Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:04:39
|
|
|
|
hijenca
|
Ker Videk še zdaj ne spi, ampak ne vzamem ga ven, grem jaz ta čas malo , , . Bom vmes še malo pokukala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:04:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi sve že dve Ti si tudi imela zelo hitro 1. otroka, še hitreje kot jaz. čist mičkeno prej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:06:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye Punce nič zaradi starosti...jaz bom letos 33, pa sem ponosna na to, saj se počutim kot 20 in to je važno Se podpišem Sem jih ravno včeraj dopolnila 33 in se počutim odlično o moja sovrstnica Nič jaz se poslavljam....mali dve sta auf...jih porihtamo in gremo v mesto, ter potem k tašči na kosilo. Lepo čvekajte še naprej in cartajte vaše hroščke uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:06:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,tačas ko Tilen spi No le hitro čivkaj, dokler imaš čas . Naša tudi spi Spanje ,očitno spet zobek leze ven,saj ima že bulico,tako da smo imeli cel kup dretja ponoči.Sem mu dala lekadol,potem je pa zaspal.To noč sem pa najdla Nejčevo glavo ,ko sem mu dajala AB.Je za spremebo lepo spal. Dopoldne sva se s taščo že potepali.Ona je šla v trgovino,jaz na pošto,pa sva šli skupaj.Potem pa še na pokopališče tastu svečo prižgat.Ati je pa otroke merkal.Je preživel za atija! Sedaj pa s taščinim prijateljem obrezujeta drevesa. Kakor je lep sonček zunaj,pa tako svinjsko piha TUdi pri nas pihaaaaaaaaaaaaaa Tiste,ki imate dežne prevleke,a jih uporabljate tudi v vetru?Resno razmišljam,da bi jo nabavila,drugače ne moremo ven.Jaz se bom že zamaskirala,Tilna bi pa rada skrila pred vetrom.Samo original pride 25 eur. V muelerju jo pa ne dobim.Ali gre katera kaj v Rutarja? Jaz jo imam in sem jo več ali manj uporabljala samo, ko je padal sneg,predvsem suh sneg. V dežju sem jo imela gor samo 1x pa še to, ko sva šli iz Polilinike d avta. V vetru pa je nisem še imela, ker če res ful piha ne greva ven, ča pa normalno piha jo pa ful oblečem in gasa
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:07:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ker Videk še zdaj ne spi, ampak ne vzamem ga ven, grem jaz ta čas malo , , . Bom vmes še malo pokukala. uživaj v prijetnih hišnih opravilih
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:08:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa mal pospravit po bajti. moj je v gozdu - drva za naslednjo zimo, da naju z anejo ne bo zeblo. priden je tvoj!!! mi smo pa drva za naslednjo zimo več ali manj že pripravili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:08:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,tačas ko Tilen spi Spanje ,očitno spet zobek leze ven,saj ima že bulico,tako da smo imeli cel kup dretja ponoči.Sem mu dala lekadol,potem je pa zaspal.To noč sem pa najdla Nejčevo glavo ,ko sem mu dajala AB.Je za spremebo lepo spal. Dopoldne sva se s taščo že potepali.Ona je šla v trgovino,jaz na pošto,pa sva šli skupaj.Potem pa še na pokopališče tastu svečo prižgat.Ati je pa otroke merkal.Je preživel Sedaj pa s taščinim prijateljem obrezujeta drevesa. Kakor je lep sonček zunaj,pa tako svinjsko piha Tiste,ki imate dežne prevleke,a jih uporabljate tudi v vetru?Resno razmišljam,da bi jo nabavila,drugače ne moremo ven.Jaz se bom že zamaskirala,Tilna bi pa rada skrila pred vetrom.Samo original pride 25 eur. V muelerju jo pa ne dobim.Ali gre katera kaj v Rutarja? se mi ne da pospravljat... jaz jo večinoma rabim za veter, ker pri nas ta burja je ubitačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:09:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil se mi ne da pospravljat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:09:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali opa, še ena slavljenka zamenjali? sej veš, sem blond Lajtunga ja, in to dolga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:10:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,tačas ko Tilen spi Spanje ,očitno spet zobek leze ven,saj ima že bulico,tako da smo imeli cel kup dretja ponoči.Sem mu dala lekadol,potem je pa zaspal.To noč sem pa najdla Nejčevo glavo ,ko sem mu dajala AB.Je za spremebo lepo spal. Dopoldne sva se s taščo že potepali.Ona je šla v trgovino,jaz na pošto,pa sva šli skupaj.Potem pa še na pokopališče tastu svečo prižgat.Ati je pa otroke merkal.Je preživel Sedaj pa s taščinim prijateljem obrezujeta drevesa. Kakor je lep sonček zunaj,pa tako svinjsko piha Tiste,ki imate dežne prevleke,a jih uporabljate tudi v vetru?Resno razmišljam,da bi jo nabavila,drugače ne moremo ven.Jaz se bom že zamaskirala,Tilna bi pa rada skrila pred vetrom.Samo original pride 25 eur. V muelerju jo pa ne dobim.Ali gre katera kaj v Rutarja? jaz sem kupila dežno prevleko 2dni nazaj in je super, v milerju in DM je niso imel ,v BC je bila 25eur nakoncu sem jo kupila v pikapolonici za 16eur. včeraj smo jo sprobal ko sem šla po Marka v vrtec in je res , mi je žal da je nisem že prej kupila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:10:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:11:26
|
|
|
|
sesil
|
jaz in aneja pa greva popoldne na bazen mal čofi čofi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:11:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye a si ti zaključila z otroci (če misliš še imet kakšnega)? 99 % ne, ostaja pa tisti 1 % a 99% si zaključila in 1% ne al 99% nisi zaključila in 1% ja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:12:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz in aneja pa greva popoldne na bazen mal čofi čofi jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:12:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? jaz pa upam da se zmenimo, itak da sem tam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:12:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz in aneja pa greva popoldne na bazen mal čofi čofi superca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:12:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan kako smo kaj? mi smo spali skoraj nič , sem danes razmišljala, da od kar sem rodila se nisem niti en dan naspala , niti en dan nismo spali več kot do 7:30h , no po tanovem smo itak že ob 6h auf smo bili že pri kolegici z 14-mesečnim fantom na kavici, miška je kljub temu da je celooo noč nagajala spala jutranjo dozo 30 min tako, zdaj se pa v LJ odpravljamo, se gremo malo potepat, ker vzunaj je tak veter, da se gremo raje po šoping centrih šetat lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:12:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdele morem pa mal tašči laptopa odstopit, pa upam, da se kmal nazaj prisankam Upam, da se ne boš prisankala ampak pritekla, prihodila, ......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:12:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye a si ti zaključila z otroci (če misliš še imet kakšnega)? 99 % ne, ostaja pa tisti 1 % a 99% si zaključila in 1% ne al 99% nisi zaključila in 1% ja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:13:23
|
|
|
|
špelin@
|
Še od mene vse najboljše Nii in Nejcu ob obmesečnicah
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.3.2009 11:22:25 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:13:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa mal pospravit po bajti. moj je v gozdu - drva za naslednjo zimo, da naju z anejo ne bo zeblo. priden je tvoj!!! mi smo pa drva za naslednjo zimo več ali manj že pripravili Pridni, nas pa to še čaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:14:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj pa se jaz poslavljam, ker me Maja kliče, Jaku pa sem vmes pomagala delat umetnije iz papirja. in kakšne umetnije so nastale? kr neki
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:14:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,tačas ko Tilen spi Spanje ,očitno spet zobek leze ven,saj ima že bulico,tako da smo imeli cel kup dretja ponoči.Sem mu dala lekadol,potem je pa zaspal.To noč sem pa najdla Nejčevo glavo ,ko sem mu dajala AB.Je za spremebo lepo spal. Dopoldne sva se s taščo že potepali.Ona je šla v trgovino,jaz na pošto,pa sva šli skupaj.Potem pa še na pokopališče tastu svečo prižgat.Ati je pa otroke merkal.Je preživel Sedaj pa s taščinim prijateljem obrezujeta drevesa. Kakor je lep sonček zunaj,pa tako svinjsko piha Tiste,ki imate dežne prevleke,a jih uporabljate tudi v vetru?Resno razmišljam,da bi jo nabavila,drugače ne moremo ven.Jaz se bom že zamaskirala,Tilna bi pa rada skrila pred vetrom.Samo original pride 25 eur. V muelerju jo pa ne dobim.Ali gre katera kaj v Rutarja? Jaz bom mogla tudi v Rutarja, ker drugače sploh ne bom mogla ven. Bom probala atija nafehtat popoldan, če bi šli skupaj. Če boste šli,a bi hotela še zame vzeti,če ga boš dobila,pa mi pošlješ po pošti? lahko ti kupim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:14:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan kako smo kaj? mi smo spali skoraj nič , sem danes razmišljala, da od kar sem rodila se nisem niti en dan naspala , niti en dan nismo spali več kot do 7:30h , no po tanovem smo itak že ob 6h auf smo bili že pri kolegici z 14-mesečnim fantom na kavici, miška je kljub temu da je celooo noč nagajala spala jutranjo dozo 30 min tako, zdaj se pa v LJ odpravljamo, se gremo malo potepat, ker vzunaj je tak veter, da se gremo raje po šoping centrih šetat lep dan vam želim no daj si saj mal duška v šopingu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:14:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mogoče je že bilo kaj govora o tem in sem spregledala, ampak zanima me ali bo maja kakšno srečanje naših hroščkov, ker bi mi z veseljem prišli...pa vseeno na kateri konec Slo. bo treba Je že zadnji čas, da Tia in Lia spoznata svoje so-hroščke Nekoč nekdaj smo govorile o tem, da bi maja naredile piknik za RD vseh hroščkov, samo ne vem , če bo kaj iz tega? Bilo bi super
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?