|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
16.3.2009 19:25:35   
jolly123
mater ste neki zgovorne user posted image No naš čmrlj je šel spat, če mu dam calpol zaspi še preden zapustim sobo, če mu ga pa ne dam, je pa samo stokanje, premetavanje in ne vem kaj. Ampak Calpola mu lih ne morem vsak dan dajat al kako?

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

mi smo pa danes spali do 11 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sem šla kr parkrat pogledat če še diha. user posted image

jolly  eno vprašanje, a je mož vodovodar?  poznam namreč firmo ,ki ful išče ta profil dela.

Uf do 11:30?? Kdaj je šel pa spat??

Ja vodovodar je, sicer zdaj tega ni počel, ampak pravi da gre nazaj v te vode. Glede firme bom pa hvaležna, če maš kako informacijo.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 19:32:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
16.3.2009 19:38:40   
Lovely
Čaw,

evo da se še jaz malo oglasim.

Jolly, mah saj vem, da je recesija pa to ampak po tem kar si že enkrat pisala tvojega malo razumem, da se je takrat malo zjezil... Ampak tak profil ima zmeraj delo a ni res? In čist OK razmišljaš, mislim da na zavodu za zaposlovanje dobiš cca 4.000 € pomoči ob odprtju sp-ja. Jutri gre moj za GZS malo o teh variantah povprašat, ker gre počasi na svoje...

Mi smo ves dan pohajali po LJ, Inya je bila zelo pridna, lepo jedla, najbolj sem se režala ko je jedla na parkirišču Maxija kar v vozičku mimo pa uleti Jurij Zrnec s svojo družinico...

Zdajle pa ful joka pri očiju, se oglasim kasneje

Lovely

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
16.3.2009 19:40:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, kaj, a takoj zaspi, ko mu daš Calpol? Sej ne more čist takoj učinkovat. Mogoče mu je samo kul, da dobi nekaj sladkega. Kaj pa če bi mu dala vetrovne kapljice al kaj takega.
A pa kar rota virus ste imeli? Še dobro ste jo odnesli. Upam, da tudi pri nas ne bo hujšega. Danes je namreč zbolel še Tilen. Vročina, 2x je bruhnil, malo čudno kakal. Bomo videli, kaj bo prinesla noč.

Ne calpol mu dam pred obrokom, pol ga pa zrihtam pol pa še pojeva pa gre spat.  Lahko probam še z vetrovnimi kapljicami...no pol ko pridemo z Jesenic user posted image

Jaz sem bla ziher da ni rota, ker je šlo tko hitro skoz, no edino drisko je mel en teden, mogoče je pa pomagalo to, da sem ga na silo nalivala z vsem možnim user posted image Pa mu dajala korenčkov sok, pa svašta samo da je pil.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
16.3.2009 19:42:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jutri gre moj za GZS malo o teh variantah povprašat, ker gre počasi na svoje...

Sporoči, če kaj pametnega zveš ;) A teh 4000 € na zavodu dajo vsakemu al mora bit kaka fora?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
16.3.2009 20:10:43   
afnica mala
Hojla,

pa sem prvič po petku tukaj gor. Sem gledala slikce na FB iz Arene- luštno.

Ziher ste se spet načvekale tukaj goruser posted image .

Mi smo imeli danes kontrolo na gastru- ker se je v 2 mesecih zredila 600g, imamo spet kontrolo aprila in če se ne bo kaj boljš redila, bo sprejeta na oddelek. Naj se gredo solit, pa to za 7 tednov ni tako grozno- to je nekje 12 g na dan- pa še bronhitis in en prehlad je imela vmes- no bomo videli.
Zdaj se moram še bolj potruditi user posted image - le kako?

Lepo se imejte, uživajte

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
16.3.2009 20:11:47   
Lovely
Jolly, tudi to ga zanima, ker bo primerjavo z danskimi razmerami naredil pa se odločil kje bo odprl... Valda, bom ti vse posredovala.

Ej, good luck na provokaciji. Kakorkoli že, močna boš in zato bosta oba s Tajem ok. Boš videla. Mame smo carice. Tole s spanjem mi pa ni glih jasno in molim, da ne bi Inyi kaj takega padlo na pamet, itak je tudi pri njej malo čudno zadnje čase...

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
16.3.2009 20:13:04   
Lovely
Aja, smo se šli slikat danes, jaz za vozniško, Inya za oba pasporta pa osebno pol smo se pa vsi trije skupaj slikali. Kok so lepe slikice user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
16.3.2009 20:16:22   
Pšemek
Dober večer punce!

Kako se je danes potem en lep dan naredil. Moj user posted image  naju je presenetil in je že ob 11h domov prišel. Po kosilu smo šli vsi trije vozičkat, ko smo nazaj prišli, jo je pa babica prevzela, še kar v vozičku, midva sva pa v šoping skočila. Zdej pa žaba že spi.

Nejka je pogruntala eno novo foro. Ko leži na hrbtu pokrči nogice in se odriva od tal in rito v zrak dviguje! A mislite da je to kej narobe? K naj ne bi bilo dobro, če se odrivajo, ane?

Pa da se vam še malo potožim. Imamo štalo z enimi, k so nam streho delali. Začel se je to že skoraj dve leti nazaj, ko sva z dragim menjala streho. Takrat sva za izvajalca vzela moža moje (sedaj bivše) prijateljice. In ker je bil poznana oseba, smo šli seveda na zaupanje. Situacija je bila taka, da sva njegov predračun uporabila za kredit, ker pa je banka dolgo časa potrebovala za odobrtev tega kredita, sva izvajalcu dala 5.000€ gotovine, da je lahko pričel z deli. Dogovorili smo se, da nama bo ta denar vrnil, ko bo prejel nakazilo od banke. No, sreho so zamenjali, denarja pa ni hitel vrniti. Pa sva ga kllicarila, pa prosila, pa jaz sem njo klicala in jo prosila, še do njih sva šla in smo se vse zmenili, ampak denarja do danes še nisva dobila. Še dobro, da je takrat napisal blagajniški prejemek za tisto gotovino. Ker na lep način nisva nič dosegla, sva šla seveda po pravni poti. To se je seveda nekaj časa vleklo in zdaj je prišlo do zaključka. Denar mora vrniti, sicer bo izvršba. Možnost pritožbe na sodbo je imel do 17.2. in se ni pritožil. V četrtek pa je prišel on k nam na vrata in zahteval mojega moža. Jaz sem na hitro rekla, da ga ni doma. Moj mu je kasneje samo poslal SMS, naj ne prestopi več praga našega vrta, sicer bo poklical policijo. V petek pa so se začele še grožnje. Tako mojemu možu, kot tudi odvetnici. Zato se vam v petek nisem mogla pridružiti na klepetu v Areni. Me je kar malo strah, da bi sama z Nejko okoli hodila. Prej se nikoli nisem zaklepala v stanovanje, od četrtka naprej se vedno, kadar sva z Nejko sami doma. Sej jaz mislim, oz. moram to misliti, če ne se mi lahko še zmeša, da se ne bo nič hudega zgodilo, sam previdnost pa ni odveč. Ja, takle mamo. Nekdo ti je dolžen denar, potem pa še ON tebi grozi, ker zahtevaš svoj denar nazaj!!!! Ku** pa taka država, da to dopušča!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
16.3.2009 20:34:26   
iraira
Ja groza Pšemek, kako ti mora biti grozno user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja takle folk bi mogli samo zapreti

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
16.3.2009 20:37:19   
Lovely
Pšemek, Inya je isto delala pa mi ni delovalo OK in sem jo kar odvadila. Zdaj pa noge v luft deva non stop user posted image

Ej tole s streho pa... bad... mene nič več ne preseneča ko tok različnega folka srečaš danes... ma veš kaj pravijo, pes, ki laja ponavadi ne grize.

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
16.3.2009 20:38:44   
Mandek
ja, dober večeeeeeeeeeer!

evo, me ni blo že od nekje 10.straniuser posted image , ve ste pa že na 80???Norke zmešane:):)

Pri nas stvari stojijo, mala je postala asica in pol, ne joče več tok, pridkana je, je pa začela izsiljevat in men je to prav smešno. leži v IC in se igračka, vmes seveda budno pazi na to, da je nekdo nekje v bližini. Čim greš stran, se bejbika zbuni in začne kričat (ne jokat, ampak vriskat). Ko te spet zagleda, ima nasmeh do ušesuser posted image .
Jao, jao...
Kar se tiče GH, še vedno smo sam na banani, 3x cdlo na korenčku, pa frutekih, kej druzga ji še nisem dajala. Se dojimo in pijemo AM, zdej sem že veliko bolj kul, kar se tega tiče. Zadnjič je spala do 5.zjutraj, ko je prvič jedla!!!Hura!

Jolly, sem zasledila, da mu daješ CALPOL, razloga za to pa nisem našla, ker sem prebrala samo stran 79 in 80. Pr nas so napadi zobkov tako močni, da sem bila že čist plava, Zala pa vsa boga. V lekarni mi je takrat rekla, da pride Calpol prav, ko rastejo zobki, ena medicinska sestra pa je rekla, da bognedaj, da bi ji dala calpol v katremkoli drugem primeru, ki ni VSAJ 39 vročine...user posted image . No, ko so bli zobki, sem ji dala malo žličko...umirila se je po cca 20min do pol ure in full spala...In zdej vidim, da ni edina...Ok, kok pa ostale kej prakticirate uporabo Calpola? Mi smo ga do zdaj 2x...

Evo, ne spomnim se več ničesar, grem vas brat še za nazaj, potem pa na svoji dve naj nadaljevanki-gospodinje in mafijo:)user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
16.3.2009 20:39:27   
Lovely
Afnica, pismo no, valda če je bila vmes bolna user posted image user posted image user posted image
Zdaj ko je pa OK bo pa itak lepo pridobila do aprila, boš videla, pa še več bo na svežem zraku k bodo taki lepi dnevi...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
16.3.2009 20:50:38   
Lovely
Jaz grem pa kar ajat k sem zelo (opa, ne ful) utrujena.
Kje je .100noga?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
16.3.2009 20:55:16   
afnica mala
lovely- upam, da res. Zdaj je našla novo zabavo, imenuje se; kako bo mamica dala žličko hrane v njena popolnoma zaprta - našobljena-usta?user posted image . Ne pluva, ko dobi žličko končno v usta, pa poje dol in ne izplune. Dr. je rekel naj ji dodajamo cca 200 ml kaloričnega mleka na dan.

Mi moramo tudi slikat Neli za osebno. Bomo šli, ko bo očka imel kaj časa popoldan, zdaj ga še ni doma, nekje dela.

Nočko, grem pod tuš, pol pa na kavč

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
16.3.2009 20:58:54   
gogabojan
Punce, jaz bi tudi gledala slikice iz Areneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo tečkoti danes od 18h dalje.

Smo bili pa na sprehodku z Marisho. Mislim, njen mali je pa fenomenalenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tako lepo se smejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ma se mora človek zdraven stopiti.

Marisha, če bo vreme jutri OK, poklič, kako uro prej no. Pa Bojan je rekel, da maš fullll luškanga pa smešnega otročička. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem dobila kapljice za oko in antibiotično kremo za oči.

Madona vriska naš tamal zdaj. Ga je oči čist naspidiru. Spati pa noče.

Toliko na kratko.

Aja. JOLLY - držim pesti za tebe in tvojega user posted image . Da bodo izvidi super, pa da boste se vsaj malo tam naspali

Pšemek - moj to že nekaj časa dela, da dviguje ritko v zrak, in se noče nazaj uležt. Pa ni nič hudega. Spoznava kao svoje telo. Je P rekel (takrat ko sem ga jaz to vprašala) je rekel, da se nebi jaz čudila, če bo hotel biti brez plenic in se za lulčka šlatat. Naj ne zganjam panike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede strehe - ja moje sožalje, da sta morala iti tako daleč. Če bi človek mel pet pik, bi vama že prej vrnil denar. Kar pa se tiče groženj - ti oz. vi mu recite, da boste zahtevali prepoved prebliževanja.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
16.3.2009 21:14:57   
laknerš

Laknerš, a si potem našla rdečo majčko?

Sem dobila majčko, ne rdečo ampak nekaj med rdečo on lila. Me je pa mami totalno skritizirala glede jopice, češ da to pa res ni za v cerkev. Tako da sem njej na ljubo oblekla eno čist navadno jopico, ki mi jo je ona kupila. Se sploh nisem hotla kregat

Neposredna povezava do sporočila: 2017
16.3.2009 22:11:12   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Laknerš, a si potem našla rdečo majčko?

Sem dobila majčko, ne rdečo ampak nekaj med rdečo on lila. Me je pa mami totalno skritizirala glede jopice, češ da to pa res ni za v cerkev. Tako da sem njej na ljubo oblekla eno čist navadno jopico, ki mi jo je ona kupila. Se sploh nisem hotla kregat

a res al kaj...zakaj pa ni rdeča za cerkevuser posted image user posted image user posted image ne vidim razloga....ja no sam da je mir v hiši nardiš vseuser posted image user posted image user posted image user posted image tud jaz čakam SLIKICEuser posted image user posted image user posted image user posted image ša eneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image az novega kristjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejčeka29 - kako je bilo pa pri vsa.....krst uspel?jokali ste kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly - bejba-  teb se dogaja vedno za sproti kajuser posted image user posted image user posted image sej bo za dežjem vedno posije sonček in pride marvica........ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste fajn preživeli tole provokacijo, za tvojga da bo dobil šiht in da boš ti lepo doma s tajčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pšemek user posted image user posted image user posted image user posted image madona kaj preživjateuser posted image user posted image user posted image user posted image sej ne mreš verjet da obstaja tak prfuser posted image folkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša država je pa itak   no commnet.....

afnica mala - ja pa kaj kompilicirajo če ste bili bolni vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot ti je napisala lovely sedaj bo sonček lepo vreme in bo tvoja neli lepo napredovala da ne bo treba it v bolnicouser posted image user posted image user posted image

valla - upam da se tilenu ne razvije kaj resnega ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi tud spet nekaj kašljamouser posted image user posted image user posted image user posted image madona ne vem kdaj bo konec....sicer ne veliko ma mi boe spet nekaj kašljata....mah.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.100noga se mi je zdelo najrpej da si napisla 16 kvadratov ma potem sem mal gledala pa jaz mam tolk veliko dnevno pa sem rekla no way da so na tko majhnem zato sem napisala več ....itak pridemo na čistilno akcijo še prej pa na vselitveno akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slikice z arene so supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MEGA OKTOBRKE 08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem se danes navozičkala dopoldan in popoldan...dopoldan okoli vasi..popoldan pa pri mami na vikenduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je blo res lepo vreme...vmes še skuhala kosilo....itd itd.....likat še moram imam eno goooorooo cunjuser posted image user posted image user posted image user posted image ma bom bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
16.3.2009 22:13:24   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        P E T I    M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC od mamice URŠKA//

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
16.3.2009 22:17:30   
Lucka1

jolly, kaj, a takoj zaspi, ko mu daš Calpol? Sej ne more čist takoj učinkovat. Mogoče mu je samo kul, da dobi nekaj sladkega. Kaj pa če bi mu dala vetrovne kapljice al kaj takega.
A pa kar rota virus ste imeli? Še dobro ste jo odnesli. Upam, da tudi pri nas ne bo hujšega. Danes je namreč zbolel še Tilen. Vročina, 2x je bruhnil, malo čudno kakal. Bomo videli, kaj bo prinesla noč.

Sem pa ravno jutri hotela začeti s korenčkom. Mi ga je danes prinesel mož - BIO. Vprašanje, če bo kaj zainteresiran zdaj. Čeprav bi blo mogoče ok, ker korenček zapira.

ja, jolly, tole je bil pa res en "šnel kurs" rota virusa...bodi srečna, da je šlo tako mimo in po eni strani še bolje, da so izvidi pozno - te vsaj ni skrbelo, ker je imel Taj rota virus user posted image

Valla - kako je Tilen? In kako Nik? Upam, da bo tudi pri njiju hitro mimo ta črevesna nadloga...pazi, da še tebe ne ujame - pri eni kolegici, ki ima 2 fantka (22 mesecev in 3 mesece), so imeli v minulih 3 mesecih že 3 kroge trebušne viroze - je prinesel mali iz vrtca, potem je pa dobil očka in nato še mami....samo novorojenček ni zbolel user posted image
A BIO kupujete v Kalčku al je še kje? Jaz hodim občasno tja in ko se namenim začet uvajat, bom malemu tudi kupila BIO. Sicer pa se mi zdi predrago samo od tega živet...sploh trenutno.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2020
16.3.2009 22:25:41   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Hojla,
pa sem prvič po petku tukaj gor. Sem gledala slikce na FB iz Arene- luštno.
Ziher ste se spet načvekale tukaj goruser posted image .
Mi smo imeli danes kontrolo na gastru- ker se je v 2 mesecih zredila 600g, imamo spet kontrolo aprila in če se ne bo kaj boljš redila, bo sprejeta na oddelek. Naj se gredo solit, pa to za 7 tednov ni tako grozno- to je nekje 12 g na dan- pa še bronhitis in en prehlad je imela vmes- no bomo videli.
Zdaj se moram še bolj potruditi user posted image - le kako?

Lepo se imejte, uživajte

Afnica - kot je že pisala lovely, tudi jaz mislim, da 600g v 7 tednih ob bolezni sploh ni malo!!!! Ne pusti se in vztrajaj - sedaj bodo lepši časi, več zdravja vse naokoli in bo mogoče tudi več volje za jest? Držite se in poročaj, verjamem, da vama bo uspelo brez hospitalizacije.....saj je Neli taka živahna deklica user posted image user posted image user posted image

gogabojan - a nisi našla slikic od Arene?? Poglej na oktoberke RR naše nicke in poišči coccinelo....pa boš prišla do slikic user posted image

Jutri ima pa naš user posted image cepljenje in merjenje. Me prav zanima kolk je velik in težek, ker se mi zdi pravi dolgin. Vse mu je premajhno. Sicer pa tudi on včasih dviguje ritko in se z nogicami upira ob tla, ampak mogoče nekje 2x na teden, pa vsega skupaj zadnjih 14 dni....me ne skrbi, bi pa me, če bi delal to vsak dan.

Tako, zdej grem še malo bluzit, potem pa počivat...je bil naporen dan, saj sem si poleg dolgega sprehoda privoščila še mal plavanja in vodne aerobike - mmmm, je pasalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
16.3.2009 22:30:07   
gogabojan
MADONA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

MOJ DRAGI TAKO SMRČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DA BOM DOBILA ŽIVČNI ZLOMMMMMMMMMMMMMMMMMM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
16.3.2009 22:33:06   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

slikice od krsta prosim....user posted image user posted image user posted image

jolly - a pridete v LJ na provokacijo? Nimam v spominu, al si rekla kam....verjetno lahko tudi na Jesenice? V vsakem primeru držimo pesti, da je vse ok in da provokcija pokaže, da alergije ni!! Na kaj pa bodo provocirali? A ste imeli kako dieto sedaj, da bodo tam uvajali na hitro? Ni mi čisto jasno tole....

pšemek - tole s streho je pa divje....meni je pa še bilo čudno, ta te ni v Areno, pa sem mislila, da pač sprememba plana, ko je ravno petek....ampak tole je pa noro user posted image user posted image ne morem verjet, kaj vse so ljudje zmožni.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
16.3.2009 22:34:50   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

MADONA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

MOJ DRAGI TAKO SMRČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DA BOM DOBILA ŽIVČNI ZLOMMMMMMMMMMMMMMMMMM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brcni ga malo user posted image user posted image user posted image ....al pa kar skoči nanj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
16.3.2009 22:36:26   
Tejčika29
Hojla,

vikend je za nami in s tem tudi krst naše Aline, imeli smo se super, Alina je bila pridna, nič ni jokala, ker se je valda v cerkvi dogajalo in to njej prija, sam da je akcija. Bili so 4 krščenci in nobeden ni jokal, župnik je bil faca, en dva tri smo bli fertik, ker je vse 4 vodil naenkrat. Pol pa kosilo, tortica....

Slikce so na Facebooku!

Sicer smo po starem, imam feeling da je Alina malo pridobila z AM 1x na dan, ta teden bom počasi začela z uvajanjem GH, še stolček pripeljemo v stanovanje, pa korenček in jabolka nešpricana... in začenemo enkrat te dni v glavnem, pa kašico za lahko noč ji bom proti večeru ponudila, da vidim kakšna bo reakcija, bom pa sproti poročala.

Mandek - samo da ste bolje, sem ful vesela za vaju!!!

Lp, M.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?