Roberta69
|
Včerajšnja noč je bila tudi pri nas za en drekec. Zbudil se je sigurno ene 5x, potem je dvakrat kar zaspal na meni in posledično sem se danes zbudila čisto polomljena in s skoraj izpahnjeno ramo . Zna biti, da je imela kakšna polna/prazna luna prste vmes, ker ima na našega škrata ful močan vpliv. Čeveljčki: ma, so en velik "problem". Včeraj sva se podala v nakup - neuspešen - ker mi je kot prvo, samo da sem mu obula en čevelj, kar z enim samim zašibal po trgovini, kje je šele kakšna možnost, da bi preverila pravo številko itd. V glavnem, sem obupala in se odločila, da mora tudi očka zraven... Sem si pa potem ogledovala visoke Superfitke in sem bila kar malo razočarana, so v primerjavi s supergami fuuuul trde in v takih ni variante, da bi otrok splezal po kakšni lestvi na igralih ali kaj podobnega Zdaj se nekako nagibam, da bi mu kupila kakšne supege z malo "debelejšim" podplatom (zdaj ima ene See Kai Run čeveljce - BTW sem s kakovostjo bolj nezadovoljna kot ne; v dobrih dveh mesecih je spredaj nastala luknja, podplat počasi začenja odstopat, sicer mehki že so, ampak...) in ene ta visoke superfitke, če bo recimo res sneg. Gledala sva tudi Cicibanke, imajo ful luškane čeveljčke pa tudi precej mehki se mi zdijo, samo kaj, ko imajo vsi opetnike in ortopedski vložek in ker to baje ni dobro, se jaz kar ne vdam Dajte še kakšno idejo. Koliko večje pa vzamete zimske, ker recimo računaš, da bo nosil debelejše nogavice? Jaz že tako in tako ful težko preverim, če so mu sploh prav, ker si tako nerad obuva čevlje in potem velikokrat kar nekaj krči nogo, skratka bi rad odšibal še preden je čevelj zapet. Umivanje las: vedno hočem vprašat, pa pozabim. Liam si jih tako nerad umiva (zato ima posledično velikokrat bolj umazane kot ne ... mi zadnjič pravi: "MM Liamu pa najbrž temnijo lasje, ker ima na vrhu pri glavi čist temne ", pa ni bilo to, ampak se mu je nabralo toliko prahu od zemlje itd. Ob vsakem pranju tako kriči, da je zapoP in prov na veliko joka, pa nočem, da bi imel kakšne travme. Sem poskusila že tako, da mu počasi zlivam z lončkom, pa s pleničko, s tušem in nič od tega ne pali. Zanositev: a veste, da sem kot kakšen telebuteljček šele danes izvedela, da imaš za zanositev možnost le 18-24 ur (dokler živi zrelo jajčece) oz. če imaš spolni odnos že prej (spermiji baje živijo nekje do 3 dni) obstaja možnost zanositve, tako da je vsak mesec možnost zanositve zelo majhna. Jaz sem pa mislila, da vedno obstaja možnost . Zdaj sem prvič malce razdelala pojme ovulacija, plodni dnevi itd. in mi ni jasno, kako je ob tako majhni možnosti ful nezaželenih nosečnosti Liam je sicer tudi ratal malenkost pred načrti, drugače je bil zaželen že zelo, ne pa glih že načrtovan in sva res pazila in še v tistem mesecu, ko sem zanosila nisva skoraj nobenkrat , tko da mi ni nič jasno Saj, mora bit pa kar zaJ, če ne moreš zanosit. Poznam kar nekaj ljudi, ki so imeli/imajo težave. Dobra prijatelja se trudita že ene tri leta in nič - sicer so šele kasneje ugotovili, da obstaja ena težava, potem poznam dva, ki sta kao plodna, ampak tako nekompatibilna, da obstaja čisto minimalna možnost, da skupaj zanosita, pa primer uspešne umetne oploditve, po nekajletnem trudu in nekaj poskusih itd. No, nosečkice, dejte nam mal delat skomine
|