Pšemek
|
Dober večer punce! Kako se je danes potem en lep dan naredil. Moj naju je presenetil in je že ob 11h domov prišel. Po kosilu smo šli vsi trije vozičkat, ko smo nazaj prišli, jo je pa babica prevzela, še kar v vozičku, midva sva pa v šoping skočila. Zdej pa žaba že spi. Nejka je pogruntala eno novo foro. Ko leži na hrbtu pokrči nogice in se odriva od tal in rito v zrak dviguje! A mislite da je to kej narobe? K naj ne bi bilo dobro, če se odrivajo, ane? Pa da se vam še malo potožim. Imamo štalo z enimi, k so nam streho delali. Začel se je to že skoraj dve leti nazaj, ko sva z dragim menjala streho. Takrat sva za izvajalca vzela moža moje (sedaj bivše) prijateljice. In ker je bil poznana oseba, smo šli seveda na zaupanje. Situacija je bila taka, da sva njegov predračun uporabila za kredit, ker pa je banka dolgo časa potrebovala za odobrtev tega kredita, sva izvajalcu dala 5.000€ gotovine, da je lahko pričel z deli. Dogovorili smo se, da nama bo ta denar vrnil, ko bo prejel nakazilo od banke. No, sreho so zamenjali, denarja pa ni hitel vrniti. Pa sva ga kllicarila, pa prosila, pa jaz sem njo klicala in jo prosila, še do njih sva šla in smo se vse zmenili, ampak denarja do danes še nisva dobila. Še dobro, da je takrat napisal blagajniški prejemek za tisto gotovino. Ker na lep način nisva nič dosegla, sva šla seveda po pravni poti. To se je seveda nekaj časa vleklo in zdaj je prišlo do zaključka. Denar mora vrniti, sicer bo izvršba. Možnost pritožbe na sodbo je imel do 17.2. in se ni pritožil. V četrtek pa je prišel on k nam na vrata in zahteval mojega moža. Jaz sem na hitro rekla, da ga ni doma. Moj mu je kasneje samo poslal SMS, naj ne prestopi več praga našega vrta, sicer bo poklical policijo. V petek pa so se začele še grožnje. Tako mojemu možu, kot tudi odvetnici. Zato se vam v petek nisem mogla pridružiti na klepetu v Areni. Me je kar malo strah, da bi sama z Nejko okoli hodila. Prej se nikoli nisem zaklepala v stanovanje, od četrtka naprej se vedno, kadar sva z Nejko sami doma. Sej jaz mislim, oz. moram to misliti, če ne se mi lahko še zmeša, da se ne bo nič hudega zgodilo, sam previdnost pa ni odveč. Ja, takle mamo. Nekdo ti je dolžen denar, potem pa še ON tebi grozi, ker zahtevaš svoj denar nazaj!!!! Ku** pa taka država, da to dopušča!