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
11.8.2009 20:26:47   
malaMravljica
iiiii Tassika, kolk lep dojencek. A sedaj ze ves kaj je?

Pa se nekaj punce moje, zgleda, da bom dobila Bugabooja po hudo nizki ceni. Nekaj sem izbrskala in me bodo nekam sunli, so mi dal ceno in sedaj sem se enkrat jim pisala, ker je pod mojimi pricakovanji. Upam, da se niso zmotil. Ce mi to potrdijo ga jutri takoj narocim. Saj mi boste stiskale pesti a ne, da mi koncno rata pridit do vozicka, ker drugace bo moj dojencke brez vozka ostal.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!