|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
11.5.2009 16:57:00   
PikicaStonoga
Moja pikica je podrla rekord v spanju doma!!! Uro in pol!!! To se ni zgodilo že par mesecev! :) je očitno not spravljala noč :)user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
11.5.2009 17:01:39   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Ja, na žalost se to tudi dogaja, poznam 1 primer v bližini... Očitno jim je moj dragi deloval zgrevan, ker ima v naročju otroka user posted image  Ne vem, no... Sem bila precej šokirana in se mi zdi, da niti nisem več dobro spala po tistem dogodku, vedno je bil nek grenak priokus...

Kaj a res a prodala sta otroka? A ti to resno?? Ja šit no....pa dej no jaz se grem kar fentat res, da ne bi vedla kje je moj otrok pa kaj delajo z njim.

To je primer ženske, ki je za moje pojme nenormalna. Bolj sorte za eno noč in potem ups zanosi, nakar otroka proda v tujino, da pride do denarja. Sorry, ampak takšna ženska zame ni vredna, da bi sploh kdaj postala mati.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
11.5.2009 17:43:32   
PikicaStonoga
VIDIM GA, VIDIM GA! :) DRUGA ENKICA JE POKUKALA VN! :) user posted image user posted image user posted image

Joj ne vem zakaj, ampk tako sem vesela, ko imamo prva dva zobka, kot ne vem kaj!!! :) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
11.5.2009 17:45:57   
Dream
Še mal komentarjev za nazaj:

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

kdaj začnejo otroci jest tist običajen gres? najrž takrat kot tud mleko ker je pač v mleku skuhan? pri enem letu?

in: npr. med vikendi, ko možeki ne grejo v službo: a jih pustite spat in same vstanete z user posted image  npr. ob sedmih al vstajate kot družinica vsi skupej?

Js sem mu dala kakšen mesec dni nazaj, samo s to razliko, da sem ga skuhala na vodi in dodala sadje vmes - enkrat hruško, enkrat jabolko. Sicer pa lahko skuhaš na vodi in vmešaš v svoje vli adaptirano mleko.

Vstajam vedno jaz in ga pustim, da se naspi - je bolj zaspanec - je pa res, da takoj, ko sliši Matica čivkati, vstane in ga crklja.

Zajčki mi smo imeli včasih po 150 kom zajčkov in se je 1x tudi zgodilo, da jim je mamica umrla. Smo našli eno mini flaško z ozko dolgo kapalko in jo je oči s pomočjo toplote zapognil in smo jih hranili preko te flaške.

Janja 27 za seznam: izgubila sem 2 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 3829
11.5.2009 18:33:47   
jolly123

VIDIM GA, VIDIM GA! :) DRUGA ENKICA JE POKUKALA VN! :) user posted image user posted image user posted image

Joj ne vem zakaj, ampk tako sem vesela, ko imamo prva dva zobka, kot ne vem kaj!!! :) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja itak da si vesela, kaj ne boš, jaz sem bla tud ko sta oba ven rinila, kaj šele bom ko bodo drugi začel, čeprav to spet pomeni nespanje za nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3830
11.5.2009 18:34:47   
jolly123

To je primer ženske, ki je za moje pojme nenormalna. Bolj sorte za eno noč in potem ups zanosi, nakar otroka proda v tujino, da pride do denarja. Sorry, ampak takšna ženska zame ni vredna, da bi sploh kdaj postala mati.

Resno upam, da ga je prodala komu ki ni mogel imeti otrok in bodo zanj skrbeli...eh grem našega kar malo stisnit, koker mi živce pije si ne prredstavljam, da bi ga kar komu dala user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
11.5.2009 19:20:30   
timnala

Resno upam, da ga je prodala komu ki ni mogel imeti otrok in bodo zanj skrbeli...eh grem našega kar malo stisnit, koker mi živce pije si ne prredstavljam, da bi ga kar komu dala user posted image

Dream, ma ne morm verjet..to se dogaja al kaj???? user posted image user posted image user posted image

Bogi otrocicki..oz. ce je tak kot je Jolly napisala, ce so ga dobili taki, ki ne morejo met otrok in lepo skrbijo zanj, je mogoce za user posted image  boljse, da je tam, kot pa pri taki zenski.. user posted image

Sem ravno prej razmisljala in mi je kr hudo postalo, da bi nasga kdo odnesel in ne bi vedela kje je, kako je, a lepo skrbijo zanj, a ga crkljajo, da ga nikoli ne bom videla....ne, sploh ne mores razmisljat o teh stvareh, ker je GROZNO! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
11.5.2009 19:25:16   
afnica mala

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3833
11.5.2009 19:32:18   
afnica mala
Ne vem kaj je danes, Neli je tud rekord podrla v spanju, potem pa še čist pridno zaspala še tretjo rundo v vozičku. Očitno ji paše ta veteruser posted image .
Zdaj pa sva sami, si je user posted image  prvič v 7 mesecih privoščil frej urco ali dve. Ob ponedeljkih ima tenis, pa še pijačka.

Upam, da ga ne bo glih danes svirala. je tko naspidirana, sedi v stolču in čeblja na-na-na, ne-ne-ne. Ker je prej  ob pol štirih in pol petih ful pojedla, je zdaj spila sam 130 ml mleka. Bom še 15 min počakala, pa ji dala kašico, da mi vsaj do ene 4h zdrži.

Jutri mi2 prideva, če bo imela tak ritem kot danes ob 12h, če pa običajnega bova pa majčkeno zamudile.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 19:33:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3835
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 19:38:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
11.5.2009 19:49:51   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Zdaj pa sva sami, si je user posted image  prvič v 7 mesecih privoščil frej urco ali dve. Ob ponedeljkih ima tenis, pa še pijačka.

o joj a taki tud obstajajo user posted image user posted image user posted image da ne bo pomote, sem super vesela za vas, jaz si moram prav na koledar na pisat če je moj cel dan doma...ampak mislim da se to še odkar sva skupaj ni zgodilo user posted image user posted image
Zadnje čase ma slabo vest, ker sem ga pustila samega s Tajem ko je kosilo kuhal in šla ven s psom, tamal je mel lih takrat en tečnitis in se je drl celo uro ko me ni bilo....revež je bil čist out, da to pa absolutno nič n emorš narest čez dan če je takle...o dej nehi a res user posted image user posted image
No pol je pa kao on vstal ponoči, da ga bo šel potolažit, da ne bom skoz jaz...jah pa ni šlo tamal je doživel totalen pop*zditis ko je njega zagledal, šele ko sem jaz prišla se je obrnil na bok in zaspal...ajme meni user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
11.5.2009 19:52:44   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Pijačka zvečer: sem za user posted image

Super pol nas je pa že kar neki kandidatk a ne? Sem razmišljala, da bi bilo fino, da se vsakič dobimo drugje, da bo vsakič ena imela blizu doma...enkrat v LJ, enkrat v Medvodah, drugič v Domžalah itd. Sej enkrat na mesec bomo že zmogle a ne user posted image Kaj mislite?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
11.5.2009 20:08:44   
ajetam@
jest tut vse kuham skupi

tole o prodaji je obup. ne vem kaj bi človek reku na to...

mi vrtca nismo dobil. pa narobe sem zračunala. točk imamo 24 mogli bi jih imet pa vsaj 52... ja kako že ????

piha res ful. ma dobr važn da je sonček ta veter se pa že preživi

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
11.5.2009 21:08:59   
gogabojan
Ojla. Naš dan je bil fulll fulll deloven.

Sem spremenila mal sobo. Rokovo pojstlco in najino pojstlo sem mal spremenila lego, zamenjala vso posteljnino, vse omare pospravila, oprala 4 pralne stroje, jih posušila vzunaj in jih zlikala. Skuhala, pospravila, mislim ni da ni.

Se pa danes fullllllllll fullllllllllll slabo počutim (mam napad pospravljanja vedno ko se fullll slabo počutim, da me ne rukne in prikova na pojstlo, zato raje migam).

Kuhanje  -  jaz pa vedno krompir posebej kuham, razen v kaki zelenjavni mineštrici. Drugače strogo posebej. Ker Rok obožuje pire krompir.

Tijana -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek no. 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
11.5.2009 21:25:18   
evelin
Joj kolk ste načvekale. Sej je prav.
Ja js že drugi teden pridno delam v službi, ja kaj čemo je treba dinarčke služit da bo čimprej hiška stala. Maša je pridna kot vedno, zobka pa nimamo še nobenga-zdej se pa tole že kr dolgo vleče. Imama pa v četrtek pregled.

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
11.5.2009 21:35:41   
Tejčika29
Timnala - jaz kuham vse skupaj in potem kuhalno vodo prišparam za redčenje kasneje, ostalo pa zmiksam s paličnim. Sadje - npr. avokado, banano in podobno kar pretlačim, zelenjavo pa vso zmiksam.

Neposredna povezava do sporočila: 3842
11.5.2009 21:50:50   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

o joj a taki tud obstajajo user posted image user posted image user posted image da ne bo pomote, sem super vesela za vas, jaz si moram prav na koledar na pisat če je moj cel dan doma...ampak mislim da se to še odkar sva skupaj ni zgodilo user posted image user posted image
Zadnje čase ma slabo vest, ker sem ga pustila samega s Tajem ko je kosilo kuhal in šla ven s psom, tamal je mel lih takrat en tečnitis in se je drl celo uro ko me ni bilo....revež je bil čist out, da to pa absolutno nič n emorš narest čez dan če je takle...o dej nehi a res user posted image user posted image
No pol je pa kao on vstal ponoči, da ga bo šel potolažit, da ne bom skoz jaz...jah pa ni šlo tamal je doživel totalen pop*zditis ko je njega zagledal, šele ko sem jaz prišla se je obrnil na bok in zaspal...ajme meni user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jolly si me tolk nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.5.2009 22:03:45   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Ja js že drugi teden pridno delam v službi, ja kaj čemo je treba dinarčke služit da bo čimprej hiška stala. Maša je pridna kot vedno, zobka pa nimamo še nobenga-zdej se pa tole že kr dolgo vleče. Imama pa v četrtek pregled.

A ti si že redno nazaj v službi? a je potemtovj možek doma al kako?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.5.2009 22:04:54   
PikicaStonoga
mamice grem jaz spat!
LAHKO NOČ in naj bo čim bolj mirna! user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.5.2009 22:05:25   
janja 27
drugače pa čeruser posted image user posted image user posted image user posted image

sem mal boljš volje zarad jollyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam en k....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dan ....bom povedala zakajuser posted image user posted image user posted image mal poluser posted image user posted image user posted image user posted image
dream..no commet...........ne MOREŠ VEREJET da se to dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lakrneš sej sem mislila nate k si že zadnjič rekla da si blizu doma.......sam nismo bili samiuser posted image user posted image user posted image

pikica zoo je super, mal hribčka gor en kup živali, manca je uživala sto na uro in tekla od ene do druge, jih gledala itd,metka pa je vse skupaj opazovala z vozička včasih kaj zvariskala, ni pa to full veliko....tko en krogec za nardit....mali sprehod...za manco čist zadost....ker če gremo v zoo vidi pol sam una igrala in živali jo sploh ne inetersirajo...user posted image user posted image user posted image tukaj pa so samo živali in je blo to glavna točka...pa še medo je bil zbuen in čist bliu ograje tko da nas je gledal in zehal in se mal čohaluser posted image user posted image user posted image user posted image nimam nobene želej bit kje blizuuser posted image user posted image user posted image

timmala..a vi ste imeli krstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen dan in pridnega nackotauser posted image user posted image user posted image user posted image

goga jaz sem tud danes posteljnino menjala...jaz pa ne premikam nič pohištva ..ne maram preveč spremenb..kot je jeuser posted image user posted image user posted image

ajetam..ja šit no za vrtec...mater a bo sploh katera še vrtec dobila al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

no tko sedaj pa da vam povem še zakaj sem slabe volje....avto se mi je pokavril in ne vem kaj je šlo en ..kur......tko da sem brez avta in vprašanej če bo ready do drugega tedna...močno upam ker ne vem če mi bo potem uspelo pridet na srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah...no commnet ...jutri pride kolega da sploh vidimo kaj je šlo al bo treba na servis al bo on kej uštimo..v glavnem en šit od šitauser posted image user posted image user posted image user posted image sem čist zgubljena brez avta....pa pojutrišnjem moram metko peljat cepit v četrtek brat od mojga na polikliniko na pregled.....vse na kupcu..sej tko ej ponavadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

drugače pa punce spijo....moj pa je šel pomagat staršem  in bratu ..veseli dogodek.....bo teliček....oz. en vem še on ali ona.....ga vedno hecam da v štalo gre pomagat in gledat k se krava teli pri meni pa ni mogel bit.....mogoče bo danes spet slišal tole zgodbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zavijal z očmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da to ni isto.....user posted image user posted image user posted image

grem slčike gledat od dream in timnale na FBuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.5.2009 22:09:05   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Timnala - jaz kuham vse skupaj in potem kuhalno vodo prišparam za redčenje kasneje

Jaz isto.

Tijana user posted image user posted image user posted image  za oba zobka! Mi še vedno nimamo nič, pa se že vidi, da bo kmalu...

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.5.2009 22:20:13   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Vprasanje: a ve ko kuhate GH, kuhate vso zelenjavo skupaj (npr. krompir, bucke, korenje) al posebej?
Verjetno neumno vprasanje, sam men je edino krompir tak cudno zraven ostalega kuhat, ker tako cudno vodo pusti in mi ni, da se ostala zelenjava zraven pajsa user posted image

jaz kuham vse posebaj, ker se različne zelenjave različno časa kuhajo...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.5.2009 22:23:26   
coccinella
Tijanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za drugi zobek!

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.5.2009 22:28:57   
evelin

IZVIRNO SPOROČILO: evelin

A ti si že redno nazaj v službi? a je potemtovj možek doma al kako?

Ja že delam. Ne moj je tk na tri izmene tk da mal kombinirama ko je pa zjutri jo pa babi čuva

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?