|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
17.3.2009 10:04:17   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jojjjjj no lani sem kupila dva kaktusa, pa sem ravno med brisanjem prahu opazila, da mi eden gnije ...pa samo 1x mesečno ga zalijem očitno še to preveč!!! pa tok sem se veselila, da mi bo pa tokrat RES uspelo ...mah zdej  ga obm pustila pol leta brez vode, mogoče si pa opomoreuser posted image user posted image user posted image

sem ga zdele mal pošlatala, je kot mehek lulček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  binglja sem in tjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bošček a bo kdaj spet trduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč že bedarije pišem grem raje prah brisat user posted image  panča

valla. kako vaše zdravje?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.3.2009 10:28:04   
Pšemek

jojjjjj no lani sem kupila dva kaktusa, pa sem ravno med brisanjem prahu opazila, da mi eden gnije ...pa samo 1x mesečno ga zalijem očitno še to preveč!!! pa tok sem se veselila, da mi bo pa tokrat RES uspelo ...mah zdej  ga obm pustila pol leta brez vode, mogoče si pa opomoreuser posted image user posted image user posted image

sem ga zdele mal pošlatala, je kot mehek lulček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  binglja sem in tjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bošček a bo kdaj spet trduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč že bedarije pišem grem raje prah brisat user posted image  panča

valla. kako vaše zdravje?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mal večkrat ga pošlatej, bo verjetno prej spet trd ratal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2052
17.3.2009 10:29:06   
Dream
Dan!

Malo se vam javljam po nekaj dneh. Ste me kaj pogrešale? Verjetno nič, ne user posted image user posted image user posted image

V soboto smo bili na Bledu, se malo sprehajali, malo vriskali inskoraj nič spali. Edino na poti domov je spal kot top, prej pa hotel spati in ni hotel spati, skratka kr neki. Vreme je bilo lepo,. še celo prevroče za tisto, kar sem navlakla nase. No, kaj dosti izbire itak nimam glede na to, da mi je zelo, zelo malo stvari prav... V nedeljo sva bila večinoma sama, ker je bil user posted image  nekaj časa v postelji, saj je ponoči delal, potem je nekaj brkljal okoli hiše, zvečer pa spet šel v službo. K sreči se za izlet nismo odločili na nedeljo, sicer bi nam bilo verjetno zelo žal, saj je bilo vreme precej klavrno. Mrzlo, dolgočasno, vetrovno, oblačno in še kaj bi se našlo.

Včeraj smo šli v Ljubljano po avtosedež, samo tam so ga namreč še imeli, po večini drugih slovenskih krajev je bil menda že razprodan - vsaj takšne podatke so mi dale prodajalke. Tako imamo sedaj rešen še en problem. Potem sem seveda šla malo zapravljat še v Mullerja in nakupila nekaj kašic, da bomo lahko mešali z vodo in jedli kot ta veliki.

Včeraj sem mu skuhala zelenjavni tris - krompir, kolerabo in korenček in je pokedel res veliko porcijo. Sem bila presenečena, da mu je šlo tako dol user posted image  Danes pa mogoče poskusim s špinačo.

Tako, grem sedaj še malo za nazaj komentirat, pa upam, da ne bom imela spet za celo dopoldne dela...

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Evelin, mislim, da je Dream imela neko korenčkovo mleko, ampak je bilo proti driski.

Ja, res je, to korenčkovo mleko je bilo proti driski - od Milupe je HN 25 in potem menda obstaja še Humana 9.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
17.3.2009 10:30:04   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

ajaaa to morem povedat še! jest sem zgrožena kako so lahko stolčki v šparovi restavraciji tko ostudni. kakšni hudiča starši puščajo stolčke tko usrane ? pismo otrok jim poje, seveda vse omaže, ga vzamejo ven in grejo. briga njih! in že zadnjič je bil stolček polhn makaronov, da sem pol malega v naročju hranila, dones je pa tut blo polno neke svinjarije da sva ga nahranila v vozičku. pismo noo. ok recimo bi razumela da to naredi najstnik k mu dol visi za cel svet. sam da je pa starš tak prase in da ne pomisli na naslednjega otročka k bi tam rad papu... res živa svinjarija. če bi enga vidla da to nardi bi ga šla nadret. proklet folk sebičen sam za svojo kretensko rit se briga. grrrr. pardon sam to kar se otrok tiče me res še hitreje kej razjezi kot bi me drugač. če bi bil en sedež za odrasle umazan bi rekla jebi ga in bi se drugam dala. sam pismo no tole mi je pa višek. joj če bi vedla kdo to dela bi jih okol kepe...

Saj veš, kaj pravijo: 100 ljudi, 100 čudi - čeprav se meni zadnje čase zdi, da lahko tole malo preuredimo na 100 ljudi, 400 čudi... Ker vsak gleda samo na svojo rit user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
17.3.2009 10:54:58   
Dream
Mbd0411 user posted image user posted image user posted image  za vaše boljše počutje in izkašljevanje!!!

Kmetija kaj bi še mene ktera povabila na kmetijo, d amal po vrtu poprčkam? Ker tle nimam vrta, pa ga kr mal pogreešam, naj bo vsaj spletni user posted image user posted image user posted image

Smrčanje no, jaz sem svojemu hotela kupit tiste obliže za na nos, pa je bil prejšnji teden na zdravniškem pregledu preko službe in so mu ugotovili, da ima neke izrastke v nosu, tako da smrči zaradi tega, ker napol diha skozi usta in napol skozi nos. Ko bo šel na operacijo, bo ta zadeva (upam) povsem minila.

Jolly123 v toplicah je bilo očitno suepr, a ne? Sem včeraj pogledala fotke na FB.

Lovely naš prav tako ne mara neke hude akcije okrog sebe, ker smo tudi doma bolj kot ne umirjeni. V bistvu ne mara okrog sebe preveč ljudi, ki non stop čvekajo, po možnosti zelo na glas. Postane precej znerviran in tečen ko driska. Pa nekateri tega prav tako ne štekajo, na začetku še user posted image  ni štekal, ker sva bila z Maticem itak zelo veliko sama in jaz se pač ne derem po stanovanju kot da bi me iz kože dajali. Midva poslušava radio, se igrava, kakšno pojočo knjigico pogledava in je to to.

ajetam@ tudi jaz sem tako slišala, da so jajca sveža in takrat pač lupina ne gre lepo dol. Ne vem pa, če je to res.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
17.3.2009 11:10:31   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Ta teden me pa še čaka, da Niku poskušam vzeti urin in sicer mu moram na lulčka nalepiti eno polivinilasto vrečko in počakati, da se polula, potem pa v eni uri odnesti k pediatrinji. Baje morajo urin pregledati do naslednjega pregleda, ki pa bo 1.4.  Mogoče katera ve, kaj poskusijo ugotoviti s takim pregledom?

Me pa prav zanima kako bom to izvedla, sploh ker mi že sedaj user posted image  med previjanjem vseskozi odlepuje pampersko in mu jo moram tolikokrat prilepit nazaj, da že bolj slabo prime. Drugače se pa naš Nik že kakšen mesec med previjanjem zelo grabi za lulčka - je zelo hitro začel, le kaj še bo. Mu bom morala kmalu začeti razlagati o ptičkih in čebelicah, če bo tako hitro napredoval v tej smeri. Je čisto po user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

irma najprej hvala za kavico....vedno paše user posted image

Glede pregleda, ti je že afnica pisala, ampak saj verjetno je imel user posted image kake težave, da moraš to naredit? Pa ti niso povedali?
Sem se pa user posted image user posted image user posted image glede čebelic....ja nikoli ne veš - eni prej eni kasneje pogruntajo, da imajo binglja med nogami user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Nik ni bil še nič bolan in mi je pri zadnjem preglede pediatrinja rekla, da je to nek standarden test, samo nimam pa ideje kaj testirajo.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
17.3.2009 11:38:36   
irma78
Aja pa še to, očitno ste spregledale mojo prošnjo glede včlanitve v vašo FB skupino. Torej, če me sprejmete medse, bi vas lepo prosila, če me ena lahko povabi, da si še jaz slikce ogledam pa kakšno pametno rečem. Prosim, prosim, prosim!!! Če me pa ne marate bom pa user posted image user posted image user posted image .

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
17.3.2009 12:34:36   
ajetam@
spet poročilo od jolly.
njen je dobil službo. odpirata sp. zdej pa ne vem a je dobil službo pol bosta pa sp odprla al bosta zdej že odprla sp. ne vem. v vsakem slučaju juhu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
17.3.2009 12:41:53   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

spet poročilo od jolly.
njen je dobil službo. odpirata sp. zdej pa ne vem a je dobil službo pol bosta pa sp odprla al bosta zdej že odprla sp. ne vem. v vsakem slučaju juhu user posted image user posted image user posted image

SUPERCA!!! Sej na koncu se vse poštima, samo trmast je treba bit in čeprav pravijo, da se ne da, je treba z glavo čez zid! Imeti cilj in na koncu dokaćžš vsem, ki so kdajkoli dvomili ...BRAVO JOLLY IN TVOJA DRUŽINICAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
17.3.2009 13:02:13   
gogabojan
Tiste k poznate medvode.

A katera ve, kakšna gužva je v medvodah okoli 16h???? Pol pa za nazaj iti v ljubljano???

Je moj reku, da moram po njega iti v medvode. Kr nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2060
17.3.2009 13:06:24   
PikicaStonoga
Kaj pa dela v Medvodah??? A je tukej v službi, a ga poznam? user posted image user posted image user posted image
Ma v Medvode ob štirih iz LJ boš rabila ene 45 min, nazaj pa ne bi smel bit problem ...
Ja kako je pa šel v Medvode?Peš???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma dej štartej prej, pa se oglas na coffee ;) ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
17.3.2009 13:11:38   
gogabojan
Ma dela v medvodah. Je šel z šefom v medvode. Zdaj pa je šef kidnu, on pa tam ostal. Morda pa lih oni delajo na tvoji bajti?????????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš da bi se lahko res nekje na kavici dobile.

Sam če si za prej povej, da bom lahko pravočasno štartala.

Neposredna povezava do sporočila: 2062
17.3.2009 13:15:20   
PikicaStonoga
ma ne nimam jaz bajte v medvodah ...v lukovici zidamo ...ja prid sam povej kdaj da splaniram ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2063
17.3.2009 13:22:45   
gogabojan
Ja jaz sm s svojim govorila. Mogoče bodo prej končali (malo prej). Zdaj pa če želiš iti na kavico se lahko zmenive. Ti povej približno uro. Jaz če se ob 14h odpravim, bom nekje ob 15h gor v medvodah.

Sam jaz vem sam da je en most tam v medvodah. Ostalo pa sem čist mrzla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2064
17.3.2009 13:27:05   
PikicaStonoga
ti kr zdele štartej pa je ...dobiš telefonsko na ZS pa magari kr do mene pridi pa ti skuham kofi ok? :) :=)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2065
17.3.2009 13:34:44   
gogabojan
Ah, saj če imate tam park, se lahko kje v parku dobimo. K je tak lep sončekkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Pa da boš mela mal pavze od glancaj glancaj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dala sem ti še jaz svojo tel.št. da boš vedela kdo kliče.

Kje pa moraš iti dol, če bi šla po avtocesti???

Se ne zmislim, če je kje izhod za medvode. Vem vodice so, sam medvode user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2066
17.3.2009 13:35:25   
gogabojan
Aja, jaz ne pijem kofi, ne kave ne bele kaveuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2067
17.3.2009 13:38:16   
PikicaStonoga
ma kakšen park pa kaka avtocesta nč nimamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz LJ obvoznice greš dol za Kranj pol pa skoz naravnost po cesti pa prideš direkt  Medovde pol pa poklič ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
17.3.2009 13:41:25   
gogabojan
to pot tudi jaz poznam. sm mislila, da je avtocesta kje bližjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom poklicala

zdaj pa moram štartat počasi

see you soon buhaaahahahahahah

da se mal ustrašite

hehe kot v grozljivki
haha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2069
17.3.2009 13:58:15   
PikicaStonoga
seeyaaaaaaaaaa

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2070
17.3.2009 15:47:21   
PikicaStonoga
Sem že nazaj ...se je gogabojan komej razpakirala, ko je nje že končal ...pa je šla pijačka po vodi ...pa drugič ...
jaz zdej kuham rižeka pa omako iz bučk, pol pa še sam dokončam s pospravljanjem ...za peglanje nimma več energije bo čakalo na jutri al si pa mogoče šepremislim pa popoldne kakšno urco "odpeglam" hahahahahahhahahaha
želim vam lep dan!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2071
17.3.2009 16:49:04   
Dream

lovely mi nimamo problemov, ker ko kam pridemo za dlje časa, ji dam na tla dekico in njo z  igračkami gor, potme pa če kater hoče naj se tja uleže usede in bo z njo ....ne dovolim 1000 različnih položajem in nono stop nošenja ...

Tole je najboljša varianta, ker grejo meni tut ti položaji gor in dol, sem in tja blazno na živce, ker se nekaterim ne da dopovedat, da Matic precej poliva. In potem bi ga po njihovi logiki morala kar naprej samo preoblačiti, medtem ko ga sami mečejo po zraku kot žogo... 

Timnala čaj sem mu do sedaj vedeno dajala sobne temperature.Se pa popolnoma strinjam z ajetam@, koje napisala, da tudi sokov in vode ne bojo pili toplih.

Disciplinska obstaja tudi pri nas v službi in ravno ko sem sama pričela delat tu, je nekdo dobil knjigo.

Vedenje sem bila med podobnimi kot Lucka1, samo s to razliko, da sem tudi preveč klepetala med poukom.

PikicaStonoga glede ocen in ocenjevanja vedenja se strinjam s tabo. To sedaj je kar nekaj, če mene kdo vpraša...

Pšemek tale tvoja zgodba je pa res scary! Jaz se že tako ali tako zaklepam, ker zadnje čase kar naprej neke vrečke prodajajo postanovanjih in če pogledaš te osebe od blizu, se točno vidi, da so do amena zadrogirane. Upam, da boste tole rešili čim bolj po mirni poti!

Jolly123 tebi pa želim, da se dragi čim prej kje drugje zaposli in da ne bo imel sr*** tako kot ga je imel v tej zadnji službi!

Neposredna povezava do sporočila: 2072
17.3.2009 16:53:06   
Lovely
Čaw še od mene danes.

Inya je nazaj na starem tiru, okrog 3h ponoči papa. OK, bomo pa tako spet, no problem user posted image  Imam pa en priblenčič. Ko papa kašico nikoli ne vem, kdaj ima dovolj. Ona bi kar jedla in jedla. No in danes ista zgodba, sva prišli skoraj na 130ml pa je malo bruhnila... Sem rekla, OK zdaj vidim, da imaš dovolj user posted image , ne bi pa rada tako iskala mejo... Pa spet ne bi rada, da ji ne dam dovolj... Se pa ta njena meja spreminja, ne paše ji vedno enaka količina. Eh, se bova pač morali še bolje spoznati, če ima pa katera kako foro pogruntano pa bo dobrodošla user posted image .

Pregled urina: meni je na zadnjem pregledu rekla, da naj pred naslednjo posvetovalnico ne mažem s krmo (he he sej ne, s kremo) ritke in lulike, ker ji bodo vzeli urin. Je zgleda res rutinsko, sva pa že to delali v bolnici. Bomo pač počakali, da se polula tam. Ne vem pa natanko kaj pogledajo, verjetno pa ne thc user posted image

Danes sva imeli obisk, poem sva šli na sprehod in sva hoteli še v Šiško k eni drugi kolegici. Pa se mi ni dalo. Ko je zaspala sem zaspala z njo... In nekaj me mehur hoče bolet pa ne vem a me boli križ ali ledvica...

Mah, jaz sem danes prišla do zaključka, da z mojim zadnje čase ful nezdravo jeva, same ogljikove hidrate... vse se nama je porušilo, sva zelo zdravo jedla prej, ločevala sva že iz navade. Jaz sem imela dve leti nazaj povišan holesterol (nekaj dedno, nekaj stres) in sem s prehrano lepo uredila. Dobro, malo sem preterala, ker sem imela na pregledu par mesecev pred nosečnostjo 0 trigliceridov - me je zdravnik prav nadrl, da mašina pa mora biti naoljena, da sploh laufa in sem morala uvest več maščob user posted image  Nikoli prav... Moram nekako spet ujeti najin ritem ampak nama vedno časa zmanjka.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 2073
17.3.2009 16:55:17   
Lovely
Dream, itak da smo te pogrešali!

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
17.3.2009 16:56:32   
Lovely
Aja, sem pozabila. Danes na sprehodu je bila pa res kriza. Jok on stop! Na koncu sem jo morala nosit!!! Hoče videt kaj zunaj dogaja in ne pomaga dvignjeno vzglavje. Mislim, da bomo čez vikend (če ne že prej) kar lepo športen del uvedli.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?