Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 25.2.2011 22:53:15
|
|
|
|
Roberta69
|
Aja, Jo@n, mi vam želimo uspešno in veselo furanje povečane družinice!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 28.2.2011 19:02:10
|
|
|
|
novopecena
|
ooo kaj jaz to berem...Jo@n a kar tako. madona saj si bila še zadnjič pri meni v trgovini hehehe. ja vse čestitke za novi naraščaj in da bo Jakob lepo sprejel Tinkaro. Naj pa še povem da tudi mi pričakujemo povečanje družinice avgusta, tako da že lepo "vzhajam" bodite lepo in v cvetju
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 7.3.2011 21:31:30
|
|
|
|
Jo@n
|
Ojla, hvala vsem za lepe želje in čestitke. Mi se počasi navajamo na drugačen ritem, Tinkara je pravi mali sesalec , imamo pa dnevno spalni model, ki pozno popoldne oživi in ga žura še del oči... Njene mere so bile kar spodobne, 3870 g in 53 cm.. v teži je do grama kopirala starejšega bratca. CR in okrevanje sta potekala BP, še bolje sem prenesla vse skupaj, kot v prvo Veliki bratec je sestrico lepo sprejel, jo prve dni preimenoval v Kintaro (LOL), zdaj pa ime že lepo izgovori. Ima pa občasno (vsak dan parkrat= napade jeze in trme, ko izbruhne za popolnoma banalno zadevo, čemur potem sledi vsaj polurno ihtarjenje in dretje. Baje trma mine pri treh letih. Ja, pol pa svizec... Čestitke Novopečeni, boš videla, kako v drugo hitro mine...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?