|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
16.3.2009 22:56:04   
gogabojan
Madona, vse ste gor na netu, piše pa nobena.

Mene pa tak razganja, od tega smrčanja.

HOHOHO

heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.3.2009 22:57:09   
gogabojan
No vidite, pa še novo stran sem odprla. Ker ve čakate. Sem pa jo jaz.

No zdaj pa se kar razpišite...................

no a bo kaj al ne

čakam........

se opravičujem. Se mi že blede od SMRČANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.3.2009 23:05:12   
janja 27
gogabojan

skoč na tovjga pa bo nehal smrčatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ale en dva triiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A K C I J A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.3.2009 23:11:55   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

janja nehi

se bom poscala od smeha

op.p. se opravičujem izrazom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.3.2009 23:18:48   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S M E H     J E     V E Č    K    P O L     Z D R A V J A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

druga polovica so pa Kg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.3.2009 23:29:01   
irma78
Čer,

kot ponavadi sem zopet pozna, danes pa še zelo žalostna. Smo zvečer pri veterinarju dali uspavat mojo činčilo - je baje enkrat dobila pljučnico (nimam pojma kdaj) in se ni pozdravila, sedaj so ji pa pljuča čisto razpadla, pa še shujšala je zelo, tako da zanjo ni bilo pomoči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko je vplivalo to, da sva činčile preselila v podstrešno sobico, ki ni ravno veliko ogrevana, saj sva morala narediti otroško sobo za Nika. Sedaj so nama ostali še 2 činčili in 2 psa, ampak je vseeno kar hudo. Se navadiš na te živalce, sploh če 8 let s tabo živijo in te tako milo gledajo. Smrk, smrk.

Sem vam malo zamorila tale prijeten ponedeljkov večer a ne? Se opravičujem.

Jaz sem tudi poskusila pogledati slikce na FB, pa piše, da me mora v skupino popravit nek upravnik in da ste zaprta skupina. Sem sicer dala prošnjo za povabilo, samo vprašanje, če jo bo katera od vas sploh dobila.

Drugače pa Jolly123, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tak pozitivizem. Te občudujem, da ob vsem kar se ti dogaja, držiš glavo pokonci. res, kapo dol.

Pšemek, kar pa se groženj vašega dolžnika tiče, te pa čisto razumem. Sem imela pred nekaj leti podoben problem z zunajzakonskim partnerjem moje pokojne mami in je šlo tako daleč, da sem morala najeti varnostnike. Policija ni hotela pomagati, prepoved približevanja pa v naši državi težko dobiš. Držim pesti, da se bodo grožnje čimprej končale in da se vam ta mora neha. Res žalostno, kaj mora človek narediti za svoj denar.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.3.2009 23:35:32   
irma78
Ta teden me pa še čaka, da Niku poskušam vzeti urin in sicer mu moram na lulčka nalepiti eno polivinilasto vrečko in počakati, da se polula, potem pa v eni uri odnesti k pediatrinji. Baje morajo urin pregledati do naslednjega pregleda, ki pa bo 1.4.  Mogoče katera ve, kaj poskusijo ugotoviti s takim pregledom?

Me pa prav zanima kako bom to izvedla, sploh ker mi že sedaj user posted image  med previjanjem vseskozi odlepuje pampersko in mu jo moram tolikokrat prilepit nazaj, da že bolj slabo prime. Drugače se pa naš Nik že kakšen mesec med previjanjem zelo grabi za lulčka - je zelo hitro začel, le kaj še bo. Mu bom morala kmalu začeti razlagati o ptičkih in čebelicah, če bo tako hitro napredoval v tej smeri. Je čisto po user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
17.3.2009 7:46:55   
irma78
Dobro jutro!

Danes vam pa lahko jaz postrežem z dobro in dišečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa čajčkom ter ravnokar spečeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zraven.

Mi smo zopet imeli kar dobro noč, edino tam okrog enih je nekaj stokal in se hotel zbujat, sem mu dala dudiko pa je bil pomirjen. Prejle sva se pa previla in podojila, sedaj pa zopet sladko spančka. Jaz bom pa glede na vreme tudi verjetno malo še v posteljo skočila.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
17.3.2009 8:00:52   
Pšemek
Dobro jutro!
Irma, hvala za kavico in jutranji posladek!
Jaz se pa danes takooooooo slabo počutim. Zamašen nos, pa v grlu me skos žgečka, pa mislim, da imam malo povišano temperaturo - si še nisem izmerila! Upam, da bo samo pri tem tudi ostalo, da se ne bo še v kaj drugega razvilo! Pa da se Nejka ne bo nalezla! Grem se še malo nazaj ulešt kar na kavč!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
17.3.2009 8:07:01   
gogabojan
Jutroooooooo!!!!!!!!!!1

Hvala za čajčka.

Pr nas fajn nočka. Smo se prej zbudili. Podojili, zdaj pa se bratca mal igrata.

Pšemek, upam da boš čimprej bolje se počutila. Če pa t e v grlu zgečka, pa mal medeka pa bo.

PRI NAS PA JE TAK LEP SONČEKKKKKKKKKKKKKKKKK.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
17.3.2009 8:16:08   
PikicaStonoga
JUTRRRROOO!!!!!!!!

Kako? Midve sva super, dobro spali, bujenje 1x okol štirih zjutraj kot je v navadi.

Lovely - včeraj sva bili SPET (nič novega) terenski in sem bla bolj malo doma, nisem mogla nič pisat ;)

Barve sva tud prečekirale ...otroške sobe sem si zamišljala bolj pastelne, ampak že ko smo namešali sem vedela, da bodo bolj žive ...ampk nič zato, fajn pride!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz mam rada barve, ki dajo nekaj življenja od sebe ...Danes malarji zaključijo in popokajo ... 

Afnica mala ...saj bo, bila je bolna, pa je mal zgubila,m zdaj pa pridno papat do aprila ...

Pšemek ...svašta, ampak kakšne ljudi srečaš, nič čudnega ...tud jaz mam na tak način eno bivšo frendico, sam ni šlo za tolk denarja pa blo je to že na faksu ...drugače pa naju tud ena firma toži da nisva plačala nečesa, kar je prišlo po povzetju (mislim bedaki eni sploh ne dobiš, če ne plačaš idioti) no in sva morala sodišču plačati za ugovor da sva se sploh pritožila in dokazala, da sva plačala, zdej morva pa nekak teh 40€ zahtevat nazaj od te firme user posted image  mah to mi res pokvari vse ...kupim in naročim kar lahko plačam, če ne morem bom pač imela ene stvari kako leto, dve, pet, deset, kasneje, vedno pošteno, plačaš, pol pa tkole ...kr skoz neka pošta iz sodišča mislim ...!!!

Nič, lep dan se dela ...samo jaz mam danes pospravljalni dan sem z namenom ostala doma in ne grem nikamor, pa peglat morm mislim da mi danes ne bo vse uspelo ...tko da verjento ne bova šli vn, bom počakala, da moj pride domov in jo on pelje ...

zdej grem gledat svojo nadaljevanko pol pa pucaj glancaj ...user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.3.2009 9:04:03   
afnica mala
Dobro jutro

irma78- urin, al imaš 24urni test ali pa sanford-te rezultati so v dveh dneh; počakajo, da vidijo. če se je kaj razvilo; npr. pri naši punci bakterija e.colli in število le teh; npr 1000, 10000, 1000000......itd, tudi dobijo podatek točno kateri antibiotik pobije dotično bakterijo, srečno!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
17.3.2009 9:20:08   
gogabojan
Moje dete se pa že eno uro igra s svojimi nogicami in prstki. TAKA TIŠINA JE.

Pa noče iti spati, da mami malo pospravi, potem ko se pa on zbudi, da se podoji in greva ven.

Pa takkkkkkkkk leppppppppppppp sonček.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
17.3.2009 9:27:56   
ajetam@
poročilo od jolly:
za enkrat sta sama v sobi. upa da tako ostane (in jaz z njo-upam) in da so vsi zelo prijazni in se trudijo user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
17.3.2009 9:28:04   
evelin
Dobro jutro,

no pri nas je vse po staremuser posted image user posted image user posted image .
Edina novost je to da si bo Maša pojedla prste na nogah oz. kr cele nogeuser posted image user posted image user posted image , takoj ko ma možnost si jih zatlači v usta, je prav posrečena. Zanimivo da to ponavadi delajo vsi otrociuser posted image .

Punce dejte mi kak predlog kaj naj danes naredim user posted image  za kosilo. Do sedaj sma poskusili že korenček in krompir, kaj je še dobro oz. katere kombinacije ste že ve poskušale?

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 2040
17.3.2009 9:34:09   
Marisha
Joj punce za nami je ena user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  noč.
Mark se je non stop zbujal, ne vem kaj mu ni jasno user posted image  user posted image  

Ej, Gogabojan pripravi se, da bomo šli na sprehod, ker je tak lep sonček user posted image  user posted image . Te pokličem.

Lep pozdrav,

M

Neposredna povezava do sporočila: 2041
17.3.2009 9:40:53   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

JUTRRRROOO!!!!!!!!

Barve sva tud prečekirale ...otroške sobe sem si zamišljala bolj pastelne, ampak že ko smo namešali sem vedela, da bodo bolj žive ...ampk nič zato, fajn pride!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz mam rada barve, ki dajo nekaj življenja od sebe ...Danes malarji zaključijo in popokajo ... 

Glede barv je itak potem vse drugače, ko opremiš, tako da počakaj še na to....domnevam, da so sobe še prazne user posted image

KATERA NADALJEVANKA JE PA TAKO ZGODAJ??? AL JE TO KAKA FORA??? pa samo jaz "blond" ne razumem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
17.3.2009 9:45:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Ta teden me pa še čaka, da Niku poskušam vzeti urin in sicer mu moram na lulčka nalepiti eno polivinilasto vrečko in počakati, da se polula, potem pa v eni uri odnesti k pediatrinji. Baje morajo urin pregledati do naslednjega pregleda, ki pa bo 1.4.  Mogoče katera ve, kaj poskusijo ugotoviti s takim pregledom?

Me pa prav zanima kako bom to izvedla, sploh ker mi že sedaj user posted image  med previjanjem vseskozi odlepuje pampersko in mu jo moram tolikokrat prilepit nazaj, da že bolj slabo prime. Drugače se pa naš Nik že kakšen mesec med previjanjem zelo grabi za lulčka - je zelo hitro začel, le kaj še bo. Mu bom morala kmalu začeti razlagati o ptičkih in čebelicah, če bo tako hitro napredoval v tej smeri. Je čisto po user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

irma najprej hvala za kavico....vedno paše user posted image

Glede pregleda, ti je že afnica pisala, ampak saj verjetno je imel user posted image kake težave, da moraš to naredit? Pa ti niso povedali?
Sem se pa user posted image user posted image user posted image glede čebelic....ja nikoli ne veš - eni prej eni kasneje pogruntajo, da imajo binglja med nogami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
17.3.2009 9:47:34   
ajetam@
evelin jaz mojmu dajem tut kolerabo. tko da ponavadi zmešam kolerabo, bučke in korenček...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
17.3.2009 9:50:19   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

JUTRRRROOO!!!!!!!!

Glede barv je itak potem vse drugače, ko opremiš, tako da počakaj še na to....domnevam, da so sobe še prazne user posted image

KATERA NADALJEVANKA JE PA TAKO ZGODAJ??? AL JE TO KAKA FORA??? pa samo jaz "blond" ne razumem....user posted image user posted image user posted image

ja itak da še manjkajo podi vse je še prazno ...
ma ja gledam eno nemško na TV3 kadar sem doma ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
17.3.2009 9:51:21   
suzy124
Dobro jutro

Irma78 hvala za kavico in tortico, ki pa je itak še ne smemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa zanami ena super noč, user posted image user posted image user posted image user posted image je spal do petin potem sma jedla in še do osmihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da sma tist obrok okol dveh izpustila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo čim več takšnih nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdajle pa je šel zopet mal počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tud pri nas je fulll lep sonček tak da boma potem šla na sprehod.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem še jaz malo pospravit potem pa šibam tud ven in se še pol kaj tipkamouser posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
17.3.2009 9:54:35   
Mandek
Jutro!

Prosila bi tisto, ki ima PAPARICO, če mi jo lahko pošlje po mailu:)
Nujno bi jo rabla, ker bomo mogoče prešaltal še na kaj drugega kot banana, hruška in korenček:):)

Najlepša hvala!user posted image

Aja, mail: alma@splet.org

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 2047
17.3.2009 9:57:04   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

thanks za coffe..njami.................

pri oz. okoli 6 meseca starosti user posted image oz, pred 3 cepljenjem vsakemu user posted image pogledajo kri in vodo..tko da nas vse še to čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je preventivni pregled, nlimaš mu vrečko gor počakaš da se polula (ne vzet prej dol ker ne gre še enkrat nazaj ) in v 1 uri dostaviš laboratoriju oz, pediatrinji........pri pregledu potem boš šla še kri vzet iz prstkauser posted image user posted image

mi smo tud spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image od 21 h do 8 h , ob pol šestih se mi je zbudila in začela kašljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se res kaj spet ne razvije....user posted image user posted image user posted image sem ji dala mal čajčka pit in ščistla nos s fiziološko in je zaspala nazaj jaz pa z njouser posted image do 8 huser posted image user posted image

danes je llleeeeeeeppppppppppppp S O N Č E K ............JUPI GREMO VENuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
17.3.2009 10:00:33   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

evelin jaz mojmu dajem tut kolerabo. tko da ponavadi zmešam kolerabo, bučke in korenček...

jaz zmešam cvetačo, krompir, brokoli, bučke, korenje, kombiniram al pa tud vse skup, sedaj mi je ostalo še mal cvetače tko da bo danes jedla cvetačo  krompir in korenje (to dvoje je vedno doma ) pa tud nardila sem polento (belo in rumeno) in dala not banano...fino....provajuser posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
17.3.2009 10:00:48   
PikicaStonoga
jojjjjj no lani sem kupila dva kaktusa, pa sem ravno med brisanjem prahu opazila, da mi eden gnije ...pa samo 1x mesečno ga zalijem očitno še to preveč!!! pa tok sem se veselila, da mi bo pa tokrat RES uspelo ...mah zdej  ga obm pustila pol leta brez vode, mogoče si pa opomoreuser posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?