irma78
|
Dan, da vas na hitro pozdravim. Sem vas sedajle na hitrco prebrala, kaj ste kaj čvekale, ker je dragi moral it v službo ( pa tako lep dan je zunaj), Niki pa spančka pa imam malo časa zase, delat se mi pa itak ne da. Pa še nedelja je - dan ko se ne dela. GAJA MAZVITA in NELI, en dan prepozno, a vseeno iz srca, vama želim vse naj naj za vajinih 7 mesecev. LOVELY, upam, da je krst uspel. Vreme imate čudovito. Drugače sem pa jaz tudi za, da se kakšen večer same dobimo na pijački. Jaz sem sicer bolj za tedensko varianto, ker čez vikend je moj velikokrat dežuren v službi, kar pomeni, da ne more čuvat Nika. Sicer sem pa noč iz petka na soboto bolj prebedela - pa ga nisem šla žurat, da ne bo katera mislila. Sem ga žurala z Nikom. Je šel normalno spat ob 21-ih, spal do 23.30, potem pa do dveh nič. On bi se kar pogovarjal, igral,... jaz pa napol koma. Sem mislila, da ima vročino, ker je bil malo vroč, pa je ni imel. Očitno mu je bilo samo vroče, čeprav je pokrit samo z dekico. Kako imate ve ponoči oblečene vaše in koliko jih pokrijete v teh časih? No, potem se je Nik zbudil spet ob 4-ih, pa ob 6-ih,... ob osmih sva pa končno vstala. Jaz sem bila itak čisti zombi, Nik pa ne. Pa tudi čez dan ni hotel nič spati. HB je bila današnja noč kolikor toliko OK (se je samo enkrat zbudil), pa tudi sedajle spi že skoraj 2 uri. Evo takle mamo pri nas. Drugače sem pa jaz že 3 dni bolj lene sorte. Očitno me daje ena pozna pomladanska utrujenost. Se mi nič ne da delat, pa bi morala kar nekaj po hiši pospravit, pa plet,... pa se mi ne da. Za vsako stvar rečem, ah bo že počakalo. Grozna sem a ne??? Nič, sedaj grem pa še malo na teraso kakšno revijo prberat. Se moram že malo spočit, ker sem toliko napisala. Mogoče imam pa kakšne črnogorske gene???