Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 23:15:24
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga timnala ...sem prebrala. da tvoja mamu tud dela kremšnite ...so jih naši jedli na cvetno nedeljo pa si je nekej govorila, da bi jih jutri delala ...pa sem rekla mah ne sej je potica ...tko da upam da jih ne naredi, da skušnjava ne bo prevelika ;) hahahahah Hmmmm, spet o kremšnitah (kot, da ne bi bilo te dni že tako ogrooomno vsega ), morda pa mora katera od vajinih mam odpreti slaščičarno ;). Ja, jaz se jih, odkar imamo , ne spravim delat, pečem bolj enostavne in hitre zadeve, če se že peke sploh lotim... Pa tiramisu, ki ga ni treba peč, hehe .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 23:18:50
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Tosca janja, hvala, ker si naju dodala na seznamčke. Aja, datum rojstva imam 7.1.1970. Moram pa priznat, da mi tako groooozno zgleda ta moja letnica med vašimi, ko ste vse toooliko mlajše . A me lahko skriješ kam na sredo seznama, da to ne bo tako bilo v oči . Eh, dej no, dej! Sej veš, da pravijo, da si star oz. mlad toliko, kolikor mladega se počutiš! Sploh ne bomo gledale, kolk smo stre, samo kdaj si moramo voščit za RD. In zakaj sem imela vedno v glavi, da si decembrska??? Ja, no, saj to z leti in počutjem se tudi jaz tolažim, samo kaj, ko me je danes takoo začelo bolet koleno. A sem se nalezla od tvojega? ;) Sicer pa, saj sem skoraj decembrska, mi fali samo en teden, pa bi bila ;).
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 23:21:48
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Dream jaz sem tudi še vedno tu. Jaz tudi strašim. Moj gleda 5moških.com po internetu. Jaz pa mal tu okolik skačem. gogabojan, kje se to najde na netu? Daj, pritisni link, če lahko, mene tudi zanima.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 23:27:50
|
|
|
|
Tosca
|
Sedenje - naša še tudi ne sedi, sem sicer nekje celo brala, da naj bi sedeli šele, ko se sami spravijo v ta položaj . Samo potem še tja pri 9 mesecih ne bi sedeli... Fizioterapevtka pa mi je zadnjič rekla. da je počasi že čas za posedanje... hja, vsaj je drugače pameten . Sicer se tudi še ne obrača, je tudi bolj lene sorte, pa verjetno je vzrok tudi v ekstenzijskem vzorcu. Saj počasi bo že. Pikica Stonoga, sem se prejle nate spomnila. Sem naši brala pravljico za lahko noč o stonogi, ki ni bila 100noga, ampak 99noga .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 12.4.2009 23:36:39
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Dream jaz sem tudi še vedno tu. Jaz tudi strašim. Moj gleda 5moških.com po internetu. Jaz pa mal tu okolik skačem. gogabojan, kje se to najde na netu? Daj, pritisni link, če lahko, mene tudi zanima. Ni cel. Po minutkah je. Gleda od začetka na youtube. Smešno za crknt. Eden je dolg 7 min ostalo pa po dve minuti. Glede na to, da nisva mogla iti gledati, pač internet tudi deluje. Mal se zafrkavaš ampak bo. En skeč. Zakaj morajo biti moški plešasti. Ženske bi morale biti ker nismo nikoli zadovoljne z svojimi lasmi. Tiste ki imamo kodraste si jih ravnamo. Tiste ki imajo ravne si jih kodrajo. Tiste, ki niso zadovoljne z barvo las pa si mečejo gor vse vrste kemikalij. HAHAHAHAHA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:32:21
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro a ni še nobene? Mi smo itak že od petih pokonci....standard. Če bi vedela kaj ga muči zadnje čase, da vstaja ob petih bi bilo tud dober. Drugače pa nič posebnega, naš je šel s tamalim malo na sprehod, jaz grem pod tuš, na hitro pospravim in to je to.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:35:13
|
|
|
|
iraira
|
Jutro! Jolly moja tudi že ustala ob 6ih.....vriskanje pa smejanje itd.... Sem pogledala tisto kar si včeraj pripopala....res svaka čast ženski
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:38:25
|
|
|
|
Lovely
|
Dobro jutro, Jolly, si me vprašala glede spanja na morju. Mi smo imeli s sabo prenosno posteljico. Načeloma je bilo vse v bistvu enako kot doma, je pa res, da jo je zgleda morski zrak že čez dan ful zdelal in je veliko v vozičku spala tako da je šla zvečer pozneje spat. Smo šli okrog 19h na večerjo pa je šele okrog 20, 20.30h zaspala. Zbujanje pa ene 3x za dudo. Kaj se mi je pa danes ponoči zgodilo ej... Inya je zelo lepo spala, enkrat sem jo šla gledat če je res vse OK, ker je bila do takrat čist tiho (ene 3 je bilo). In naenkrat ob pol petih Inya ful v jok. Jaz letim pogledat kaj je in vidim, da po njeni dekci leze FUL AMPAK FUL velika žužka ala čebela - nisem dobro vidla. Zgleda, da jo je zbudil zvok al kva. Kok sem jo hitr vzela in odnesla v spalnico, mojeg pa tja poslala. Je rekel, da ni bil sršen ampak da je bila pa ful ogabna velika žužka. O MAJ GAD, kaj če i jo pičila.... Pa sploh ni imela odprtega okna - čez dan ja... Tako da gremo po hitrem postopku po mrežo za okno....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:39:58
|
|
|
|
jolly123
|
Ojoj kriza...mene bi kap da vidim velkega žužka...nisem ravno neki žuželkar Dobro da jo ni pičila, res.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:40:20
|
|
|
|
Lovely
|
Jolly, kaj pa če ga kaj zvija po večernem obroku tko k je Tijano? Kaj daš Taju za jest preden gre spat? Pojma nimam kaj drugega bi lahko bilo... Morda pač tako obdobje, nimaš kaj. Ma, si že hujše preživela, ti si močna punca
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:42:17
|
|
|
|
jolly123
|
Zvečer je to kar dobi že zadnje dva meseca pa ni bilo problemov, mleko z riževimi kosmiči...na flaško. Tko da ne vem, sicer on zaspi med 7 in pol 8 in spi do petih ali pol petih ko se zbudi in potem je konec. Včeraj mi ga je uspelo še za eno uro spravit nazaj spat, danes ni bilo šans.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:45:07
|
|
|
|
Lovely
|
Punce, jaz sem obupala, nkakor mi ne bo uspelo vsega za nazaj prebrat, tko da se opravičujem vnaprej če bom kaj butastega prijavila kar ste že predebatirale... Valla, kako je Tilen danes? Lučka, WB! Suoer, da je bil Val OK na morčku Irma, ha ha, meni je že kar malo nerodno ko se skoz srečujeva, tvoj si zihr misli, da sam pohajam... No, če smo že na dopustu za nego pa kaj pol a ne... Drugače se pa jaz danes zelo slabo počutim, včeraj zvečer mi je ful slabo postalo pa dans ni nič bolje... Pa ni od hrane, ker nisem jedla velikonočnih jedi. Čist bojkotiram letos. Mi res ne paše, kar na bruhanje mi gre k uno šunko zavoham al pa jajc. Nič, danes so moji pri nas na kosilu, moj kuha. Danes bo bogi če bom jaz takole k bo moral Inyo ful imet. Jaz ležim.... Lep dan vam želim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:47:38
|
|
|
|
Lovely
|
Jolly, kaj pa če mu daš takoj mal mlekca ko se zbudi? Inyo to pol uspava pa podaljša za kako urco...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 8:51:13
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Raport: spanje - vse do 7h. Nimam pripomb (hvala bogu da dolgo spi ) . Mene še vedno križ boli. Ampak sam ko moram vstati s pojstle. Če sem čez dan dejavna se niti ne čuti križ. Danes pa gremo nekam z Bojanom, da se bo moj srček bolj intenzivno z bojanom poigral. Da bosta samo onadva se igrala, midva z rokom pa šetkala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2009 8:58:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 9:34:09
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Sem pa tudi jaz pomislila, da ste se že velikokrat srečali Ampak, če ti skoz pohajaš, tudi onadva skoz pohajata, a ne? Točno to
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 9:34:58
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jolly, kaj pa če mu daš takoj mal mlekca ko se zbudi? Inyo to pol uspava pa podaljša za kako urco... Pali lih za 15 minut pol pa spet začne neki stokat in se premetavat Eh sej bo...smo že hujše zaddeve dali skoz. Važno da spi od pol osmih do pol petih kot ubit
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 9:35:31
|
|
|
|
jolly123
|
A jutri katera pride v Areno? IraIra če bo čas si za kofe ta teden, enkrat dopoldne?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 10:15:50
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 A jutri katera pride v Areno? IraIra če bo čas si za kofe ta teden, enkrat dopoldne? Itak da sem . Ti samo pokliči pa se zmeniva in greva. Ti pustim št. na zs
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 10:21:21
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro punce. Raport: spanje - vse do 7h. Nimam pripomb (hvala bogu da dolgo spi ) . Mene še vedno križ boli. Ampak sam ko moram vstati s pojstle. Če sem čez dan dejavna se niti ne čuti križ. Danes pa gremo nekam z Bojanom, da se bo moj srček bolj intenzivno z bojanom poigral. Da bosta samo onadva se igrala, midva z rokom pa šetkala. za Roka da spančka tako pridno . Super izletek ste imeli včeraj. Jaz sem bila tudi že tam. A imajo tam pri gostilni še unega psa ki nonstop laja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 11:21:10
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga timnala ...sem prebrala. da tvoja mamu tud dela kremšnite ...so jih naši jedli na cvetno nedeljo pa si je nekej govorila, da bi jih jutri delala ...pa sem rekla mah ne sej je potica ...tko da upam da jih ne naredi, da skušnjava ne bo prevelika ;) hahahahah Hmmmm, spet o kremšnitah (kot, da ne bi bilo te dni že tako ogrooomno vsega ), morda pa mora katera od vajinih mam odpreti slaščičarno ;). Ja, jaz se jih, odkar imamo , ne spravim delat, pečem bolj enostavne in hitre zadeve, če se že peke sploh lotim... Pa tiramisu, ki ga ni treba peč, hehe . pa sej kremšnite so pa res hitro narejene...samo mal delaš po fazah in so na 1,2,3! IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pikica Stonoga, sem se prejle nate spomnila. Sem naši brala pravljico za lahko noč o stonogi, ki ni bila 100noga, ampak 99noga .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 11:21:51
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
jojjjjjjjjjjjjj nooooooooo zakaj je danes zandji fraj dan?????????????? nč grem anprej uživat, ker se ure uztekajo :( Lep dan!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 13:42:07
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Noč je bila vredu, spali so sedmih in potem še do pol devetih Sma pa prej bila pri sestri na kavi potem sem mu skuhala bučko za jest in je njami , zdaj pa je na počitku Potem ko pa se zbudi bomo pa šli verjetno mal ven če bo kaj nehalo pihat, ker zdaj piha ko Smo pa danes že stari pol leta , joj kak je to hitro preteklo Zdaj pa grem še mal po stanovanju pospravit , se mi pa itak nič ne da.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 15:17:16
|
|
|
|
Lovely
|
Glede jutrišnjega srečanja je meni bolj všeč to, kar ste naredile prejšnji teden, ko ste se dobile zunaj. Je pa 11. ura za naju zdaj neprimerna, ker uvajava GH in ravno enkrat med 10. in 11. uro papa... Tak da bi jaz prišla takoj ko končava, odvisno no... Zdaj bo nekaj časa malo težka dokler se ne uvedeva... Danes smo imeli krompirček, pa ni nekaj navdušena, pojedla je 30g (par žličk) pol je pa nisem več hotla silit k se je začela kremžit. Jutri spet krompirček ampak bom malo več časa počakala po mlekcu. Kako urco. Danes sem prehitro ponudila po moje, je bila preveč sita. Zdaj smo na 530ml pa še dva obroka ima danes, torej že 3. dan odkar smo doma lepo papa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.4.2009 15:17:53
|
|
|
|
Lovely
|
Suzy, ste imeli pol tojtice? Čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?