|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
6.8.2009 14:21:31   
tassika
Haha kaj zdej to neka navezauser posted image

Glede kg se pa ne sekiraj moja mami se je pri meni zredila 18kg jaz sem se do sedaj dobrih 5,5 kg, dokler je v nekih mejah normale pol je ok, poznam eno k se je baje 30kg samo je bila tudi ful zatečena ker ji je ful voda zaostajala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.8.2009 14:28:02   
mariee
Samo 5,5kg??!!?? Dobra si. Sej jaz se ne sekiram preveč, samo mi gre pa na živce, če mi kdo reče da sem se fajn zredila. Saj vem da to zraven paše, samo če se že počutiš kot en knedelček, ni treba da še vsi govorijo da siuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.8.2009 14:35:10   
tassika
A dej no zdej si me pa spomnila na češpljeve knedljne jaz bi jih tako jedla, sam kupljeni mi niso dobri morjo bit domači od moje babi k ful dobre nardiuser posted image

Sicer se pa jaz sama sebi tudi zdim ogromna, ker sploh nisem navajena da imam kaj spredaj, pa rit se mi zdi da se je tudi povečala

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.8.2009 14:53:02   
mariee
Jaz imam pa konec službe in šibam domov, lepo se mejte punce.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.8.2009 22:00:17   
Kepica83
Joj punce kako ste lepe na slikciuser posted image user posted image user posted image Aleks blažen med ženami.user posted image

Blagor vam punce ki imate toliko HB. Jaz pa vedno okrog 101. Hja imam dedno bolezen. Upam da bo vse vredu v nosečnosti. Je moja G si že prinesla knjige o tej bolezni ampak še si ni nič prebralauser posted image

Ja punce, ju3 na vse zgodaj šibam K G na UZ. In res srčno upam da bo vse ok. Kak kaj izvem se javim naši rižkooo. Tak bi bila vesela če bi lahko z dragim brez skrbi odrinla na morje v soboto. Imam v planu v soboto it v LJ sestro obiskat po več kot 7 mesecih, in če bi bilo vse super bi ji lampeka reprezentirala. In jo predstavila nečaku oz. nečakinjiuser posted image . vse bi dala za ta trenutek.

Punce moje najdražje prosim mislite na mene in stiskajte pestike!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Rada vas imam.. Vaša kepicaaaaa

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.8.2009 23:07:34   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Haha kaj zdej to neka navezauser posted image

Glede kg se pa ne sekiraj moja mami se je pri meni zredila 18kg jaz sem se do sedaj dobrih 5,5 kg, dokler je v nekih mejah normale pol je ok, poznam eno k se je baje 30kg samo je bila tudi ful zatečena ker ji je ful voda zaostajala.

Misliš mene? user posted image  
Ja, jaz sem se pri Živi zredila za dobrih 30 kg. Zdaj bo menda manj, ampak bom zgleda šla rodit z isto kilažo, ker sem tokrat štartala s 14kg več kot pri Živi. user posted image
tassi, ful lep avatarček, pa na FB tudi lepa slika v profilu. user posted image  Kje si dobila te lepe okvirčke?
rižkoo in Sonček85, lepa fotka, vse ste lepe.
kepica83, jutri močno stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image
Ali je že kaj novic v zvezi s twixy?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
7.8.2009 6:34:58   
Kepica83
PUNCEEE držite pesti. Jaz šibam počasi k G.

Lupčka vsem

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
7.8.2009 8:32:01   
tassika
grrr vidim da zna tudi jaz zbrisat ko e vse napiemuser posted image

Maka nisem mislila tebe, sploh vedela nisem, ampak saj bo zdaj po drugem lo vse dol a ne user posted image

Okvirke pa dobi tukaj:

http://www.photofunia.com/
http://www.frameshow.com/ecard_application/photo_frame_ecards.php?caller=gallery&frame_id=0000815

sam ta zadnji je malo bolj zakompliciran za shranjevat ker ti shrani v zip datoteki pol jo mora pa odpret in ponovno odpret na netu, potem pa desni klik in shrani kot pa gre.

Kepica hitro javi kako je bilo.

Za twixy ne vemo ni tudi pliotini ni ni javila.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
7.8.2009 9:02:34   
Anonimen
Ej deklice... user posted image
Evo še mal mene..., sm lena in me ni nič gor na RR...
Dons sm spet v službi, včeraj sem bla doma. Je blo spet tkoo lepo..., ker sem delala NIČ. No, za na morje sem vse oprala pa zlikala, pa prpravla, pa noge pa... user posted image sm si komi pobrila... user posted image , ne vidim več čez bušija.

Kepica83 mi je lihkar sms poslala... user posted image . Je bla pri G, videl se je rumenjakov mešiček, drugega pa še nič. Ponovno ima pregled 24.8.
Miška, do takrat pa ne izgubi upanja samo upaj....., super da ti je rekla, da še počakaj.... do 24.8. se lahko še marsikaj spremeni.
Na morje pa vseeno pojdi vesela in brez žalostnega obrazka, pa čuvaj se.

Sonček85, wiiii..., slikcaaaa.... pošlji jih še men na mail, če maš še kaj skupnih. Upam, da je Aleks bolje. Mene heca tel., pa ne morem nič pisat, nič klicat. Mislim pa na vaju, pa lupčka tud pošiljam.

Tassika, prijavi seeeeeeeeee.... bomo me glasovale zate tko kot za Aleksa. Jst bi se tud prjavla... pa bom res že brez bušija.... pa počas ne bom več normalno zgledala, ker vzhajam kot kruhek.
Skratka, prijavi se res...., zgubit nimaš kaj. Obljubim, da vsak dan glasujem. Razen na morčku in.. v porodnišnici user posted image

MAŠKA, uf.... HVALA za komplimentka. Špehi pa počasi prihaja. No kakor prihaja tko bo tud šel, se nič ne obremenjujem. user posted image  Še mal pa se viiidmoooo..., kmalu bo moj dolgi dopustek..

mariee, na dopusta greva v Pulo. Sej bo kratek ampak bo sladek..., vem. user posted image  Odrineva pa danes ob 14 in že koooooooomaj čakam....., vrneva se pa v torek zvečer. Pa ne sekiri se za kg... no sej se jst tud občasno ampak.... kot sm napisala... Kakor so prišle tako bodo tudi odšle... user posted image

Nogavica... Hvala user posted image

Kje pa je zdej spet strumf, drobtinica29....? Pa Twixy.. o joj, nimam pojma kaj se z njo dogaja. Maj2009, pa tiiiiiiiiiiiiiiiii??

Nč deklice, grem kej narest.... Se javim še kej preden grem.
Bodite pridne.., vesele... Jst sm.user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
7.8.2009 9:11:04   
tassika
Rižko mogoče se bom pa res, sam kaj ko se začne šele oktobra, takrat pa ne vem kako bo kaj z manouser posted image

Uživajta na morčku.

Kepica če se je videl rumenjakov mehurček šele sedaj je res možno da si kasneje zanosila in nisi ravno toliko noseča kot misliš, ampak važno da je in da je v maternici, več pa čez 2t in takrat bo tudi že srček.

Joj jaz sem pa popravila diplomo, zdaj grem pa malo pospravljat po sobi za dojenčka, je treba počasi spraznit omare, sploh ne vem kam naj kaj dam grrr. Še prej moram pa blitvo zblanširat in spravit v skrinjo. Nič se mi ne da, lena sem in še enkrat lena.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
7.8.2009 9:13:49   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Kepica83 mi je lihkar sms poslala... user posted image . Je bla pri G, videl se je rumenjakov mešiček, drugega pa še nič. Ponovno ima pregled 24.8.
Miška, do takrat pa ne izgubi upanja samo upaj....., super da ti je rekla, da še počakaj.... do 24.8. se lahko še marsikaj spremeni.
Na morje pa vseeno pojdi vesela in brez žalostnega obrazka, pa čuvaj se.

Jaz sem bila prvič na pregledu pri 5t 6d -čisto v enakem času kot Kepica in je bil le rumenjakov mehurček. Ampak meni je g že kar takoj napovedala, da najbrž ne bova še nič videle in da sem prehitro prišla. Potrdila mi je le nosečnost in dala Dabroston preventivno. Potem sem imela pregled čez doooolgih 14 dni in je bilo vse ok.

Tako da, jaz sem prepričana, da bo Kepica na naslednjem pregledu videla srčka! Seveda držimo pestiuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
7.8.2009 9:40:02   
sonček85
maška:ja res je pred zimo ko se bomo doble še na kaki pijački nas bo že 6,pa še vidva z bebijem prideta pa nas bo 8user posted image
kepica.ne zgudi upanja,na morje pa pojdta vseeno in se razvajajta a vseeno pazi da se ne boš preveč naprezala.Otročku bo morje pasalo.Je pa res super kot j rekla rižkoo da  ti je G rekla da počakajta in prdeš še 1xuser posted image
tassika.super za tko lepe izvide,le tko naprej
mariee in tassika.ne sekirajta se za kg,jaz sem šla gor za 17kg,ko sem prišla iz P sm jih že imela 10 manj ,sedaj sem pa po 3,5m že na -1,5kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od teže pred porodom
včeraj sploh nisem videla da si klicala  šele po parih urah,veš imam mobi ves čas na tihouser posted image
rižkoo:hvala za sllikce,jaa jaz ti jih pa na mail pošljem .hvala za poljubčke
A veš da sem šele zdle vidla da gresta v Pulo,mi bi tudi danes mogli it k tašči v Pulo pa zdaj e gremo.Vidiš pa bi lahko bli skupaj,nazaj bi šli pa v ponedeljekuser posted image škodaaaaaaaaaaaa

mi smo mlo bolje,vročine ni,oglaša in smejčka se že malo tako da čakamo da mine vse.Sem pa še vprašala za glavico ker ko je v naročju večino časa gleda v levo(mami se je hecala da ima fetiš na levo)no in mu moram masirat vratne mišice in podlagat glavico ko leži na levi strani da jo ne orača levo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
7.8.2009 9:52:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

http://www.frameshow.com/ecard_application/photo_frame_ecards.php?caller=gallery&frame_id=0000815

Za twixy ne vemo ni tudi pliotini ni ni javila.
jaz sem peko tega hotla narest pa ne vem glede zip.A bi mi ti naredla ta okvirček  pa poslala.imela bi pa okvirček ko je oblaček s sončko in notri tole slikco.hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.8.2009 9:53:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
7.8.2009 9:56:31   
Anonimen
Sonček85, ooo škoda za Pulo...., res bi se laahko vidli,.. user posted image
Lej men je pa ta všeč...
user posted image

Al pa ta........ user posted image
user posted image

Pa taaaaaaaaaaa...
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.8.2009 10:00:48 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
7.8.2009 10:00:22   
Kepica83
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj punce sedaj sem taaaako zajokala ko sem prebrala vaše poste. Vlile ste mi toliko upanja nazaj. Maška jaz sem danes tudi tak kot ti 5t6d. Ja tassika mogoče pa sem res manj nosečka.

Rižko hvala ti da si puncam javla. Sonček tudi tebi hvala. Kaj bi jaz brez vas. Punce poglejte kaj je Pušenjak napisal: ne, Rumenjakov Mehurček je prisoten le, kadar je v GV prisoten tudi plod. Lahko pa se zgodi, da se RM že vidi, ploda pa še ne zato, ker je še premajhen, srčnega utripa pa tudi še ni ali pa ga sploh ne bo. VElja torej počakati.

Jaz sem že navajena da se za svako stvar moram zeeeelo boriti.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
7.8.2009 10:04:00   
Kepica83
Sonček čudovita sta!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
7.8.2009 10:05:39   
a.biba
Kepica nič skrbet, to je ja normalno... sem šla zdaj gledat koliko si noseča, pa je tako čudno, da te je naročila že ta teden. Boš videla na drugem pregledu boste že srčka poslušali.

Je ravno včeraj imela prijateljica ultrazvok, ker se ji zadnjič tudi ni nič videlo, čeprav naj bi bila že 6 tednov noseča, pa se je izkazalo, da je res kasneje zanosila.
Uživaj na morju, 24. bo pa tudi hitro naokoli.

Tassika hvala za linke! Jaz vedno rada kaj pacam z našimi slikami, pa mi bo tole prav prišlo.

Rižkoo veliko posvečanja drug drugemu na morju, drugo leto bo že bolj gužvauser posted image .

Sonček85 lepo je slišat, da ste bolje. Mi imamo še vedno občasno vročino, k zdravniku je nisem peljala, ker ni imela ponoči tako visoke, bomo videli kaj bo iz tega.

Mene pa že bivša direktorica kliče iz službe danes, je že neka urgenca za durs... halo, jaz sem izven delovnega razmerja. Bomo videli kaj bo zrihtala, sem ji rekla, da naj pokliče in ugotovi kaj je na stvari, če ni znala nič povedat. Še pravi čas sem zaključila to službo, zdaj bo samo sranje, ko bo konec dopustov... kot vedno....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.8.2009 10:11:57   
Kepica83
A.bibaaaaaa hvala tudi tebi zakladek moj zlati. Ja tak bo. Naslednjič bo srček bil tak da bo luštnouser posted image user posted image .

Rižkoo kam greste na morje? Midva grema ju3 v Porečuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.8.2009 10:12:49   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Kepica nič skrbet, to je ja normalno... sem šla zdaj gledat koliko si noseča, pa je tako čudno, da te je naročila že ta teden. Boš videla na drugem pregledu boste že srčka poslušali.

Je ravno včeraj imela prijateljica ultrazvok, ker se ji zadnjič tudi ni nič videlo, čeprav naj bi bila že 6 tednov noseča, pa se je izkazalo, da je res kasneje zanosila.
Uživaj na morju, 24. bo pa tudi hitro naokoli.

In kako je bilo pri prijateljici včeraj na pregledu?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.8.2009 10:14:43   
Anonimen
Sonček85
user posted image user posted image

user posted image

Kepica, ne bodi žalostka... še malo počakaj. 24. greva pa skupaj k zdravniku... Jst mam sladkorno, ti greš pa srčija slišat. Boš vidla. user posted image
V Pulo greva.

a.biba.. ja kr zlezla bom v mojga možkota. Se zavedam.. kaj bo naslednje leto... No..., vem da bo tud to lepo. Sam midva sva taka pustolovca.. pa se bova mogla umirit, to bom pogrešala za vednooo...

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.8.2009 10:22:43 >

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.8.2009 10:25:34   
Kepica83
Rižkooo ti imaš tudi 24 pregled? super. Pol pa lahko greve skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.8.2009 10:27:24   
a.biba
Kepica83 user posted image  kar tako pozitivno naprej! Vsem res ni vse dano, pa potem znamo vsaj ceniti!

Sonček85  super si ti tole zrihtala, lepa slikca!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.8.2009 10:31:58   
mariee
Kepica83 sej bo, boš vidla. Ti lepo uživaj na morju, med tem časom bo pa pikica zrasla.

Rižkoo ti tudi uživaj na morju!!! Privošči si še zadnjič dopust brez otročka. čeprav bodo potem dopusti še lepši, jaz že komaj čakam, da gremo drugo leto v trojeuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
7.8.2009 10:33:11   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

In kako je bilo pri prijateljici včeraj na pregledu?

Ups, to pa nisem jasno napisala. Vse je normalno, ovulacijo je imela očitno kasneje in zdaj se plodek normalno razvija. Rok je pa prestavljen za pol meseca v marec, čeprav tudi njena gin. ni bila najbolj optimistična. Tako, da zdaj pričakujejo tretjega otročička :).

Rižkoo kje si pa to funkcijo za pisat našla? Tudi na teh straneh?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
7.8.2009 10:34:25   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Kepica83 user posted image  kar tako pozitivno naprej! Vsem res ni vse dano, pa potem znamo vsaj ceniti!

Sonček85  super si ti tole zrihtala, lepa slikca!

Točno tak. To sem ravno prej razmišljala. Danes ko sem bila pri G je bilo toliko nosečk. Nad 45let 17 let... še moja sošolka iz osnovne, katera je kadila in pila od 13 leta dalje je sedaj srečka nosečka z materinsko knjižico.  Upam da je sedaj nehala z vsem tem. NIč si bolj ne želim kot držati to knjigico v roki. user posted image

Saj res. Kdaj pa se sploh dobijo knjižice?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.