|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
9.5.2009 21:32:09   
PikicaStonoga
Evo me doma :) Šla od doma ob osmih zjutraj, prišla domov ob pol osmih zvečer :) 11,5 ure na parceli, pridna jaz in moja družinica! Pridna Tijana, k ji ni težko ... :) Se bo navadla vsega hudega :) user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ej odbitih je bilo na kur.... Vrhniki 226 otrok. Smo 89 na čakalni listi. Dosegla le 25 točk. Morala bi jih imeti 52. Mislim ej, kaj pa zdaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uffffffffffffffffffffff.

Moram sestrično poklicat, če je možno, da probajo tam urediti, da bi ga notri dali. Ej šit no.

Uf kako to da komaj 25 točk?
UPORABI VEZE, če nisi prepozna :(

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Moj bratec je pa pri meni, ker ima šljivo na uču in ga moja mat ne more gledat doma. Jap, prav ste prebrale. Je pa prisegel, da nikoli več ne bo tako pil. Star 26 let, zadnji letnik študija ostalo pa ne rabim govorit a ne?

Lovely, a veš da sem mogla mojga vprašat, kaj pomeni ta šljiva ...sploh nisem dojela? user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Evo moj je že spet nekam zginu pa sploh ne vem kdaj user posted image user posted image Kaj sem jaz razmišljala...mater babe zakaj se nikol zvečer ne dobimo brez otrok, da v miru kako rečemo, kej spijemo itd??

A se spomniš Jolly kdaj sem jest že to rekla!!! Jest sem za:  Pa sej sem itak zmeri za akcijo!

c c c c c  za tovhga možeka! user posted image user posted image user posted image
Ja lahko bi se kdaj zmenile, nisem že dooooooooolgo bla zunej zvečer, pa bi pasala kakšna pijačka ;) Samo jaz bi raje med tednom zvečer, ker vikende nas pogosto ni doma ...a je to problem? A ve bi vikend???

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
9.5.2009 21:44:38   
gogabojan

Evo moj je že spet nekam zginu pa sploh ne vem kdaj user posted image user posted image Kaj sem jaz razmišljala...mater babe zakaj se nikol zvečer ne dobimo brez otrok, da v miru kako rečemo, kej spijemo itd??

A se spomniš Jolly kdaj sem jest že to rekla!!! Jest sem za:  Pa sej sem itak zmeri za akcijo!

Če me sprejmete zdraven sem takoj za. Kadarkoli, teden, vikend, raje teden, ker vikend je bolj familijarni kajne.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
9.5.2009 21:49:45   
gogabojan
V torek prinesem v kolosej odločbo, pa boste videle 25 točk.

Saj se še takrat dobivate kajne????????'

Mi smo pa bili cel dan zdoma skoraj. Smo šli na dan odprtih vrat v UNICHEM, kjer smo jedli zastojn čevapčiče in smo pili tudi zastojn.

Te pa smo šli v vojašnico. Se je mali pelal z tankom. Bil v helihopterju, držu tapravo puško, brzostrelko, pištolo, bombe,...... ODLIČNO JE BILO. Tam tudi zastojn jesti in piti karkoli.

No potem pa smo šli v SUPERNOVO, kjer je moj dragi svoji dragi kupil ene fajn hlače, in pa seksi majco. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No potem smo se dobili na pijači z IRMO in NIKom. No oni so potem šli, mi pa smo še pojedli pico.

Bojana odpelali h babici. Mi pa domu pršli ob 21.15h.

SUPER DAN. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3753
9.5.2009 22:28:23   
PikicaStonoga
Kuku. :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3754
9.5.2009 22:34:07   
gogabojan
Kdo je tu????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
9.5.2009 22:36:53   
PikicaStonoga
 smai sva ...kje pa so vse? :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3756
9.5.2009 22:37:32   
Dream

Js sem tko daaaaaaaleč od vseh vas doma, da se lahk edin sama s sabo dobim user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
9.5.2009 22:37:36   
mbd0411
Goga,tole bi pa bilo za mojega tavečjega.

Mi smo vse dni zunaj,tako da Nik kar pade v posteljo in spi do jutra.
Mislim,sploh ne vemo,da ga imamo.Menda se mi ja ne bo vrnilo.Kasneje...user posted image user posted image
Sem danes videla od ene kolegice,ki občasno pride k meni na kavo in se že leta poznava in dobro razumeva..Ima sina,ki je pustil prvi letnik in zdaj pohajkuje.1x sem ji že povedala,pa je bla malo mulasta nekaj dni..ne vem no.Danes pa sem ga videla v družbi tistih,ki so na igli na tistem placu in že nekaj časa opažam,da hodi okrog ves bled in čuden..Srce se mi trga,ker se spomnim,da lahko to mojega doleti,saj je vse na dosegu...Ne vem ali ji naj sploh omenim ali se naj brigam zase...Samo jaz bi bila vesela,če bi mi kdo povedal..mislim vesela-hvaležna...Groza no.Kam gre vse u k...user posted image
Me tako jezi.user posted image user posted image user posted image
Sem malo prej tavečjega tako okregala,ker se mi je začel zgovarjati in pa kr neki.Ne uboga,pa spet je priden kot mravlja.....Jezik pa namazan kot user posted image Aloooo,pa sedem let ima.Novembra bo 8,ko bo v tretjem razredu.
Ma sem ga nadrla,zdaj mi je pa hudo.Pa smrk..... user posted image tako se ne grem res,ker mu vse v r... porinem,pa jezika kot velik...Kaj še bo??user posted image
Malo sem se mogla prezračit tu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3758
9.5.2009 22:39:07   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Js sem tko daaaaaaaleč od vseh vas doma, da se lahk edin sama s sabo dobim user posted image

Drem iz kje pa si??A sva midve blizu??Jaz tudi ne morem z nobeno na kavo..,no je predaleč ..

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
9.5.2009 22:45:29   
gogabojan
MBD - a ti opisuješ mojega lumpija???????????????user posted image user posted image user posted image

Majo pa res nabrite jezike kajne???'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S kje pa si mbd (vedno mislim da z mariborauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker maš mbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Je pa fajn se prezračit in zlajat tu gori kajne. Madona pašeeeeee.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
9.5.2009 22:55:40   
PikicaStonoga
Nč punce jaz grem spaT!
DOST ZA DONS!
NOČKO!!!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3761
9.5.2009 23:53:58   
Tosca
Čer,
ko vse že greste v mižale, jaz šele uspem priti do sem user posted image . Pa saj bom kratka, ker sem imela res poooln dan s temi družinskimi slavji in obiski, potem pa pozno zvečer še s čiščenjem, da samo čakam, da padem v posteljo.

LOVELY, čeprav z enim dnevom zamude, ampak ti vseeno od srca želim vse najlepše za tvoj rojstni dan!

Vse najboljše za 7 mesecev Neliuser posted image user posted image user posted image in Gajiuser posted image user posted image user posted image !

Zdaj pa user posted image user posted image  , pa lahko noč vsem!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.5.2009 7:19:02   
jolly123
Jutro! No danes smo kravice začeli past šele ob 6-tih zjutraj,. sem pa dala na FB dokaz kako to zgleda...da boste videle user posted image

Kaj sem jaz razmišljala...mater babe zakaj se nikol zvečer ne dobimo brez otrok, da v miru kako rečemo, kej spijemo itd??

No evo super par kandidatk mam že user posted image user posted image Meni je trenutno vseeno kdaj al čez teden al vikend...tko da ve kar določte.

Mbd joj to je ena taka delikatna zadeva človek res ne ve ali bi povedal ali ne bi...pomoje če si res 100% da je zašuštral in da se drogira...drugače jaz raje ne bi drezala v to. Mene so enkrat tako po krivem obtožili, bila sem pijana..to je res...priznam, ampak daleč od tega da sem bila zadrogirana in ne vam kaj...pa so eni malo preveč gobec stegnili, veš koliko problemov je bilo zaradi tega doma...totalno nepotrebnih.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
10.5.2009 7:40:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.5.2009 7:47:16   
Dream
Dobro jutro!

Ojoj, tile vaši lumpiji so pa res aktivni! Naš se zaenkrat postavlja samo na trebuh in dvigne ritko v luft, pa nekaj časa kleči. V postelji pa raje ne povem, kaj počne - misli, da je to igrišče ali kaj user posted image  Na morju je osvojil obrat s trebuha na hrbet v obe smeri, pa dretje čisto do rdeče barve v obraz (ampak to ni bil jok, prej arije veselja) in veselo poljuvanje hrane ob sitosti user posted image  Ga je dragi 1x tko kregal, da je bil čist užaljen in je kr nabiral,da bo planil v jok. Je rekel, da ni treba pri vsakem obroku na novo ometati sobe user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
10.5.2009 7:49:27   
Dream
Sicer pa sem oprala že vse tri stroje perila, še zadnjega posušim, potem pa samo še likanje tistega, kar je res potrebno. Danes bom dala rože na balkon - pri nas sosedje kar tekmujejo, kdo bo prvi user posted image  No, mi bomo letos zadnji, jih tudi tašča še ni dala ven - je rekla da nalašč - naj mislijo, da letos ne bomo imeli rož user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.5.2009 7:57:07   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, a se tvoj sam dvigne na nogice v postelji?
Jaz sem ga zdajle našla ful dvignjenega, ma ne glih na nogah, sploh ne vem točno, sam nekak je visel čez ograjco. Sem se kar ustrašla. Ne vem, a bo treba že dno spustit, al kaj. A ti si že to naredila?

Čist ne ampak tko neki na pol se dvigne pol pa pade...ampak če bo tako nadaljeval bo kmalu. Itak pa če bi se malo prevagal pomoje bi res še lahko ven čofnil. Mislim, da je počasi že čas za spustitev dna, ker je čist preveč aktiven ratal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.5.2009 7:57:14   
Dream
Jolly123 Taj je pa res zakon user posted image  

mbd0411 Zasavje ni glih veliiiiko... 3 občine, to je to...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
10.5.2009 8:27:38   
iraira
Dan!

Moja princes se je pa obrnila s trebuha na hrbetuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ........sem že mislila da se nikoli ne bouser posted image  user posted image  user posted image . In ko ji je ratalo je takoj ko sem jo dala na trebuh spet ponovila....in tako 6x zapovrstjouser posted image  user posted image  user posted image .

Dream WB.....ste uživali aneuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Drugače pa imam jaz žlahto v Hrastniku veš user posted image

Jolly tale tvoj Tajko pa razturauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gogabojan ja šit za vrtec nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
10.5.2009 8:57:42   
mbd0411
Savinjska je moj domuser posted image .Tam nekje vmes.Gledam Golte od daleč,pa Jama Pekel je blizu,tovarna z nogavicami je en skok od mene....user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno jo poznate,če nosite "štunfe"
Gledam kako se iz elektrarne Šoštanj kadi tam od daleč izmed hribov...

Jolly,maš prav,kaj me briga res.Naj živijo kot jim paše.Samo žal mi jo bo,ker bo potem žalostna,ker za svojega sina ni bolj poskrbela.Končno nima niti 17 let.user posted image
Dream midve bi se pa lahko zmenile.Samo čez hrib in še malo si doma.user posted image
Moj se pa dviguje ko sedi npr. v vozičku,v posteljici se pa samo iz boka na bok obrača.Ko pa kravce pase,pa se obrne,kontra ne.
A zaostajamo?Mislim vaši že puzajo pa po kolenih no...user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
10.5.2009 9:32:59   
gogabojan
PIKICA imaš zs

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
10.5.2009 9:35:08   
gogabojan
Jutro.

Spali smo vredu.

Mami (jaz) se danes sploh ne počutim v redu, mislim telesno. Še včeraj se nisem. Sem mela pomoje nizek pritisk, ker se mi je niti ne vrtelo, toda kr neko mešanico tesnobe, pritiska, vrtenja, nezavednega stanja = vse to skupaj zmiksat, taka sem bila včeraj.

Danes pa kr nekaj. Pa saj bo. Je prelep sonček, da bi me dol vrglo.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3772
10.5.2009 10:00:20   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,maš prav,kaj me briga res.Naj živijo kot jim paše.Samo žal mi jo bo,ker bo potem žalostna,ker za svojega sina ni bolj poskrbela.Končno nima niti 17 let.user posted image
Dream midve bi se pa lahko zmenile.Samo čez hrib in še malo si doma.user posted image
Moj se pa dviguje ko sedi npr. v vozičku,v posteljici se pa samo iz boka na bok obrača.Ko pa kravce pase,pa se obrne,kontra ne.
A zaostajamo?Mislim vaši že puzajo pa po kolenih no...user posted image user posted image

Daleč od tega da se brigaj zase, samo ne prehitro bleknit, da ne bo zamere na vseh koncih. Če si 100 % potem reči, da ne bo prepozno...moraš pa vedet da mladi včasih furajo določen imidž pa ni nujno, da so vsi zadetki. Ampak sama boš itak vedela, saj ga navsezadnje poznaš.

Sej mi se tud še ne obračamo iz trebuha na hrbet tko da nič bat user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
10.5.2009 11:12:06   
Dream
mbd0411 ja, midve se lahk zmeniva. 22.5. pridem v vaše konce, peljem mami na pregled, sej veš, ko sem ti že pisala. Pa tako kot si rekla: samo čez hrib, par ovinkov in sem tam user posted image

iraira če kdaj prideš v Hrastnik, pa le povej prej, da še sama priletim do tja in se srečamo user posted image

Danes se mi prav nič ne da, pa imam preko 400 slik za uredit z morja. Ne vem, kdaj bom vse to dala na FB, da boste lahko malce pogledale user posted image  Še prejšnjih nisem nazaj naložila, ke sem brisala album, da bom drugače vse skupaj organizirala...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
10.5.2009 11:13:33   
Dream
Drugače pa se tudi mi še ne puzamo, ker se raje vrtimo okrog svoje osi - naslonimo se na trebuh in gremo en krog okoli, da vidimo, kaj je okrog nas user posted image

Pa tudi sedimo še ne, tako da smo bolj kot ne pri zadnjih, a ne?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?