Anonimen
|
Ej deklice... Evo še mal mene..., sm lena in me ni nič gor na RR... Dons sm spet v službi, včeraj sem bla doma. Je blo spet tkoo lepo..., ker sem delala NIČ. No, za na morje sem vse oprala pa zlikala, pa prpravla, pa noge pa... sm si komi pobrila... , ne vidim več čez bušija. Kepica83 mi je lihkar sms poslala... . Je bla pri G, videl se je rumenjakov mešiček, drugega pa še nič. Ponovno ima pregled 24.8. Miška, do takrat pa ne izgubi upanja samo upaj....., super da ti je rekla, da še počakaj.... do 24.8. se lahko še marsikaj spremeni. Na morje pa vseeno pojdi vesela in brez žalostnega obrazka, pa čuvaj se. Sonček85, wiiii..., slikcaaaa.... pošlji jih še men na mail, če maš še kaj skupnih. Upam, da je Aleks bolje. Mene heca tel., pa ne morem nič pisat, nič klicat. Mislim pa na vaju, pa lupčka tud pošiljam. Tassika, prijavi seeeeeeeeee.... bomo me glasovale zate tko kot za Aleksa. Jst bi se tud prjavla... pa bom res že brez bušija.... pa počas ne bom več normalno zgledala, ker vzhajam kot kruhek. Skratka, prijavi se res...., zgubit nimaš kaj. Obljubim, da vsak dan glasujem. Razen na morčku in.. v porodnišnici MAŠKA, uf.... HVALA za komplimentka. Špehi pa počasi prihaja. No kakor prihaja tko bo tud šel, se nič ne obremenjujem. Še mal pa se viiidmoooo..., kmalu bo moj dolgi dopustek.. mariee, na dopusta greva v Pulo. Sej bo kratek ampak bo sladek..., vem. Odrineva pa danes ob 14 in že koooooooomaj čakam....., vrneva se pa v torek zvečer. Pa ne sekiri se za kg... no sej se jst tud občasno ampak.... kot sm napisala... Kakor so prišle tako bodo tudi odšle... Nogavica... Hvala Kje pa je zdej spet strumf, drobtinica29....? Pa Twixy.. o joj, nimam pojma kaj se z njo dogaja. Maj2009, pa tiiiiiiiiiiiiiiiii?? Nč deklice, grem kej narest.... Se javim še kej preden grem. Bodite pridne.., vesele... Jst sm.
|