Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:50:30
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A ste brale to? Vam prilimam post, ta ni glih diht: No moj ni poskusil ne salam, ne paštet, ne klobas, ne čokolinota do 3 leta pa tudi sedaj jih ne je pri 6. . Mogoče 2 x na leto kakšno hrenovko. Verjamem da res ni potrebna da tako malega otroka kot je 10 mesecev star otrok hranit z vsem kar ti pride pod roke potem pa se vsi čudimo kako da so otroci tako hitro bolani. Sicer sem imela prednost ker sem do tretjega leta dojila in sem gosto hrano začela uvajati šele nekje pri 20 mesecu, prvič pa je vodo poskusil po prvem rojstnem dnevu. Moj sicer ni bil v vrtcu do 4 letih vendar če bi videla, da mu pri 12 mes. dajo pašteto sigurno ne bi dovolila. Temelji so pri vsaki stvari važni in zato je posebno potrebno pazit pri prehrani naših malčkov WTF???? ...na žalost si otrok mame ne more izbrati
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:50:56
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika da si nekaj zrihtala in da ti bodo pomagali pri težavah s križem se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:51:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Zdaj bi morale videti...naša Lia je nora na našega psa....in plazi za njim, kamorkoli gre....bogi pes, pa beži pred njo Živali po mojem ne vejo kaj si naj mislijo ob takih malih vragecih , Nia pa je nora na mačke, bi jih lahko gledala non-stop.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:52:46
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ufffffffff madonca koliko ve danes čivkate Jaz sem bila pa v Avstriji, ker sem šla iskat robo v Quelle. Sem dobila kopalke (mislim, da takšne kot si jih naročila tudi ti Jana81 ), zdaj me pa čaka še pomerjanje. no pol pa pošlji slikco na ZS, če nočeš tle gor, da vidim kok stojijo na navadnem normalnem človeku, ne na unih menekenkah. Jst jih še vedno čakam Če bi to vedla da se da , bi te prosila da bi še zame vzela. Slikala se zdaj ne bi . Ti pa moram povedati, da zelo fajn stojijo. Sem zadovoljna . Katere si ti naročila? var seolink = document.getElementById('seolink_3xOsFFYtlbQAAAEgJmMlRikd'); if(seolink != null) seolink.href = 'http://www.quelle.at:80/enfinity/QuelleATShop/YOU-Badeanzug/yCmsFFvE78sAAAEVhOdSdRtd/produktdetails.html?ProductOrigin=201%2B100362276'; ful dobre kopalke....sam jaz bom to leto še v enodelnih oz. takšnih, ki več zakrijejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:52:55
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo z nabave in smo lažji za 200 evrov . V intesparu smo pustili 120 evrov, v Cicibanu skoraj 50, pa še plenice, robčke in mleko sem že prej v Avstriji nabavila in je to to. Je pa naš Gal dobil svoje prve prave čeveljčke . Sem mu vzela model Rolly v barvi fango. Kakšni so se mi pa niti sanja ne. Takšni, le da so v fango barvi Ful so lepi, zdaj pa še moram ugotovit, kakšna je fango barva to tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:54:14
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye a si ti zaključila z otroci (če misliš še imet kakšnega)? 99 % ne, ostaja pa tisti 1 % a 99% si zaključila in 1% ne al 99% nisi zaključila in 1% ja? kaj misliš?????? bo kar prva varianta
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:56:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča zobki? hrana: pomarača, kivi? pri nas je pomagal bepanten plus če je pa ful hudo pa baje pomaga sam krema od mustele Imam doma bepanten, sudokrem, praško pasto (samo je hudič ko lahko le 2x na dan namažeš), penathen, zdaj pa še študiram da bi nabavla puder. Ja je hudo, je že 4x danes kakala in tako joče ko ji ritko umivam, da me srce boli, solze v potokih . Prej sem jo malo pustila dlje nagico, da se res oreng posuši, je bilo vredu, dokler se ni polulala in spet tak jok. Kako pa se reče tej kremi od Mustele? ???? jst sem s praško pasto namazala ene 6x v dnevu, nisem vedela da lahko samo 2x.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:58:31
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo z nabave in smo lažji za 200 evrov . V intesparu smo pustili 120 evrov, v Cicibanu skoraj 50, pa še plenice, robčke in mleko sem že prej v Avstriji nabavila in je to to. Je pa naš Gal dobil svoje prve prave čeveljčke . Sem mu vzela model Rolly v barvi fango. Kakšni so se mi pa niti sanja ne. Takšni, le da so v fango barvi Ful so lepi, zdaj pa še moram ugotovit, kakšna je fango barva takšna
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:59:29
|
|
|
|
tilči
|
Tilen je pa danes čisto odvezan .Če ima le šanso,se prime in gor pobere.Za sedežno imamo eno pvc škatlo in me je prej skoraj kap zadela,ko sem šla pogledat,kaj zbija zadaj.Je vstal in tolkel po škatli in se smejal na vsa usta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:00:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Zdaj bi morale videti...naša Lia je nora na našega psa....in plazi za njim, kamorkoli gre....bogi pes, pa beži pred njo kok mi je to znano, sam jst sem še precej previdna ko je Nejc s psom, ker ni naš, ampak od prababice in dedka in eden od tašče
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:05:41
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je pa danes čisto odvezan .Če ima le šanso,se prime in gor pobere.Za sedežno imamo eno pvc škatlo in me je prej skoraj kap zadela,ko sem šla pogledat,kaj zbija zadaj.Je vstal in tolkel po škatli in se smejal na vsa usta ja ti naši škrati so vedno bolj nadebudni.....pravi pustolovci postajajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:13:30
|
|
|
|
Skye
|
Vidim, da sem ostala sama Nič saj tako moram iti pripraviti punci za spanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:13:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A ste brale to? Vam prilimam post, ta ni glih diht: No moj ni poskusil ne salam, ne paštet, ne klobas, ne čokolinota do 3 leta pa tudi sedaj jih ne je pri 6. . Mogoče 2 x na leto kakšno hrenovko. Verjamem da res ni potrebna da tako malega otroka kot je 10 mesecev star otrok hranit z vsem kar ti pride pod roke potem pa se vsi čudimo kako da so otroci tako hitro bolani. Sicer sem imela prednost ker sem do tretjega leta dojila in sem gosto hrano začela uvajati šele nekje pri 20 mesecu, prvič pa je vodo poskusil po prvem rojstnem dnevu. Moj sicer ni bil v vrtcu do 4 letih vendar če bi videla, da mu pri 12 mes. dajo pašteto sigurno ne bi dovolila. Temelji so pri vsaki stvari važni in zato je posebno potrebno pazit pri prehrani naših malčkov WTF???? ...na žalost si otrok mame ne more izbrati Ta k je to izjavila, je oreng bolana. kakuš! Na keri temi pa je to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:15:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka za nobel čeveljčke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:15:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka za nobel čeveljčke Ful so lepi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:15:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Zdaj bi morale videti...naša Lia je nora na našega psa....in plazi za njim, kamorkoli gre....bogi pes, pa beži pred njo Kakšnega psa imate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:16:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je pa danes čisto odvezan .Če ima le šanso,se prime in gor pobere.Za sedežno imamo eno pvc škatlo in me je prej skoraj kap zadela,ko sem šla pogledat,kaj zbija zadaj.Je vstal in tolkel po škatli in se smejal na vsa usta ja ti naši škrati so vedno bolj nadebudni.....pravi pustolovci postajajo Je najdel eno novo stvar. Moram povedat, da Maja ni bila danes tako sitna, ker ni imela časa. Tilči imaš spet ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:31:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye Zdaj bi morale videti...naša Lia je nora na našega psa....in plazi za njim, kamorkoli gre....bogi pes, pa beži pred njo Kakšnega psa imate? Teriarčka kolikor imam jaz v spominu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:31:15
|
|
|
|
tally
|
dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:35:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje Jaz tud komaj čakam , da gresta spat Sita sem ju. Ju3 sem si obljubila, da se ne dotanem ničesar in si bomm vzela dan zase Sem pogruntala, da Alja noče jesti tople GH, hladno je Kosila že par dni ne je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:42:06
|
|
|
|
tilči
|
Naša dva sta že v mižulah Včeraj sem gledala videoposnetke od Nejca,ko je bil toliko star kot Tilen,kako je imel majave noge pri prvih poizkusih hoje .Sta pa čisto enaka pri tej starosti,le da je imel Nejc že čupo za tri.No,saj se je že rodil z irokezo,Tilen je imel bolj malo laskov,pa šele sedaj malo bolj rastejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:43:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tilči imaš spet ZS. odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje Jaz tud komaj čakam , da gresta spat Sita sem ju. Ju3 sem si obljubila, da se ne dotanem ničesar in si bomm vzela dan zase Sem pogruntala, da Alja noče jesti tople GH, hladno je Kosila že par dni ne je Torej greve ju3 na kofi??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:48:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A ste brale to? Vam prilimam post, ta ni glih diht: No moj ni poskusil ne salam, ne paštet, ne klobas, ne čokolinota do 3 leta pa tudi sedaj jih ne je pri 6. . Mogoče 2 x na leto kakšno hrenovko. Verjamem da res ni potrebna da tako malega otroka kot je 10 mesecev star otrok hranit z vsem kar ti pride pod roke potem pa se vsi čudimo kako da so otroci tako hitro bolani. Sicer sem imela prednost ker sem do tretjega leta dojila in sem gosto hrano začela uvajati šele nekje pri 20 mesecu, prvič pa je vodo poskusil po prvem rojstnem dnevu. Moj sicer ni bil v vrtcu do 4 letih vendar če bi videla, da mu pri 12 mes. dajo pašteto sigurno ne bi dovolila. Temelji so pri vsaki stvari važni in zato je posebno potrebno pazit pri prehrani naših malčkov WTF???? ...na žalost si otrok mame ne more izbrati Ta k je to izjavila, je oreng bolana. kakuš! Na keri temi pa je to? Uvajanje goste hrane (paštete, salame...)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?