|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
11.4.2009 22:24:34   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Dan smo preživeli lepo, sicer ni bil nič kaj posebnega.

Bi pa imela eno vprašanje in sicer kako ve oblačite user posted image za spat?

Jaz imam dva načian. Če ima bolj tanek pajacek, ji dam spodaj še spodnjo majčko, če pa malo bolj debelejši material, pa ji spodnje majčke ne dam. V vsakem primeru pa jo na koncu dam še v spalno vrečo (tako se vsaj ne more odkriti)

Mogoče je preveč, ampak njej to paše. Lepo noč

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 676
11.4.2009 22:26:37   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mi pa puzamo  user posted image user posted image No če temu lahko tako rečemo, sedi na ritki in nekako noge spodviha in se potem po ritki v sedečem položaju premika naprej. zaenkrat previdno in počasi, ampak že nekam lezemo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 677
11.4.2009 22:32:21   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

ojla punce ... kako ste?

mam vprašanje user posted image  a vaši user posted image  že sedijo ?
mene me ful zanima kdaj začne tko bol samostojno sedet k naš je prav out temu user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa šibam vas malo brat za nazaj k pišete ko zmešane ...user posted image user posted image user posted image

Ne naš user posted image še ne sedi samostojno. Sedi če ga držiš. Ga pa še ne devamo neki veliko sedet.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
11.4.2009 22:41:21   
janja 27
vesele velikonočne praznike v krogu družineuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 679
11.4.2009 22:49:32   
janja 27
čer

pšemek sorry sem zamešala vse skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi rolauser posted image user posted image user posted image user posted image

jolly za peznajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša ne sedi še samostojno jo niti ne dajem jo držim med korakom na tleh ali pa v naročju, ene par sekund zdrži sama tko na mizi npr. sam se hitro zvrne zato jo niti se dajem sedet, na nogice pa jo tud jaz še ne dajem......mislim da je še prezgodaj

valla ja men tud lonček pušča na navoju....mam tud jaz še neki spravljene od mance ,bom mogla v nabavo po noveuser posted image user posted image user posted image user posted image

suzy - za noč jo mam v bodyju in pajacku........

evo pirhi pobarvani, kuhan pršut, kruh in ostale dobrote požegnane, "oblati" že na miziuser posted image user posted image user posted image user posted image ..potica čaka jedca.......miza okrašena.......uhhhh.............prazniki za jedce...........user posted image user posted image ......

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 680
11.4.2009 23:11:23   
gogabojan
Čer čer.

Evo končno mir.

Danes smo bili v Živalskem vrtu ZOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imeli smo se prelepo. Res prelepo. Domov smo prišli ob 20h. Smo hitro skuhali jajčka in pobarvali.

Rok je proti večeru bolj malo jedel, zato pričakujem, da se bo ponoči zbudil.

Res sem vesela, ker smo se imeli tako lepo. Že dolgo ne. Polno ljubezni okoli nas.

Punce želimo vam veliko pirhov.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 681
12.4.2009 6:51:26   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

evo pirhi pobarvani, kuhan pršut, kruh in ostale dobrote požegnane, "oblati" že na miziuser posted image user posted image user posted image user posted image ..potica čaka jedca.......miza okrašena.......uhhhh.............prazniki za jedce...........user posted image user posted image ......

no jz grem pa to zdele, je vsako leto to moje delo :) in pripravim mizo, medtem ko gresta mami in ati v cerkev. Moj user posted image  še spi, Tijana je že na tleh v kuhinji, ima postlano, da se bo igrala, medtem ko bom jaz pripravljala žegn :) njami .
okol 11h dobimo obiske, tasta in taščo in moževa dva strica in teta iz Italije, tko da bo danes veselo :) user posted image user posted image
lep dan!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.4.2009 6:59:02   
mbd0411
Jutro.
Tudi jaz grem pripravljat mizo,potem pa v cerkev.Iz cerkve pa pridejo sorodniki na žegen.
Nik spet skoraj celo noč spal.user posted image Zbudil se je ob 5:30h..user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.4.2009 7:53:15   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čer čer.

Evo končno mir.

Danes smo bili v Živalskem vrtu ZOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imeli smo se prelepo. Res prelepo. Domov smo prišli ob 20h. Smo hitro skuhali jajčka in pobarvali.

Rok je proti večeru bolj malo jedel, zato pričakujem, da se bo ponoči zbudil.

Res sem vesela, ker smo se imeli tako lepo. Že dolgo ne. Polno ljubezni okoli nas.

Punce želimo vam veliko pirhov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izletek.....vem da ste uživali maximalno user posted image user posted image user posted image user posted image

A je Roki spal ponoči?

< Sporočilo je popravil iraira -- 12.4.2009 7:54:04 >

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.4.2009 7:55:35   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Dan smo preživeli lepo, sicer ni bil nič kaj posebnega.

Bi pa imela eno vprašanje in sicer kako ve oblačite user posted image za spat?

Bodi brez rokavov ali kratek rokav, pižamica in pokrijem jo s kovterčkomuser posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.4.2009 7:56:02   
Dream
Dobro jutro!

Na hitro lahko napišem nekaj vrstic, preden se moja dva moška zbudita. V petek nismo šli na izlet, ker je prišlo vmes spet delo (kaj pa drugega), včeraj tudi ne, ker je dragega zelo bolelo koleno in ni mogel hoditi, tako da smo se potem odločili, da nesemo pirhe k stari mami, teti in bratrancu, pa malo smo šli na izlet proti Jurkloštru - seveda samo vožnja.

Danes mi ne bo treba kuhat, ker smo povabljeni k mojim na kosilo, se bom pa zato ukvarjala s tem, da bom letos prvič sušila perilo zunaj. Imam še vse za obrisat zaradi zimske svinjarije... Vreme je vse dni krasno, le ta veter me spet mori. Ne vem, zakaj mora kar naprej vleči z vseh vogalov user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

... in kar naenkrat se dva posta pred mano urineta user posted image  user posted image  user posted image .

Dream, kdaj greste na Gradiško jezero?

Načeloma smo zmenjeni za jutri dopoldne, če ne bo spet koleno zatajilo.

Punce, ste nesle k žegnju ali ne? Moj dragi je rekel, da letos ne bomo nesli, pa je tako tudi ostalo. No, meni je tako ali tako vseeno  - samo ne me zdej kregat okrog tega!

Grem še malo za nazaj prebrat, da vidim, če imam kaj za komentirat user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 686
12.4.2009 7:57:05   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mi pa puzamo  user posted image user posted image No če temu lahko tako rečemo, sedi na ritki in nekako noge spodviha in se potem po ritki v sedečem položaju premika naprej. zaenkrat previdno in počasi, ampak že nekam lezemo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tajko. Zdaj se bo pa začelo mamica.....ekšnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 687
12.4.2009 7:59:23   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Dream
Punce, ste nesle k žegnju ali ne? Moj dragi je rekel, da letos ne bomo nesli, pa je tako tudi ostalo. No, meni je tako ali tako vseeno  - samo ne me zdej kregat okrog tega!

Jaz tudi letos nisem nesla,ker si nisem upala z user posted image  .....pa drugo leto

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.4.2009 8:00:00   
iraira
Gogabojan kje si!!!!!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.4.2009 8:06:05   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

janja, hvala, ker si naju dodala na seznamčke. Aja, datum rojstva imam 7.1.1970. Moram pa priznat, da mi tako groooozno zgleda ta moja letnica med vašimi, ko ste vse toooliko mlajše user posted image . A me lahko skriješ kam na sredo seznama, da to ne bo tako bilo v oči user posted image .

Eh, dej no, dej! Sej veš, da pravijo, da si star oz. mlad toliko, kolikor mladega se počutiš! Sploh ne bomo gledale, kolk smo stre, samo kdaj si moramo voščit za RD. In zakaj sem imela vedno v glavi, da si decembrska???

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.4.2009 8:06:59   
jolly123
Dobro jutro. Mi gremo danes k našim na kosilo, to se bomo spet napokali. Juhuuuu user posted image Se veselim hrane kot majhen otrok user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Sem šla raje v novi post k mi nekaj router nagaja...

V glavnem, Inya zelo rada gleda morje, šarmira natakarje v Cacao, pa kopala se je v bazenu. Je pa saj pravim po moje zanjo bil kar velik shift in ga je pač prebavljala na svoj način... Prav groza me je jo stehtat. Jutri jo bom, po moje je čist stagnirala ves teden user posted image

Mi2 sva se veliko pogovarjala, to nama ful manjka. Celo user posted image  mi je bilo fajn user posted image

Komaj čakam prvomajske, ko spet verjetno mahneva na morčka, pol pa do julija le kak podaljšan vikend... No ja, pa saj bo ful lepo tudi doma, ko vse zeleni. Bo pa treba prilagodit tajming zdaj, ko uvajam... Na to se bo treba navadit. Grem vas zdaj malo brat.

wellcome back. Kako ti je pa kaj ponoči spala v novem okolju? Mene to najbolj skrbi, ker samo domača pojstla za čez noč je zakon.  Najbolje da jo kar s sabo vzamem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,nič kar pusti ga,ker mu tako najbolje odgovarja.Ni pa rečeno,da bo tvoj kasneje shodil.Sej so vsi različni.Pač tako pravijo.Moj pa še sedi ne.Ne vem al smo v zaostanku al kaj.Tvoj sam sedi že kar dolgo,jaz ga pa kar neki nazaj tiščim.Ne vem no.Se dviguje pa preobrača,sam sedet še pa ne.
Aha gleda kmetovanja sem potem na pravi poti ,sem mislila,da spet ne znam pa se jezim,ker denar kopni.No,pa kar gre.Ja,itak noter padem čist.Še dober,da je mali priden in mi pomaga. No pa fajne sosede imam,ki mi pomagajo pridelke pobirat.Uh,kako bo šele na mojem vrtu tamle zunaj.Zel,zel,zel....pa solata,voluhar,pa zel....voluhar...Jih imam več rodov...

Sej vidim da si njivo razširila po dolgem in počez si pa ta prava kmetica

Ma ja sej ga kar puščam, sam je tako hotel in mu že tako bolje odgovarja, ga nočem silit zdaj v ene položaje ki njemu niso kul.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 691
12.4.2009 8:10:51   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce povejte kako lepo relacijo za izlet.

Morje - no way prevelka gužva (pravi moj)

Bled - no way preveč za hodit (pravi moj)

ZOO - no way rok premajhen bojan bil pred kratkim (pravi moj)

Tivoli - no way ga sovraži ker je kr neki (pravi moj

Bi bila zelo zelo vesela za kako priporočilo.

Tale tvoj je pa res izbirčen... user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 692
12.4.2009 8:25:04   
Dream
Irma78 se takoj javim, da zapraim tvoj bon za alpino, ker imam ene čevlje upecane, pa se mi zdi škoda dat tolk denarja user posted image  Prej sem vedno kupovala vse od Peka, potem pa mi kar naenkrat niso bili nobeni čevlji več "prav". Očitno so zamenjali kopito - in tko sem presedlala na alpino.

Jolly123 user posted image user posted image user posted image  za puzanhje - ampak sedaj boš imela še več dela, ko ga bo treba pazit...

Lončki so vam res tako všeč aventove stvari ali je mogoče fora v kvaliteti? Jaz sem kupila Nubyjevega, pa mi je čisto cool. Evo, prilagam slikco, ker verjetno zadnjič niste videle linka:

user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 693
12.4.2009 8:25:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jaz tudi letos nisem nesla,ker si nisem upala z user posted image  .....pa drugo leto

Ja mi smo nesli ...ene 10 min je bla pridna, pol sem ji pa dala da se igra z mojimi robčki, pa je postala huda, ker ji niso šli v usta user posted image  hehe, zraven se pa imela samo eno igračko, ki je preveč ropotala, mi na misel ni prišlo, da bi vzela kako grizalo s sabo user posted image user posted image user posted image  tko da sem šla potem z njo ven in ostala pri vratih user posted image  jaz mislim, da ni problem it v cerkev z otrokom, če ni priden, greš pač vn a ne ...ker če bomo čakali, da bodo pridno sedeli, bo to trajalo lahko tudi še 5 let .user posted image user posted image user posted image  (poznam primere...)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 694
12.4.2009 8:28:13   
PikicaStonoga
Aja, tole morm povedat a veste moja nečakinja, od sestre ta mala k bo zdele konc maja 2 leti ...no je NORA na Tijano :) in je bla tud v cerkvi, sam Tijane NI vidla ...in je v cerkvi spala ...in ko je se Tijana začela oglašat (preden sem jo nesla ven), jo je v spanju slišala, na široko odprla oči in začela klicat Nana Nana (tako ona reče Tijana :) user posted image user posted image Faca ta mala ...kok jo mam rada, pol si šele mislite, kolk mam svojo rada :) Otroci so res en tak zakladek naš :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 695
12.4.2009 8:30:45   
Dream
mbd0411 naš tudi še ne sedi, pa je samo malo mlajši od Taja. Pa se tut slučajno ne sekiram - ko bo, bo...

Lovely jaz sem mu ravno včeraj kupila sončna očala, ker ga sonce tako moti, da kriči, ko ga samo malo obsveti. Se sploh ne more navadit na to sončno svetlobo. Tako da upam, da bodo vsajk očala malo omilila zadevo.

*talcy* P mi je rekla, naj bo čim več na treebušku (kar je itak skozi), da si tako krepi hrbtne mišice in bo prej sedel.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 696
12.4.2009 8:41:07   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Aja, tole morm povedat a veste moja nečakinja, od sestre ta mala k bo zdele konc maja 2 leti ...no je NORA na Tijano :) in je bla tud v cerkvi, sam Tijane NI vidla ...in je v cerkvi spala ...in ko je se Tijana začela oglašat (preden sem jo nesla ven), jo je v spanju slišala, na široko odprla oči in začela klicat Nana Nana (tako ona reče Tijana :) user posted image user posted image Faca ta mala ...kok jo mam rada, pol si šele mislite, kolk mam svojo rada :) Otroci so res en tak zakladek naš :)

user posted image user posted image user posted image  Bravo nečakinja!!!

Okol žegnja še tole: mojemu je itak brez veze, da se to nosi v cerkev, tako da sem šla običajno s taščo. Za letos pa ne vem, kaj ga je pičilo, da ne bomo nesli. Ma se niti ne obremenjujem s tem...

Neposredna povezava do sporočila: 697
12.4.2009 8:41:18   
Dream
Suzy124 za spanje mu dam body + pajacek pa kovtrček čez. Soba je relativno hladna, tko da se mi ne zdi preveč oblečen, ker spi kot top celo noč. Sem ugotovila, da bolje spi, če mu je bolj toplo (zato pa med dojenjem vedno kinkne user posted image )

Janja 27 same dobrote si naštimala, le kako naj potem človek hujša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 698
12.4.2009 8:41:56   
Dream
Danes imam pa js monologe user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 699
12.4.2009 9:26:43   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

ojla punce ... kako ste?

mam vprašanje user posted image  a vaši user posted image  že sedijo ?
mene me ful zanima kdaj začne tko bol samostojno sedet k naš je prav out temu user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa šibam vas malo brat za nazaj k pišete ko zmešane ...user posted image user posted image user posted image

Naša še ne sedi samostojno. Jo dam v sedeč položaj ko je pri meni v naročju, da se lahko kadarkoli nasloni.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?