Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 21:32:09
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Evo me doma :) Šla od doma ob osmih zjutraj, prišla domov ob pol osmih zvečer :) 11,5 ure na parceli, pridna jaz in moja družinica! Pridna Tijana, k ji ni težko ... :) Se bo navadla vsega hudega :) IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej odbitih je bilo na kur.... Vrhniki 226 otrok. Smo 89 na čakalni listi. Dosegla le 25 točk. Morala bi jih imeti 52. Mislim ej, kaj pa zdaj. Uffffffffffffffffffffff. Moram sestrično poklicat, če je možno, da probajo tam urediti, da bi ga notri dali. Ej šit no. Uf kako to da komaj 25 točk? UPORABI VEZE, če nisi prepozna :( IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Moj bratec je pa pri meni, ker ima šljivo na uču in ga moja mat ne more gledat doma. Jap, prav ste prebrale. Je pa prisegel, da nikoli več ne bo tako pil. Star 26 let, zadnji letnik študija ostalo pa ne rabim govorit a ne? Lovely, a veš da sem mogla mojga vprašat, kaj pomeni ta šljiva ...sploh nisem dojela? IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo moj je že spet nekam zginu pa sploh ne vem kdaj Kaj sem jaz razmišljala...mater babe zakaj se nikol zvečer ne dobimo brez otrok, da v miru kako rečemo, kej spijemo itd?? A se spomniš Jolly kdaj sem jest že to rekla!!! Jest sem za: Pa sej sem itak zmeri za akcijo! c c c c c za tovhga možeka! Ja lahko bi se kdaj zmenile, nisem že dooooooooolgo bla zunej zvečer, pa bi pasala kakšna pijačka ;) Samo jaz bi raje med tednom zvečer, ker vikende nas pogosto ni doma ...a je to problem? A ve bi vikend???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 21:44:38
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo moj je že spet nekam zginu pa sploh ne vem kdaj Kaj sem jaz razmišljala...mater babe zakaj se nikol zvečer ne dobimo brez otrok, da v miru kako rečemo, kej spijemo itd?? A se spomniš Jolly kdaj sem jest že to rekla!!! Jest sem za: Pa sej sem itak zmeri za akcijo! Če me sprejmete zdraven sem takoj za. Kadarkoli, teden, vikend, raje teden, ker vikend je bolj familijarni kajne.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 21:49:45
|
|
|
|
gogabojan
|
V torek prinesem v kolosej odločbo, pa boste videle 25 točk. Saj se še takrat dobivate kajne????????' Mi smo pa bili cel dan zdoma skoraj. Smo šli na dan odprtih vrat v UNICHEM, kjer smo jedli zastojn čevapčiče in smo pili tudi zastojn. Te pa smo šli v vojašnico. Se je mali pelal z tankom. Bil v helihopterju, držu tapravo puško, brzostrelko, pištolo, bombe,...... ODLIČNO JE BILO. Tam tudi zastojn jesti in piti karkoli. No potem pa smo šli v SUPERNOVO, kjer je moj dragi svoji dragi kupil ene fajn hlače, in pa seksi majco. No potem smo se dobili na pijači z IRMO in NIKom. No oni so potem šli, mi pa smo še pojedli pico. Bojana odpelali h babici. Mi pa domu pršli ob 21.15h. SUPER DAN.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 22:28:23
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kuku. :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 22:34:07
|
|
|
|
gogabojan
|
Kdo je tu????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 22:36:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
smai sva ...kje pa so vse? :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 22:37:32
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo moj je že spet nekam zginu pa sploh ne vem kdaj Kaj sem jaz razmišljala...mater babe zakaj se nikol zvečer ne dobimo brez otrok, da v miru kako rečemo, kej spijemo itd?? Js sem tko daaaaaaaleč od vseh vas doma, da se lahk edin sama s sabo dobim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 22:37:36
|
|
|
|
mbd0411
|
Goga,tole bi pa bilo za mojega tavečjega. Mi smo vse dni zunaj,tako da Nik kar pade v posteljo in spi do jutra. Mislim,sploh ne vemo,da ga imamo.Menda se mi ja ne bo vrnilo.Kasneje... Sem danes videla od ene kolegice,ki občasno pride k meni na kavo in se že leta poznava in dobro razumeva..Ima sina,ki je pustil prvi letnik in zdaj pohajkuje.1x sem ji že povedala,pa je bla malo mulasta nekaj dni..ne vem no.Danes pa sem ga videla v družbi tistih,ki so na igli na tistem placu in že nekaj časa opažam,da hodi okrog ves bled in čuden..Srce se mi trga,ker se spomnim,da lahko to mojega doleti,saj je vse na dosegu...Ne vem ali ji naj sploh omenim ali se naj brigam zase...Samo jaz bi bila vesela,če bi mi kdo povedal..mislim vesela-hvaležna...Groza no.Kam gre vse u k... Me tako jezi. Sem malo prej tavečjega tako okregala,ker se mi je začel zgovarjati in pa kr neki.Ne uboga,pa spet je priden kot mravlja.....Jezik pa namazan kot Aloooo,pa sedem let ima.Novembra bo 8,ko bo v tretjem razredu. Ma sem ga nadrla,zdaj mi je pa hudo.Pa smrk..... tako se ne grem res,ker mu vse v r... porinem,pa jezika kot velik...Kaj še bo?? Malo sem se mogla prezračit tu.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 22:39:07
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo moj je že spet nekam zginu pa sploh ne vem kdaj Kaj sem jaz razmišljala...mater babe zakaj se nikol zvečer ne dobimo brez otrok, da v miru kako rečemo, kej spijemo itd?? Js sem tko daaaaaaaleč od vseh vas doma, da se lahk edin sama s sabo dobim Drem iz kje pa si??A sva midve blizu??Jaz tudi ne morem z nobeno na kavo..,no je predaleč ..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 22:45:29
|
|
|
|
gogabojan
|
MBD - a ti opisuješ mojega lumpija??????????????? Majo pa res nabrite jezike kajne???' S kje pa si mbd (vedno mislim da z maribora ker maš mb ). Je pa fajn se prezračit in zlajat tu gori kajne. Madona pašeeeeee.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 22:55:40
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Nč punce jaz grem spaT! DOST ZA DONS! NOČKO!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.5.2009 23:53:58
|
|
|
|
Tosca
|
Čer, ko vse že greste v mižale, jaz šele uspem priti do sem . Pa saj bom kratka, ker sem imela res poooln dan s temi družinskimi slavji in obiski, potem pa pozno zvečer še s čiščenjem, da samo čakam, da padem v posteljo. LOVELY, čeprav z enim dnevom zamude, ampak ti vseeno od srca želim vse najlepše za tvoj rojstni dan! Vse najboljše za 7 mesecev Neli in Gaji ! Zdaj pa , pa lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 7:19:02
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro! No danes smo kravice začeli past šele ob 6-tih zjutraj,. sem pa dala na FB dokaz kako to zgleda...da boste videle IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kaj sem jaz razmišljala...mater babe zakaj se nikol zvečer ne dobimo brez otrok, da v miru kako rečemo, kej spijemo itd?? A se spomniš Jolly kdaj sem jest že to rekla!!! Jest sem za: Pa sej sem itak zmeri za akcijo! No evo super par kandidatk mam že Meni je trenutno vseeno kdaj al čez teden al vikend...tko da ve kar določte. Mbd joj to je ena taka delikatna zadeva človek res ne ve ali bi povedal ali ne bi...pomoje če si res 100% da je zašuštral in da se drogira...drugače jaz raje ne bi drezala v to. Mene so enkrat tako po krivem obtožili, bila sem pijana..to je res...priznam, ampak daleč od tega da sem bila zadrogirana in ne vam kaj...pa so eni malo preveč gobec stegnili, veš koliko problemov je bilo zaradi tega doma...totalno nepotrebnih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2009 7:40:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 7:47:16
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! Ojoj, tile vaši lumpiji so pa res aktivni! Naš se zaenkrat postavlja samo na trebuh in dvigne ritko v luft, pa nekaj časa kleči. V postelji pa raje ne povem, kaj počne - misli, da je to igrišče ali kaj Na morju je osvojil obrat s trebuha na hrbet v obe smeri, pa dretje čisto do rdeče barve v obraz (ampak to ni bil jok, prej arije veselja) in veselo poljuvanje hrane ob sitosti Ga je dragi 1x tko kregal, da je bil čist užaljen in je kr nabiral,da bo planil v jok. Je rekel, da ni treba pri vsakem obroku na novo ometati sobe
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 7:49:27
|
|
|
|
Dream
|
Sicer pa sem oprala že vse tri stroje perila, še zadnjega posušim, potem pa samo še likanje tistega, kar je res potrebno. Danes bom dala rože na balkon - pri nas sosedje kar tekmujejo, kdo bo prvi No, mi bomo letos zadnji, jih tudi tašča še ni dala ven - je rekla da nalašč - naj mislijo, da letos ne bomo imeli rož
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 7:57:07
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jolly, a se tvoj sam dvigne na nogice v postelji? Jaz sem ga zdajle našla ful dvignjenega, ma ne glih na nogah, sploh ne vem točno, sam nekak je visel čez ograjco. Sem se kar ustrašla. Ne vem, a bo treba že dno spustit, al kaj. A ti si že to naredila? Čist ne ampak tko neki na pol se dvigne pol pa pade...ampak če bo tako nadaljeval bo kmalu. Itak pa če bi se malo prevagal pomoje bi res še lahko ven čofnil. Mislim, da je počasi že čas za spustitev dna, ker je čist preveč aktiven ratal.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 7:57:14
|
|
|
|
Dream
|
Jolly123 Taj je pa res zakon mbd0411 Zasavje ni glih veliiiiko... 3 občine, to je to...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 8:27:38
|
|
|
|
iraira
|
Dan! Moja princes se je pa obrnila s trebuha na hrbet ........sem že mislila da se nikoli ne bo . In ko ji je ratalo je takoj ko sem jo dala na trebuh spet ponovila....in tako 6x zapovrstjo . Dream WB.....ste uživali ane . Drugače pa imam jaz žlahto v Hrastniku veš Jolly tale tvoj Tajko pa raztura Gogabojan ja šit za vrtec no
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 8:57:42
|
|
|
|
mbd0411
|
Savinjska je moj dom .Tam nekje vmes.Gledam Golte od daleč,pa Jama Pekel je blizu,tovarna z nogavicami je en skok od mene.... Sigurno jo poznate,če nosite "štunfe" Gledam kako se iz elektrarne Šoštanj kadi tam od daleč izmed hribov... Jolly,maš prav,kaj me briga res.Naj živijo kot jim paše.Samo žal mi jo bo,ker bo potem žalostna,ker za svojega sina ni bolj poskrbela.Končno nima niti 17 let. Dream midve bi se pa lahko zmenile.Samo čez hrib in še malo si doma. Moj se pa dviguje ko sedi npr. v vozičku,v posteljici se pa samo iz boka na bok obrača.Ko pa kravce pase,pa se obrne,kontra ne. A zaostajamo?Mislim vaši že puzajo pa po kolenih no...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 9:32:59
|
|
|
|
gogabojan
|
PIKICA imaš zs
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 9:35:08
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro. Spali smo vredu. Mami (jaz) se danes sploh ne počutim v redu, mislim telesno. Še včeraj se nisem. Sem mela pomoje nizek pritisk, ker se mi je niti ne vrtelo, toda kr neko mešanico tesnobe, pritiska, vrtenja, nezavednega stanja = vse to skupaj zmiksat, taka sem bila včeraj. Danes pa kr nekaj. Pa saj bo. Je prelep sonček, da bi me dol vrglo. Lep dan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 10:00:20
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jolly,maš prav,kaj me briga res.Naj živijo kot jim paše.Samo žal mi jo bo,ker bo potem žalostna,ker za svojega sina ni bolj poskrbela.Končno nima niti 17 let. Dream midve bi se pa lahko zmenile.Samo čez hrib in še malo si doma. Moj se pa dviguje ko sedi npr. v vozičku,v posteljici se pa samo iz boka na bok obrača.Ko pa kravce pase,pa se obrne,kontra ne. A zaostajamo?Mislim vaši že puzajo pa po kolenih no... Daleč od tega da se brigaj zase, samo ne prehitro bleknit, da ne bo zamere na vseh koncih. Če si 100 % potem reči, da ne bo prepozno...moraš pa vedet da mladi včasih furajo določen imidž pa ni nujno, da so vsi zadetki. Ampak sama boš itak vedela, saj ga navsezadnje poznaš. Sej mi se tud še ne obračamo iz trebuha na hrbet tko da nič bat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 11:12:06
|
|
|
|
Dream
|
mbd0411 ja, midve se lahk zmeniva. 22.5. pridem v vaše konce, peljem mami na pregled, sej veš, ko sem ti že pisala. Pa tako kot si rekla: samo čez hrib, par ovinkov in sem tam iraira če kdaj prideš v Hrastnik, pa le povej prej, da še sama priletim do tja in se srečamo Danes se mi prav nič ne da, pa imam preko 400 slik za uredit z morja. Ne vem, kdaj bom vse to dala na FB, da boste lahko malce pogledale Še prejšnjih nisem nazaj naložila, ke sem brisala album, da bom drugače vse skupaj organizirala...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.5.2009 11:13:33
|
|
|
|
Dream
|
Drugače pa se tudi mi še ne puzamo, ker se raje vrtimo okrog svoje osi - naslonimo se na trebuh in gremo en krog okoli, da vidimo, kaj je okrog nas Pa tudi sedimo še ne, tako da smo bolj kot ne pri zadnjih, a ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?