Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:50:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw in vse tiho je bilo a se začnem dret JJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:52:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw in vse tiho je bilo a se začnem dret JJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAA drugič me prej opozori da se boš drla, da si pripravim vato AAAALLLOOOOOOO KKKJJJJEEEE STTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VSSSSSSSEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:52:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a to bajto ste vzeli skupno??? in vidva imata hipoteko??? To je ful zakomplicirano. Onadva sta kupila staro hišo in jo kasneje prodala nama. Zraven pa sta si zgradila novo. notri sva midva staro kompletno obnovila, zdaj pa jo je treba zunaj. Ker je iz ilovice, je postopek zakompliciran oz. je veliko dela in zdaj delajo komplikacije, ker je moj rekel, da bi rad sam naredil kar pač lahko. In zdaj je to tabu, ker kaj pa on zna in ....... Sem jih mogla poslušat, pa sem se obrnila in šla, pa je tast prišel za mano pa še kar naprej tiščal zobe v mene. to je najhujše! poslušat nekoga, kako ti pridiga, na koncu ti pa itak ne bo nič pomagal. lahk bi bla vesela, da imata tolk sposobnega sina, da bo kaj sam nardil, ne pa takole! itak vas bo obnova prišla ohoho denarja in se splača nareditkakšno stvar sam, če le znaš. se vama bo vsak evro poznal!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:52:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll JAO :) JA KAJ ČMO...NOGOMETAŠI VSI POČAS DOJEMAJO...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:53:13
|
|
|
|
hijenca
|
Evo me. Moram še smeti ven odnest, ker jutri pridejo smetarji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:53:28
|
|
|
|
mafi
|
barbaw::zgleda da sve ostale sami, preveč kričive
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:54:09
|
|
|
|
suzy85
|
se selimo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:54:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a to bajto ste vzeli skupno??? in vidva imata hipoteko??? To je ful zakomplicirano. Onadva sta kupila staro hišo in jo kasneje prodala nama. Zraven pa sta si zgradila novo. notri sva midva staro kompletno obnovila, zdaj pa jo je treba zunaj. Ker je iz ilovice, je postopek zakompliciran oz. je veliko dela in zdaj delajo komplikacije, ker je moj rekel, da bi rad sam naredil kar pač lahko. In zdaj je to tabu, ker kaj pa on zna in ....... Sem jih mogla poslušat, pa sem se obrnila in šla, pa je tast prišel za mano pa še kar naprej tiščal zobe v mene. to je najhujše! poslušat nekoga, kako ti pridiga, na koncu ti pa itak ne bo nič pomagal. lahk bi bla vesela, da imata tolk sposobnega sina, da bo kaj sam nardil, ne pa takole! itak vas bo obnova prišla ohoho denarja in se splača nareditkakšno stvar sam, če le znaš. se vama bo vsak evro poznal! onadva naredita vse sama kar se da, midva pa ne bi smela
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:54:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw in vse tiho je bilo a se začnem dret JJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAA drugič me prej opozori da se boš drla, da si pripravim vato AAAALLLOOOOOOO KKKJJJJEEEE STTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VSSSSSSSEEEEEEE na 18-ki
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:54:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo me. Moram še smeti ven odnest, ker jutri pridejo smetarji. ja si pa kar nasidirana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:55:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 se selimo? v PO za TAlly
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 21:17:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni A to pa ne. Če nimaš viška ne moreš dat. ja pol pa naj bodo kar lepo tiho saj delata po svoji možnosti kokr pač lahko in naj bosta na to ponosna (rihtanje bajte, otroci, stroški........). pa naj se kar v rit kavsneta in tam naj bosta pametna moji živci žal tega ne bodo prenesli Ne maram, da nekdo laja na mene. Ne prenesem tega. Zdrži prijateljica naša in ne bit tiho, daj iz sebe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 21:19:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi bomo jedli danes piščančji paprikaš (nisem ga sama nardila-NE ZNAM) in gresove knedle(tudi ne znam). Tako, da danes ne rabim kuhat. men je tudi tako dober paprikaš, pa ga ne znam narediti a ima katera kak dober recept za paprikaš, po katerem ga ve pripravljate
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)
Ela (
45%)
Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!