|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
13.4.2009 15:20:12   
Lovely
Aja, welcome Tosca še z moje strani user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.4.2009 15:20:54   
Lovely
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, nova stran pa e sploh nisem opazila, da imam novo zvezdico jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 777
13.4.2009 15:23:51   
Lovely
Se vidi, da sem danes bolnik in sem doma, ve pa vse na sončku user posted image .

Moj je šel z Inyo in mojo mami danes sam na sprehod k sem jaz še zmeraj kar šibka. Vem pa kaj mi je. Včeraj sva jedla eno jagnjetino - zrezke zamznjene, kupljene marinirane v Lidlu. Mojemu nič jaz pa total adijo kar se tiče prebavil.... Sem kar občutliva na te stvari pa fuuuul časa traja, da prebavim če je kaj takega zapackanega...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 778
13.4.2009 15:49:42   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Suzy, ste imeli pol tojtice? Čestitke user posted image

Ne nič nismo meli tortice, jaz ne smem, ker ne smem jest jajcuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker ima alergijo na beljak, ati pa nima preveč rad sladkouser posted image .

Lovely upam da se čim prej pozdravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 779
13.4.2009 17:06:43   
Pšemek
Hojla!

No, pa je skoraj konec... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ampak, saj bo kamlu spet, že čez 11 dni se začne še en ta podaljpan vikend user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Mi smo včerej bili na kosilu pri mojih, popoldne smo šli še malo na sprehod na ljubljanski grad, pa še malo smo na trevici za hišo posedali.... Noč je bila super, smo spali do pol šestih, dojenje in spanje še skoraj do sedmih....

Danes smo šli pa že dopoldne na Gradiško jezero, pa nisem nobene oktobrke srečala, čeprav sem vse starše z vozički čekirala... No, pa saj smo tudi samo dve družinici z vozički srečali, pa vsi otroci so bili preveliki...
Popoldne je pa Nejka zaspala in prvič (vsaj kolikor jaz pomnim) odspala dvourni dremež, tako da nismo šli nič ven. Smo vsi trije malo lenarili.

Aja, Gradiško jezero... fuuuuuuuul lep konec, bomo sigurno še kdaj šli!

Za jutrišni miting midve še ne veva, ali prideva. Mogoče bo user posted image  doma ostal še jutri in v tem primeru naju ne bo...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 780
13.4.2009 18:24:54   
Lucka1
ojla punce, samo na hitro zdele, mogoče potem kasneje še kaj uspem prit pogledat....ja, nama tale ura ob 11h tudi ne paše preveč zaradi uvajanja, pa drugi strani se mi pa zdi Arena čist ok, če ostane taka ura, ker ne vem če je še katera opazila, ampak sonce je že ful močno, tako da za biti na soncu nama z user posted image bolj paše dopoldan ali popoldan, ne pa ravno opoldan. Seveda se zmenite kakorkoli, če nama rata jutri še vsekakor prideva, vse odvisno, kdaj se zbudi zjutraj - včasih ima GH že ob 10h, včasih pa šele ob 11h začneva, kar pomeni, da se lahko šele okol 12h odpraviva od doma....

lovely -  pozdravi se čimprej...a si šur da je krvi Lidl? namreč jaz sem danes tudi črevesno čisto out - boli me cel trebuh ko hudič, sploh če sem pokonci,recimo če hodim. Ležanje in sedenje pa je ok user posted image user posted image user posted image Sem te pa že zadnjič mislila vprašat kaj kupujete v Lidlu, pa sem pozabila - 1x ob priliki te bom. midva še nisva bila v Lidlu, pa me mika malo pogledat it.

pšemek - suuuper, če bo tvoj dragi še jutri doma - prav privoščim ti, res. Jaz bi bila ful vesela...

sicer pa mi danes nismo šli nikamor, ker se user posted image ni nič dalo, jaz sem se pa jezila nanj zato user posted image ...potem sem šla sama malo naokoli s kolesom....no comment

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 781
13.4.2009 18:26:10   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Kaj se mi je pa danes ponoči zgodilo ej... Inya je zelo lepo spala, enkrat sem jo šla gledat če je res vse OK, ker je bila do takrat čist tiho (ene 3 je bilo). In naenkrat ob pol petih Inya ful v jok. Jaz letim pogledat kaj je in vidim, da po njeni dekci leze FUL AMPAK FUL velika žužka ala čebela - nisem dobro vidla. Zgleda, da jo je zbudil zvok al kva. Kok sem jo hitr vzela in odnesla v spalnico, mojeg pa tja poslala. Je rekel, da ni bil sršen ampak da je bila pa ful ogabna velika žužka. O MAJ GAD, kaj če i jo pičila.... Pa sploh ni imela odprtega okna - čez dan ja... Tako da gremo po hitrem postopku po mrežo za okno....

user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image

OMG - mene bi tudi ven vrglo....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 782
13.4.2009 18:27:58   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Zvečer je to kar dobi že zadnje dva meseca pa ni bilo problemov, mleko z riževimi kosmiči...na flaško. Tko da ne vem, sicer on zaspi med 7 in pol 8 in spi do petih ali pol petih ko se zbudi in potem je konec. Včeraj mi ga je uspelo še za eno uro spravit nazaj spat, danes ni bilo šans. 

mogoče ima pa res dosti spanja tako? pri nas je bilo parkratr tako (običajno je, da se vseeno še 1x ponoči zbudi za flaško), da se ni zbudil okol 2h, ampak potem ob 5h - sva pa isto mu dala flaško in podret kupčka in nazaj v posteljo....pa se je še kakih 20 minut pogovarjal, potem pa zaspal še do 7h....user posted image poskusi res mogoče z mlekom?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 783
13.4.2009 18:56:36   
Pšemek
Lucka - WB in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za uspeli vikend in Vala, ki je lepo spančkal.
Lovely - cim prej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

Jolly - moja tudi ne spi kaj več, kot tvoj. Razlika je le v temu, da zaspi uro kasneje in se zbudi uro kasneje kot Taj. Ko se zbudi, jo podojim in potegne še večinoma za 45 min, včasih za 1,5h.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 784
13.4.2009 19:18:19   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ojla punce, samo na hitro zdele, mogoče potem kasneje še kaj uspem prit pogledat....ja, nama tale ura ob 11h tudi ne paše preveč zaradi uvajanja, pa drugi strani se mi pa zdi Arena čist ok, če ostane taka ura, ker ne vem če je še katera opazila, ampak sonce je že ful močno, tako da za biti na soncu nama z user posted image bolj paše dopoldan ali popoldan, ne pa ravno opoldan. Seveda se zmenite kakorkoli, če nama rata jutri še vsekakor prideva, vse odvisno, kdaj se zbudi zjutraj - včasih ima GH že ob 10h, včasih pa šele ob 11h začneva, kar pomeni, da se lahko šele okol 12h odpraviva od doma....

Se strinjam, midva nisva več na soncu med 12 - to in tretjo, ker takrat pač doma v svoji posteljici panča. No ne vse tri ure da ne bo pomote, ampak enkrat takrat user posted image Ven greva že zjutraj kmalu po 8-i ali pa potem po tretji, četrti odvisno kdaj pojeva. Tko da kar se naju tiče...sicer lahko prideva, vendar ob tej uri ne bova dolgo.
Me pa zanima, če se boste kaj zmenile, da vem ker moram it še sodelavcem v službo Taja pokazat, pa mi lih ni da bi se dvakrat v LJ vozila.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 785
13.4.2009 19:21:21   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jolly - moja tudi ne spi kaj več, kot tvoj. Razlika je le v temu, da zaspi uro kasneje in se zbudi uro kasneje kot Taj. Ko se zbudi, jo podojim in potegne še večinoma za 45 min, včasih za 1,5h.

Mah kaj pa vem 9 ur spanja na noč?? Do zdaj je pa spal vsaj 10 oz. 11. Pa ker se mi zdi zaspan, ker si kar neki učke menca včasih, ampak enostavno tako nekaj mlati okoli sebe, da mu ne rata zaspat. Če mu dam pa za jesti pa ni vedno zainteresiran, tko da lačen ni...
Eh mogoče so pa spet novi zobki na pohodu, ker danes je bil tečkica, pa vse živo v usta in prav vidi se kako se drajsa po zgornjih dlesnih.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 786
13.4.2009 19:50:50   
Lovely
Ooooooooooooooo, poletna zelena jupiiii.

Lučka, ma sej nisem čist prepričana kaj je, ker user posted image  je čisto OK user posted image  A ti pa tudi?! Kaj pa če je kaj z morja? A si jedla ribo? Jaz nisem nič bolje, kvečjemu slabše, sploh ne morem stat ker mi ful slabo postane... Sem šla pa samo 1x na WC, dopoldne. Danes pojedla malo solate in 2 banani, zgledam grozno.
Jap, ti bom povedala kaj kupujeva v Lidlu, par zadev se ne dobi drugje (user posted image  najde celo zadeve, ki jih je jedel kot mladec daleč daleč user posted image ) par zadev je pa resnično poceni glede na ostale ponudnike. Sva pa drugače bila redna intersparovca, ponavadi po službi ob 20h user posted image , zdaj greva samo še po stvari, ki jih ne dobiva v Lidlu. Pa .100noga hodi se mi zdi v Hoferja bo tudi ona znala malček povedat od tam (bi jaz tudi rada vedela).

Imate prav punce glede ure in sonca, se mi pa vseeno zdi, da je v senci še zmeraj dosti sveže... Ne vem no. Glede kreme za sinčenje pa sem jaz ko smo šli na morje kupila Mustelo, tako malo tubico in sem Inyo malček namazala po obrazku. Sem pa faktor 50 vzela, še dobro, da sem takrat Irmo srečala v lekarni, da mi je pomagala user posted image  Verjetno pa jutri ne bom prišla, ker kot kaže ne bom čisto OK. Mi oči pride pomagat čez dan. HB da je vsaj on v penziji.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 787
13.4.2009 19:53:22   
Lovely
U, danes bom pa prvič Jonasa gledala, Inya že panča (danes je super papala, smo spet skoraj na 800ml user posted image ). Jap, hotel Barbara *** ne premore TV3... Pa pa

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   [Brisano sporočilo]
13.4.2009 20:09:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
13.4.2009 20:19:03   
jolly123
Pismo men je pa Lidl čist mem...kaj pa vem edino po sire pa jogurte grem ke...ostalo pa...kaj pa vem. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 790
13.4.2009 20:19:43   
Pšemek
Za Lidl in Hofer spisek se tudi jaz priporočam, ker že nekaj časa razmišljam o tem, da bi sprobala kako stvar, ampak ne vem, kje začeti, vsega pa tudi ne bi sprobavala, da bi ugotovila, kaj je dobro. Pa če katera kupuje v Euro Spinu, naj tudi napiše. V Hoferju kupujem zrezke za žar, ki so že marinirani. Imajo svinjske in puranje. Meni so jummy.

Skočim pod tuš...

(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 791
13.4.2009 20:47:36   
Pšemek
Vidim, da še niste razpoložene za čvek, zato vas lepo pozdravljam do jutri in vam želim...

user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 792
13.4.2009 20:49:45   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Za Lidl in Hofer spisek se tudi jaz priporočam, ker že nekaj časa razmišljam o tem, da bi sprobala kako stvar, ampak ne vem, kje začeti, vsega pa tudi ne bi sprobavala, da bi ugotovila, kaj je dobro. Pa če katera kupuje v Euro Spinu, naj tudi napiše. V Hoferju kupujem zrezke za žar, ki so že marinirani. Imajo svinjske in puranje. Meni so jummy.

Skočim pod tuš...

Jaz kupujem v Eurospinu oz čedalje manj. Včasih se je zelo splačalo. Sva kupila fasungo za cel mesec in dala 60€ (brez mesa).  Zdaj pa kupiva še sir v lističih, sadne jogurte(0,25€), testenine, majonezo, sokove, lazanjo, wc papir, papirnate brisače, vlažilne robčke za Hano, vse šampone, sladkarije, pasjo hrano pa še kaj bi se našlo. Ne kupujeva pa mesa (ker jim ne zaupam), čistil, praška in mehčalca (ker so zanič).

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 793
13.4.2009 20:50:51   
PikicaStonoga
Samo na hitro,ker se mi nič ne ljubi: naju jutri ne bo, ker nimava avta, pa še ena sodelavka me je prosila, če lahko pride po službi k meni na čvek, k ma eno krizo ...
Zdej grem pa pred TV malo potem pa spat ...
NOČKO!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 794
13.4.2009 21:13:50   
Tejčika29
Oj,

mi smo kompletno od včeraj zvečer in smo se danes lepo imeli - beri lutali okrog cel dan. Alina je vsa utrujena lepo zaspala.

Hvala za odgovore glede kremic, super ste!

LIDL, HOFER - priporočam lazanjo iz Lidla, sir na lističe iz Hoferja, keksi iz listnatega testa iz Hoferja, čokoladne praline kot duplo iz Hoferja, papirnaste serviete na roli iz Lidla, včasih sadje in zelenjavo - ampak samo za naju ne za Alino (bio). Aja, pa kebab in giros iz Lidla zamrznjeno, samo prepražim v Tefalu, poleg pa štručke s sezamom pogrete, pa omakca... (vedno mešam pol eno in pol drugo in imam za 2x).

Oblačenje ponoči - body in pižama iz bombaža, pokrita s kovterčkom.

Čaji - odsvetujem Hippove instant čaje ker so sladkani! Alina sedaj komaj kaj spije, gre ji edino voda po žlički! Se še vedno veliko dojima zato ni panike.

Ne uspem vse prebrat, bom jutri še kaj komentirala, bye!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 795
13.4.2009 21:17:00   
Tejčika29
Valla - resno vprašanje zate, ki obvladaš... A lahko damo otročke v športne dele vozičkov glede na to, da še ne sedijo???? Jaz si kar ne upam, ker niti približno še ne sedi! Ali jih lahko damo ampak malo bolj poležemo zadaj?? Proism za nasvet, pa mnenje drugih seveda tudi...

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.4.2009 21:49:06   
Lucka1
čaj - jaz kupujem v mullerju en Bio iz komarčka, janeža in kumine.

športni del -  naš tudi ne sedi, pa ga čisto poležem in je skoraj vodoravno....mislim, da to pri 5-6 mesecih več ni problem, če je otroček sicer ok

Tako, zdej pa laaaahko noč vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 797
13.4.2009 21:54:33   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A ste videle tole ? http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Mislim ta pa je dobro zapela, svaka čast user posted image

OMG....meni so se kocine naježile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.4.2009 22:07:45   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VAL od mamice LUČKA1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   [Brisano sporočilo]
13.4.2009 22:10:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu coccinella)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?