Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 20:55:41
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 Dan smo preživeli lepo, sicer ni bil nič kaj posebnega. Bi pa imela eno vprašanje in sicer kako ve oblačite za spat? naš ima bodi z dolgimi rokavi in spalno vreče brez rokavov čez. ni pa nič pokrit.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 20:56:59
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 A STE ŽE KUPILE KREME ZA SONCE VAŠIM LUMPEKOM? Vem da do 6 meseca naj ne bi mazali otrok, ker imajo pretanko kožo, ampak zdaj bo res sonce, športni deli in dopolnjenih 6 mesecev. KAJ STE VZELE? JAZ BI IMELA RES KAJ KVALITETNEGA, AMPAK PRI NAS V LEKARNI NIČ KAJ VZORČKOV NE DAJO RAZEN EUCERIN, KI PA NITI POD RAZNO NE PRIDE V POŠTEV. Heja! Mi smo tudi preziveli en krasen dan. Zjutraj smo se crkljali v postelji in sva se z dragim smejala nasemu akrobatu, ki se kotali po celi postelji in vsakic koga brca v glavo Potem smo sli na zegn k nasim domov, potem s kolegi na sprehod in pijacko, potem smo sli na razstavo plazilcev in nato se na eno planino.. zdejle padel v posteljo, mi2 sva pa tudi prijetno utrujena..ja, kako pasejo prazniki Kot prvo smo kot druzinica skupaj, gres, kamor ti pase, srecujes se z dragimi ti ljudmi.. Lustno! Tejcika29, sem ze najbrz omenila, da mi2 imava vso kozmetiko z bdih ali soil association certifikatom (za naravno kozmetiko), prav tako tudi nas in zato mislim tudi kremice za soncenje taksne kupovat, ker so res kvalitetne in naravne, saj so narejene iz mineralov, ki naredijo sloj (mikroemulzija) na kozi in ne prodejo takoj v njo. Sama imam ze 2 leti tako kremo za soncenje in je super!!! Res zasciti in tudi neguje, pa se ves, da nimas same kemije na sebi. Sicer je vec znamk, jaz pa uporabljam Lavero in prilagam link za kremico za dojencke in malcke (imajo jo pa tudi npr. v Biotopicu) http://www.biosi.si/product_info.php?cPath=1_101&products_id=838&osCsid=14b1938dcc776e44b75264612be53a4a Nocko in lep jutrijsnji dan vam zelim, timnala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 21:01:47
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga smo pa danes preživeli en lep dan, smo šli na Golte z avtom in se gor sprehajali ....jutri če katero zanima, je zadnji dan smučarske sezone na Golteh in je gondola za vse (tud nesmučarje) zastonj in vozi vsako uro, tko da smo razmišljali, da bi jutri šli spet, ampk tokrat z gondolo :) zdej grem pa gledat če bo kak dobr film, včerej je bil tist na POPu super. Tijana že spi ...midva pa lenarit pred TV ...zdele siger moški gledajo hokej, samo mislim, da en bo problem prepričat ...če nas majo pa radi, pa nam radi uszrežejo ;) hehe LEP VEČER!!!!!!!!!!!!!! ja, tudi jaz grem zdaj pred TV....sem se prebila skozi RR in pokomentirala....jutri pa še ne vem, kaj bomo, razen da moramo nujno do kake trgovine ,ker nimamo doma nič za jest, plenic pa je tudi zmanjkalo... A JE KAJ DOBREGA NA tv????Upam . tako redko prižgem, a mi zdele res zapasalo, ko sem tole prebrala. Super, da ste imeli lep dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2009 21:09:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2009 21:12:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 21:21:23
|
|
|
|
irma78
|
Čer še od mene! Se vam včeraj nisem uspela nič javiti - dopoldne sem še malo šibala po štacunah in na koncu tudi v Alpini kupila čevlje take za pomlad in poletje (tako da Dream (saj mislim, da si bila ti), nič ne bo z bonom ), potem sva z dragim pirhe barvala, šla z na en kratek sprehod, potem k žegnu (brez Nika, ker on sploh ne zna biti tiho, če ne joka, se pa ves čas nekaj oglaša, in bi ga bila cela cerkev polna). Potem smo šli pa še k mojim straim staršem malo na klepet in dan je bil naokrog. Danes smo pa po obilnem in poznem velikonočnem zajtrku šibali z , dragim in njegovo mamo okrog Gradiškega jezera. Sem takoj najdla - hvala .100noga za dobra navodila. Nam je bil sprehod zelo všeč, čeprav je Niki nekaj sitnaril in ga je moral moj ene pol ure v rokah nosit. Pa Lovely z družino smo srečali. Očitno bo Gradiško jezero postalo eno skupno izhodišče za izletek mamic oktoberskih lumpijev in njihovih družin. Edino kar mi je manjkalo tam je kakšna brunarica, kjer bi se dalo kupit kakšno vodo ali pa celo sladoled. No, smo šli pa potem k Jurčku v Depalovo vas na kavo, na koncu pa še na obisk k družini svakinje, tako da smo preživeli res prijeten dan.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 21:25:22
|
|
|
|
irma78
|
Naš Niki tudi še ne sedi - sicer se nekaj trudi in to tako, da ima rokice pred sabo in se opira na njih (tako mu uspe sedeti kakšne pol minute), potem se pa prekucne. Tudi obrača se še ne - včasih mu sicer skoraj uspe, ampak potrebuje zmeraj malo pomoči. Očitno je res bolj lene sorte. Hvala za ideje glede lončka - bomo poskusili še z Nubyevim. Pa še eno vprašanje - kakšen čaj dajete vašim za žejo? Niki ne pije vode iz flaške, čaj iz lekarne brez sladkorja tudi no go, tisti instant pa baje niso zdravi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 21:34:12
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Še dobr da sem vas na pol za nazaj že prebrala, Dream, sem uporabila tvoj nasvet danes s korenčkom, sem ga čez cedilček na konc dala in je super kašica ratala... Smo pa rabili 20min, da smo pojedli 50g in si proti koncu pomagali s flaško (not pa vodo od kuhanja)... No, sej počasi bo šlo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 21:51:58
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ja, poskusi vseeno ponovno jabolko čez nekaj časa - lahko da je bil samo napačen da nali napačen del dneva...nikoli ne veš. moj je zdaj "osvojil" korenček in bučko - vsakega je jedel 4 dni zapored. Zdaj v tem tednu po praznikih pa dam še cvetačo in brokoli, pa grah....KAJ LAHKO ŠE OD ZELENJAVE ZDAJ??? Ja, sadje bom dala pa potem, ko bo jedel večino zelenjave....ampak to je samo teorija Od 4 do 6 mesecev je korenček, kolerabica, špinača,blitva, bučke, krompir, brokoli
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 21:56:49
|
|
|
|
gogabojan
|
Čer dame. Danes je bil en prekrasen dan spet. Še mnogo mnogo takih PROSIM. Velikonočni zajtrk smo opravili doma. Na kosilo šli h mojim staršem. Medtem ko smo bili tam, nas je klicala teta (mamina sestra), naj pridemo na piknik, da majo žar že zagret in pripravljen, mesek pa da se že počasi peče. In smo šli tja. Tam je bilo izredno lepo, kajti vrt imajo ob Borovnišnici (potoček) in je bilo prav osvežilno. Nato smo mi trije (Bojan je ostal pri teti) šli po teleskop domov in smo šli na polhov gradec na vrh hriba (madona TAKKKK ME JE BILO STRAH GOR IN DOL PELJATI, KER JE SAMA STRMINA NAVZDOL IN TO KAR FAJN STRMINA ampak sem že pretrpela in na koncu bila polna adrenalina od strahu ). Strah me je bilo, ker sem se prvič peljala po taki cesti oski in strmi. Naslednič me pa ne bo strah. Je bilo izredno lepooooooooooooooo. PA SVEŽI ZRAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK. NIČ SMOGAAAAAAAAAAA NIČ ONESNAŽENEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Prav osvežilno je bilo. Pa fajn razgled o Ljubljanskem barju je bil. Lankerš - ti si s tistih koncev (nekoč bila ). Res lepa narava. A je tam v tistem koncu še kaj takega lepega????. Tudi za hodit mislim???? Evo slikice da boste vsaj vedeli kak zgleda : Je zelenje povsod naokrog. Svež zrak, veterček pihlja. Skoraj čisti kisik . Pa še gostilna blizu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 21:57:15
|
|
|
|
suzy124
|
Pozdravljene Pšemek hvala za čestitke Sem se pa imela danes prav fino. Zjutraj semo imeli zajterk pri moji mamici, potem smo šli z in na sprehod. Potem pa se je fajn najedel in smo se odpeljali v Logarsko dolino na izlet Zelo lepo je gorih in še fullll veliko snega
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:06:01
|
|
|
|
gogabojan
|
SUZY 124 Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše suzy enadvaštiri VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:14:02
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek ... in kar naenkrat se dva posta pred mano urineta . Dream, kdaj greste na Gradiško jezero? Načeloma smo zmenjeni za jutri dopoldne, če ne bo spet koleno zatajilo. Mi bomo tudi mogoče šli jutri, samo še ne vem, kdaj... Mi gremo tudi jutri. Če me katera vidi naj me pocuka za rokav!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:29:44
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek ... in kar naenkrat se dva posta pred mano urineta . Dream, kdaj greste na Gradiško jezero? Načeloma smo zmenjeni za jutri dopoldne, če ne bo spet koleno zatajilo. Verjetno bomo mi najbolj opazni kar se vozička tiče. Da ne bom po pomoti ktere cukala za rokav, raje ve mene dajte - imamo oranžen Peg Perego (s sivo kombinacijo). Tko, Matic je bil od današnjega dne tako utrujen, da je komaj pojedel večerjo in zaspal že na poti do postelje, v njej je samo odprl oči in se takoj obrnil na stran in stiynil k plenički. Grem počasi tudi sama v posteljo, ker sem malo utrujena od samega sedenja na obisku. Kolikor je še ostalo praznikov jih lepo preživite, pa vedite, da bo delovni teden spet za en dan krajši Nočko! Mi bomo tudi mogoče šli jutri, samo še ne vem, kdaj... Mi gremo tudi jutri. Če me katera vidi naj me pocuka za rokav!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:30:39
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Naš Niki tudi še ne sedi - sicer se nekaj trudi in to tako, da ima rokice pred sabo in se opira na njih (tako mu uspe sedeti kakšne pol minute), potem se pa prekucne. Tudi obrača se še ne - včasih mu sicer skoraj uspe, ampak potrebuje zmeraj malo pomoči. Očitno je res bolj lene sorte. Hvala za ideje glede lončka - bomo poskusili še z Nubyevim. Pa še eno vprašanje - kakšen čaj dajete vašim za žejo? Niki ne pije vode iz flaške, čaj iz lekarne brez sladkorja tudi no go, tisti instant pa baje niso zdravi. Jaz mu dajem Krteka to je zeliščni čaj ali pa od Hippa instant komarček. Za instant čaje sem tud jaz slišala da niso zdravi sam od takrat naprej ko imajo zobe.Škodljivi naj bi bili za zobe . Jaz mu ga bom devala dokler ne bo imel zobekov
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:31:24
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Čer dame. Danes je bil en prekrasen dan spet. Še mnogo mnogo takih PROSIM. Velikonočni zajtrk smo opravili doma. Na kosilo šli h mojim staršem. Medtem ko smo bili tam, nas je klicala teta (mamina sestra), naj pridemo na piknik, da majo žar že zagret in pripravljen, mesek pa da se že počasi peče. In smo šli tja. Tam je bilo izredno lepo, kajti vrt imajo ob Borovnišnici (potoček) in je bilo prav osvežilno. Nato smo mi trije (Bojan je ostal pri teti) šli po teleskop domov in smo šli na polhov gradec na vrh hriba (madona TAKKKK ME JE BILO STRAH GOR IN DOL PELJATI, KER JE SAMA STRMINA NAVZDOL IN TO KAR FAJN STRMINA ampak sem že pretrpela in na koncu bila polna adrenalina od strahu ). Strah me je bilo, ker sem se prvič peljala po taki cesti oski in strmi. Naslednič me pa ne bo strah. Je bilo izredno lepooooooooooooooo. PA SVEŽI ZRAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK. NIČ SMOGAAAAAAAAAAA NIČ ONESNAŽENEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Prav osvežilno je bilo. Pa fajn razgled o Ljubljanskem barju je bil. Lankerš - ti si s tistih koncev (nekoč bila ). Res lepa narava. A je tam v tistem koncu še kaj takega lepega????. Tudi za hodit mislim???? Evo slikice da boste vsaj vedeli kak zgleda : Je zelenje povsod naokrog. Svež zrak, veterček pihlja. Skoraj čisti kisik . Pa še gostilna blizu. Gogabojan tole je Koreno nad Horjulom. A ste šli iz Horjula gor ali iz Polhovega Gradca? Iz Horjula je malo lepša cesta. Škoda ker nisi prej rekla sem bla danes cel dan v Horjulu pa bi lahko šli skupaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:31:47
|
|
|
|
Dream
|
Eh, tole sem pa tko citirala, da je prava zmešnjava. V glavnem, oranžen Peg sem js al pa moj dragi z Maticem...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:34:12
|
|
|
|
suzy124
|
Gogabojan hvala za čestitke Jaz pa grem zdaj počas počivat ker sem kr zmatrana, ker smo kar nekaj prehodili danes Lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:37:12
|
|
|
|
Dream
|
SUZY124 Vse najboljše!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:43:18
|
|
|
|
gogabojan
|
Joj lankerš res škoda. Bomo pa drugič. Šli smo gor z horjula. Tam mimo doma za ostarele, levo in gor. Mal me je bilo strah peljati se po tisti cesti zato, ker je skoraj prepad takoj zdraven . Pa ozka cesta. Saj veš mestno dekle vozi po ozkih cestah ccccc . Saj tudi ko sem se peljala prvič na zaplano in ulovko, me je bilo fulll strah. Zdaj ne več. Je pa izredno lepo tam. A obstaja kaka širša cesta za gor iti????' A imate še kake cone tak podobne tam?????? Mah jaz svojemu govorim, da bi rada šla na Triglav, (že dolgo nisem bila tam, hmmmm pred nosečnostjo z Bojanom cca. 8 let), pa bi rada spet šla. Vsaj v Triglavski narodni park, pa moj pravi da je še premrzlo tam. Jutri pa nevem kam gremo. Nekaj navijamo za Zbilje. Punce moj BOJAN je v enem mesecu shujšal 5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mah ga tak zobki matrajo, pa vročino je imel dopoldne. Pa nevem kaj naj naredim s tem otrokom. JESTI NOČE. V torek ga peljem direkt k dr. Velik je 138 cm, ima pa sam 28 kg. Prej pa je že imel 35 kg.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:46:49
|
|
|
|
Tosca
|
Čeer, tile prazniki so pa res tako polni vsega, da še do pc ne pridem. Po zajtrku (mljac) je moj peljal našo ven na sprehod, da je mami lahko v miru pripavila kosilo. Je prišel brat od mojega z družino, je prva velika noč, odkar tašče ni več z nami... No, ampak je bilo potem kar luštno kosilo, pa še, da je bilo dobro so rekli . Smo si ga privoščili na terasi in tako odprli poletno sezono. Otroci so tekali okoli hiše, naša je bila pa tako dobro razpoložena, kot že dolgo ne. Nič ni tečkala in se je na glas smejala in šarmirala vse. Sem bila prav vesela, da sem vsaj enkrat lahko pojedla v miru . Vidim, da ste se tudi ve imele krasno, pa še vreme nam je tokrat naredilo res lep praznik.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 22:55:15
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 Dan smo preživeli lepo, sicer ni bil nič kaj posebnega. Bi pa imela eno vprašanje in sicer kako ve oblačite za spat? Jaz imam dva načian. Če ima bolj tanek pajacek, ji dam spodaj še spodnjo majčko, če pa malo bolj debelejši material, pa ji spodnje majčke ne dam. V vsakem primeru pa jo na koncu dam še v spalno vrečo (tako se vsaj ne more odkriti) Mogoče je preveč, ampak njej to paše. Lepo noč Jaz pa našo podobno dam v bodi in tanek pajakec, potem pa v spalno vrečo brez rokavov, ker mi bila drugače stalo odkrita, potem pa jo še pokrije s tankim kovtrčkom. Pa se mi zdi, da bo to počasi preveč, čeprav ima v sobi hladno. Samo me skrbi, da bi jo brez kovtrčka zeblo v roke? Ni, bom danes probala s kovtrčkom samo do pasu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 23:02:01
|
|
|
|
Dream
|
Še vedno strašim tu... Irma78 za čevlje!!! Tosca super, ker ste otvorili teraso. Meni gre počasi že na jetra kuhanje notri in komaj čakam, da pričnem kuhat in jesti zunaj. Pa še Matic bo lahko na zraku!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 23:12:25
|
|
|
|
gogabojan
|
Dream jaz sem tudi še vedno tu. Jaz tudi strašim. Moj gleda 5moških.com po internetu. Jaz pa mal tu okolik skačem.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?