|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
2.5.2009 0:25:24   
Dream
No, novo stran vam moram še odpreti, pa upam, da ne pridete do 200. strani...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.5.2009 0:55:23   
timnala
Grem se jaz pocasi v pancevo.. user posted image  sem ravno nahranila pa malo prej sva mu se nosek scistila z aspiratorjem pa fiziolosko..kaj hujsega, no user posted image  Pol ko pa urihtamo, se pa smeji in je cel vesel user posted image  Se pa danes zbuja iz spanja, ker zacne tako kasljat..bogi user posted image
Ce samo kaslja in ma mal zabasan nosek, vseeno ni dobro it ven se, a ne?

Nocko vsem, Dream ti pa uzivaj na dopustu pa ne nas prevec pogresat user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.5.2009 7:04:32   
Dream
Dobo jutro!

Zame je sicer precej slabo jutro, ker me je po prihodu v posteljo  uščipnilo pod lopatico in se nikakor nisem mogla nglihat v postelji, tko da sem večino časa do sedaj prebedela. Pravkar mi je dragi naštimal tens, potem me bo še zmasiral. Pa ravno včerraj je tašča rekla, naj mu kr poturim Matica, da bo videl, kako je biti cel dan z njim in mu ne bodo šle neumnosti po glavi. No, sedaj ga bo res moral on imeti, če bom sama napol kripl user posted image  Upam, da mi bo kaj pomagalo

Timnala če ni pihalo, sem ga vseeno dala na zrak, da se je mlo nadihal - bacili so očitno skoraj čisto vsi pockrali. Včasih še malce zakašlja, ampak to ni nč.

Grem kavico skuhat in čaj, ker kmalu pride dragi nazaj iz pekarne. Pa še za vas bom skuhala

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.5.2009 7:36:13   
jolly123
Dobro jutro! Mi gremo na en piknik. Bo bolj malo javljanja čez dan.

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

pa kaj si ti men smešna s tvojim izražanjem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej men tud, zmer se smejem user posted image user posted image user posted image

ajaaaa, jolly user posted image user posted image user posted image Tajkotu, da se je postavil na noge! Vidiš, bo mogoče res hitro shodil, pa nič kobacal user posted image

Hmmmm a naj to vzamem kot kompliment user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Pa tale prasicja gripa tud men mal najeda..ocitno se je zdej virus lotil Evrope in mi ni vseeno sploh..

..ampak za popestritev tega dogodka, kdo drug kot Paris Hilton: 'Prašičja gripa me ne skrbi, ker je ne jem!'  

Temu sem se pa res narežala včeraj...ja nimaš kej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.5.2009 7:42:38   
PikicaStonoga

JJJJJJJJJJUUUUUUUUUUTTTTTTTTRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Zdej grem pa napisat roman!

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

čer

pol pikinik uspel..nadaljevanje jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metka je zaspala že ob 20.30 k ej bla tolk zamtrana....cel popoldan na zraku...je pa mal sonček svetil mal dež padal...oz. k bi rekli gorenci DEŽ GREuser posted image user posted image user posted image user posted image meni to še danes ne vžge..kam gre..na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni dež padauser posted image user posted image user posted image user posted image ..no upam da bo jutri boljš k bo kr velik folkauser posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas tud ni panike, če rešeč dež GRE al pa sneg GRE, al pa dež PADA, sneg PADA ...mal smešno bi se pa b naših konvih čulo DEŽUJE, SNEŽI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Janja27..super, da ste uzivali cez dan user posted image user posted image user posted image  pa res si faca pri nakupovanju z user posted image  user posted image
Jaz pa ponavadi to tak urihtam, da ga dam kr z jajcko v nakupovalni vozicek pa je..mi je velik bolj komot, kot pa furat vozicek pa nakupovalni vozicek. Oz. si sploh ne predstavljam user posted image   user posted image user posted image user posted image

PikicaStonoga..super, da ste uzivali v Topolsici! user posted image  A moj paketek si dobila? Upam, da ti pride prav user posted image

za shopping tud jaz jajčko direkt v voziček user posted image user posted image user posted image

ja darilce sem dobila in HVALA!!!!!!!!!!! vsak dan mislim, da ti bom napisala, pa pozabim ...:( Res HVALA :)

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Laknerš kako je frizura izpadla user posted image

Brez besed!! Na eni strani je ful prijelo na drugi pa še ni bilo dovolj suho tako da sm šla takoj ponovno pod tuš. Ful bi rada mela kodre tko da bi mela frizurco skodrano pa do ramen pa mi nekako ne uspeva. Za vrizerja mi je pa škoda dnarja da bi se tkole afnala.

zdele se boste smejale, samo enostavno se ne morm spomnit besede tiste električne stvarce, s katero si navijaš lase ??!!! Sej traja dolgo, samo 100% navije ;)

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jaz sem tudi tu
Eh,Janja saj ne iščem druge farmeuser posted image ,sploh ne vem...Zdaj šparam za hiško,moram zaaslužit.
Pa tako nagaja in ven meče,da me mineva...
Hm..sesalec me bo v grob spravil.Imam takoooo starega,da groza,ker so mi novejši vsi pocrkali.A nisem pridna??user posted image Zdaj pa res ne vem,ali mora res imet ceno,da dela kot treba al kaj????user posted image Imam ogledanega enefga suho-vodnega globinca,ki ga prodajalka hvali,kaj pa drugegauser posted image ,pa cena je 270€.....verjetno premalo,da bi bil ok??? Al kako???user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim no.....POMAGAJTE!!!V ponedeljek grem ponj,pa naj bo kar če,razen če me mine,al pa bom tepihe ven pometala,zaves itak nimam več,ker so non stop prašne...user posted image ,gredo pa še tepihi,sam potem bo pa po tleh mrzlo za Nikcauser posted image Joj no!!!!!!!!!!

kupi puzzle, naredi mu njegov kotiček in je stvar rešena ...

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Me tko nekaj glava boli, pa še spokat moram vse, ker bomo jutri cel dan po obiskih in opravkih, gremo me drugim našo princesko pokazat žlahti v Trst. Upam, da nas tam kakšna prašičja gripa ne ulovi...

Jolly user posted image user posted image user posted image  za Tajkota, ga boš kmalu lovila naokoli!
PikicaStonoga, Tijana je pa res pridna, ko takole pridno papa. user posted image  Ko bi še naša hotelauser posted image , pa spet štrajka pri vsej zelenjavi, ji uturim pol žličke in konec. Ma nič, bomo vztrajali, kaj pa čmo.

Ah Tosca sej zelenjava ne gre tako fajn dol ...poje nekaj žličk ...zaenkrat korenček in krompir ...naprej špe nismo prišli ...

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Ja, pa mimogrede je danes akumulator od mojga avta kap zadela user posted image  Je blo treba it novega kupit - kot da nimam že drugih stroškov dosti. Sem prvič v življenju dobila dohodnino za plačlat in bo šla 1/3 porodniške user posted image   Pol pa naj imamo še več otrok, a ne? Pa neki sem slišala, da se pripravlja sprememba porodniške: 10% manj???

A res? NČ nisem slišala, samo jaz tud nč novic na TV ne gledam ...Sicer pa ne bi bblo nč čudnega v naši državi! ...

timnala, upam, da boste hitro OK ...meni je patronažna rekla, da z vročino NE ven, drugače pa lahko ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.5.2009 8:01:40   
Dream
PikicaStonoga si mogoče mislila figaro?

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.5.2009 9:08:49   
suzy124
Dobro jutro

Mi smo pa včeraj preživeli en prav lep dan smo šli na Vršič, kjer je še fullll snega in je prav lepo(sem slikana zraven snega kot en palčekuser posted image user posted image user posted image tako ga je še velikouser posted image user posted image user posted image ), potem smo pa šli za sočo in si speki kosilouser posted image user posted image user posted image

Naš user posted image je bil skoz fulll priden in z zanimanjem spremlaj kaj se kaj dogajauser posted image user posted image

Tak zdaj vas grem pa še za nazaj prebrat.

Lepo dan vam želim

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.5.2009 9:25:28   
gogabojan
Jutro.

Moji smrkci še vedno spijo. Zdaj nevem al naj bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker če preveč spijo, so potem tečni kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Men mama pravi da sem jaz tečna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ANE PUNCE DA NISEM TEČNA???user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovely  -  glede krsta. Jaz ga nebi prestavljala glih, ker se mi zdi da niti ne moreš, niti nebi hotla.
Ti pa dam 1000000000000% podporo, da ti obiski ne pridejo, oz. da jih SKENSLAŠ. Si že imela slabo izkušnjo z zdravjem tvoje male pikice. Zdaj pa še ta gripa razsaja - NO WAY. Če bodo razumeli, super (saj bodo kdaj drugič pršli pa nardite orng piknik - to itakuser posted image user posted image user posted image user posted image ), če pa ne bodo razumeli, pa naj si svoje surle nekam utaknejo.

POANTA: jaz bi jih tudi skenslala, če bi bilo tako stanje. Najprej otrok, nato ti, nato partner. Vsi ostali pa so nekje v zadnjem vagonu. Tak da, kr pogumno na krst 10.05.2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream - uživajte max. pa da te popusti pod lopatico bolečina, da boš lahko uživala

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
2.5.2009 9:26:16   
timnala
Jutro user posted image

Tale nas user posted image ..dans pa nisva najbolj prijatla!!!

Ma itak ga je srackal ponoci, zjutraj sva se pa prav skregala..bil je se zaspan, ampak se neki cmevka pa mu dam za jest - NE, pa mu dam za pit - NE, mu dam dudo - NE..kr neki in zacne tulit, ga mal poujckam, me stran odriva, pa sm mislila ma der se, jst sm koma in bom upala, da nazaj zaspis..ma kaki..sva ponovila vajo ene 3x, pa sem mu pol ze v mal bolj jeznem tonu rekla, da kaj se gre, da ce je zaspan naj zaspi, ker drugega mu nic ne manjka..no, ok je blo sele potem, ko sem se navelicala in vstala..tak je to pr nas..tulimo tako dolgo okrog pol 9h, da mora mami vstat (no, ce smo posteni, edino pravilno, ampak jst sm bla se cist fertik) user posted image user posted image

PikicaStonoga..malenkost, teb hvala za uslugo! user posted image  Drugace pa nase dete ze 3 dan nima vrocine, edino kaslja in smrka, se pravi gremo veeeeeeeeeen..na sonceeeeeeeeek ..jipiiiiiii! user posted image
Aja, pa mislim, da ti je ze Dream odgovorila glede figara. user posted image

Dream, upam, da bos hitro ok!

Jolly123, uzivajte na pikniku user posted image

Tak..zdej sm bla pridna in sem kr naprej neki pisala, ker sva bla z malim noter..ampak vremena se menjajo, tak da vam ne bo treba vec velik brat mojih pogruntavscin, ker se bova z user posted image  potepala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
2.5.2009 10:25:41   
Lovely
Dan.

Mi smo z jutranjega sprehoda. Inya je danes posnemala Tijano in po mleku ob 5.30h ob 8.30h pojedla celo jabolko z malo mlečnega rižka user posted image

Dream, o bad ej. Upam, da boš kmalu bolje. Pa bedno to z akumulatorjem. Če bo šla pa še porodniška dol bom pa čist znorela. A ti imaš tens mašinco doma? Pol ti bom pa na piknik prinesla nastavke k sem si jih kupila za porod in jih nisem rabila, jih zanalašč ne vržem če jih bo slučajno kdo potreboval. In sem te našla user posted image

Laknerca, men gre pa na jetra, da ti ni ratal. Te bom kar jaz pohopsala pa navila. Jaz sem dolga leta imela eno prijateljico frizerko (zdaj sva nekako zgubili stik) in me je veliko naučila. Mi bo zihr ratal. Sem trma.

Jolly, uživajte na pikniku, dan je ravno pravšenj.

Mi smo pa glede našega obiska in haranja prašičje gripe po EU odločili tudi na podlagi Lučkinega mnenja, sem jo kar zmotila med uživancijo na morju. In sicer: inkubacijska doba je 2 dni. Oni gredo v sredo iz Anglije na Dansko. V petek hočejo od tam v Slovenijo (vse z avtom). Torej, v petek bi se že vidlo če so kaj pobrali s poti iz Anglije. Ko pa pridejo sem pa za 3 dni gredo v hotel. In mi se bomo v soboto vidli samo na sprehodu na prostem in se ne bomo dotikali (sploh pa ne Inye). V nedeljo se bo že videlo če so OK ampak na krstu bomo še zmer distanca. V ponedeljek če bodo OK lahko pridejo k nam za čez teden. Moj jim bo danes povedal. Bom poročala o reakciji.

Zdaj Inya pančka, za kosilčka bo pa imela danes bučko z riževo kašo ker trše kaka.

Lep dan!

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
2.5.2009 10:27:51   
Lovely
Aja, po kosilu gremo v Supernovo na Rudnik, zadnjič sem videla kar nekaj stvari zase pa nisem imela časa probavat... V glavnem, če bo čas dovolil te bom Irma poklicala, da se dobimo na kaki drinki. Če rata rata če ne pa se vidjamo v torek.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
2.5.2009 10:32:18   
Lovely
A katera ve kje zdaj najdem tisti koledar dojenčka po mesecih? Mi je zginilo pa ne najdem....

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
2.5.2009 10:39:04   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Laknerca, men gre pa na jetra, da ti ni ratal. Te bom kar jaz pohopsala pa navila. Jaz sem dolga leta imela eno prijateljico frizerko (zdaj sva nekako zgubili stik) in me je veliko naučila. Mi bo zihr ratal. Sem trma.

Ok, se strinjam!!! Pridem! Sam te opozarjam, če bo dobr izpadlo bom non stop pri tebi visela tako, da premisli!!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
2.5.2009 10:43:39   
laknerš

A katera ve kje zdaj najdem tisti koledar dojenčka po mesecih? Mi je zginilo pa ne najdem....

Čist na vrhu pritisni na koledarji in potem na koledar otrokovega razvoja.

< Sporočilo je popravil laknerš -- 2.5.2009 10:44:29 >

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
2.5.2009 10:51:30   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

PikicaStonoga si mogoče mislila figaro?

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
2.5.2009 12:17:18   
timnala
Mislim ej, jst ne vem, a je to normalno al kaj.. Pojedel je 5x pol zlicke jabolka s proseno kaso user posted image
Ocitno bomo imeli polno obrok GH pri enih dveh letih.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2891
2.5.2009 13:34:01   
PikicaStonoga

Dan.

Mi smo z jutranjega sprehoda. Inya je danes posnemala Tijano in po mleku ob 5.30h ob 8.30h pojedla celo jabolko z malo mlečnega rižka user posted image

jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeesssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
2.5.2009 17:43:05   
jolly123
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Takole je zgledal začetek našega piknika. Sva se vozila eno uro nekam v ene božje rovte v ene hribe, zraven nekega prepada, da me je skor kap in ko prideva na cilj, piha...na vsake tok časa pade kaka kaplja in kaj ugotovim DA SVA POZABILA VSE STVARI ZA TAJA DOMA. In pol sva se ene pol ure kregala katera budala od naju dveh je doma pozabila ruzak. Pol smo hvala bogu na cilju imeli šporget in sve kuhinjske zadeve, tko da smo Taju kosilo šli kar na vrt nabrat in skuhat, zavil smo ga v deko od BABY BORNA user posted image user posted image Plenico smo mu pa dali gor od ene 6 tednov stare punčke, ki je bila pri sosedih user posted image user posted image
No pa smo meli vsaj razlog da nismo tam viseli cel dan in smo se po par urah pobrali domov.
Jutri pa še na en piknik tokrat k našim kle pa upam ne bo take panike user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2893
2.5.2009 19:53:00   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Takole je zgledal začetek našega piknika. Sva se vozila eno uro nekam v ene božje rovte v ene hribe, zraven nekega prepada, da me je skor kap in ko prideva na cilj, piha...na vsake tok časa pade kaka kaplja in kaj ugotovim DA SVA POZABILA VSE STVARI ZA TAJA DOMA. In pol sva se ene pol ure kregala katera budala od naju dveh je doma pozabila ruzak. Pol smo hvala bogu na cilju imeli šporget in sve kuhinjske zadeve, tko da smo Taju kosilo šli kar na vrt nabrat in skuhat, zavil smo ga v deko od BABY BORNA user posted image user posted image Plenico smo mu pa dali gor od ene 6 tednov stare punčke, ki je bila pri sosedih user posted image user posted image
No pa smo meli vsaj razlog da nismo tam viseli cel dan in smo se po par urah pobrali domov.
Jutri pa še na en piknik tokrat k našim kle pa upam ne bo take panike user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Jolly za iznajdljivost....Tajkotu vseeno ni nič manjkalo vidiš, vse se preživi če se morauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
2.5.2009 20:35:36   
iraira

Dan.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Inya....evo mamica pa je začela veselo papcati

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
2.5.2009 20:36:36   
iraira
Pa kje zaboga ste danes vse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
2.5.2009 20:37:04   
gogabojan
evo meneuser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
2.5.2009 20:39:20   
gogabojan
Današenj dan je bil ok.

Smo ga lumpali popoldne z sosedovim otrokom. Rudnik, tivoli, lj. grad, domov. zdaj pa čakam na brata in njegovo punco, ker prideta na kremšnite.

jih je moj srček kar 8 kom kupil. sem kao na dieti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm na lep topu, tak da nisem glih navajena fajn te tipkovnice, pa se mi ne da caps locka stiskat. saj me vse razumete, več ali manj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
2.5.2009 20:45:03   
iraira
Samo da ste uživali gogabojanuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  , pa ne se šparat s kremšnitami, saj si danes dosti pokurila če ste cel dan šetkaliuser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
2.5.2009 20:46:55   
ajetam@
celo niste full pisale user posted image

mi smo se potepali danes. smo ujeli jutranji sonček in smo šli v zoo v vrzdencu. je blo super. tak mini zoo je sam lušten...
sem vesele da se je mož odloču da gremo kar zjutraj ker se je pol spet pooblačilo. itak...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?