|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
11.5.2009 22:35:27   
janja 27
sem pozabla TIJANI user posted image user posted image user posted image user posted image za drugi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image   pri nas tud še nič na vidikuuser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.5.2009 22:35:55   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še nova stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.5.2009 22:45:20   
irma78
Čer,

evo mene.

Najprej da malo pokomentiram - kar sem si zapomnila seveda.

Coccinela - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gajino dviganje. Mi smo še zelo daleš od tega.

Lovely in Timnala - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep in uspešno izpeljan krst. Lovely, ima Inya še pikice?

.100noga - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tijanin drugi zobek - pri nas še nič ne izgleda, da bi dobili kakšnega.

Dream - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep dopust. Vam kar zavidam - no saj naš bo tudi kmalu (čez slab mesec).

Evo, same čestitke. Edino slabo je to, da spet dve izmed nas oktobrk nista dobili vrtca. Mislim, pa kakšna država je to? Podpihujejo nas iz vseh strani, da naj imamo otroke, ko pa ti rabiš pomoč (vrtec), pa si iz vseh strani zavrnjen. Mislim, no comment.

Jutri midva po vsej verjetnosti prideva - a je sedaj meeting point v Koloseju ob 12-ih?

Pri nas drugače nič novega. Razen tega, da je bila prejšnja noč spet bolj slaba kar se Nikijevega spanja tiče. Se je od enih naprej zbujal na vsako uro. Res ne vem, kaj je temu otroku, a ga luna daje ali kaj? Drugače sva pa danes en večji giro po PSTju naredila, popoldne sva pa lenarila (kot to sedaj že nekaj dni odlično počneva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), zvečer smo šli pa še v Hofer po plenice, v čistilnico in k našemu šiptarju po sadje in zelenjavo. Na koncu sva se pa še z Nikom odpeljala do moje sodelavke na Cikavo - mi je dala sadike sončnic in ognjiča, da bom malo popestrila moj vrt. Samo ne vem pa še kdaj mi bo vse uspelo posaditi pri moji lenobi???

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.5.2009 22:48:28   
janja 27
irma dobro da kaj pokomentriašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sem vidla da sem pozabla tud jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

GAJIuser posted image user posted image user posted image user posted image za njene podvige.....pri nas ne duha ne sluha o kakem dviganju...smo bolj leni po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.5.2009 22:58:34   
irma78
eh, saj sem tudi jaz sigurno kaj pozabila. Saj veš blond pa to, pa še spomin imam kot zlata ribica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, sem se že spomnila, kaj sem pozabila. Jaz tudi vso zelenjavo kuham skupaj. Pa krompir narežem na majhne kose pa se zelo hitro skuha in je približno isti čas skuhano kot korenje, cvetača,... Si pa mislim v kratkem nabavit en parni lonec. Je katera s kakšnim še posebej zadovoljna?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.5.2009 23:00:40   
irma78
Pa še nekaj za nasmejat. Da vas ne bo samo Goga zmeraj nasmejala.

Kako se izganja hudiča???

V antikvariatu sem kupil zelo staro knjigo ter v njej našel recept za izgon hudiča.
Potem sem nabavil žabe, lase, živalske oči, svinec, suhe korenine mrkača in še nekaj nujnih stvari, jih zmešal in skuhal kot je treba, se namazal pod pazduho, po stegnih in pošprical stene v stanovanju. Zaradi tega je nastal hud prepir z ženo, nakar je ona v besu zapustila
stanovanje.
Tako, da stvar načeloma deluje...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.5.2009 23:28:12   
Tosca
Čer,

spet jaz med zadnjimi. Vas čez dan kdaj na hitro preberem na mobilcu, potem pa si ne zapomnim vsega.
Dream - vidiš, da ste se kljub menjavi hotela imeli lepo.user posted image user posted image Ampak tole s prodajo otročkov je pa res grozno!

Coccinella - user posted image user posted image user posted image   za Gajino vstajanje, je res neverjetna tale tvoja lepotička. Če bo šlo tako naprej, bo tudi ona shodila pri 9 mesecih.user posted image  

PikicaStonoga - user posted image user posted image  user posted image  za drugi Tijanin drugi zobek. Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, čeprav je zadnja dva dni tečna ko driska. Kaj šele bo, ko bo res kak zobek na vidikuuser posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.5.2009 23:38:54   
Tosca
Drugače pa je bil danes spet en kar naporen dan, sva z user posted image  dve uri čakali na vetru pri vulkanizerju. Sta mi pred časom spustili dve gumi na avtu in danes je ugotovil, da sta bila vzrok oba počena ventilčkauser posted image . Sicer ni čisto jasno, zakaj sta počila, ampak je bil tako fer, da je opravil menjavo brez da bi morala za ventilčka plačati.user posted image  Potem pa še k svaku in v čistilnico.

Ko pa se je miška zbudila po popoldanskem spanju, je pa vse bolj tulila, nič je ni potolažilo, ne voda po žlički, ni hotela GH, ni se hotela dojiti v dnevni, nazadnje sva po vsem pristali na dojenju v njeni sobi user posted image . Pa nimam pojma, kaj jo muči. Pa je bilo včeraj podobno. Sem še toliko bolj zbegana, ker se ona doslej ni skoraj nikoli tako jokala brez razloga in potem kar ne vem več, kaj bi, če sem pa že vse obkljukala na check listi. Morda jo pa muči žeja in se moram intenzivno lotiti projekta učenja pitja iz kozarčka?user posted image  Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili?

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.5.2009 23:41:03   
Tosca
Vidim, da ste že vsi že nekje blizu dežele sanj. Grem tudi jaz. Pa eno lepo mirno pomladno nočko vsem! Zunaj takooo lepo diši!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.5.2009 23:41:54   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še nekaj za nasmejat. Da vas ne bo samo Goga zmeraj nasmejala.

Kako se izganja hudiča???

V antikvariatu sem kupil zelo staro knjigo ter v njej našel recept za izgon hudiča.
Potem sem nabavil žabe, lase, živalske oči, svinec, suhe korenine mrkača in še nekaj nujnih stvari, jih zmešal in skuhal kot je treba, se namazal pod pazduho, po stegnih in pošprical stene v stanovanju. Zaradi tega je nastal hud prepir z ženo, nakar je ona v besu zapustila
stanovanje.
Tako, da stvar načeloma deluje...

user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
12.5.2009 0:19:19   
timnala
Aja, neki lepega se mi je danes zgodilo. Ati je peljal malega na sprehod, da sem si jaz malce spocila in prideta po dveh urah nazaj in vzamem Naceta v narocje in mi takoj da 2 lupcka pa se stisne k meni..mi je blo tako toplo pri srcuuser posted image ..se moj dragi se je cudil, kak cartek je nas mali user posted image

Grem se jaz nina nana.. user posted image  Nocko in lepe sanje vsem!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.5.2009 7:08:21   
jolly123
Jutro! Mi smo pa končno spet prespali celo noč tralalalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

sem mal boljš volje zarad jollyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No me veseli, da vsaj nekoga spravim v dobro voljo user posted image Avto boš pa tudi zrihtala. Ampal evo nekaj sem se spomnila, kaj če bi ti dala na seznam da je piknik 19.maja v Tivoliju da bodo vse vedele. OB KATERI URI REČEMO??? Pomoje je fino če se čim bolj zgodaj dobimo, da bodo lahko vse prišle normalno domov? Se vam zdi 10 prepozno/prehitro?

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili?

Kaj pa vem je trajalo kak teden, na začetku se je res nonstp polival sploh ni vedel kako bi iz tega pil.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.5.2009 7:14:18   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tajko

No me veseli, da vsaj nekoga spravim v dobro voljo user posted image Avto boš pa tudi zrihtala. Ampal evo nekaj sem se spomnila, kaj če bi ti dala na seznam da je piknik 19.maja v Tivoliju da bodo vse vedele. OB KATERI URI REČEMO??? Pomoje je fino če se čim bolj zgodaj dobimo, da bodo lahko vse prišle normalno domov? Se vam zdi 10 prepozno/prehitro?

Mene pa nekaj zanima glede tega piknika v Tivoliju....A to bo pravi piknik ali bolj druženje na prostem? KAj pa glede harane in pijače? No saj verjetno je to že kje napisano....ampak nisem nikjer zasledila user posted image

Ali vaši že vsi pijejo iz kozarčkov z ustniki? Koliko časa je trajalo (in koliko mokrih majčk?), da so se naučili?

Kaj pa vem je trajalo kak teden, na začetku se je res nonstp polival sploh ni vedel kako bi iz tega pil.

Jaz ji dajem še vedno iz flaške piti user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
12.5.2009 7:21:17   
afnica mala

user posted image user posted image  jupiiiiuser posted image

jaz ji ga občasno dam, je  takoj mokra, zdaj ji bom pogosteje dajala, ko je poletje. Saj mi ni težko preoblačit, ampak vedno tako joka, ko jo preoblačim

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
12.5.2009 7:23:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Mene pa nekaj zanima glede tega piknika v Tivoliju....A to bo pravi piknik ali bolj druženje na prostem? KAj pa glede harane in pijače? No saj verjetno je to že kje napisano....ampak nisem nikjer zasledila user posted image

Bolj druženje na prostem, vsaka si prinese zase kaj itd. Tko za prvič.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.5.2009 7:25:33   
afnica mala
Pikica je spet podaljšala spanjeuser posted image . Ampak se je ob pol štirih zbudila za jest- saj sem vedela, ko pa je popila sam 130ml mleka in še cca 40 ml kašice čez. Je pa včeraj ful lepo zaspala, pojedla, čebljala, spalna vreča (jo oblečemo v dnevni sobi) 2 minutki v naročju in postelja.

coccinella- boš prinesla dvd-ja?

Kako prideš z vozičkom v zgornje nad. Koloseja? Saj tam so blazine, ane? Je kje dvigalo ali klančina?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.5.2009 7:29:19   
Dream
Dobro jutro!

Na hitro se vam lahko javim, preden se Matic dokončno zbudi, ker že nekaj jamra...

Pitje iz stekleničke z ustnikom niti ni bilo grozno in se je kar hitro navadil, teče pa občasno še vedno, ker se igra in si z ustnikom drgne dlesni.

Včeraj je bil siten ko ena muha enodnevnica, pa niti ne vem, kaj mu je bilo (after moon party) - da te malo potolažim, Tosca user posted image

Za danes imam v planu shoping, ker imamo prazen hladilnik, pa ne vem, ali mi uspe ali ne, ker sem tudi sama malo lena...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.5.2009 7:32:45   
timnala
Jutro!

Mi smo se pa zbujali na 2 urci spet..ojoj user posted image

Bravo Tajko za celo noc!

Jaz mu tud se dajem kar po flaski vodo ali caj, ker tale loncek od Tommee Tippee ima tako trd ustnik in se Nace ne zna tam ven pit.

Glede piknika je men naceloma vseeno katera ura..itak ne bomo vse takrat tam, me od dlje pa verjetno sploh zelo zgodaj ne..naj se ena ura doloci, potem ko katera pride, pride. user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.5.2009 7:42:17   
afnica mala
Zdaj že ziher več vaših user posted image  je mlečne izdelke.

Katere jogurte, skutke dajete vašim pikcom? Kaj pa sir, npr. za kuhanje, pečenje? Kaj pa kisla smetana?

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.5.2009 7:45:10   
jolly123
Afnica jaz mu dajem kar skutke Ljubljanskih mlekarn. Kislo smetan mu kako žličko not v hrano umešam, sem mu pa tudi že dala sirček oz. sem naredila cvetačo, krompir, dala malo mleka in čez za žličko naribanega sira..je pomlatil v sekundi. 

Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.5.2009 7:46:43   
Dream
Sem pozabila napisat, da sem na morju poskusila z jogurtom. Ker v hotelski restavraciji ni bilo polnomastnega, sem pač vzela 2,8. In seveda: izraz na obrazu skrajno krmežljav, tako da je pojedel mogoče vsega skupaj 3 žličke. Še kislo kumarico je sesal z manjšim odporom...

Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.5.2009 7:49:04   
afnica mala

Afnica jaz mu dajem kar skutke Ljubljanskih mlekarn. Kislo smetan mu kako žličko not v hrano umešam, sem mu pa tudi že dala sirček oz. sem naredila cvetačo, krompir, dala malo mleka in čez za žličko naribanega sira..je pomlatil v sekundi. 

katere skutke so to? a so s sadjem? a to daješ potem za malico?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
12.5.2009 7:55:38   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Zdaj že ziher več vaših user posted image  je mlečne izdelke.

Katere jogurte, skutke dajete vašim pikcom? Kaj pa sir, npr. za kuhanje, pečenje? Kaj pa kisla smetana?

ravno zadnjič sem ji dala FruchtZwerge, tudi mleko sem ji že dala, pa kislo smetano vedno dodam ko jidelam zelenjavni obrok.

coccinella- boš prinesla dvd-ja?

Ej se ti res opravičujem, ampak danes ne bom utegnila priti....A si ti kaj v Domžalah, Viru....?

Kako prideš z vozičkom v zgornje nad. Koloseja? Saj tam so blazine, ane? Je kje dvigalo ali klančina?

...tam ob stopnicah (tiste ki vodijo gor v kino) levo spodaj je dvigalo...pritisneš 1. nadstropje....upam, da boš našla.

Neposredna povezava do sporočila: 3873
12.5.2009 7:57:49   
jolly123

katere skutke so to? a so s sadjem? a to daješ potem za malico?

Ja ene so s sadjem al pa kupim navadno skuto pa sama dam sadje not, dobi pa to za malico ja.

Neposredna povezava do sporočila: 3874
12.5.2009 8:03:54   
iraira
Dan!

Jolly user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za spanje....pri nas je tudi malo bolje, se zbudimo samo ene 2x za dudicouser posted image  user posted image

Dream ja ne moreš verjet kaj se dogajauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....me kar mine vse skupaj

.100noga user posted image  user posted image  user posted image  za vašo Tijano in njene zobkeuser posted image  user posted image  user posted image ...pri nas še ničuser posted image  user posted image  user posted image

Gaja Mazvita user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ti boš kot moj sine...že pri 10mesecih sama tekala na okoliuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Aja super slikce od krsta Lovely user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  lepotička...pa kakšno oblekico user posted image  user posted image  user posted image

Mi jemo jogurte (bljak) in skute(njami) od Lj. mlekaren ali Obsgarten...
Zelenjavo pa tudi jaz kuham vso skupaj....narežem čisto na majhne koščke potem pa itak vse s paličnim zmiksam, ker drugače noče jest.

Janja user posted image  user posted image  user posted image  za avto...mene tudi skoz nekaj zajuser posted image  tako da pravim, da imam nepremičnino kar na parkiriščuuser posted image  user posted image  user posted image

Jooooj skoraj bi pozabila...moja princes je končnouser posted image  user posted image  osvojila obrat s trebuha na trebuhuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in zdaj bi skoz to počelauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?