PikicaStonoga
|
JJJJJJJJJJUUUUUUUUUUTTTTTTTTRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! Zdej grem pa napisat roman! IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 čer pol pikinik uspel..nadaljevanje jutri metka je zaspala že ob 20.30 k ej bla tolk zamtrana....cel popoldan na zraku...je pa mal sonček svetil mal dež padal...oz. k bi rekli gorenci DEŽ GRE meni to še danes ne vžge..kam gre..na sprehod meni dež pada ..no upam da bo jutri boljš k bo kr velik folka pr nas tud ni panike, če rešeč dež GRE al pa sneg GRE, al pa dež PADA, sneg PADA ...mal smešno bi se pa b naših konvih čulo DEŽUJE, SNEŽI IZVIRNO SPOROČILO: timnala Janja27..super, da ste uzivali cez dan pa res si faca pri nakupovanju z Jaz pa ponavadi to tak urihtam, da ga dam kr z jajcko v nakupovalni vozicek pa je..mi je velik bolj komot, kot pa furat vozicek pa nakupovalni vozicek. Oz. si sploh ne predstavljam PikicaStonoga..super, da ste uzivali v Topolsici! A moj paketek si dobila? Upam, da ti pride prav za shopping tud jaz jajčko direkt v voziček ja darilce sem dobila in HVALA!!!!!!!!!!! vsak dan mislim, da ti bom napisala, pa pozabim ...:( Res HVALA :) IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: iraira Laknerš kako je frizura izpadla Brez besed!! Na eni strani je ful prijelo na drugi pa še ni bilo dovolj suho tako da sm šla takoj ponovno pod tuš. Ful bi rada mela kodre tko da bi mela frizurco skodrano pa do ramen pa mi nekako ne uspeva. Za vrizerja mi je pa škoda dnarja da bi se tkole afnala. zdele se boste smejale, samo enostavno se ne morm spomnit besede tiste električne stvarce, s katero si navijaš lase ??!!! Sej traja dolgo, samo 100% navije ;) IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jaz sem tudi tu Eh,Janja saj ne iščem druge farme ,sploh ne vem...Zdaj šparam za hiško,moram zaaslužit. Pa tako nagaja in ven meče,da me mineva... Hm..sesalec me bo v grob spravil.Imam takoooo starega,da groza,ker so mi novejši vsi pocrkali.A nisem pridna?? Zdaj pa res ne vem,ali mora res imet ceno,da dela kot treba al kaj???? Imam ogledanega enefga suho-vodnega globinca,ki ga prodajalka hvali,kaj pa drugega ,pa cena je 270€.....verjetno premalo,da bi bil ok??? Al kako??? Mislim no.....POMAGAJTE!!!V ponedeljek grem ponj,pa naj bo kar če,razen če me mine,al pa bom tepihe ven pometala,zaves itak nimam več,ker so non stop prašne... ,gredo pa še tepihi,sam potem bo pa po tleh mrzlo za Nikca Joj no!!!!!!!!!! kupi puzzle, naredi mu njegov kotiček in je stvar rešena ... IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Me tko nekaj glava boli, pa še spokat moram vse, ker bomo jutri cel dan po obiskih in opravkih, gremo me drugim našo princesko pokazat žlahti v Trst. Upam, da nas tam kakšna prašičja gripa ne ulovi... Jolly za Tajkota, ga boš kmalu lovila naokoli! PikicaStonoga, Tijana je pa res pridna, ko takole pridno papa. Ko bi še naša hotela , pa spet štrajka pri vsej zelenjavi, ji uturim pol žličke in konec. Ma nič, bomo vztrajali, kaj pa čmo. Ah Tosca sej zelenjava ne gre tako fajn dol ...poje nekaj žličk ...zaenkrat korenček in krompir ...naprej špe nismo prišli ... IZVIRNO SPOROČILO: Dream Ja, pa mimogrede je danes akumulator od mojga avta kap zadela Je blo treba it novega kupit - kot da nimam že drugih stroškov dosti. Sem prvič v življenju dobila dohodnino za plačlat in bo šla 1/3 porodniške Pol pa naj imamo še več otrok, a ne? Pa neki sem slišala, da se pripravlja sprememba porodniške: 10% manj??? A res? NČ nisem slišala, samo jaz tud nč novic na TV ne gledam ...Sicer pa ne bi bblo nč čudnega v naši državi! ... timnala, upam, da boste hitro OK ...meni je patronažna rekla, da z vročino NE ven, drugače pa lahko ...