scorpiogirl
|
Helow sam, da se mal sončka pokaže, pa že vse zginete al tko zagnano delate??? jst sem spet mal frej ... prov paše tkole vmes za pol urce mal možgane na pašo dat ... pa mal se spočit od razgrajanja ... prov ne moreš verjet, kolk je lahko sredi šolske ure med poukom enga šundra v razredu ne vem, a tale hiter tempo življenja res tolk tud na otroke vpliva al kaj ... se mi zdi, da očitno sploh ni več časa, da bi se otroci naučili ene normalne komunikacije ... al mam pa samo jst tako "srečo", da so lih v tem razredu skor sami taki ... mislim, ne znajo poslušat niti pod razno ... en drugemu skačejo v besedo, kričijo, par je takih, ki sploh ne znajo nič normalno povedat, ampak vse samo kričijo. Sem si prej kar zatisnila ušesa in mulcu povedala, da nič ne slišim, kaj mi hoče povedat, če kriči ... se je zelo potrudil, pa je še zmer ful kričal ma, ne vem ... pa nisem ful občutljiva, pa se mi zdi, da sem dokaj tolerantna do tega, da jih pač razganja ... ampak očitno imam ene "staromodne" nazore oziroma pričakovanja ... včasih sem prav žalostna, ko vidim, da ful izgubljajo občutek za soljudi otroci IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jutro.....žal delavno sem mislila nate, če je blo kej lažje delat pa če ne bi avto ga nekaj zafrkaval, bi se še oglasila, ker je kar blizu tale Qlandija ... pa nam ga nekaj sračka zadeva in se ne vozim po nenujnih opravkih kaj je zdaj kar neko zatišje tukaj gor ratalo...čakate, da se še kakšna nova pofočka pa se nobene ne upa nič napisat, al kako Jaz tokrat doživljam tudi tiste 'radosti', ki jih v prvi N nisem...mi je cez cel dan po malem , ampak ni tko hudo da bi burhuhuhu, če te kej tolaži, sva na istem ... in upam, da ne bo hujše, ker školjko objemat mi je pa groznooooooo ponoč nikakor ne najdem prave poze, me kar neki vse žul čeprav spim na vodni postelji, v bauhiju se mi skoz neki dogaja pa seeda to še niso brcike , tud tega dogajanja v bauhiju se jst iz prve ne spomnim ... takrat sem začutila prve brcike in to je blo to ... zdej se pa skoz nekej notr dogaja, se že čudim, da ne ropotam naglas vshajam pa kar počas že....me preseneča, ker v 1.N sem začela vshajat šele konc 4 meseca...še dobr, da je mraz pa da poloverček čez navlečem Sem se vpisala med Junijčice 2010 pa mi je tkoooo čudn....mal so se že pogrupirale, ker so ene prijavljene že od prvega suma da so N....pa pač niso moje Aprilčice....joj kolk sem smotana ....moram mal težit no, iz lih tega razloga se jst še sploh nisem vpisala ... kar čudn je začet tko na "novo" čvekat ... tle se res že kar poznamo, tam je treba pa šele "tipat" no, pa tudi tja pridem ... če ne drugega, smo pa (vsaj) tri aprilčice za med junijke, se bomo pa še me pogrupirale Tkole, tdaj mislim, dasem nas vrnila na prvo stran, uživajte v nedelji nekje na toplem, poležavajte, crklajte se pa tud kej napište, da mi ne bo dooooolgcajt....do 15h je še dolga papa Roberta ... mislim, da ni nobena mislila, da ni dobrodošlo debatirat o čemerkoli ... samo včasih se čudno izrazimo sploh, ker je v naši kulturi dojenje tam do 8. leta čudno. sploh zaradi tega, ker pač prsi gledamo kot seksualni simbol, otroci se pa tudi vedno prej "odraščajo" ... v tem smislu, da se začenjajo zavedati teh seksualnih simbolov ... sem zakomplicirala, a v glavnem, ti kar deli z nami taka razmišljanja, da malo pokomentiramo, podebatiramo ... če nič drugega, malo se debata razživi spanje ... jst sem že kar obupala, da bi kmalu prespali noč nekej časa sem še vsako noč, ki je bila mal boljša, razmišljala, če bo zdej šlo na boljše ... pa je hitro prišla kakšna taka noč, da me je postavila na realna tla ... zdej se pa niti ne obremenjujem več s tem in sem veliko manj utrujena kot prej če je treba, pač vstanem, dam flašo, dudo ali karkoli že rabi ... ga pomirim, da zaspi nazaj, in zaspim ... včasih celo prej kot Nal no, takrat se načeloma zbudim čist polomljena, ker to pomeni, da oba spiva (do naslednjega bujenja) na 90cm široki postelji sicer pa ... mogoče bosta pa z naslednikom (ali naslednico) oba hkrati začela spat aja, Roberta, tole o dvojčkih pa jst tud podobno razmišljam ... me je kar groza, če bi bila slučajno dva (ima MM še v družini dvojčke in je en majhen procentek več možnosti kot navadno) ... je že tko tolk teh rizičnih nosečnosti pa pol še več možnosti za prezgodnji porod ... pa več možnih težav ... pa dva dojit pa dva se zbujata ... pa če nič drugega, še za dva itak nimam prostora, kam naj ju pa dam čevlji ... mi imamo zdej ene mal bolj robustne supergice in so za v suho vreme še ok. Tud prostora ima dovolj, da je lahko v žabicah in nogavičkah, tako da ni panike. Za v kakšno mokro vreme mu dam pa goratex škornje gor, pa najbrž tud ni pretoplo. Seveda sem lani tiste kupila tako številko, da zdej so fajne, pozimi bojo pa najbrž lih eno številko premejhne, tako da bo treba v lov za novimi sem mal pri Next gledala, pa ne vem, če je čevlje za kupit tkole po pošti ker nekaj oblačil sem si že ogledala in bom pri naslednji plači kar naročila (no, bom najbrž tud tle jamrala pa prosila za kakšno pomoč pri naročanju, ker za tole sem jst totalni butelj ), škornje sem si pa tud že nagledala, pa še razmišljam, al je to za kupit ... al rajši dam (precej) več, pa bojo zihr ok. No, če ima pa katera že kaj izkušenj, pa bojo dobrodošle še tole, pol pa neham ker bomo letos rabili dva kombinezona (tistega, ki ga bo imel dopoldne v vrtcu, bo treba posušit, tako da bo za doma rabil še enega, če bomo hoteli kaj se po snegu metat), bi bla zelo vesela kakšne info, kje imajo fajne pa ne predrage kombinezone. Lani sem ga kupila v Wenice, pa s kvaliteto niti pod razno nisem bila zadovoljna ... sploh ga ni veliko imel oblečenega, pa se je začel po šivih parat no, sem naklofala ogromno branja, tko da kar veselo na delo pa dejte se spet mal razgovorit, je luštno brat veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik sončka pa naj vas ne prepiha