Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: valla. Laknerš, a si potem našla rdečo majčko? Sem dobila majčko, ne rdečo ampak nekaj med rdečo on lila. Me je pa mami totalno skritizirala glede jopice, češ da to pa res ni za v cerkev. Tako da sem njej na ljubo oblekla eno čist navadno jopico, ki mi jo je ona kupila. Se sploh nisem hotla kregat No, tolk da vem, da se ne smem obleči kot mi paše, ampak se moram ozirat na to, kaj paše cerkvi Kr neki... Grabljenje lulčka pri nas se je tega lotil mogoče ene dvakrat, zdej bolj prakticira grabljenje prstov na desni nogi z levo roko. Obratno seveda ne. Danes se mi je pa v 5 minutah ene 10x obrnil s hrbta na trebuh in sem ga kar naprej hodila obračat nazaj na hrbet, ker se je tako jezil sam nase, ko ni dobil rokice ven izpod sebe. Kr neki, no! Pa se je revež tako utrudil, da je omagal in zdej pančka 100 na uro GH včeraj sva poskusila zelenjavni tris, pa je šlo kar lepo dol po grlu, celo prepočasna sem bila. Zmešala pa sem mu krompir, korenje in kolerabo. Je že katera dajala špinačo? Pregled urina in krvi Urin smo v vrečko lovili že pred 2. cepljenjem, sedaj pred 3. pa morava dat kri približno 2 dni prej, da bodo na cepljenju že imeli rezultate. Se je pa kar hitro polulal in ni bilo potrebno dolgo čakati. Lovely hvala, ker ste me pogrešale Sneg ja, komaj čakam, ker bom lahko potem spet sama doma z Maticem Drugače pa sem danes precej lena in se mi sploh nič ne da, tako da se niti na sprehod nisva odpravila - razlog pa je v tem, da smo bili včeraj v LJ in smo za v trgovino imeli samo lupinico na ogrodju vozička, danes se mi pa nikakor ni dalo dat gor športnega dela. In tako sva šla k mojim na obisk. Lenoba lena! No, sem vas pa vsaj prebrala do konca, to tudi nekaj šteje, a ne?
|