Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Hoj, Lučke ni, ker kolikor vem je napisala da bo čez vikend v Istri (Rovinj, Pula). Upam, da sem si prav zapomnila. Jaz pa sem danes ostala sama, moj je šel na morje pomagat pripravit za poletje in pride v nedeljo popoldan. Tako da sva same. Danes sva uspešno lutale naokoli, jutri tudi cel dan, v nedeljo pa na zajtrk in potem spet na kosilo. Babice bodo imele veliko dela z nama . Samo da hitro mine in da bo ati doma. Avent flaška - jaz jo imam tudi, ena varianta je, da se zmontira cucelj, druga pa trdi nastavek na tri luknjice, ki ne poliva. Alina pa noče piti po flaški, ji dajem malo vodice po žlički, pa še to ji ne gre, no upam, da se bo počasi navadila. Upam, da ne bodo preveč pokali na "krbit" lani je blo kr pestro. Lepe praznike vsem in obilo pirhecov!!! Nočko, M. o, saj vidim, da ste potem rešile uganko kje se skrivam a vidve pa kar sami ta vikend*** no, super, da imata babice na voljo, ne? Če ne bi bilo kar dolgčas po mojem. Glede lončka pa mi še nimamo nič....še tuhtam, kaj bi kupila. Zaenkrat mi pije čaj še kar po flaški, bom pa v kratkem poskusila nekaj vpeljat
|