Dream
|
Jooj, kolk sem trapasta! Sem vam obljubila poročanje, kako je bilo na morju,sedaj pa trapam vse druge bedarije. No, se vidi, da me danes pošteno boli glava in sem si šla skuhat eno kavo, da vidim, če bo kaj bolje. Tako: prvi dan morja smo preživeli bolj umirjeno - privajanje na okolico, malo popoldanskega spanca, potem pa raziskovanje, kaj vse se v naši bližini nahaja. Prihod do hotela me je presenetil že v tem pogledu, da se z avtom sploh ni dalo priti do hotela - sampo peš. Sem potihem že malo brundala, kam za vraga smo prišli. In fora: da se moramo najprej prijaviti v recepciji, ki je bila približno 200 metrov stran od parkinga. Maticu je bilo itak vseeno, ker ga je dragi nesel, sama pa sem imela pred očmi le posteljo, da se malo spočijem. No, ogledali smo si eno soboo v prtiličju in eno v prvem nadstropju in se odločili za slednjo, ker je bil lep balkonček, pa malce na višjem nivoju smo bili. Ko smo uredili te papirje, smo šli nazaj do avta, vzeli ven vso prtljago, Matica napokali v voziček in čakali prevozno sredstvo. Ja, pra smešno je bilo to: urejen gospod pelje vso prtljago do hotela, ti nese do sobe in ne sme vzeti napitnine, ker je to kao njegova služba. S tem čudnim vozilom se potem lahko pelješ kamorkoli - do kavarne, restavravije ob morju, trgovine ali samo do sosednjega apartmaja, če se ti pač tako zdi. 2. dan smo šli v Rovinj, si ogledali vse kar nas je zanimalo, 3. dan po dolgem in počez prečesali Poreč, 4. dan Vrsar, 5. dan Novigrad, Zeleno laguno v Poreču in hotel, kjer naj bi bili porvotno nastanjeni, 6. dan smo malo lutali po Poreču in malo počivali, 7. dan pa smo se počasi pripravljali na odhod domov, malo sprehajali in veliko čvekali. To je to, slike bom dala na FB. Na kratko le še to: hvala vsem, ki ste me vzpodbujale, da bo morda še bolje ker so nas prestavili drugam - imele ste prav: tu so nam stregli od spredaj in zadaj, ampak po pravici povedano ta hotrel ni za naš žep...
|