Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:24:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia je spala dve uri!!!! Dajte mi povedat kako se naredi fiziološka, mi je je zmanjkalo, lekarne pa so že zaprte. Če se ne motim je ena žlička soli na liter vode , kako dolgo pa mora vret? 5minut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:27:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča bočica mala da ni od kake hrane ali pa da na vidiku kaki zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:31:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hotla sem prve črne, pa so se mojmu bolj dopadle pisane in sem pol tiste, men so prve in druge oboje super, tretje pa nekje srednje. katere pa ti? Jaz sem naročila vse tri modele. Najlepše stojijo pisane. Tretji model pa mi ni preveč všeč. Imajo pa prve in druge podložen modrc, tretje pa ne. Jaz sem naroiča vse v dveh številkah, ker stvari vedno vzamem domov na probo in šele potem plačam, če kaj vzamem, če ne pa vse preprosto vrnem.Kakšno številko pa ti rabiš, če ni skrivnost?
< Sporočilo je popravil Anitka -- 21.3.2009 14:32:31 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:31:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča bočica mala da ni od kake hrane ali pa da na vidiku kaki zobek Se mi je danes zdelo, da vidim spodnjo dvojkico, ampak nisem še ziher, moram konkretno pogledat, morda pa je to krivo Jedla pa ni nič neobičajnega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:32:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča bočica mala da ni od kake hrane ali pa da na vidiku kaki zobek Od zobkov zna prit do tega. Si ji dala mogoče kak kivi, grozdje ali pa pomarančo. To sadje ima zelo močno kislino. Umivaj ji ritko s kamilicami, pa namaži s sudokremo ali pa kakšno praško pasto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:33:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča bočica mala da ni od kake hrane ali pa da na vidiku kaki zobek Se mi je danes zdelo, da vidim spodnjo dvojkico, ampak nisem še ziher, moram konkretno pogledat, morda pa je to krivo Jedla pa ni nič neobičajnega. no pol je pa zgleda nov zobek na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:34:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča Naš Gal je tudi tokrat prvič dobil fajn vneto ritko . Sem danes v lekarni vzela Canesten in praško pasto. Upam, da bo obema kmalu bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:35:22
|
|
|
|
Anitka
|
Gal podira rekorde v spanju - spal je dve uri in pol
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 14:39:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal podira rekorde v spanju - spal je dve uri in pol Bravo Gal , da se mamica ne boš preveč navadla, da tako dolgo spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 15:06:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča bočica mala da ni od kake hrane ali pa da na vidiku kaki zobek Od zobkov zna prit do tega. Si ji dala mogoče kak kivi, grozdje ali pa pomarančo. To sadje ima zelo močno kislino. Umivaj ji ritko s kamilicami, pa namaži s sudokremo ali pa kakšno praško pasto. Kivi je jedla dva dni nazaj, samo pol bi takrat dobila rdečo rito. Praško pasto pa sem ji že namazala, upam da bo bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 15:08:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal podira rekorde v spanju - spal je dve uri in pol Nii se je pred nekaj dnevi to zgodilo (no bolj meni ), pa vprašanje kdaj spet. Mi pa ful paše ko v kosu toliko prespi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 15:42:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča možno da od kakšne hrane
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 15:42:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hotla sem prve črne, pa so se mojmu bolj dopadle pisane in sem pol tiste, men so prve in druge oboje super, tretje pa nekje srednje. katere pa ti? Jaz sem naročila vse tri modele. Najlepše stojijo pisane. Tretji model pa mi ni preveč všeč. Imajo pa prve in druge podložen modrc, tretje pa ne. Jaz sem naroiča vse v dveh številkah, ker stvari vedno vzamem domov na probo in šele potem plačam, če kaj vzamem, če ne pa vse preprosto vrnem.Kakšno številko pa ti rabiš, če ni skrivnost? 36, a ti koga poznaš tm al kako? in dobiš ceneje? Sicer bom vidla kakšne so njihove številke kopalk,ker modrc imam 75C in nisem vedela da so podložene pri modrcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 15:44:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča zobki? hrana: pomarača, kivi? pri nas je pomagal bepanten plus če je pa ful hudo pa baje pomaga sam krema od mustele
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 17:04:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! Da se mal javim. Ful ste načvekale do zdaj ( se mi ne da brat vsega). Jst nism mela časa čvekat sm delala generalno po stanovanju ( prala cunje, pometala, pomivala ( od oken, omar, tal), obesla cunje,...Zdej me čaka pa še likanje in umit hladilnik. To bom pa med tednom. Dns sm čist aut. Moj je HB pazil Vidka, sam sta mogla it vsake toliko mene pogledat. Pikec ni hotu zaspat, če ga nism jst uspavala . Tko zdej grem pa še mal mojga Vidka po cartat, pa še mal mojga Lep dan še naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 17:44:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal podira rekorde v spanju - spal je dve uri in pol Bravo Gal , da se mamica ne boš preveč navadla, da tako dolgo spi. Ah kje pa, o tem lahko le sanjam Ko bi vsaj tako spal med tednom, da bi lahko malo več postorila doma, ko sva sama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 17:47:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hotla sem prve črne, pa so se mojmu bolj dopadle pisane in sem pol tiste, men so prve in druge oboje super, tretje pa nekje srednje. katere pa ti? Jaz sem naročila vse tri modele. Najlepše stojijo pisane. Tretji model pa mi ni preveč všeč. Imajo pa prve in druge podložen modrc, tretje pa ne. Jaz sem naroiča vse v dveh številkah, ker stvari vedno vzamem domov na probo in šele potem plačam, če kaj vzamem, če ne pa vse preprosto vrnem.Kakšno številko pa ti rabiš, če ni skrivnost? 36, a ti koga poznaš tm al kako? in dobiš ceneje? Sicer bom vidla kakšne so njihove številke kopalk,ker modrc imam 75C in nisem vedela da so podložene pri modrcu A tako. No jaz sem naročila pa 34 in 36. Sicer vsi modeli niso prišli še v 36. Ne poznam nobenga tam. To je ena trgovinica (Quelle agentur), kjer lahko vse naročiš, pomeriš in če je ok vzameš, če ne pa vrneš. So pa cene kataloške in se mi zdi, da so nekatere stvari cenejše kot pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 17:49:25
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo z nabave in smo lažji za 200 evrov . V intesparu smo pustili 120 evrov, v Cicibanu skoraj 50, pa še plenice, robčke in mleko sem že prej v Avstriji nabavila in je to to. Je pa naš Gal dobil svoje prve prave čeveljčke . Sem mu vzela model Rolly v barvi fango.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 17:53:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča zobki? hrana: pomarača, kivi? pri nas je pomagal bepanten plus če je pa ful hudo pa baje pomaga sam krema od mustele Imam doma bepanten, sudokrem, praško pasto (samo je hudič ko lahko le 2x na dan namažeš), penathen, zdaj pa še študiram da bi nabavla puder. Ja je hudo, je že 4x danes kakala in tako joče ko ji ritko umivam, da me srce boli, solze v potokih . Prej sem jo malo pustila dlje nagico, da se res oreng posuši, je bilo vredu, dokler se ni polulala in spet tak jok. Kako pa se reče tej kremi od Mustele?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 17:56:18
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo z nabave in smo lažji za 200 evrov . V intesparu smo pustili 120 evrov, v Cicibanu skoraj 50, pa še plenice, robčke in mleko sem že prej v Avstriji nabavila in je to to. Je pa naš Gal dobil svoje prve prave čeveljčke . Sem mu vzela model Rolly v barvi fango. to pa je cifra, no mi pa smo zadnjič pustili v BC 140 evrov, pa brez plenic, robčkov... Katastrofa, ja pa hrana je too much draga, se mi zdi da v Hoferju (Avstrijskem) še najboljše skoz pridemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 17:58:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo z nabave in smo lažji za 200 evrov . V intesparu smo pustili 120 evrov, v Cicibanu skoraj 50, pa še plenice, robčke in mleko sem že prej v Avstriji nabavila in je to to. Je pa naš Gal dobil svoje prve prave čeveljčke . Sem mu vzela model Rolly v barvi fango. Pa za prve čeveljčke. Sem mogla malo stestirat , mi je zelena najbolj všeč (najljubša barva) pa je že duplo zasedena
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:00:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča zobki? hrana: pomarača, kivi? pri nas je pomagal bepanten plus če je pa ful hudo pa baje pomaga sam krema od mustele Imam doma bepanten, sudokrem, praško pasto (samo je hudič ko lahko le 2x na dan namažeš), penathen, zdaj pa še študiram da bi nabavla puder. Ja je hudo, je že 4x danes kakala in tako joče ko ji ritko umivam, da me srce boli, solze v potokih . Prej sem jo malo pustila dlje nagico, da se res oreng posuši, je bilo vredu, dokler se ni polulala in spet tak jok. Kako pa se reče tej kremi od Mustele? Ne vem kako se ji reče, po pravici povedano. Meni je gospa v lekarni rekla, da je od Mustele tudi en krema. Samo jz sem itak šla po Bepanten plus, tako, da niti spraševala nisem po tej kremi, samo vmes jo je omenila in sem si zapomnial Zakaj bi pa lahko samo 2x na dan namazala????? Jaz sem jo z bepantenom namazala vsakokrat ko sem jo previla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:01:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa za prve čeveljčke. o boš ti tudi šla med color-ke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 18:02:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča zobki? hrana: pomarača, kivi? pri nas je pomagal bepanten plus če je pa ful hudo pa baje pomaga sam krema od mustele Imam doma bepanten, sudokrem, praško pasto (samo je hudič ko lahko le 2x na dan namažeš), penathen, zdaj pa še študiram da bi nabavla puder. Ja je hudo, je že 4x danes kakala in tako joče ko ji ritko umivam, da me srce boli, solze v potokih . Prej sem jo malo pustila dlje nagico, da se res oreng posuši, je bilo vredu, dokler se ni polulala in spet tak jok. Kako pa se reče tej kremi od Mustele? Ne vem kako se ji reče, po pravici povedano. Meni je gospa v lekarni rekla, da je od Mustele tudi en krema. Samo jz sem itak šla po Bepanten plus, tako, da niti spraševala nisem po tej kremi, samo vmes jo je omenila in sem si zapomnial Zakaj bi pa lahko samo 2x na dan namazala????? Jaz sem jo z bepantenom namazala vsakokrat ko sem jo previla Ja z Bepantenom jo vedno namažem, praško pasto lahko le 2x, ne vem zakaj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?