|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
10.5.2009 14:13:53   
irma78
Dan,

da vas na hitro pozdravim. Sem vas sedajle na hitrco prebrala, kaj ste kaj čvekale, ker je dragi moral it v službo (user posted image user posted image user posted image  pa tako lep dan je zunaj), Niki pa spančka pa imam malo časa zase, delat se mi pa itak ne da. Pa še nedelja je  - dan ko se ne dela. user posted image user posted image user posted image

GAJA MAZVITA in NELI, en dan prepozno, a vseeno iz srca, vama želim vse naj naj za vajinih 7 mesecev.

LOVELY, upam, da je krst uspel. Vreme imate čudovito.

Drugače sem pa jaz tudi za, da se kakšen večer same dobimo na pijački. Jaz sem sicer bolj za tedensko varianto, ker čez vikend je moj velikokrat dežuren v službi, kar pomeni, da ne more čuvat Nika.

Sicer sem pa noč iz petka na soboto bolj prebedela - pa ga nisem šla žurat, da ne bo katera mislila. Sem ga žurala z Nikom. Je šel normalno spat ob 21-ih, spal do 23.30, potem pa do dveh nič. On bi se kar pogovarjal, igral,... jaz pa napol koma. Sem mislila, da ima vročino, ker je bil malo vroč, pa je ni imel. Očitno mu je bilo samo vroče, čeprav je pokrit samo z dekico. Kako imate ve ponoči oblečene vaše user posted image  in koliko jih pokrijete v teh časih? No, potem se je Nik zbudil spet ob 4-ih, pa ob 6-ih,... ob osmih sva pa končno vstala. Jaz sem bila itak  čisti zombi, Nik pa ne. Pa tudi čez dan ni hotel nič spati. HB je bila današnja noč kolikor toliko OK (se je samo enkrat zbudil), pa tudi sedajle spi že skoraj 2 uri.

Evo takle mamo pri nas. Drugače sem pa jaz že 3 dni bolj lene sorte. Očitno me daje ena pozna pomladanska utrujenost. Se mi nič ne da delat, pa bi morala kar nekaj po hiši pospravit, pa plet,... pa se mi ne da. Za vsako stvar rečem, ah bo že počakalo. Grozna sem a ne???

Nič, sedaj grem pa še malo na teraso kakšno revijo prberat. Se moram že malo spočit, ker sem toliko napisala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče imam pa kakšne črnogorske gene???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
10.5.2009 16:27:14   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se dve ritnici pogovarjata in rece prva kaj ce bi se midve porocilie pa rece druga pa brez veze ker grema za vsak drek narazn

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem se ravno 5 minut smejala.....pa sem mislila, da bom na hitro kaj prebrala, ker imam le kakih 5 minutk časa....pa so šle za vic user posted image user posted image user posted image - AMPAK SE JE SPLAČALO!!! gogabojan - podaljšala si mi življenje!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
10.5.2009 16:31:04   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hoj, zdaj pa ne vem ali naj bom žalostna ali vesela. So me pred pol ure klicali z enega vrtca z okolice mb-ja da bodo jeseni rabli pomoč v pisarni za 4 ure. Super, no potem mi ta gospa razloži da bi me v bistvu rabli že 1. junija, ampak da ne bi dobila še pogodbe o redni zaposlitvi ampak samo podjemno pogodbo (pogodbo o delu), ker še tista gospa ki je sedaj to delala gre samo na dopust, v pokoj gre pa septembra. Jaz vsa srečna seveda rečem ni problema ker sem predno sem zanosla bila že 3leta na zavodu in o službi ne duha ne sluha.

No zdaj pa tista druga stran. Pri meni je bila v tem času tašča in ko jaz končam reče če sem smešna da kaj pa bom z nikom da ga ne morem v vrtec dat pa da otrok do enega leta podnujno rabi mamo in jaz sem zdaj čisto adijo. Da bi bilo možno dobiti to zaposlitev vem že en čas, moja mama dela v vrtcu (ne tem enem drugem) in se je menla da bi delala vsak dan popoldan. Jaz pa bi tako bila ob pol dvanajstih zadnjo doma.

Sem res slaba mama, če bom nika 4 ure pustila mami, pa še to samo vsak drugi teden ker nikov ati dela popoldan, pogovarjala sma se že tudi da bi on izkoristil porodniško ta čas, saj jo lahko? Samo ta tašča me vedno spravi v slabo voljo, saj včasih so šle mame že pri 6mesecih delat pa so otroci vseeno zrastli. Dojima se tudi ne pa glede na čase ki so mislim da za te štiri mesece se mi ne splača pustit službe, ker takšne priložnosti verjetno več ne bom imela? Je služba le državan pa 100%user posted image

sončnica, ne skrbi, kaj drugi rečejo!!! Jaz grem tudi v službo 15.6., pa me prav malo briga, komu vse to ni prav. Lepo skrbim za user posted image ta čas in tudi potem bom vsako popoldne in cele vikende. Gre pa za ta čas potem mož na porodniško, pa moram reči, da tašči tudi to v nos hodi....ampak se res ne sekiram. Pr itebi je pa še toliko bolj važno, glede na to, da čakaš na službo! - jaz mislim, da se odloči kot je tvoji družinici najbolj prav....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
10.5.2009 16:32:43   
Lucka1
oooo, pa kaj sem zamudila - TIJANA BRAVO ZA PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
10.5.2009 16:36:20   
Lucka1
pa zamudila sem tudi tele čestitke - no, od srca čestitam z enodnevno zamudo user posted image user posted image
VSE NAJ NAJ NAJ
GAJA MAZVITA in mami COCCINELLA,
ter 
NELI in mami AFNICA MALA

Upam, da ste se lepo imeli!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
10.5.2009 19:56:53   
jolly123
Evo naša sračka že spi... jaz grem pa tudi počasi vržt noge na kavč. Smo bili danes kar leteči, za piko na i smo šli pa še v Preddvor na kremšnito mmmmmmmmmm morate probat obvezno. Naslednjič namesto koloseja, gremo v Preddvor na kremšnito user posted image

Lučka a ti pa že drug mesec delat, ja fino fajn a kaj komi čakaš? Joj meni je bivša sodelavka danes v Preddvoru težila, da najbolje da kar takoj podaljšam v še eno porodniško, da a ni fino doma user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
10.5.2009 21:10:19   
gogabojan
Čer.

Zadnje čase ste zlo rekdobesedne.

Čakamo na raport Lovely - upam, da ste se imeli fenomenalno. In da je Inya pinja maximalno uživala, tako kot tudi vidva z srčkom.

Lučka - me veseli, da sem te mal nasmejala. Pač nisem mela kaj za delat, pa sem mal vice brala. Sem se tudi jaz nasmejala parim vicom, sam jih nisem sem gor prpopala, ker so bile teme mal čudne.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica + Tijana = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 1. zobek.

Jolly + Valla = user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajina user posted image user posted image , k bežita proti samostojnosti user posted image user posted image user posted image

Dream - upam da si se nauživala in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
10.5.2009 21:15:26   
PikicaStonoga
gogabojan, ni panike, vse ti bom povedala, napisala ZS, samo da najdem čas ...danes nas ni blo cel dan, zdele se mi ne da, jutri ti odpišem ;)

preživeli smo lep dan, zdaj se mi pa nč več ne da ...tijana je ob osmih zaspala za pol urce, zdej pa bedi in se igra user posted image  to včlasih naredi, kadar popoldne ne odspi svojo doze ...bo že zaspala čez kako urco ...zdej grme pa k svojimsa srčkoma im vam želim LAHKO noč!

Se beremo zjutraj, ko bo možek v službi in bom imela čas ;)

NOČKO!!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
10.5.2009 21:20:06   
Lovely
Čer,

jaz sem pa total crknjena. Sam na kratko:

Inya dobila pikice po trebuhu in hrbtu po planu. Jolly, kdaj to zgine?
Noč pred današnjim krstom: KATASTROFA, z mojim sva spala 2 uri pa še to ne v enem kosu. Sploh ne vem kaj ji je bilo user posted image

Današnji krst: kok lepo! Zelo lep obred, malo drugačen kot sem vajena. Res ganljivo, sem imela cmok all the time v grlu... Inya se je valda cmerila, mora ona pokazat kaj njene glasilke zmorejo user posted image ... Pol smo šli k Noni in smo bli zunaj in je bilo res krasno, ob ene 17h smo šli dam. Nekaj slikic je že na FB.

Vse me boli, ramena, roke in hrbet za crknit. Grem na kavč, HB Inya spi.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.5.2009 21:20:38   
gogabojan
Pikica ne sekiraj se. Midva sva tudi v tej smeri razmišljala, zato sva te vprašala, da bova vsaj okvirno vedela. Odpišeš pa lahko kadarkoli, naj se ti ne mudi.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
10.5.2009 21:23:02   
gogabojan
Lovely  -   super da ste se imeli fajn, in ste preživeli. Sem hotela komentarje dati zraven slike, pa nisem mogla. Fulll fullll lepe slikice.

BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3786
10.5.2009 21:37:25   
gogabojan
kuku. je kdo tu????????

Nop, sama sem.

Neposredna povezava do sporočila: 3787
10.5.2009 21:38:28   
Tejčika29
Hoj,

eto vikend je mimo, super fino fajn, pikniki, sprehodi, druženje... balazam, res, prav malo sem utrujena od vsega...

Čestitke vsem, ki ste praznovali rojstne dneve.

Čestitke NACE IN INYA  za krst! Res lep vikend je bil.

Mi smo sicer po starem, vse ok, pridno jemo in pokušamo nove stvari in oblačila tudi, ker rastemo user posted image  HB.

Se beremo jutri ko bodo naši user posted image  v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 3788
10.5.2009 22:04:46   
coccinella
Hey hey!

Najin vikend je minil brez posebnosti...hranjenje, spanje sprehodi,.......le danes, ko sva prišle domov, pa....

preden sva se šle kopat, sva se na tleh igrale. Gaja sedi zraven njene posteljice, na kar se prime ograjice in se dvigne na nige in stoji....Sem tako začudeno pogledala, sploh nisem mogla vrjeti....pa sem mislila da se ji je samo posrečilo, pa jo dam sedeti in ona šeenkrat vstane....

Tako da je bil prelep zaključek vikenda.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
10.5.2009 22:05:03   
janja 27
čer

evo tud moj hiter raportuser posted image user posted image user posted image user posted image

je bil res en lep dan--smo se napohajali nasončkali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

irma....sve že dve s pomladansko utrujenostjo, jaz že tri dni hodim pomivat po tleh....pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image bom jutri...al pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo vidliuser posted image user posted image user posted image

lovelyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za krst slikice sem pogledala vsi ste lušniuser posted image user posted image user posted image user posted image

dream ne tolk delat se ti bo zrolalouser posted image user posted image user posted image user posted image

a ni že ena mela danes krst....vem da je omenjala da isti dan k lovely....sam ktera že ....me mal spomin dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no se bo že javla..upam da je blo tud pri njej lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image

goga danes sem se peljala skoraj mimo tebe, ne me kreegat če bi ibla sama z družino bi se ustavla pa bi šli an sladoled sam smo bile dve familiji, pa too much ljudi itd itd......
smo pa šli v zoo v horjuluser posted image user posted image user posted image user posted image

grem gledat moj nadaljevanko na kanalua a.user posted image user posted image user posted image moj je še buden , tko da če me ni nazaj veste kje sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mejte se pupeuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
10.5.2009 22:06:59   
coccinella
Dream - upm da ste na morju uživali

Lovely - user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za lepo izpeljan krst

Tijana - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi zobek

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
10.5.2009 22:26:04   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

goga danes sem se peljala skoraj mimo tebe, ne me kreegat če bi ibla sama z družino bi se ustavla pa bi šli an sladoled sam smo bile dve familiji, pa too much ljudi itd itd......
smo pa šli v zoo v horjuluser posted image user posted image user posted image user posted image

Pol se pa nisi peljala samo mimo Goge ampak mim mene tudi. Sem bila pri mojih v Horjulu.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
10.5.2009 22:30:21   
gogabojan
coccinella - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za Gajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Še malo mami, pa ti bo svojega fanta prpeljala predstavit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam hitijo naši otroci, kaj ve mislite?????

Moj še nikamor no, da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Imeli smo nekaj uspešnih poskusov (obrniti se iz trebuha na hrbet par dni tam pri treh mesecih), nato nekaj poskusov iz hrbta na trebuh, iz pasenja kravic, na puzečki položajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , napol dvignjen v pojstelci, 1x amamamama mamamamma, kaj, kaj kaj, in pa baba, baba = TO JE PA TUDI VSE.

Ne duha ne sluha o nadaljevanju kakšnem. Le sedimo super, pa dva zobeka se vidite iz avijona. To pa je tudi vse.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo si vzeli ta počasno verzijo, kar mi prav paše, bo še prehitro odrasel drugače. Lejte, moj Bojan ma že 7 let. Občutek pa tak, kot če bi ga prejšnji mesec rodila. MADONA GRE HITRO ČAS.

Saj bom kmalu že babi lahko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.5.2009 6:29:02   
jolly123
Jutro! Malo težko jutro, spet rahlo nespečno, upajmo samo da ne bo še tečen čez dan. Sicer sva pa zmenjena na kofetku, pa upam da bo v vozičku prespal...pobožne želje user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Inya dobila pikice po trebuhu in hrbtu po planu. Jolly, kdaj to zgine?
Noč pred današnjim krstom: KATASTROFA, z mojim sva spala 2 uri pa še to ne v enem kosu. Sploh ne vem kaj ji je bilo user posted image

Pri nas je zginilo točno čez dva dni, torej če si jih v soboto dobila jih danes ne bi msela met več...poročaj.

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Hey hey!

Najin vikend je minil brez posebnosti...hranjenje, spanje sprehodi,.......le danes, ko sva prišle domov, pa....

preden sva se šle kopat, sva se na tleh igrale. Gaja sedi zraven njene posteljice, na kar se prime ograjice in se dvigne na nige in stoji....Sem tako začudeno pogledala, sploh nisem mogla vrjeti....pa sem mislila da se ji je samo posrečilo, pa jo dam sedeti in ona šeenkrat vstane....

Opaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja. Naš je tako smešen ko se trudi pol pa kar neki na pol čepi napol stoji naprej pa ne gre, pa pade na kolena user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.5.2009 7:20:45   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Sicer pa sem oprala že vse tri stroje perila, še zadnjega posušim, potem pa samo še likanje tistega, kar je res potrebno. Danes bom dala rože na balkon - pri nas sosedje kar tekmujejo, kdo bo prvi user posted image  No, mi bomo letos zadnji, jih tudi tašča še ni dala ven - je rekla da nalašč - naj mislijo, da letos ne bomo imeli rož user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
11.5.2009 7:25:23   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Hey hey!

user posted image user posted image  Gaja- pri sedmih - noro!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3796
11.5.2009 7:34:07   
afnica mala
Dobro jutro

Vikend je bil super fajn, Neli je dve noči spala od 8h do pol šestih,pa potem do pol osmih, danes pa kot bi vedela, da ni vikend, pa je jedla ob pol petih. Zdaj še spančka.

Pri nas nobenega novega napredka, moramo biti več doma in jo imeti na tleh. Zadnjič, ko smo v gostilni jedli, jo imam v naročju in ji dajem pomfri in polento- itak oboje njami- je kar vmes zaspalauser posted image , samo še v voziček je šla. Pri najinih obrokih mora obvezno biti kaj zanjo, če ne je hudo.

za pijačko zvečer- sem za, med tednom

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
11.5.2009 7:36:46   
čebelka77
Dobro jutro. Nobena še ni skuhala kavice in čajčke, evo od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za posladek pa danes nič, sej veste je bil vikend, pa se je mal bolj jedlo

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
11.5.2009 7:54:14   
gogabojan
Jutro.

Moji vsi spali BP. Le jaz sem se premetavala na 3 minute. Mislim kr neki. Moj srček ima dopust ta teden. Sam ga ne bo doma, ker gre eni kolegici delat na hišo, pa bodo dinarčki padali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
11.5.2009 8:12:43   
Pšemek
Lepo jutro!

Včeraj smo preživeli sen krasen dan na pikniku v naravi na svežem zraku. Nejka je jedla k tavelika user posted image , ponoči pa spala kot da bi kdo pritisnil na off. Je spala od 20h do 5:45. Midva z možekom sva pa zelo slabo spala. Zbujanje non-stop pa na WC, pa on smrčal, pa jaz imela zamašen nos... grozno.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?