|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
17.3.2009 16:57:22   
Lovely
Baje da bo v petek sneg do nižin user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.3.2009 16:58:57   
Lovely
He he, bravo Lovely, nova stran user posted image

Pa spet mam monologe...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
17.3.2009 17:08:16   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Baje da bo v petek sneg do nižin user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem mislila, da smo se že znebili tega snega do naslednje zime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
17.3.2009 17:11:41   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Laknerš, a si potem našla rdečo majčko?

Sem dobila majčko, ne rdečo ampak nekaj med rdečo on lila. Me je pa mami totalno skritizirala glede jopice, češ da to pa res ni za v cerkev. Tako da sem njej na ljubo oblekla eno čist navadno jopico, ki mi jo je ona kupila. Se sploh nisem hotla kregat

No, tolk da vem, da se ne smem obleči kot mi paše, ampak se moram ozirat na to, kaj paše cerkvi user posted image  Kr neki...

Grabljenje lulčka pri nas se je tega lotil mogoče ene dvakrat, zdej bolj prakticira grabljenje prstov na desni nogi z levo roko. Obratno seveda ne.

Danes se mi je pa v 5 minutah ene 10x obrnil s hrbta na trebuh in sem ga kar naprej hodila obračat nazaj na hrbet, ker se je tako jezil sam nase, ko ni dobil rokice ven izpod sebe. Kr neki, no! Pa se je revež tako utrudil, da je omagal in zdej pančka 100 na uro user posted image

GH včeraj sva poskusila zelenjavni tris, pa je šlo kar lepo dol po grlu, celo prepočasna sem bila. Zmešala pa sem mu krompir, korenje in kolerabo. Je že katera dajala špinačo?

Pregled urina in krvi Urin smo v vrečko lovili že pred 2. cepljenjem, sedaj pred 3. pa morava dat kri približno 2 dni prej, da bodo na cepljenju že imeli rezultate. Se je pa kar hitro polulal in ni bilo potrebno dolgo čakati.

Lovely hvala, ker ste me pogrešale user posted image

Sneg ja, komaj čakam, ker bom lahko potem spet sama doma z Maticem user posted image  

Drugače pa sem danes precej lena in se mi sploh nič ne da, tako da se niti na sprehod nisva odpravila - razlog pa je v tem, da smo bili včeraj v LJ in smo za v trgovino imeli samo lupinico na ogrodju vozička, danes se mi pa nikakor ni dalo dat gor športnega dela. In tako sva šla k mojim na obisk. Lenoba lena! No, sem vas pa vsaj prebrala do konca, to tudi nekaj šteje, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.3.2009 17:13:53   
Pšemek
Mi smo bili pa spet vsi trije skupaj na sprehodu, zdej smo že nakaj časa doma, smo že popoldansko kavico spili, zdej se pa Nejka pa ati igrata, da mami lahko malo počveka. Jaz se že dobro počutim. Nos sem spucala s tem, ko sem rezala čebulo za golaž, ki je bil za kosilo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Mi je pa tudi svež zrak zelo dobro del.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.3.2009 17:39:22   
čebelka77
evo še mene danes. Po vozičkanju in šopingu prijetno utrujena. Mala spi, Ažbe pred televizijo, mami pa na RR.
jolly  čeprav sem prebrala da je že dobil službo, mi sporoči če te še zanima.Je pa to dobro stoječe firma, plače redno in tud niso slabe. Moj možek dela tam. Vglavnem sporoč.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.3.2009 17:59:20   
irma78

Jaz sem pa hotela že gume na avtu peljat zamenjat.

Sicer pa upam, da se bodo vremenarji tudi tokrat zmotili - sedaj že en teden napovedujejo dež, pa ga še ni bilo. Juhu!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.3.2009 18:07:47   
irma78
Drugače sva pa midva z user posted image  danes odpešačila od Rudnika do Rožne, tam pol ure iskala vrtec, kamor sem morala odnest novo vlogo, potem smo se pa z user posted image  dobili v centru, ker je imel danes zdravniški pregled, se še malo pošetali po centru, kupili v Nami par cunjc za user posted image  (sem imela še nekaj bonov za izkoristit), na koncu smo se šli pa še v Zvezdo na user posted image  posladkat, tako da je bilo lepo popoldne. Sedaj pa je šel user posted image  malo vrt urejat, jaz sem pa user posted image  nahranila, previla, tako da je sdaj utrujen zaspančkal.

Je imel pa danes naš Nik ultra dolg dopoldanski spanec od 7.30-12-ih. Sem ga šla kar nekajkrat pogledat, če sploh še diha, ker ponavadi se zbudi tam okrog 10-ih.

Aja, sedaj sem mu dva dni zapored poskušala dati za jest krompir s cvetačo, pa se je tako kremžil. Jaz sem se pa temu kremžljanju tako smejala, da sem se skoraj v hlače. Kakorkoli, tale zelenjava gre našemu težko po grlu. Se bomo morali kar potrudit, da jo bo jedel. Smo res naredili napako, ker smo mu na začetku dajali sadne kašice (te obožuje), sedaj pa zelenjavne. No, na napakah se učimo - vem za drugega user posted image .

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.3.2009 18:57:34   
gogabojan
Evo da se še jaz malo javim.

Bila v medvodah. Videla ...100nogo, šli smo iskati gor na klanc srčka, po klancu dol in domov.

Ni bilo časa da bi šle s pikico na pijačo. Je moj kr prej eno uro zaključil. KR NEKI.

Marisha kuku ki si????????'

Aja .100noga, je Bojan reku, da komaj čaka, da bosta govorila angleško. Misli da mu boš dala oceno.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image je kr tečko ratu. HB zdaj spi.

Aja eno ??????????  A mislite da me je prepih nekje SPET dobil, al da me boli zob s plombo. Me pa boli na levi strani od vratu, vse gor do očesa. Ličnica (kost) če se jo dotaknem me fullllllllll zaboli.

Zdaj zobozdravnica dela šele jutri popoldne.

Ah sam tak mal, da se potolažim.

Lp

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.3.2009 19:02:41   
ajetam@
punce jolly pravi da je konec idile ker ni več sama. uni imajo pa še obiske in tko. pa pravi da je un 10 let star. halooo. ma upam da bo šel kmalu spat da se mali in jolly naspita...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.3.2009 19:09:31   
Lovely
Joj, danes pa res mislim na Jolly. GO GO GO Jolly & Taj!

Gogabojan, jaz mislim, da je najbol da greš jutri kar lepo zobarci, do popoldneva pa lahko vzameš kak lekadol če prav vem (zaradi dojenja)...

Ej punce, a mislite, da je možno, da je Inyo sonce ožgalo? Ima namreč kar rdeča lička pa ji ni vroče, zdaj smo se kopali in sem namazala s krmo (ha ha, kremo) pa je še kar rdeče. Prav tako kot narišeš punčko pa rdeče kroge na ličkih. Luštno ampak ne vem kaj je user posted image  Je pa res, da je bila danes kar na sončku jaz butara pa še nobene kreme z zaščitnim faktorjem nimam, samo uno za veter ipd...

Lovely

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
17.3.2009 19:11:17   
gogabojan
Hvala lovely

Inya - lahk da je sonček ja. Saj majo čist še občutljivo kožico.

Lahk pa da so zobčki. Našga ko mučijo zobčki, je fullllllll rdeč na ličkih. Kot kuhan rakec. hehe

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
17.3.2009 19:20:16   
gogabojan
Evo pizza pečenaaaaaaaaaaaa.

Zdaj pa večerjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

user posted image še spančkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mami ma rada jajčkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madona se fajn rima. Kr probite. Mal razvlečte aaaaaaaaaa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2088
17.3.2009 19:34:44   
Lovely
Aja? Zobki? Hm. Mislim, da bo sonce, ne vem no, ne znam si predstavljat, da bi bil že zobek user posted image

Jaz se pa ravno pojedla curry kuskus s špinačo in pljučnimi resicami, mljask je bilo okusno. Ni ga čez Tesco curry pa mango chutney user posted image

Hm. Kaj se dogaja z RR? A mamo mal zatišja?

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2089
17.3.2009 19:45:48   
gogabojan
Ja lovely se strinjam s teboj. Imamo zatišje zgleda.

Ob polni luni je bil takkkkkkkk čvekkkkkkkk. Zdaj pa nič več.

Zgleda da na čvekice vpliva luna. Al pa so že user posted image tok zahtevni. Al pa mamice z očki se igrajo zdravnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
17.3.2009 19:58:34   
Lovely
Hm. Jaz imam mojega na sumu, da se bo hotel it zdravnike danes. Meni pa ful niiiii....

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2091
17.3.2009 20:05:51   
iraira
Hello!
Evo me da se vam še jaz malo javim. Do 11ih smo bili brez elektrike in vode...jao, jao še dobro da sem imela za user posted image  prštimano drugače ne vem kako bi bilouser posted image user posted image .Uglavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mene da mislim na vse. potem smo bili celo popoldne zunaj, ker je bil tak lep sonček pa toplo za znoret in ko se je princeska naspančkalauser posted image na zrakcu sem jo vzela iz vozička in sva se malo nosili po travniku pred hišo (pa seveda pes in sine zraven).Jutri moram malo pofotkat kako naša Alja po travniku jaha Irouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....najboljš se je imela danes je bila čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi danes non-stop mislim na Jolly in Tajauser posted image user posted image user posted image , ker vem kako bi bilo meni grozno če bi mogla z user posted image  v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sem bila s starejšim ko je imel vročinske krče pri 11mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) Držim pesti za Jolly in Taja pa če se katera sliši z njo naj oba lepo pozdraviuser posted image

Tolko za enkrat pa se še tipkamo če boste kaj za čvek danesuser posted image user posted image user posted image  zdaj vas grem pa malo še prebrat za nazaj

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 2092
17.3.2009 20:07:21   
iraira

Hm. Jaz imam mojega na sumu, da se bo hotel it zdravnike danes. Meni pa ful niiiii....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  o sem se nasmejala do jokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa mu lepo reč da tebi ni.A bi znal biti problem?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
17.3.2009 20:08:36   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Evo pizza pečenaaaaaaaaaaaa.

Jaz sem jo pa danes za kosilo peklauser posted image
Dober tek

Neposredna povezava do sporočila: 2094
17.3.2009 20:21:02   
mbd0411
Pikica stonoga,če kaktus gnije,ga odreži 1 cm nad gnitjem in ga pusti 2 dni,da "zakrkne",potem pa daj v za kaktuse primerno zemljo,ne v to ki je bil zdaj in ne zalivaj še kak teden.Potem pa zalivaj po kapljicah.Pozimi se skoraj ne zalivajo,ker spijo.Jaz jih ne,pa mi potem vsi oživijo,ko jih po 1.maju dam ven.
Če boš čakala,da se sam popravi,bo zgnil.

Punce,kako so vaši pridni pri hrani,moj pa spravi vase 1-2 žlici.Še soka noče.user posted image
V četrtek imava kontrolo,potem pa upam,da greva že kaj ven.Zmešal se mi bo.Aja,pa sneg napovedujejo in ohladitve,tako da bomo verjetno še kar noter.
Polenta in banana,kako pa vam to rata??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
17.3.2009 20:29:42   
gogabojan
Iraira sprejmi me za sosedo na farmi.

Pa se bomo sejali. hahahah

Lovely, jaz pa bi, pa moj nev hotu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
17.3.2009 20:33:37   
gogabojan
IRAIRA sem videla da si me že sprejela.

najbolj je da začneš z jagodami in krompirjem, ker fulll hitr zrastejo, in se najbolj splača jih gojiti, ker tudi največ zaslužiš na njih. poglej mal mojo farmo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠE ENA VIRTUALNA KMETICA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2097
17.3.2009 20:39:48   
gogabojan
JANJA

hodi krompir pobrati.

Ti bo spet zgnil.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2098
17.3.2009 20:42:46   
Lucka1
Gogabojan, se strinjam tudi jaz - najbolš da greš jutri do zobarja se pokazat....in res je, lahko vzameš Lekadol ob tem da dojiš.
Sem se pa nasmejala tvojemu izletu v Medvode oz. dogovarjanju s .100nogo - to je bil najkrajši kofe v življenju verjetno - sta poceni skozi prišli user posted image

"Ej punce, a mislite, da je možno, da je Inyo sonce ožgalo? "
lovely - mislm, da jo je lahko sonce prijelo, vendar vseeno ne ravno ožgalo user posted image user posted image user posted image Sem jaz pri Valu opazila zdaj 2x, da ko sva bila zunaj (ko zaspi mu vmaknem plenicko, da mu soncek sije) ima potem zvečer po kopanju prav rdeča lička - zdej - potem zjutraj pa je vse po starem? user posted image user posted image Mogoče je res malo sonček, malo svež zrak (če vprašaš babice imajo otroci od zraka rdeča lička - vsaj naša pravi tako)...boš videla, kaj bo jutri??
Zanima pa tudi mene - katero kremo z zaščitnim faktorjem imate?? sem zadnjič malo gledala, pa nič pametnega našla user posted image

jolly in Taj - tu vsi navijamo za vaju in mislimo na vas.....da bi vam šlo čim hitreje in čim enostavneje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
17.3.2009 20:44:45   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

ŠE ENA VIRTUALNA KMETICA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce, dobro da najdete čas.....meni zadnje čase komaj RR in FB znese počekirat, kaj šele sodelovat user posted image user posted image user posted image JE PREVEČ LEPO VREME IN PREVELIKI SO ŽE NAŠI SONČKI, PA TAAAAAKO HITRO ČAS MINEVA, DA SE TRUDIM ČIMVEČ TEH PRVIH MESECEV POSRKAT VASE.....da si napolnim dušo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?