Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Lučka, glede časa kak mi uspe biti tu gori: 1. Mam majhno stanovanje, tako da nimam veliko za pospravljat (večino je vse tipi top) no, jaz nimam glih velikega, ampak mogoče bi morala manj komplicirat okol čistoče - pač mam rada pospravljeno preveč in prej ni bil problem, ko nibilo , zdej se mi zdi, pa da je stalno razmetano oz. da je kaj kar bi se še moralo pospravit...bo že...glavno da je zdravje 2. K pride bratec domov, želi biti sam z bratecom in se igrati 3. Ko pride srček domov, se želi igrati z Bojanom, nato z Rokom, nato z obema no to dvoje ti zavidam - super. moj dragi se sicer tudi komaj čaka ukvarjat z , ampak je to dostikrat šele okol 18h, ob 19h pa že spi,vstajamo pa ob 6h, kar pomeni, da je cele dneve "na meni" 4. Vmes tudi dojenček spi, tako da nimam kaj drugega početi 5. Smo bili fajn bolni prej, tako da čakam da pride ura 13h da gremo lahko ven 6. Živce si sprostim na FARMI vseeno kaj, sam da sprosti živce...jaz imam za to tudi svoje ventile 7. Kuham pa tako hrano, da imamo za dva dni. Bojan je bl zbirčen, nama pa je vseeno. Pa upam da razumeš kaj mislim povedati. no, kuhanje je pa moja nočna mora....trenutno mi je za to enostavno skor škoda časa Kako pa to, da julija začneš delati????????? gre dragi na porodniško, jaz pa nazaj v službo - malo sem jaz nora na svoje delo, malo pa je dragi želel biti sam s sinom....pa bosta mela 3 mesece zase. najprej pa gremo za mesec dni skup na morje in še kam, preden grem nazaj delat. PA DOBRO JUTRO VSEM ....danes se je super začelo....s petelinjim zajtrkom ob 6h
|