|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
13.10.2009 12:46:15   
scorpiogirl
Ketrin in Trnuljčica, bravo za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image  vama pa res privoščim, da se je tole spanje končno uredilo, tako da kar uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.10.2009 13:25:32   
Jo@n
Speli in scorpio, čestitke iz vsega srca!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Mirno in srečno nosečnost in zdravega user posted image  vama želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.10.2009 13:28:26   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

rabim mal več časa, da tukaj kaj spesnim, pol se pa sploh ne spravim pisat ... no, ampak danes pa skor "moram"user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Dober dan aprilčice!

Sicer nimam veliko časa za pisat, ampak a malo poživim tole debato???
Mogoče zlasti tisto o bodočih nosečkah???
Odslej ne bom več "samo" Aprilčica 2008, ampak tudi Junijka 2010.....
Ker nisem vraževerna in mislim, da če je temu otročku namenjeno, da se rodi, se bo tako ali tako, ne glede na to, ali povem novico prej ali kasneje.
No, se mi bo katera pridružila????user posted image
no, če že hočeš ... z enim rahlorahlim pluskom danes zjutraj se ti tudi jaz pridružim user posted image

Ja, fuuuul faaaajn bejbike user posted image user posted image user posted image ... čestitke Scorpio za + in želim ti eno prekrasno user posted image !!!!
Ne vem no, ampak nekako imam občutek, da se bo sedaj začela nabirata četica novopečenih user posted image ... joj, punce moje, fuuuul vam privoščim, pa tudi malce zavidam user posted image user posted image ... ker takih občutkov ne bom več podoživljala ... zato pa z nestrpnostjo pričakujem še kakšno novo nosečkicouser posted image !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.10.2009 13:33:05   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Hoj, kdaj pripeljejo starši pri vas otroke v vrtec? Ker ne samo, da imam jaz filing, da jih tukaj pripeljejo ob 8 ih in jih vsaj polovico pridejo iskat ob 11.45 (pa ne babice!- mame), ampak je dejansko tako... Danes sem se počutila kot rudaruser posted image (ob 6.15), ko sem malega odložila v vrtcu in ugotovila, da bo kar nekaj časa edini otrok, ki je zjutraj tam.  Pa je 7 ali 8 skupin v vrtcu. Kaj le delajo ljudje ? Oz ali noben ne dela?

Jah ... to sem vas tud jaz hotela vprašat ... naša Tia pride v vrtec okoli 8ih in jih še kar nekaj manjka ... pridem pa jo iskat malo pred 3tjo in je predzadnja v igralnici user posted image .... tko da res ne vem, kakšne službe imajo tili naši starši??? Edina razlaga, da imajo vse mame skrajšan delovnik in to manj kot 6 ur!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.10.2009 14:02:13   
Isabellabina
Dan bejbe

Ja super no,da je tole malo oživelo.
Scorpio---še tebi čestitke in srečno user posted image

Danes pa imam frej dan(kar se tiče varstva)sej drugače mam še vseeno dovolj dela brez dodatnega varstva.

Pa gledam po netu mal tele sušilce in praalne stroje v razredu A+,pa jih mam zdej tolk na lagerju,da ne vem katerega naj vzamem.Mi je šel po gobe stari sušilec¸in so gospodje rekli ,da bo popravilo stalo tam cca.350 e ,in jaz dodam še malo zraven pa mam novega in v boljšem razredu,saj je ta v C razreduuser posted image .Sem pa zdajle ,ko ga nimam čist besna ,ker se mi nabirajo cote v kopalnici in jih sploh ne morem sušituser posted image

MM,je šel pa danes v bolnico na odstranitev bule na glavi(menda je bila lojnica) in se še vedno ne oglasi na telefon..no upam ,da je vredu prestaluser posted image

A ima katera izkušnje z AEG Electroluxom??????

< Sporočilo je popravil big mamma -- 13.10.2009 14:04:59 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.10.2009 17:14:29   
SpeliG
Vsem hvala za čestitke, ja, zdej sem pa nosečka....user posted image
Počutim se zaenkrat zelo dobro, nobenih nosečniških simptomov in lahko samo upam, da bom imela spet tako lepo nosečnost kot pri Martini. Spet sva imela srečo in se je dojenček prijel v prvem mesecu, enako kot prvič!user posted image  Naslednji teden imam prvi pregled in potem bom mogoče malo bolj dojela vse skupaj...
Ko Martino vprašava, ali bi imela bratca, VEDNO zelo odločno reče NE! No ja, kot da ve kaj jo sprašujeva, oz. kot da rabimo njeno mnenje...user posted image  Sicer pa zaenkrat ni niti malo ljubosumna, če pestujem kakšnega drugega otročka in glede na to, da ful rada carta svoje punčke, upam da bo lepo sprejela novega člana družine.

Scorpio, sem se začela na glas smejat, ko se videla, da si se "pofočkala" na mojo provokacijouser posted image . Se spomnim, da smo se nekje poleti tukaj pogovarjale, da bomo konec leta "šli v akcijo" in sva se hecale, da bova mogoče skupaj na kakšnem drugem forumu. No, od zdaj bova lahko klepetale tudi na Junijkah 2010user posted image user posted image ! Zdaj pa Nal dobi sestrico, Martina pa bratca, ha ha. No ja, kakorkoli, spol mi v resnici ni pomemben. Vedno sem si želela vsaj eno deklico in to imam, torej mi je v drugo vseeno.
Čestitam iz srca za Nalovega bratca/sestrico!

Sinska,tebi sem hotela še odgovorit za bioresonanco; Martini so tam odkrili alergijo na KM, potem pa sva jo parkrat peljala tudi na terapijo (po mojem cca 4 krat, nevem več točno) in je na testiranju pokazalo, da je pozdravljena. Kljub temu še nismo začeli resno s KM, ker se lahko ponovi. No, nedolgo nazaj pa smo ji nazaj uvedli mlečne izdelke in je vse OK. Je pa Martina ves čas do nedavno pila riževo mleko s kalcijem, sojinega ji nisem upala dat, ker je baje ravno tako alergeno in precej podobno kravjemu. Jaz bi vsekakor priporočala bioresonanco vsakomur, ki ima podobne težave. Nas "uradna" medicina sploh ni jemala resno, ker ima Martina ves čas zelo lepo kožo (večinoma imajo alergiki težave z izpuščaji, ni pa to pravilo ,kar bi zdravniki res lahko vedeliuser posted image ).
Sem vzela stvari v svoje roke in smo zadevo uredili takoj ko smo ukinili KM, potem pa alergijo tudi pozdravili z bioresonanco.

Ah, zdaj mi je pa Martina našla delo; stresla je vse kljukice za obešanje cotk po dnevni sobi....

Lepo se imejte!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.10.2009 17:37:24   
Majček28
Čao moje aprilčice...

sem pa s temli Jurki sprožla cel plaz....in ja, Jabček je imela prav glede mojih Jurčkov...
sem vas hotla še mal dražit pa sta me tkole izza ovinka Speli in Scorpio prehiteli user posted image
čestitke obema in lepo nosečnost NAM ŽELIM user posted image

jaz vem že cca 3 tedne pa še vedno nisem šla testa narest user posted image
MM tud še nič ne ve in tud zato nisem hotla nič konkretno napisat, ampak sem vas samo mal z 'gobicam' dražla user posted image tko, da upam, da tud zdaj ne bere in bo tkole čez 'instant' varianto zvedel user posted image

Skratka, spet bomo skupi čvekale na Junijkah 2010, zase pa vem, da bom verjetn pri naših aprilčicah več visela user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
13.10.2009 18:37:51   
trnuljčica
Scorpio in Majček tudi vama želim lepo nosečnost in zdravega otroka.user posted image user posted image user posted image Sicer pa, kaj bratci, pa sestrice, mogoče bodo pa dvojčki...user posted image No, to sem si jaz vedno želela...

Sem pa presenečena, da vam tako hitro "rata". Se ni za bati, da bi se jaz kaj tule dopisala... Pri nas bo user posted image predvideno ene dve leti od začetka izdelave. Zaenkrat pa proizvodnja stoji. user posted image Do izpita.

Big mama nimamo sušilca, tako da ti ne morem pomagati z nasvetom.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.10.2009 18:50:05   
resnično srečna
dan drage moje...

,malo izginem pa so že vse noseče...c.c.c....ej bejbe sploh ne veste kako sem srečna za vas...moj prvorojenec je junijček...in ja to so res fini otroci...sem zelo zadovoljna z njim...je bil idealen dojenček...in je sedaj tudi super najstnik he he...

tako da...upam, da vam mine nosečnost brez jutranjih slabosti, krčev, zaprtosti, oteklih nog in isokega pritiska...čim manj stresa...dobre rezultate na NS...vse brez cukra...vse srečne...z lahkim porodom...

he he bom dihala z vami in za vas vseh 9 mesecev...obljubim...ČESTITKE in SREČNO moje drage user posted image

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.10.2009 18:51:13   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

[Sem ravno danes z eno mamico v vrtcu govorila in njena ta mala že od rojstva spi po 3, 4 ure v kosu čez dan, ob 6 zvečer gre spat in jo mora ob 8 zjutri budit... skratka IZA model user posted image Zdej v vrtcu je pa štala s spanjem... Noče in noče zaspat in spi sam slabo uro...skratka model se je pokvaru... Sej sem jo čist razumela in sočustvovala z njo...ampak se mi je pa tooook dobr zdel da je pri nas kontra user posted image user posted image

Ha, ha,  čisto res je. user posted image user posted image user posted image
Veš, sem zdavnaj ugotovila, da žal, če imaš nespeč model lahko počneš čisto vse, pa bo nespeč. Nobeni nasveti, knjige, ne pomagajo...Nobeno vozičkanje, noben prevoz z avtom... Itak sprobaš vse.
Če pa imaš spečega otroka, pa se lahko trudiš, da ne bi zaspal, pa ti bo pač v avtu, ko mu daš miruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.10.2009 18:54:24   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

dan drage moje...

,malo izginem pa so že vse noseče...c.c.c...

Ha, ha virus razsaja...user posted image user posted image user posted image
Saj jaz imam tudi poln nos, sam je virus očitno druge vrste...user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
13.10.2009 21:14:34   
sasy20
Opa se je že začelo user posted image user posted image user posted image bravo punce.....čestitke in čim lepšo nosečnost.....
in zdrave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
13.10.2009 21:36:01   
Isabellabina
Čer

Pismo ,mi ni dalo miru,ker sem stalno mislila na vaše ugibanje o Majčki ,sem morala it malo pregledat,če je slučajno kakšna novička.In ja user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi Majček in srečno user posted image .

No toliko,šibam zdaj pod tuš in pod kovter,ma se malo bojim,da me spet kakšna migrena ne napade,ker se mi že sspet bliska pred očmi in me prav bolijo oči in pa en kotiček nad očmi,ki kar utripa.jao,upam ,da se me usmili ,ker ne vem kako bom jutri delala.

Grem...mogoče bo pa jutri spet kakšna novičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
13.10.2009 22:32:04   
JABOLKO3
Hej, hej... a nisem napisala, da bi bila lahko vsak dan ena lepa novička... to je pa že cel plaz - vsakič, ko odprem stran, je ena več, ha ha... sem tako vesela za vas, punce moje drage, da vam kar malo zavidam... joj, kako boste uživale še eno rundo skupaj. Tudi jaz vam vsem želim lepo nosečnost brez nosečniških težavic, pa naj iz pikic zrastejo zdravi in navihani otročki... bravo, babnice...

Razmišljam, katere so še sumljive... bom jutri zjutraj v službi najprej pogledala, če se je še katera pridružila klubu, ha ha...

lahko noč in pobožajte trebuščke...

Neposredna povezava do sporočila: 1339
13.10.2009 22:50:39   
Roberta69
user posted image Super za tri nove user posted image - naj bo nosečnost čarobna! user posted image

Scorpio, najbrž se ti bo pa tudi za izpite ful fajn izšlo, pa zna biti, da ti kdo še malo popusti, če boš priromala na izpite že s takim orto trebuhom user posted image .
Pa tudi razlika med škratki bo kar idealna, se mi zdi, da je nekje od dveh do dveh let in pol še najbolj idealno in morda bodo tudi naši aprilčki takrat že tako odrasli, da bo vse skupaj malec lažje potekalo user posted image . A ne, kako te takole matra, ko izveš user posted image ... se spomnim pri Liamu, ko se mi je kar mešalo, da cele tri mesece nisem mogla nikomur povedat (no, tako sva se pač odločila), tokrat pa najbrž ne bova tako komplicirala user posted image .

Danes je bil prov lep dan sva skoraj celega preživela na sončku in del dneva sva imeli še super družbico Ize in mamice... otročka sta malce raziskovala lesene stopnice, malce smo se navozičkali in naužili svežega zraka. Mi je pa prav pasal, po nekaj tedenskem večinoma sedentarnem položaju, malce konkretnejši sprehod, sem pa čisto zakrnela, ker imam kar muskelfiber user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.10.2009 8:28:45   
sinskaT
Juhuuuuu..pa imamo še dve nosečkici! Čestitke Scorpio in Majček user posted image user posted image user posted image
Vsem vam želim tako lepo nosečnost in porod kot sem ju sama doživela
user posted image user posted image za vsako ena pikapoka ; )

Srčno upam, da boste tudi z nami delile doživljanje novega razcveta, saj boste vidle - ni jih čez aprilčice : ))))

BM - tudi sama sem na lovu za novim sušilcem, ker imamo zdaj 2v1 pa nisem prav zadovoljna s sušilnim delom - če boš kaj fajnega zvohala se priporočam. drugače pa ti ne morem bit v pomoč, ker sem malo leva za te tehnikalije in firme gospodinj. aparatov user posted image

Ketrin in Trnuljčica - močno privoščim spanje. No zdaj bo odločitev za 2. user posted image lažja ; )
In Trnuljčica nikoli se ne ve kdaj bo, morda te ta drugi preseneti s svojo "brzinskostjo"; poznam kar nekaj takšnik primerov

Lep mrzlo-sončen dan vsem!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.10.2009 9:09:51   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Čao moje aprilčice...

sem pa s temli Jurki sprožla cel plaz....in ja, Jabček je imela prav glede mojih Jurčkov...
sem vas hotla še mal dražit pa sta me tkole izza ovinka Speli in Scorpio prehiteli user posted image

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Majček, ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda tudi Speli in Scorpio čestitam in lepo nosečnost vsem trem privoščim iz srcauser posted image user posted image user posted image

moja se počasi bliža koncu, počasi bomo začeli sitno brojiti, še 37 dniuser posted image , jaz bi mela kr skoz tegale bušija (pardon, khm, ornk bauhija) gor namontirangauser posted image

Naredite si čudovit dan, zunaj tako lepo sije sonček, čeprav je fejst mrzlo, meni glih odgovarjajo tele temperatureuser posted image , ni kaj čari nosečnostiuser posted image .

Sister od NiLe

Carpe Diem!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.10.2009 10:25:36   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

BM - tudi sama sem na lovu za novim sušilcem, ker imamo zdaj 2v1 pa nisem prav zadovoljna s sušilnim delom - če boš kaj fajnega zvohala se priporočam. drugače pa ti ne morem bit v pomoč, ker sem malo leva za te tehnikalije in firme gospodinj. aparatov user posted image

Hoj,zdaj imam v finišu tri sušilce in sicer od Bosch WTW86560BY cena pri Mercator tehniki 849,00 e ---ta ima majhno porabo elektrike 1.9 kWh in je 7 kg.(ta se dobi staro za novo)
Drugi je od Electrolux EDH97950W ima pa 2,40 porabe sta pa oba v A razredu. Ta zadnji je na voljo tu v Domžalah in je od jutri v akciji v trgovini Setr.
Tretji je pa AEG-Electrolux T59840 za 899,00(tudi ta je staro za novo v mercatorju)

Zdaj kroži en prospekt od Mercatorja in v njem je bon za 100 eurov ,ki ga vnovčiš za nov aparat,samo moraš imeti starega za zamenjavo.

Zdaj pa ne vem katerega naj izberem!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.10.2009 10:27:20   
scorpiogirl
hihi, zgleda, da bom zdej pa spet mal več tuki gor visela user posted image user posted image user posted image

hvala za lepe želje user posted image

mene je sicer tole malo prehitelo ... ker sem imela v nulo splanirano user posted image user posted image user posted image  predvsem to, da mi ne bi blo treba med šolskim letom na porodniško ... pa bom zdej šla lih pred taveliko gužvo ... kar bo pa po svoje tud fajn user posted image

Speli ... midva zdej "ciljava" na punčko user posted image  sem nekak vedno bla prepričana, da bom imela parček ... pa bi mi blo mal bolj všeč sicer, tko čist zares mi je pa itak vseeno, sam da bo vse ok user posted image

Roberta ... pri izpitih nič ne verjamem, da bo kaj pomagalo, ker skoraj nimamo ustnih izpitov, pri pisnih pa ni tko zelo opazno user posted image  si pa zelooooooooo želim velik buši, ker v prvi user posted image  je bil bolj neopazen user posted image
aja, pa želim ti, da se nam kmalu pridružiš v veselem pričakovanju user posted image

jst sicer upam, da ne bo kdo videl, kaj pišem ... ker jst tole čvekanje izvajam v službi, kjer pa še ne vejo ... tudi doma ne bova povedala do prvega pregleda (če se bom uspela zadržat, ker bi najraje že takoj zdajle vsem raztrobila user posted image ), pa je vseen, če ne zvejo tkole po ovinkih user posted image
tko, uživajte ... a zdej navijamo še za kakšno user posted image  dajmo, dajmo user posted image
fajn sonček je danes ... upam, da vas ne odpihne user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.10.2009 11:13:21   
Ketrin
Dan...

Ja, madona... pa je res virus v zraku!!!! ČESTITKE še Majček (sem te itak imela na sumu, pa nisem hotla težit user posted image ) in tudi tebi Scorpio!! Bravo punce... Kot so že vse ostale napisale vam vsem 3 srečkam nosečkam želim lepo nosečnost in zdrave bratce in sestriceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak neki ste mi sumljive... vse tri naenkrat, madonca, da niste mel kakega grupija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.10.2009 14:01:54   
simvir

samo na hitro da čestitam našim novim user posted image user posted image

v bistvu ne sledim debati, v vsakem postu še kakšna nova nosečkauser posted image , jutri preberem za nazaj.

Želim vam lepo nosečnost in seveda zdrave user posted image .

zdaj bomo pa končno lahko navijaleuser posted image

< Sporočilo je popravil simvir -- 14.10.2009 14:05:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.10.2009 20:14:41   
lepa posadka
Jupiii, jupiii, jupiii.... takele novice pa res dajo človeku energijo!!!

Kako se veselim z vsemi vami: Speli, Scorpio in Majček! Uživajte v tem veselju pa delite ga z nami.

To bo spet luštno leto. Katera se bo še ojunačila: Trnuljčica, Ketrin, Tasyo, SImvir, Roberta, Sasy... pa Joan no, najprej se pozdravi. No, vsem privoščim, da vam gre po vaših načrtih.

Uživajte... mene pa moja čredica vleče pred nogomet... kakšna vnema, hehe.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.10.2009 21:20:37   
kekec in mojca
Vsem nosečkam iskreno čestitam ter želim predvsem lepo in mirno nosečnost, na koncu pa zdravega otroka.

Trnuljčica, naš je minimalno v vrtcu, če se le da, pripeljem ga ob 10.30, mož ga dvigne ob 14.30. Kljub temu dovolj, da je bil prejšnji teden bolan. Pravzaprav je bolna cela skupina, zdaj so v vrtcu samo trije otroci, tako da se združuje z drugo skupino. Upam, da ne bo še tu pobral kaj tretjega in bomo spet doma... :(

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.10.2009 6:42:21   
trnuljčica
K&M naš je od torka tudi doma... Saj ne da bi moral nujno ostati, T ni imel, ampak saj poznaš moje mnenje o puščajočem nosu, ki ga pustiš čakati v nedogled. .Tako da ko je začel kašljati- zaradi sluzi zjutraj, sem ga vzela ven. Pa čeprav na pljučih še ni bilo nič. Tako da sem bila dva dni jaz na bolniški, sedaj bo pa MM. Da se do ponedeljka pozdravi.
Ampak zbolel pa ni v vrtcu. Saj to me najbolj razkuri...
Nič, šibam v Lj.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.10.2009 17:44:40   
Majček28
Dannn,

punce moje, hvala za čestitke in lepe želje...mi veliiiiik pomenjo še posebaj zato, ker vem da so iskerne user posted image

Sem šla v sredo zvečer po službi potem takoj po test in polepšala mm en tak zelo slab dan...je bil vesel k radio in je komentiral, da se mui je čudn zdel kako to, da je zgrešu unih 5 rdečih dni...skratka, zdej sva povedala tud staršem in baje so me že vsi imel na sumu user posted image Brina je tko hecna, sem ji samo enkrat povedala, da ima mamica zdej dojenčka v bušiju in zdaj ko jo vprašam kje je dojenček me začne slačit pa prst v popek rint user posted image upam, da bo tko navdušena tud potem...

Vem da je psiha ena zelo močna zadeva ampak mi tole ni čist jasno..dokler sem bla tih mi tud slabo ni bilo, zdej ko sem pa povedala so se pa slabosti začele pojavljat- mogoče je samo sovpadlo vse skupi. Sicer pa ni nič hujšega, sumim da so slabosti povezane tudi malo s stem, ker vzamem zjutraj Centrum Materna vitaminčke na prazen želodček...ja, ja, sej vem, noseča sem in slabost ni nič čudnega user posted image Bom delala na tem, da bo tko kot v prvi nosečnosti brez vsakih znakov in problemov...samo sumim svizca, da bo zdej uletu in začel zavijat čokolado....user posted image

2.11 imam prvi pregled, da vidmo, če je s pikico vse OK...potem pa lepo vse od začetka...in upam, da ne bom preveč tečna, če bom vse delila z vami....saj veste, moški pač ne razumejo žensk pa nosečnosti pa hormonov in zakaj je treba o tem toooolk govort itd...jaz bom pisala, lahko pa moje poste preskočte pa bo vsem OK user posted image

In našo lestvico 2010 bo naslednja nadaljevala:.........- prosim, da se začnete vpisovat user posted image

tkole, grem se še mal delat, da delam....zdele so itaq vsi doma na toplem s svojimi družinicami jaz pa odštevam še 1 uro in pol, da pridem do te faze user posted image

lep večer, naj vas grejejo tople roke vaših škratkov

pa pa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......