jolly123
|
Dobro jutro. Mi gremo danes k našim na kosilo, to se bomo spet napokali. Juhuuuu Se veselim hrane kot majhen otrok IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem šla raje v novi post k mi nekaj router nagaja... V glavnem, Inya zelo rada gleda morje, šarmira natakarje v Cacao, pa kopala se je v bazenu. Je pa saj pravim po moje zanjo bil kar velik shift in ga je pač prebavljala na svoj način... Prav groza me je jo stehtat. Jutri jo bom, po moje je čist stagnirala ves teden Mi2 sva se veliko pogovarjala, to nama ful manjka. Celo mi je bilo fajn Komaj čakam prvomajske, ko spet verjetno mahneva na morčka, pol pa do julija le kak podaljšan vikend... No ja, pa saj bo ful lepo tudi doma, ko vse zeleni. Bo pa treba prilagodit tajming zdaj, ko uvajam... Na to se bo treba navadit. Grem vas zdaj malo brat. wellcome back. Kako ti je pa kaj ponoči spala v novem okolju? Mene to najbolj skrbi, ker samo domača pojstla za čez noč je zakon. Najbolje da jo kar s sabo vzamem IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jolly,nič kar pusti ga,ker mu tako najbolje odgovarja.Ni pa rečeno,da bo tvoj kasneje shodil.Sej so vsi različni.Pač tako pravijo.Moj pa še sedi ne.Ne vem al smo v zaostanku al kaj.Tvoj sam sedi že kar dolgo,jaz ga pa kar neki nazaj tiščim.Ne vem no.Se dviguje pa preobrača,sam sedet še pa ne. Aha gleda kmetovanja sem potem na pravi poti ,sem mislila,da spet ne znam pa se jezim,ker denar kopni.No,pa kar gre.Ja,itak noter padem čist.Še dober,da je mali priden in mi pomaga. No pa fajne sosede imam,ki mi pomagajo pridelke pobirat.Uh,kako bo šele na mojem vrtu tamle zunaj.Zel,zel,zel....pa solata,voluhar,pa zel....voluhar...Jih imam več rodov... Sej vidim da si njivo razširila po dolgem in počez si pa ta prava kmetica Ma ja sej ga kar puščam, sam je tako hotel in mu že tako bolje odgovarja, ga nočem silit zdaj v ene položaje ki njemu niso kul.
|