SpeliG
|
Vsem hvala za čestitke, ja, zdej sem pa nosečka.... Počutim se zaenkrat zelo dobro, nobenih nosečniških simptomov in lahko samo upam, da bom imela spet tako lepo nosečnost kot pri Martini. Spet sva imela srečo in se je dojenček prijel v prvem mesecu, enako kot prvič! Naslednji teden imam prvi pregled in potem bom mogoče malo bolj dojela vse skupaj... Ko Martino vprašava, ali bi imela bratca, VEDNO zelo odločno reče NE! No ja, kot da ve kaj jo sprašujeva, oz. kot da rabimo njeno mnenje... Sicer pa zaenkrat ni niti malo ljubosumna, če pestujem kakšnega drugega otročka in glede na to, da ful rada carta svoje punčke, upam da bo lepo sprejela novega člana družine. Scorpio, sem se začela na glas smejat, ko se videla, da si se "pofočkala" na mojo provokacijo . Se spomnim, da smo se nekje poleti tukaj pogovarjale, da bomo konec leta "šli v akcijo" in sva se hecale, da bova mogoče skupaj na kakšnem drugem forumu. No, od zdaj bova lahko klepetale tudi na Junijkah 2010 ! Zdaj pa Nal dobi sestrico, Martina pa bratca, ha ha. No ja, kakorkoli, spol mi v resnici ni pomemben. Vedno sem si želela vsaj eno deklico in to imam, torej mi je v drugo vseeno. Čestitam iz srca za Nalovega bratca/sestrico! Sinska,tebi sem hotela še odgovorit za bioresonanco; Martini so tam odkrili alergijo na KM, potem pa sva jo parkrat peljala tudi na terapijo (po mojem cca 4 krat, nevem več točno) in je na testiranju pokazalo, da je pozdravljena. Kljub temu še nismo začeli resno s KM, ker se lahko ponovi. No, nedolgo nazaj pa smo ji nazaj uvedli mlečne izdelke in je vse OK. Je pa Martina ves čas do nedavno pila riževo mleko s kalcijem, sojinega ji nisem upala dat, ker je baje ravno tako alergeno in precej podobno kravjemu. Jaz bi vsekakor priporočala bioresonanco vsakomur, ki ima podobne težave. Nas "uradna" medicina sploh ni jemala resno, ker ima Martina ves čas zelo lepo kožo (večinoma imajo alergiki težave z izpuščaji, ni pa to pravilo ,kar bi zdravniki res lahko vedeli ). Sem vzela stvari v svoje roke in smo zadevo uredili takoj ko smo ukinili KM, potem pa alergijo tudi pozdravili z bioresonanco. Ah, zdaj mi je pa Martina našla delo; stresla je vse kljukice za obešanje cotk po dnevni sobi.... Lepo se imejte!
|