barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima spet vneto ritko in to fuuul , pa od česa hudiča, čist živo rdečo ima, pa se mi zdi da so se ji kr mehurčki naredili. Zdaj ko sem jo previjala, je tak jokala, rokice skupaj in kr tresla se je, tako jo je peklo, ampak sem ji mogla kakeca umit in pol fajn namazat, zdaj pa revica panča zobki? hrana: pomarača, kivi? pri nas je pomagal bepanten plus če je pa ful hudo pa baje pomaga sam krema od mustele Imam doma bepanten, sudokrem, praško pasto (samo je hudič ko lahko le 2x na dan namažeš), penathen, zdaj pa še študiram da bi nabavla puder. Ja je hudo, je že 4x danes kakala in tako joče ko ji ritko umivam, da me srce boli, solze v potokih . Prej sem jo malo pustila dlje nagico, da se res oreng posuši, je bilo vredu, dokler se ni polulala in spet tak jok. Kako pa se reče tej kremi od Mustele? Kaj pa Canestena nimaš? Farmacevtka mi je danes rekla, da je boljši od praške paste. Jaz sem našemu ritko že skoraj zrihtala, da je ok. Včeraj sem imela pri roki le Sudocremo, danes pa sem mu suho rito fajn popudrala, zdaj pa imam že Canesten. Canesten imamo doma tako, ker ga ati rabi za noge, ali lahko kar tega uporabim, saj je le eden ne? A ti si mu jo pudrala, meni mama najeda že cel dan za ta puder, probat ni greh. Za barvo pa se še odločam, ta mi je neka driskasta Puder suši in ščiti in bi znal kaj ublažit.