Dream
|
Dan! Malo se vam javljam po nekaj dneh. Ste me kaj pogrešale? Verjetno nič, ne V soboto smo bili na Bledu, se malo sprehajali, malo vriskali inskoraj nič spali. Edino na poti domov je spal kot top, prej pa hotel spati in ni hotel spati, skratka kr neki. Vreme je bilo lepo,. še celo prevroče za tisto, kar sem navlakla nase. No, kaj dosti izbire itak nimam glede na to, da mi je zelo, zelo malo stvari prav... V nedeljo sva bila večinoma sama, ker je bil nekaj časa v postelji, saj je ponoči delal, potem je nekaj brkljal okoli hiše, zvečer pa spet šel v službo. K sreči se za izlet nismo odločili na nedeljo, sicer bi nam bilo verjetno zelo žal, saj je bilo vreme precej klavrno. Mrzlo, dolgočasno, vetrovno, oblačno in še kaj bi se našlo. Včeraj smo šli v Ljubljano po avtosedež, samo tam so ga namreč še imeli, po večini drugih slovenskih krajev je bil menda že razprodan - vsaj takšne podatke so mi dale prodajalke. Tako imamo sedaj rešen še en problem. Potem sem seveda šla malo zapravljat še v Mullerja in nakupila nekaj kašic, da bomo lahko mešali z vodo in jedli kot ta veliki. Včeraj sem mu skuhala zelenjavni tris - krompir, kolerabo in korenček in je pokedel res veliko porcijo. Sem bila presenečena, da mu je šlo tako dol Danes pa mogoče poskusim s špinačo. Tako, grem sedaj še malo za nazaj komentirat, pa upam, da ne bom imela spet za celo dopoldne dela... IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Evelin, mislim, da je Dream imela neko korenčkovo mleko, ampak je bilo proti driski. Ja, res je, to korenčkovo mleko je bilo proti driski - od Milupe je HN 25 in potem menda obstaja še Humana 9.
|