PikicaStonoga
|
JUTRRRROOO!!!!!!!! Kako? Midve sva super, dobro spali, bujenje 1x okol štirih zjutraj kot je v navadi. Lovely - včeraj sva bili SPET (nič novega) terenski in sem bla bolj malo doma, nisem mogla nič pisat ;) Barve sva tud prečekirale ...otroške sobe sem si zamišljala bolj pastelne, ampak že ko smo namešali sem vedela, da bodo bolj žive ...ampk nič zato, fajn pride!!! Jaz mam rada barve, ki dajo nekaj življenja od sebe ...Danes malarji zaključijo in popokajo ... Afnica mala ...saj bo, bila je bolna, pa je mal zgubila,m zdaj pa pridno papat do aprila ... Pšemek ...svašta, ampak kakšne ljudi srečaš, nič čudnega ...tud jaz mam na tak način eno bivšo frendico, sam ni šlo za tolk denarja pa blo je to že na faksu ...drugače pa naju tud ena firma toži da nisva plačala nečesa, kar je prišlo po povzetju (mislim bedaki eni sploh ne dobiš, če ne plačaš idioti) no in sva morala sodišču plačati za ugovor da sva se sploh pritožila in dokazala, da sva plačala, zdej morva pa nekak teh 40€ zahtevat nazaj od te firme mah to mi res pokvari vse ...kupim in naročim kar lahko plačam, če ne morem bom pač imela ene stvari kako leto, dve, pet, deset, kasneje, vedno pošteno, plačaš, pol pa tkole ...kr skoz neka pošta iz sodišča mislim ...!!! Nič, lep dan se dela ...samo jaz mam danes pospravljalni dan sem z namenom ostala doma in ne grem nikamor, pa peglat morm mislim da mi danes ne bo vse uspelo ...tko da verjento ne bova šli vn, bom počakala, da moj pride domov in jo on pelje ... zdej grem gledat svojo nadaljevanko pol pa pucaj glancaj ...