|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
12.4.2009 9:27:37   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mi pa puzamo  user posted image user posted image No če temu lahko tako rečemo, sedi na ritki in nekako noge spodviha in se potem po ritki v sedečem položaju premika naprej. zaenkrat previdno in počasi, ampak že nekam lezemo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 701
12.4.2009 9:30:14   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

... in kar naenkrat se dva posta pred mano urineta user posted image  user posted image  user posted image .

Dream, kdaj greste na Gradiško jezero?

Načeloma smo zmenjeni za jutri dopoldne, če ne bo spet koleno zatajilo.

Mi bomo tudi mogoče šli jutri, samo še ne vem, kdaj...

(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 702
12.4.2009 9:32:03   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čer čer.

Evo končno mir.

Danes smo bili v Živalskem vrtu ZOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imeli smo se prelepo. Res prelepo. Domov smo prišli ob 20h. Smo hitro skuhali jajčka in pobarvali.

Rok je proti večeru bolj malo jedel, zato pričakujem, da se bo ponoči zbudil.

Res sem vesela, ker smo se imeli tako lepo. Že dolgo ne. Polno ljubezni okoli nas.

Punce želimo vam veliko pirhov.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za super dan. Ane, kako paše preživeti cel dan s svojimi sončki. Jaz tudi maksimalno uživam te dni.

(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 703
12.4.2009 9:35:10   
Pšemek
Lovely user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za uživancijo na morju - jaz bi tudiiiiiii... user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 704
12.4.2009 9:43:16   
Pšemek
Suyz vse najboljše...

user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 705
12.4.2009 9:54:15   
Pšemek
Velikonočni zajtrk pri tašči in tastu smo pojedli, čez slabo uro gremo pa še na velikonočno kosilo k mojim. HB, da so taki prazniki, ko se veliko je, samo dvakrat na leto (v mislih imam še Božič). Če bi bili večkrat, bi imela, ne samo 10 kg preveč, ampak vsaj 50 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Mal heca...

Zdej pa dovolj mojih monologov za danes...

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 706
12.4.2009 10:45:15   
Dream

Velikonočni zajtrk pri tašči in tastu smo pojedli, čez slabo uro gremo pa še na velikonočno kosilo k mojim. HB, da so taki prazniki, ko se veliko je, samo dvakrat na leto (v mislih imam še Božič). Če bi bili večkrat, bi imela, ne samo 10 kg preveč, ampak vsaj 50 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Mal heca...

Zdej pa dovolj mojih monologov za danes...

Pri nas je današnji dan enako organiziran - o kg pa raje ne bi...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 707
12.4.2009 12:51:02   
Lovely
Hej punce, lepo nedeljo še naprej vam želim, jaz laufam, moram pod tuš in gremo na Gradiško jezero. Upam, da bom našla, smo bili enkrat ko sva še v LJ živela... Če ne bom pa .100nogo poklicala, da bo imela odmor med pojedino he he he

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 708
12.4.2009 12:52:15   
Lovely
Še dobr da sem vas na pol za nazaj že prebrala, Dream, sem uporabila tvoj nasvet danes s korenčkom, sem ga čez cedilček na konc dala in je super kašica ratala... Smo pa rabili 20min, da smo pojedli 50g in si proti koncu pomagali s flaško (not pa vodo od kuhanja)...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 709
12.4.2009 13:57:24   
Tejčika29
Oj,

lepe praznike vsem še enkrat (če še nisem voščila).

Z Alino sva še vedno same, atija še ni, zato veselo obiskujemop sorodnike in deva zajčke. Zjutraj sva bile na zajtrku pri prababici, zdaj spančkamo in potem šibamo še na kosilo in cartanje k tašči. Včeraj sem bila cel dan naokrog, najboljše je bilo proti večeru pri prijateljih kjer je bilo cel kup - beri 6 otrok. Alina je strašno uživala. Zvečer je kar padla v postlo, jaz pa na kauč, res takole cel dan zunaj pa res utrudi. Jaz že pridno nabiram barvo...

A STE ŽE KUPILE KREME ZA SONCE VAŠIM LUMPEKOM? Vem da do 6 meseca naj ne bi mazali otrok, ker imajo pretanko kožo, ampak zdaj bo res sonce, športni deli in dopolnjenih 6 mesecev. KAJ STE VZELE? JAZ BI IMELA RES KAJ KVALITETNEGA, AMPAK PRI NAS V LEKARNI NIČ KAJ VZORČKOV NE DAJO RAZEN EUCERIN, KI PA NITI POD RAZNO NE PRIDE V POŠTEV. 

No, lepo se imejte in tiste ki hujšate se pregrešite s kakšno dobro potico... Saj se ne bo nikjer poznalo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 710
12.4.2009 19:58:28   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Hej punce, lepo nedeljo še naprej vam želim, jaz laufam, moram pod tuš in gremo na Gradiško jezero. Upam, da bom našla, smo bili enkrat ko sva še v LJ živela... Če ne bom pa .100nogo poklicala, da bo imela odmor med pojedino he he he

hahahahahha
in si našla in kako se ti zdi za spehod?

sedenje ...naša niti pod razno še ne sedi sama ...se kr prevrne :)

ponoči spi v bodiju in pajacku pa  čez eno tanko spalno vrečo (tud če je ne bi blo) misslim,  da je zdaj do jeseni ne bom dajala v spalno vrečo, kertud če se razbrca, sej itak ni mrzlo ...

smo pa danes preživeli en lep dan, smo šli na Golte z avtom in se gor sprehajali ....jutri če katero zanima, je zadnji dan smučarske sezone na Golteh in je gondola za vse (tud nesmučarje) zastonj in vozi vsako uro, tko da smo razmišljali, da bi jutri šli spet, ampk tokrat z gondolo :) 

zdej grem pa gledat če bo kak dobr film, včerej je bil tist na POPu super.

Tijana že spi ...midva pa lenarit pred TV ...zdele siger moški gledajo hokej, samo mislim, da en bo problem  prepričat ...če nas majo pa radi, pa nam radi uszrežejo ;) hehe

LEP VEČER!!!!!!!!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.4.2009 20:00:26   
PikicaStonoga
No moja nečakinja je hecna že vel vikend vadi rečt Tijana (od rojstva do danes je bila Nana), danes zjutraj je bila Tinanana, popoldne pa že Tinana. 1x ji je celo uspelo rečt Tijana user posted image user posted image user posted image  Sej bo, še kak vikend pridemo, pa se bo naučila :) Pridna punca!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.4.2009 20:10:31   
jolly123
Hej, mi smo bili danes pri naših na kosilu, me kar želodec boli in zgaga peče od vse hrane. Tajko je šel ful pozno spat popoldansko rundo in je bil tako zmučen, da je zaspal kar za tri ure. Zdej je bila pa kar kriza za zaspat je šela zdaj zaspal....no upam. Se mi je dozdaj že dvakrat zbudil.
Zdej grem pa gledat unedva kekca a si ti tud not padu user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 713
12.4.2009 20:16:07   
jolly123
A ste videle tole ? http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Mislim ta pa je dobro zapela, svaka čast user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 714
12.4.2009 20:32:18   
Lucka1

Jaz pa Lucko pogrešam... Upam da ni kaj z Valom narobe, k je zadnjič pisala, da izvidi urina niso vredu user posted image

Valla - Ampak res, lucka se nič ne javlja... LUCKA javi se!!!

Tilen ima še kar vročino, sam sva vseeno šla mal okrog danes. Ma ne vem, sej po moje je sam od cepljenja. Pa ne gre mu čez 38,1. Bomo videli, kaj bo jutri.

ooo, punci, vidim, da sta se spomnili name....ja, v četrtek zvečer se mi ni in ni hotelo priklopit na RR, da bi vam povedala, da gremo za 3 dni v rovinj in pulo...in smo odjadrali v petek zjutraj, in danes zvečer nazaj - Val že spi, dragi je v kopalnici, jaz pa čekiram mejle in forum, potem bom pa padla v postejljo. Imeli smo se pa super - Val je v prenosni postelji pri moji noni v stanovanji spal enako kot doma - torej zbudil se ke vsakič samo 1x nočno user posted image user posted image user posted image tako da se že veslim, ko gremo ponovno dol okoli prvega maja - in če bo do takrat tako lepo vreme, se bom sigurno kopala....ni vrag, da komu uspe mene zadržati stran od morja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa še ostalo malo prebrat user posted image user posted image user posted image vidim, da sem kar dosti strani odzadaj user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 715
12.4.2009 20:33:23   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ampak res, lucka se nič ne javlja... LUCKA javi se!!! user posted image

Tilen ima še kar vročino, sam sva vseeno šla mal okrog danes. Ma ne vem, sej po moje je sam od cepljenja. Pa ne gre mu čez 38,1. Bomo videli, kaj bo jutri.

upam, da je tilen že ok in da je bilo res samo zaradi cepljenja....je imel samo vročino ali še kako drugo stransko reakcijo? Spremenjeno razpoloženje al pa jedenje in spanje?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 716
12.4.2009 20:34:34   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Križ me še vedno boli k user posted image . Niso skoraj nič pomagale tiste tri inekcije, razen da sem bila fullll v rožicah.

verjetno je zdaj že bolje....ampak tudi za rožice se splača kdaj kaj vzet ne??? Vsaj ni bilo brezveze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 717
12.4.2009 20:38:19   
Lucka1

Pa letos ne bomo nič dobili v službi, pa tako prav bi mi prišlo. Vsako leto smo namreč dobili polno vrečo dobrot za veliko noč....lani je bila ena velika šunka, hren, kila sira, cel kup namazov, piškoti, rafaeloti, vino...mislim ni da ni...letos pa kar nič user posted image

škoda sicer, da letos nič ne dobite, jolly123 - ampak gledano za nazaj - tudi jaz bi tako službo, kjer bi nam kaj dali! Se mi zdi res lepa poteza, kaj podarit zaposlenim...pa tudi če bi bilo pol manj user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 20:41:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
12.4.2009 20:42:49   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Hoj,

Lučke ni, ker kolikor vem je napisala da bo čez vikend v Istri (Rovinj, Pula). Upam, da sem si prav zapomnila.

Jaz pa sem danes ostala sama, moj je šel na morje pomagat pripravit za poletje in pride v nedeljo popoldan. Tako da sva same. Danes sva uspešno lutale naokoli, jutri tudi cel dan, v nedeljo pa na zajtrk in potem spet na kosilo. Babice bodo imele veliko dela z nama user posted image . Samo da hitro mine in da bo ati doma.

Avent flaška - jaz jo imam tudi, ena varianta je, da se zmontira cucelj, druga pa trdi nastavek na tri luknjice, ki ne poliva. Alina pa noče piti po flaški, ji dajem malo vodice po žlički, pa še to ji ne gre, no upam, da se bo počasi navadila.

Upam, da ne bodo preveč pokali na "krbit" lani je blo kr pestro.

Lepe praznike vsem in obilo pirhecov!!!

Nočko, M.

o, saj vidim, da ste potem rešile uganko kje se skrivam user posted image
a vidve pa kar sami ta vikend*** no, super, da imata babice na voljo, ne? Če ne bi bilo kar dolgčas po mojem.
Glede lončka pa mi še nimamo nič....še tuhtam, kaj bi kupila. Zaenkrat mi pije čaj še kar po flaški, bom pa v kratkem poskusila nekaj vpeljat user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 720
12.4.2009 20:46:56   
Lucka1

Mi pa puzamo  user posted image user posted image No če temu lahko tako rečemo, sedi na ritki in nekako noge spodviha in se potem po ritki v sedečem položaju premika naprej. zaenkrat previdno in počasi, ampak že nekam lezemo user posted image user posted image

ni kaj, BRAAAAAAVO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 721
12.4.2009 20:50:53   
Lucka1

Pol sem pa poskusila z jabolkom 2 dni za kosilček zraven pa pol banano - sem mislila če je morda vsega mlečnega naveličana... In smo ugotovili, da jabolko NO WAY, banana pa en dan jami, drugi dan fuj...

Danes je za kosilo korenček nekako šel, jedla pa je tudi dovolj. S tem da ji bom okrog 22h poturila še malo mlečne kašice, da pridemo vsaj na cca 750 ml...

ja, poskusi vseeno ponovno jabolko čez nekaj časa - lahko da je bil samo napačen da nali napačen del dneva...nikoli ne veš.
moj user posted image je zdaj "osvojil" korenček in bučko  - vsakega je jedel 4 dni zapored. Zdaj v tem tednu po praznikih pa dam še cvetačo in brokoli, pa grah....KAJ LAHKO ŠE OD ZELENJAVE ZDAJ??? Ja, sadje bom dala pa potem, ko bo jedel večino zelenjave....ampak to je samo teorija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 20:52:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
12.4.2009 20:53:49   
Lucka1

Mi2 sva se veliko pogovarjala, to nama ful manjka. Celo user posted image  mi je bilo fajn user posted image

Komaj čakam prvomajske, ko spet verjetno mahneva na morčka, pol pa do julija le kak podaljšan vikend... No ja, pa saj bo ful lepo tudi doma, ko vse zeleni. Bo pa treba prilagodit tajming zdaj, ko uvajam... Na to se bo treba navadit. Grem vas zdaj malo brat.

no, sem rekla za user posted image user posted image user posted image - samo čas si je treba vzet, da se ostalo poštima.... user posted image potem je pa tudi seks superca, sploh tako, ko ste bili veeeeeliko časa skupaj v drugem okolju, pa še vse je bilo tam postreženo in imaš potem res dosti časa za vse 3 skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 724
12.4.2009 20:54:51   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

ojla punce ... kako ste?

mam vprašanje user posted image  a vaši user posted image  že sedijo ?
mene me ful zanima kdaj začne tko bol samostojno sedet k naš je prav out temu user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa šibam vas malo brat za nazaj k pišete ko zmešane ...user posted image user posted image user posted image

naš tudi še ne sedi....samo v naročju ob opori, da lahko vidi kaj je na mizi in tolče po njej user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?