Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:49:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča zobki? hrana: pomarača, kivi? pri nas je pomagal bepanten plus če je pa ful hudo pa baje pomaga sam krema od mustele Imam doma bepanten, sudokrem, praško pasto (samo je hudič ko lahko le 2x na dan namažeš), penathen, zdaj pa še študiram da bi nabavla puder. Ja je hudo, je že 4x danes kakala in tako joče ko ji ritko umivam, da me srce boli, solze v potokih . Prej sem jo malo pustila dlje nagico, da se res oreng posuši, je bilo vredu, dokler se ni polulala in spet tak jok. Kako pa se reče tej kremi od Mustele? ???? jst sem s praško pasto namazala ene 6x v dnevu, nisem vedela da lahko samo 2x. Tak piše v navodilih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw: ej od včeraj pa do zdaj mi je natanko 51.7 % uspelo , gre kar počas pa še net mi zdaj dela, zeeeelo počasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:53:19
|
|
|
|
nia5
|
Punce danes pa odhajam hitro, se grem zdaj nabulat s sendviči, sem lačna ko pes, pol pa tuš, rihtanje Nie za spat...... Jutri pa gremo k tašči in tastu (ima RD), MOGOČE SE MI USPE ŠE ZJUTRAJ KAJ OGLASIT usp, ne da se mi popravljat. Pa vedno pozabim na barvo Lepo spančkite in vaši hroščeki tudi, papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 19:53:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča zobki? hrana: pomarača, kivi? pri nas je pomagal bepanten plus če je pa ful hudo pa baje pomaga sam krema od mustele Imam doma bepanten, sudokrem, praško pasto (samo je hudič ko lahko le 2x na dan namažeš), penathen, zdaj pa še študiram da bi nabavla puder. Ja je hudo, je že 4x danes kakala in tako joče ko ji ritko umivam, da me srce boli, solze v potokih . Prej sem jo malo pustila dlje nagico, da se res oreng posuši, je bilo vredu, dokler se ni polulala in spet tak jok. Kako pa se reče tej kremi od Mustele? ???? jst sem s praško pasto namazala ene 6x v dnevu, nisem vedela da lahko samo 2x. Tak piše v navodilih. Ko je imel Nejc močno vneto ritko,sem mu tudi jaz večkrat namazala,pa se mu je hitro zacelilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:04:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:05:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje Jaz tud komaj čakam , da gresta spat Sita sem ju. Ju3 sem si obljubila, da se ne dotanem ničesar in si bomm vzela dan zase Sem pogruntala, da Alja noče jesti tople GH, hladno je Kosila že par dni ne je Kaj pa če ji daš kar hladno, da bo vsaj jedla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:05:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: ej od včeraj pa do zdaj mi je natanko 51.7 % uspelo , gre kar počas pa še net mi zdaj dela, zeeeelo počasi A imaš bolj počasen net? Mi imamo največji paket kar je možno pa je v 15 min fertik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:17:17
|
|
|
|
Skye
|
Tako frači spita...mami si končno lahko malo oddahne, pa pelje na sprehod IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye Zdaj bi morale videti...naša Lia je nora na našega psa....in plazi za njim, kamorkoli gre....bogi pes, pa beži pred njo Kakšnega psa imate? Cairn terierja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:18:09
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ufffffffff madonca koliko ve danes čivkate Jaz sem bila pa v Avstriji, ker sem šla iskat robo v Quelle. Sem dobila kopalke (mislim, da takšne kot si jih naročila tudi ti Jana81 ), zdaj me pa čaka še pomerjanje. no pol pa pošlji slikco na ZS, če nočeš tle gor, da vidim kok stojijo na navadnem normalnem človeku, ne na unih menekenkah. Jst jih še vedno čakam Če bi to vedla da se da , bi te prosila da bi še zame vzela. Slikala se zdaj ne bi . Ti pa moram povedati, da zelo fajn stojijo. Sem zadovoljna . Katere si ti naročila? var seolink = document.getElementById('seolink_3xOsFFYtlbQAAAEgJmMlRikd'); if(seolink != null) seolink.href = 'http://www.quelle.at:80/enfinity/QuelleATShop/YOU-Badeanzug/yCmsFFvE78sAAAEVhOdSdRtd/produktdetails.html?ProductOrigin=201%2B100362276'; ful dobre kopalke....sam jaz bom to leto še v enodelnih oz. takšnih, ki več zakrijejo Kaj pa imaš ti zakrivat? Potem lahko jaz v kopalnem plašču hodim okrog. ....blazinice na bokih so kar luštno narastle
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:20:03
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje a je mal razvajena
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: ej od včeraj pa do zdaj mi je natanko 51.7 % uspelo , gre kar počas pa še net mi zdaj dela, zeeeelo počasi A imaš bolj počasen net? Mi imamo največji paket kar je možno pa je v 15 min fertik. a res al kaj-v 15 min??? o joj potem imam pa res švoh interenet, no res pa je da na mesec plačujem za net samo 12 EUR-ov , no upam da bom ju3 ob tem času že lahko gledala Bralca, saj mi je to med najboljšimi knjigami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:23:05
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: ej od včeraj pa do zdaj mi je natanko 51.7 % uspelo , gre kar počas pa še net mi zdaj dela, zeeeelo počasi A imaš bolj počasen net? Mi imamo največji paket kar je možno pa je v 15 min fertik. hitrost downloada je odvisna tud od tega, koliko uporabnikov od katerih vlečeš ima naveden npr. film, če je govora o tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:24:40
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye Zdaj bi morale videti...naša Lia je nora na našega psa....in plazi za njim, kamorkoli gre....bogi pes, pa beži pred njo Kakšnega psa imate? Teriarčka kolikor imam jaz v spominu dober spomin
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:25:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako frači spita...mami si končno lahko malo oddahne, pa pelje na sprehod IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye Zdaj bi morale videti...naša Lia je nora na našega psa....in plazi za njim, kamorkoli gre....bogi pes, pa beži pred njo Kakšnega psa imate? Cairn terierja Še dobro, da imata enrgijo za psa. Si sploh ne predstavljam 2 zrihtat pa it ven na sprehod v vsakem vremenu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:27:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: tally dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje a je mal razvajena mah kaj pa vem, ma kdaj slab dan ko ji nič ne paše in danes je bil en tak dan. včasih se zna ful sama zamotit po uro se sama igra in nobenega ne rabi včasih pa ne ve kaj bi sama s sabo ni ji nič ni prav. bo že minilo.............upam
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:29:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje Jaz tud komaj čakam , da gresta spat Sita sem ju. Ju3 sem si obljubila, da se ne dotanem ničesar in si bomm vzela dan zase Sem pogruntala, da Alja noče jesti tople GH, hladno je Kosila že par dni ne je naša je imela tudi take izpade ko kr na lepem ni hotla jest toplo hrano, pol sem ji pa hladno dajala, kaj pa čem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:29:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: ej od včeraj pa do zdaj mi je natanko 51.7 % uspelo , gre kar počas pa še net mi zdaj dela, zeeeelo počasi A imaš bolj počasen net? Mi imamo največji paket kar je možno pa je v 15 min fertik. a res al kaj-v 15 min??? o joj potem imam pa res švoh interenet, no res pa je da na mesec plačujem za net samo 12 EUR-ov , no upam da bom ju3 ob tem času že lahko gledala Bralca, saj mi je to med najboljšimi knjigami Mi plačamo precej več. Bralec je pa ena izmed najbolj branih knjig, samo jaz še nisem prišla do nje. Bom se pa probala spomnit naslednjič ko grem v knjižnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:32:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo z nabave in smo lažji za 200 evrov . V intesparu smo pustili 120 evrov, v Cicibanu skoraj 50, pa še plenice, robčke in mleko sem že prej v Avstriji nabavila in je to to. Je pa naš Gal dobil svoje prve prave čeveljčke . Sem mu vzela model Rolly v barvi fango. jah tile € kr grejo z aprve čeveljčke, sem vidla slikico in so lepi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:35:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča Naš Gal je tudi tokrat prvič dobil fajn vneto ritko . Sem danes v lekarni vzela Canesten in praško pasto. Upam, da bo obema kmalu bolje. upam da se ritke kmalu pozdravijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:38:06
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: tally dober večer, danes ste pa bile pridne s čivkanjem . meni ni ratalo gor pridet, smo šli dopoldan mal v šoping, pol je moj šel na šiht jaz sem pa cel popoldan sama s tečko Emilijo. Temu otroku nič ne paše, samo na rokah hoče bit, če je pa na tleh se ne smem odmaknit za pol metra je takoj jok. Z ničim se noče igrat samo neki protestira komi čakam, da gre spat da imam mal miru. Pa še ta k..... veter piha pa ne morem nikamor in je še bolj zoprno samo doma sedet in tečnobo prenašat. evo spet neki ni prav , pridem kasneje a je mal razvajena mah kaj pa vem, ma kdaj slab dan ko ji nič ne paše in danes je bil en tak dan. včasih se zna ful sama zamotit po uro se sama igra in nobenega ne rabi včasih pa ne ve kaj bi sama s sabo ni ji nič ni prav. bo že minilo.............upam saj v bistvu je to normalno a ne...tud mi nismo vedno enake volje...včasih nas vsaka malenkost lahko spravi iz tira, včasih pa skoraj nič. V tem se naši nič ne razlikujejo od nas. Je imela verjetno samo slab dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:38:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: ej od včeraj pa do zdaj mi je natanko 51.7 % uspelo , gre kar počas pa še net mi zdaj dela, zeeeelo počasi A imaš bolj počasen net? Mi imamo največji paket kar je možno pa je v 15 min fertik. a res al kaj-v 15 min??? o joj potem imam pa res švoh interenet, no res pa je da na mesec plačujem za net samo 12 EUR-ov , no upam da bom ju3 ob tem času že lahko gledala Bralca, saj mi je to med najboljšimi knjigami Mi plačamo precej več. Bralec je pa ena izmed najbolj branih knjig, samo jaz še nisem prišla do nje. Bom se pa probala spomnit naslednjič ko grem v knjižnico. mi imamo siol trio paket pa tut če kaj dol lečemo ful počasi dela, upam da bo zdej ko bomo šli na optiko kaj hitreje delalo, plačujeva pa cca 40€
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 20:41:10
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: ej od včeraj pa do zdaj mi je natanko 51.7 % uspelo , gre kar počas pa še net mi zdaj dela, zeeeelo počasi A imaš bolj počasen net? Mi imamo največji paket kar je možno pa je v 15 min fertik. a res al kaj-v 15 min??? o joj potem imam pa res švoh interenet, no res pa je da na mesec plačujem za net samo 12 EUR-ov , no upam da bom ju3 ob tem času že lahko gledala Bralca, saj mi je to med najboljšimi knjigami Mi plačamo precej več. Bralec je pa ena izmed najbolj branih knjig, samo jaz še nisem prišla do nje. Bom se pa probala spomnit naslednjič ko grem v knjižnico. sem zdaj mal šla pogledat za kaj gre pri tem filmu....pa mislim, da si bom ga tudi sama dol potegnila in pogledala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 21:17:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pikibu Moj pikec že pančka, upam da bo lepo pančkal do jutra. Jutri gremo k mojim domov na kosilo . Končno, po dolgem času. Ve kr lepo čvekajte še naprej, jst sm ful zmatrana in bom mal kavč polikala pol pa bom šla še pojstlo . Lako in MIRNO nočko vam želim, do jutra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 21:29:21
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem grem zdaj namakat, pa upam, da ne bo kakšnih motenj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 21:48:48
|
|
|
|
jana81
|
evo mi je ratal pridet da se poslovim...imamo "norn haus"..lubi je bolan, v celem dnevu je pojedu pol krožnika, moja mami bruha že od včeraj non stop, midva z Nejcem se nekak še drživa, upam da naju ne podre. Nejči je zaspal okol pol 9h, in upam da kr celo noč. Jst pa grem še mal pred tv. Lepe pozdrave in mirno nočko
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?