sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 in še ena slikca ,da boste kmalu cartale takiga cukerčk kot je Aleks ,samo ,da bodo vaši ja kaj,sedaj ko si mami si pa lahko take nesramna al kaj das gor tako lepo slikco, tako majhnega, tako lepega, tako cartkanega in tako novega dojencka. Povej mi, kako naj sedaj jaz recimo cakam do oktobra, da tudi dobim nekaj takega. Jooooj Soncek no, tako je lep tvoj zakladek, a ga hodis kar gledat ko spi a ne da, je pravi balzam za ocke. ej, cajcek bom pa jaz tudi definitivno pila. Sem brala na netu, tukaj ga zelo propagirajo in berem, da baje res zelo pomaga, sedaj si pa se ti rekla, da je pomagal, itak da ga bom pila. En dan morem it do tiste lekarne, joj kako se rece, imajo tista naravna zdravila a ves, cajcke in v to smer, morem vprasat kaj vse imajo za lazji porod. Pa to niso kaksna zdravila, to bolj deluje preko psihe, samo pri meni je delovalo na zlomljeno nogo, sem preverla. nisem misla tko-nisem nesramna-jaz vas mam rada jaz sem vam hotela ga samo pokazat ,ker boste ve tudi kmalu cartale.NE BOM VEČ. ja ko spi ga pa res gledam ves čas,je tko lepi,... Ja ti kr kupi pa upam ,da ti bo res pomaggal ,jaz misli m,da meni je ma ne ne Soncek, saj sploh nisem mislila, da si res nesramna. Ta tvoj Aleks je tako lep, res no. Ko bos imela cas in nove slikce kar zalimaj se kaj gor, ves, da se bomo topile ob takem lepem dojencku pa se na nase pdp-je bomo lazje cakale in na nove pluske, teh sedaj nekaj casa ni bilo in po moje jih bo sedaj kmalu spet en kup novih noseck. hvala Ja samo res je že nekaj časa se ni nobena javila da je srečka nosečka In ve moje nosečke kako ste,čestitke vsem za odlične preglede