irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kaj ve mislite???? Moj malček danes kadarkoli je kakal, je vse pobegnilo iz pleničke ven. Nima fulll tekoč drekec, je pa precej redek, ker (vsaj jaz mislim), ga spet mal več dojim in ne toliko GH. Mi je začel štrajkati glede GH. Razmišljam da če ni zato, ker ga zobek tepe v zgornjo dlesen, pa ga zaboli. Med dojenjem pa mi tudi včasih, ko je proti koncu, in mora mal bolj potegniti, tak zajoka od bolečin. Ma dlesen fulll natečeno. Nimam pa res ideje, zakaj moj malček tak kaka, da mu uide. Vrste plenic nisem menjala. Vse je po starem. Če se kateri kaj sanja o tem, kaj bi lahko bilo, bi bila zelo hvaležna za odgovor. Že v naprej se zahvaljujem. lp Po mojem je res razlog to, da ga več dojiš. Ker če se drugače OK počuti in je dobrovoljček, ni verjetno nič narobe. Drugače pa našemu včasih tudi ven uide in sicer takrat, če ga ne grem takoj previt ko se pokaka (npr. če nismo doma in ga ni možno takoj previti) in ga še malo preveč po rokah premetavamo, pa pride kakec malo ven. Jah, sam mojemu takoj steče ven. Pa sliši se, ko kaka, da ga sosedi lahko slišijo. Pa še kot fullll huda driska se sliši. Pa se ustrašim, da ni fasu driske (dedi jo je fasu, bratec jo ima) ker se tako sliši. In sem fulll vesela, ko vidim drekec (da ni sam voda). Čudno veselje kajne. Jaz se tudi driske kot bojim, čeprav je do sedaj ni imel. Me prav skrbi, če bi ob vsem tem polivanju še drisko dobil in zdehidriral. Mu GH pri polivanju ne pomaga preveč - po kašici mu dam namreč čaj za odžejat, pa ga v roku 30 minut vsega zbruha. Res ne vem, kako bo poleti, ko bo mogel res veliko tekočine spit.