Jo@n
|
Čer! Mene so danes spodili z bolnice, baje lahko ležim in v luft gledam tudi doma . Operacija uspela, dragulja pa mi niso hoteli dat za spomin . Narkozo in zbujanje sem povsem v redu prestala (priznam, da me je bilo tega najbolj strah), še prekladanja iz kirurške mize v posteljo se ne spominjam, zdi se mi le, da se mi je sanjalo, da mi Jakob po trebuhu skače, pa je verjetno to bilo to. Bolečine pa, kaj jaz vem, so bile po CR veliko hujše, saj je bilo tudi mišic več prerezanih (ja, se tolažim, da jih imam nekje pod globokim maščevjem). Tako imam le tri kratke reze, enega v žlički, drugega ob strani in iz katerega so mi včeraj vlekli grozno dolgo drenažo in je bilo fajn zoprtno, pa nekaj šivčkov imam pri popku. In to je to. Nekaj časa pazit pri prehrani, pa crkljanje malega princa bo nekaj časa v drugačnih (horizontalno-sedečih) dimenzijah. Pa MM bo lepote očetovstva ugledal še v drugačni luči (100% očka), se mi zdi da se je prejle kar utrujen zleknil na kavč. Oči to, oči ono, sem in tja, dvignit, pobrat, previt, dat spat, pocrkjat, drugič, tretjič, četrtič (neuspešno) dat spat, pobrat cunje, jih zložit, dat prat, asisitirat meni, si zlikat srajce.... Ja bogi revež, res je lahko utrujen. Pa do sesalca in štedilnika sploh še ni prišel . Jakob je mojo odsotnost povsem suvereno prestal, včeraj me je na obisku v bolnici nekam čukasto gledal, itak je bilo vse novo zanj in po kratkem crkljanju je hitro preklopil na sitko program. Danes, ko sem se pokazala na domačem pragu, pa mi je 3x pred nosom zaprl vrata, odkimaval z glavo in jokal. Hm... zgleda da je misli, da se me je znebil za dalj časa... No, diplomatske stike in lupčke sva danes že zalaufala. Sanatorij v RD pa, sicer bolnica kot bolnica, vsi ful prijazni, osebje zakon , še bolj pa je bila faca moja cimra, gospa pri 75-ih, s katero sva 2 dni veselo kramljali. Oh, da mi je čez dobra 4 desetletja imeti toliko zdravja, razuma in pameti... Hvala vsem, ki ste držale pesti, vidim se je vsem kar nekaj dogajalo, pa hitim še malo za nazaj prebrat. Rada vas imam, nočko!
|