Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 8:07:41
|
|
|
|
coccinella
|
Dobro jutro vsem..... Se končno malo oglasim :) Sedaj bom samo napisala nekaj podatkov, sem videla da kar vodite evidenco o lumpijih hihihi Gaja Mazvita: težka 8500g in velika 65cm, naslednji pregled imamo pa 7.4. (tretje ceplenje) No pa še moj rojstni dan: 8.12.1978 No to naj bo vse za enkrat. Danes grem sicer v Ljublano, ponavadi grem v Pon. in sr. v Lj na fitnes, tako da mi mami pomirka Gajo, potem pa kar tam ostanem in greva šele proti večeru domov :) Vsem želim en leeeeeeppppppppppp dan , pa čim več sončka. P.S: ampak ste pa res res hitre....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 8:11:04
|
|
|
|
coccinella
|
hehehe prvič napišem, pa sem na novi strani no lepo se imejte......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 8:29:32
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ej punce, a mislite, da je možno, da je Inyo sonce ožgalo? Naša ima tudi vsak večer rdeča lička, zjutrej pa vse normalno. Jaz mislim, da je to samo zdravo. Mal sončka na lička pa svež zrak, pa je to to. Mislim, da to no ožgana koža!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 8:31:24
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Zanima pa tudi mene - katero kremo z zaščitnim faktorjem imate?? sem zadnjič malo gledala, pa nič pametnega našla Mi kreme še ne uporabljamo, pa tudi še nisem delala "raziskave" na to temo - zaenkrat. Če najdeš kaj pametnega, poročaj.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 8:35:57
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 joj punce, dobro da najdete čas.....meni zadnje čase komaj RR in FB znese počekirat, kaj šele sodelovat JE PREVEČ LEPO VREME IN PREVELIKI SO ŽE NAŠI SONČKI, PA TAAAAAKO HITRO ČAS MINEVA, DA SE TRUDIM ČIMVEČ TEH PRVIH MESECEV POSRKAT VASE.....da si napolnim dušo Sej nisi edina, veš. Tut meni ne znese vsega. RR še nekako, FB pa že bolj poredko in površno. Sploh zdaj, ko je sooooooončeeeeeeek, ki kar vabi ven! Komaj čakam, da zrihtamo travo za hišo, da bova mi2 z Nejko večino časa lahko zunaj na sončku!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 8:38:21
|
|
|
|
čebelka77
|
DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sam tok da se vam javim,pika še spi, jo čakam da greva veeeeeeeeeeeeeeeeen. SONCE! Danes mormo izkoristit za ta teden, k bo pol baje slabo. Tko da se oglasim še zvečer.BAY.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 8:49:31
|
|
|
|
Pšemek
|
janja za manco. Pa vsaka čast, da si jih tako lepo navadila sortirati. Jaz zaenkrat še nimam s tem problemov. Mam na teden 1 stroj svetlih (večinoma Nejkinih) in 1 stroj temnih cunj. irma, ful dobra slikica likanje - jaz likam samo še tetra plenice, pa še to jih je samo cca 10 na teden. Aja, pa srajce od seveda, ki pa jih zadnje čase ne nosi. Iz solidarnosti do mene, da mi ni treba toliko likati kuhanje - jaz sem pa odkrila mojo novo strast - kuhanje. Ko sem že doma živela, je vedno kuhala moja mami, preden sva šla na svoje, je kuhala tašča, pa še pol nekaj mesecev, da sem jaz lahko se Nejki posvetila, zdaj pa sem sama prevzela to domeno in moram reči, da mi je prav v veselje, pa čeprav samo za naju 2
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 9:02:27
|
|
|
|
Pšemek
|
lucka - boš videla, da boš, ko boš spet v službi, še lažje vse sfolgala in boš uspela tudi malo z nami počvekat. No, vsaj pri meni je tako, da več ko imam opravkov, lažje, hitreje in bolj učinkovito vse zrihtam. Aja, pa za petelinji zajtrk. Midva sva ga vsega skupaj enkrat skup spravla, ker noben od naju ni jutranji tip. Pa še to, zvezdico dobiš pri 500, zato kar kitro pisat...
< Sporočilo je popravil Pšemek -- 18.3.2009 9:04:02 >
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 9:05:54
|
|
|
|
Pšemek
|
Madona, danes imam pa jaz monologe tle gor. Se vidi, da ati Nejko zabava . Sej bo kmalu šel, pa vam bom nehala težit
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 9:08:58
|
|
|
|
afnica mala
|
Dober dan Neli pa pije iz moje skodelice za kavo , nič ne poliva - ona pač prekuhano vodo. Zadnje 2 dni se skoz posvečam njejin (, se tollk nareživa, tudi med hranjenjem- zdaj je v stolčku- tud obiske imava vsak dan, mi2 pa ne greva nikamor- ta teden sem se tako odločila, oči ves dan dela. Danes pride iz službe domov,jo bo pazil, ji grem v Babya kupit govorečega kužija. Men je tolk dober. Hanna in Gaja ga imata, včeraj pa je bila na obisku soseda, ki ima punčko staro 13m- in je rekla, da je to njena najboljša igrača. Bodite lepo. uživajte dan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 9:11:14
|
|
|
|
evelin
|
Dobro jutro tudi od mene . Pri nas je tudi sonček tako da ko se Maša zbudi.....gremo vozičkat . Želim vam da max izkoristite sonček, če se slučajno vremenske napovedi za petek uresničijo
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2009 9:32:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2009 9:49:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 10:13:52
|
|
|
|
Dream
|
Daan! Joj, vse tolk govorite o sončku in sprehodih, da mi je prav hudo. Pri nas je sicer res zelo sončno, skoraj brez oblačka na nebu, piha pa tako močno in takk oster veter, da niti slučajno nisem pomislila na to, da bi šla ven Sem pa zato že skuhala kosilo in sicer naravne zrezke v omaki, nalupila krompir za pire in otrebila motovilec za solato. Sedaj imam samo še cunje za spravit iz sušilca, pa zložit, kar ni treba likat. Jaz večinoma likam samo plenice, ker se ostalo skoraj vse da samo zložit in spravit vv omaro. Včasih malo polikam kakšne majice, za Matica pa res nobene stvari. Plenic porabimo kar precej, ker tolk poliva, tko da bom zelo vesela, ko se to enkrat konča... Danes je pa res zatišje tu gor... A ste res čisto vse zunaj? Coccinella WB, te res že dolgo ni bilo tu, pa še RD imava na isti dan Tvoja pupa je pa res prava bejba, je prava jedka, kajne?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 10:32:04
|
|
|
|
Pšemek
|
Dream, je tudi pri nas začelo fuuuuuuuuuul pihati! Pri sosedih je že teglce z rožami dol z oken pometalo. Upam, da se bo vsaj malo umirilo, da bomo lahko šli ven! Je pa tudi slabo vreme za nekaj dobro. Lahko več postorimo doma...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 10:44:14
|
|
|
|
Dream
|
Očitno bo tole vreme res nekaj prineslo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 11:12:23
|
|
|
|
Pšemek
|
Verjetno bo to zapoznelo slabo vreme od prejšnjega petka, ko je bil zbor Ljubljanskih in okoliških čvek!
< Sporočilo je popravil Pšemek -- 18.3.2009 11:13:13 >
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 11:37:58
|
|
|
|
suzy124
|
Dobro jtro Spali smo kr vredu, edino ob treh ga jeki sračka l pa je potem kr kmalu zaspal. Je bil pa včeri zvečer prava tečka ko sem ga pripravila za spat sem mu hotela dat jest, tako kot vedno in ni hotel ampak samo v jok. Začel se je histerično dret ko sem mu dala zizo da bi jedel Potem sem mu pa z dudo podrgnila po dlesnih in je nehal jokat in potem je tud počas začel jest, sem pa še parkrat to mogla vmes ponovit. Sumim da bi to lahko bilo od zobekov , kaj pa ve mislite? Danes pa je čist ok, tak kot vsak dan Tudi pri nas fullll piha veter tak da bomo danes kr noter Janja27 upam da bo z Metko vse ok Jolly123 za Taja da bo vse vredu in da bota čim prej doma Likanje jaz tudi likam samo plenice ostalo pa kr zložim iz sušilca in so čist ok. Pšemek upam da čim prej rešite to žalostno zgodbo in zaživite v miru in ne v strahu, naša država je res za pop Zdaj pa grem še kaj po stanovanj naredit, ko moj počiva pa se še pol kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 11:40:18
|
|
|
|
iraira
|
Dan! Midve sva bile malo zunaj pa pri nas tudi tako piha da je za znoret!!!!! Sonček vara včasih! Mogoče se popoldan kaj umiri pa bomo še mal ven leteli. Zdaj pa kuham kosila...za korenček in brokoli, za mene boranjo za sina pa testenine. Janja27 držim pesti da ni nič hudega z Manco pa da se hitro poštima Lovely naša ma tudi rdeča lička velikokrat...tapravo zdravo kmečko dekle.....drugače ima pa kremica od niveje za mraz in veter tudi zaščitni faktor ( sicer majhen ampak nekaj pa je ) jaz našo kar s to namažem pa pazim da ji sonček glih v glavo ne sveti
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 12:36:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
veter ... ja a imate že vse v športnem delu? tam verjamem, da jim piha ... no, jaz mam svojo palčico še v košari in se vetra čist nč ne bojim grem vedno vn
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 14:33:14
|
|
|
|
Tejčika29
|
Hoj, jaz sem s sprehoda, sicer piha, ampak zame to ni nikoli ovira, tudi dež ne, pač gremo kar na kofetek ven, kjer imajo kakšnop streho da ne kaplja po nas. Upam, da ne bo slabo vreme konec tedna. Tudi Alina ima včasih rdeča lička, malo od sonca ja ja. S kremo za sonce ne bom mazala, ker do 6 meseca tako naj ne bi mazali otrok, bom začela kasneje ko bo v športnem delu in ko bo res začelo orng sonce žgat. Lep dan še naprej... M.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 16:17:59
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga veter ... ja a imate že vse v športnem delu? tam verjamem, da jim piha ... no, jaz mam svojo palčico še v košari in se vetra čist nč ne bojim grem vedno vn Verjemi, da bi tudi jaz raje videla, da je še v košari, ampak kaj, ko jo je prerastel. Če bi pa samo naklon v košari dvignila, smo pa na istem kot v športnem delu... No, midva sva se šla vseeno malce potepat, sva šla k mojim. Malo na sončka, pa potem noter, da nas ni prepihalo. Tu kar žvižga okrog vogalov
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 16:18:59
|
|
|
|
Marisha
|
Živjo, midva z Markom sva že dve rundi odvozičkala, bilo je fino le veter je malce preveč pihal, ampak tudi na to se bo mogel navaditi . Mi ponoči spet nismo nič spali . Ne vem kaj ga muči ???? Joj, bog ve koliko časa bo še to trajalo . No siten je tudi čez dan, le v vozičku da mir. A ima še katera podobne težave??? Se še kaj javim, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 16:25:17
|
|
|
|
ajetam@
|
midva sva tut vozičkala. tukej gor pri nas nič ne piha. ko sva pa šla dol v dolino je pa full pihal. zdej sva pa doma. ma bo sonce verjetno kmalu šlo papa. mi je kar smotano. upam da bo kmalu spet sonček ker jaz res uživam. samo še čakam da bo topleje pa smo zmagali. jolly mi je ponoči poslala sms in ni bila srečna baje še ob dveh ponoči una ženska ni šla spat in se je bogi taj skos zbujal.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 18.3.2009 17:11:10
|
|
|
|
Dream
|
Pa kaj so ti ljudje čisto nori ali kaj? Se nihče več ne ozira na drugega? To mi je pa čisto mim, no!!! Človek bi pričakoval, da se bo kdo vsaj iz vljudnosti obnašal primerno okolju, v katerem se nahaja, če že ne zaradi lastne pameti in olike. Uboga Jolly in Taj! Upam, da tole njuno trpljenje čim prej mine in se vrneta domov.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?